25 januar, 2016

EFT novice 25.1.2016 in o lestvi

Pozdravljeni vsi ljubi moji,

sem včeraj ves ljubi dan pisala maile, poslušala glasbo in pustila mislim, da poleg odgovarjanja procesirajo zraven še vse, kar zmorejo.
Ob pavzah med pisanjem sem naredila par razteznih vaj, potapkala kakšno zaporedje ali dve, spila čaj in si zapisala tiste hipne prebliske, rezultate svobode mojih misli med drugim delom.
Taki zapisi mi kasneje pogosto povzročajo preglavice, saj jih takrat, ko jih spet berem, včasih ne razvozlam več.
Včeraj je na listu pisalo veliko stvari o marčevskem vseslovenskem tapkanju (sobota, 12.marec – upam, da imate datum označen) – same logične stvari, danes ni bilo težav z razvozlavanjem.
Potem je nekje vmes pisalo lestev.
Danes zjutraj, ko sem list v miru brala in si iz njega delala posamezne sezname, je ta beseda do konca ostala nerazvozlana.
Kakšna lestev?
Zakaj lestev?
Kdo rabi lestev?
Kaj se mi je včeraj pletlo po možganih, da sem šla napisat to besedo?
???
Ni šlo drugače, sem morala potapkat – Čeprav sem včeraj imela to sijajno idejo, ki je vključevala lestev, danes pa ne vem več kaj sem mislila s tem, nimam pojma kam je to šlo, kakšna škoda, zih je bila ideja uporabna, drugače je prav gotovo ne bi šla pisat …
In evo – se je dvignila iz pozabe včerajšnja jasna prispodoba o lestvi.
Namreč – ne glede na to, kako zelo previdni se trudimo biti ljudje, nam življenje vsem postreže s situacijami, v katerih se počutimo ujeti v – recimo – brezno, jamo, luknjo, temo, globino.
In nič nam ne pomaga, da včasih preberemo, da smo si jo pomagali kopati sami – ko smo jo kopali, namreč tega nismo niti vedeli niti čutili.
Dejtvo je, da takrat pride prav lestev, s katero pridemo spet ven – kakršnakoli bo v redu, magari ima kakšen klin polomljen ali manjkajoč.
EFT je ena taka lestev.
Ki pa ne služi samo temu, da z njo zlezemo ven – ne, nam je v oporo tudi še potem, ko smo že zunaj.
Tako – to je včeraj pisalo na listku, ko je pisalo lestev☺☺☺☺☺.

Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))


na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:

 • v ponedeljek, 25.januarja od 19h do 20h v Ljubljani  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.

 • v ponedeljek, 1.februarja od 19h do 20h v Ljubljani  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
 • v petek, 5.februarja ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje.
 • v soboto, 6.februarja v Ljubljani nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).


malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo!
Sem prebrala ponedeljkove novice, fino je brati o smehu! Meni zaenkrat še ni do smeha, ko se zasveti kaka moja lastnost, prej sem presenečena nad njeno neuporabnostjo v tem trenutku, ali pa nad njeno težo, ki jo še vedno prenašam, ker je sama ne spustim, ali pa ostanem brez besed, ker mi kaka lastnost, ki tako sveti pri kom drugem, do sedaj sploh ni bila pomembna, celo se mi zdi, da name ne paše...😓, še dobro, da sem se na kakem področju že resetirala, ali vsaj posodobila😊...imam pa še dela s seboj...do penzije in naprej😁
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
vedno sem vesela tvoje pošte - hvala za vzpodbudne misli, namige ... Padejo na plodna tla☺☺ Tudi jaz bi imela karte z namigi za tapkanje…
Tapkalski objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
najprej naj ti zaželim srečno, zdravo polno tapkalskih in osebnih uspehov v letu 2016.
Po kartah sem že tapkala in jih priporočam vsem tapkalcem... Res super, ko si zamisliš , kaj želiš odtapkat in potem potegneš karto in si rečeš " a je to možno" ... ker potegneš karto, ki res paše na problem ...
Email pišem tudi, da ti povem, da me od decembrskega tapkanja še ni "zagrabil" želodec. Res sem še v torek in sredo tapkala podobno, kot smo v ponedeljek, ampak ne morem verjeti. Skratka, je delovalo...
Zasnežen pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika živjo, ti moram poročat mojo izkušnjo z kartami:
ponavadi tapkam s svojim besedami. dvakrat, ko nisem vedela kaj naj tapkam, pa sem izvlekla isto karto: dihanje s ključnico. zanimivo, do sedaj tega sploh nisem počela oziroma sem poskusla samo, ko sem brala priročnik čisto na začetku.
zanimivo, a ne ?
lp
Pika!!!
ne morš verjet ampak danes zjutraj se je zgodba ponovila. sam da mi nisi ti podtaknila več enakih kart - dihaj s ključnico, kukr ene džokerje😉?
ker tu je pa že čudno☺☺☺☺
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, karte so res fenomenalne. Večkrat se zgodi, da imam težavo, pa odlašam s tapkanjem nanjo. Sedaj lepo pogledam to težavo, razmišljam o njej in si potem rečem; ok o tej težavi še ne morem tapkat, če mi pa telo dovoli si bom zdej ob misli na to težavo izbrala eno karto in tapkala. In potem to naredim☺☺☺ in tapkam ...
Tko da karte zelo priporočam☺☺☺☺
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
 • vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacije bodo različne – poglej na www.eft-trieste.it ali piši na info@eft-trieste.it) - Vodi Barbara Žetko. Prostovoljni prispevki.
 • vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru vprostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
 • vsak ponedeljek ob 18h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
 • vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
 • vsak ponedeljek ob 18.30h na Ptuju - (O)srečevalnica. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
 • vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
 • vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 19h v Žalcu v prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 7 eur. info. 031 440 868 ali tanja.vovk.petrovski@gmail.com
 • vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
 • vsak torek ob 17.30h v Mariboru vprostorih M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave na 041 299 270 ali na marjana.fras@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
 • vsak torek ob 19.30h v Semiču, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
 • vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
 • vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
 • vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
 • vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrova, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
 • vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
 • vsako sredo ob 18h v Mariboru - prostori Združenja Sowelu. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
 • vsako drugo sredo (13.januarja, 10.februarja, …) ob 10.30h v Novi Gorici – mesečno tapkanje za člane Unitri v prostorih VIRS (EDA center, učilnica P3). Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
 • vsako tretjo sredo (20.januarja, 17.februarja, 16.marca, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
 • vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
 • skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem (po potrebi vključimo pogovor na podlagi prenatalne astrološke karte).


 • začetek v soboto,17.oktobra ob 9.30 v Trstu – sklop 7 delavnic od oktobra do aprila - S tapkanjem do uspeha. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it.Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
 • od spočetja do rojstva – januarska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. V Kopru bo vodila skupino Berta Rebol. V prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Izberete lahko enega ali vse termine – sobota 16.januarja od 16h do 20h, četrtek, 21.januarja od 16.30 do 20.30, sobota 30.januarja od 16h do 20h. Posamezno srečanje 20 EUR. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com
 • ob petkih, 22.1., 29.1., 5.2. in 12.2 ob 16h v Murski Soboti – SUPER MAMICA - SUPER OČKA (sklop štirih srečanj za starše). Vodi Cvetka Horvat -več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.custvena-svoboda.si/dogodki/21
 • v nedeljo, 31.januarja v Trstu – celodnevna delavnica Harmonija prostora. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
 • v soboto, 6.februarja od 9h do 12h v Tolminu – začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Snežana Kragelj. Več o dogodku na naslednji povezavi: www.samadhi.si/zacetna-eft-delavnica
 • v sredo, 10.februarja ob 17h v Murski Soboti – Predstavitev EFT metode. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki
 • v petek, 19.februarja ob 16h v Murski Soboti – Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:

AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote26.september 2015, 21.november 2015, 23.januar 2016, 16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.

Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 17. in 18.oktobra 2015, 12. in 13.decembra 2015, 19.in 20 marca 2016, 21. In 22.maja 2015, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.

Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 28. in 29.novembra 2015, 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft

Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljanispet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft


Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja

Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.

EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.

Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.

Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!

Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika

Če še niste utegnili - zvočni posnetkiobeh dosedanjih dnevovza EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.

POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:

aprila 2014 smo posneli dve oddaji za TV postajo Studio 12:

v četrtek, 27.marca 2014 je bil na sporedu prispevek o EFT-ju na valu 202 - tole je povezava na posnetek: http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ -  poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapka☺☺☺.

v ponedeljek, 20.januarja 2014 popoldan sem bila gostja v oddaji Dobra ura z Bernardo na TV SLO1. Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej: http://ava.rtvslo.si/#ava2.174257209

V petek, 17.januarja 2014 dopoldan sem bila gostja Zvezdane Mlakar na TV SLO1.
http://ava.rtvslo.si/#174256730, od minute 14.20 naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli sami☺☺☺☺.

November 2013 – članek v reviji Šolski razgledi:

Avgust 2013 - pogovor z novinarko Jano Debeljak.

V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.

V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .

Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.

Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.

Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.

Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922

Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB  si lahko pogledate na tejle povezavi:

Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401

Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886

Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.

Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:

Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.

in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.

- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html

- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133

- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
---
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic