07 december, 2015

EFT novice 7.12.2015 in o praznikih

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
leto 2015 se počasi poslavlja.
Na ponedeljkovih skupinskih tapkanjih decembra že tradicionalno pretapkavamo vse neprijetne občutke, ki se poleg ''zapovedanih'' blaženih pojavljajo v prazničnih dneh.
Tapkamo občutke preobremenjenosti, osamljenosti, zavrnjenosti, prezrtosti, užaljenosti, občutke manjvrednosti, nemoči, nesposobnosti ustvariti praznike kot so videti v najljubših božičnih filmih.
Občutke, da je breme preveliko, da smo sami za vse, da nihče ne ceni naših naporov, da nam nihče ne pokaže svoje hvaležnosti.
Zadnjič je ena gospa v ponedeljek iskreno, skoraj začudeno naglas razmišljala – pa zakaj ravno v teh prazničnih dneh še posebej močno čutim, kako zelo sem sama?
Saj sem popolnoma enako sama čisto celo leto, pa mi nikoli ni takole hudo kot decembra – ko pa se začnejo usipati čestitke, voščila in vabila bi pa najraje – bi se pa najraje – in na tej točki se je med tapkanjem ustavila, onemela – in ugotovila, da sploh ne ve, kaj bi najraje.
To, da se vprašamo, kaj bi v resnici radi – to je super začetek.
Ob ponedeljkih se to redno sprašujemo.
Le redko nas namreč to res iskreno in z zanimanjem vpraša še kdo drug.
V ponedeljek, 21.decembra zvečer, na predvečer zimskega solsticija, se bomo to vprašali skupaj.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
 • v ponedeljek, 7.decembra od 19h do 20h v Ljubljani redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
 • v soboto in nedeljo, 12. in 13. decembra v Ljubljani – dvodnevna AAMET 2.stopnja.
 
 • v ponedeljek, 14.decembra od 19h do 20h v Ljubljani redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
 • v petek, 18.decembra ob 19h v Kamniku – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT v okviru Dneva odprtih vrat 27.julij Kamnik. Brezplačno.
 
 • v ponedeljek, 21.decembra ob 19h v Ljubljani posebno tapkanje ob zimskem solsticiju, ki bo letos nastopil v noči med 21. in 22.decembrom. Podroben mail o tem dogodku napišem in pošljem te dni. To bo tudi zadnje skupinsko tapkanje v letu 2015.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
vsak teden me s svojimi novicami spraviš v dobro voljo - hvala ti. Z veseljem bi naročila novo knjigo o tapkanju - bom v zahvalo delala reklamo.
Sicer pa tapkam vsako jutro na počutje in nato na to, kaj si želim. In na moje otroke v šoli, ki imajo (beri: mi delajo!) težave. In deluje. Pred vsemi kontrolnimi nalogami pa je tapkanje sploh OBVEZNO!!! Edina slaba stran je, da ima dan premalo ur za vse, kar bi rada naredila.
Lepo bodi še naprej.
(((((objem)))))))
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hvala in lep pozdrav iz Kopra od ene take čudne ženske, ki je stokrat rekla, da bo "zdaj pa res začela redno tapkat".......pa še ni v tisti fazi......uf... 😱
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ob tej priliki bi vprašala, če bo tudi letos tapkanje ob zimskem solsticiju - lani sem bila in tapkala eno stvar, do pred kratkim sem mislila, da sploh ni imelo učinka, ampak sem potem ugotovila, da se je izrazilo na drugačen način - in sem takoooo zadovoljna, da bi letos tudi za celo leto vnaprej to "naročila"....
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
 ta delavnica je bila čudovita. Res. Sem se odločila, da si drugo stopnjo podarim za rojstni dan - če je še prostor, seveda. Pa tudi svoji familji jo podarim, ker s tapkanjem dobijo bolj mirno mamo. In ker bomo delali tudi tapkanje za otroke in nadomestno tapkanje ...
Pa še to moram omenit. Zadnjič sem začela poslušat delavnico o stresu v vsakdanjem življenju (s tvojega DVD-ja) in me je vrglo na rit - to je to, to je TO. Sem zaspala po dveh rundah tapkanja! Moram nadaljevat enkrat ta teden. Res, tapkanje je zakon 
Lepo bodi in upam, da se kmalu vidiva.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
naročila bi knjigo Barbare Žetko. Se že zelo veselim branja, to bo moje novoletno darilo meni osebno. Ob tem se ti zahvaljujem za vsa spoznanja, ki jih deliš z nami in spodbude, da nekaj naredimo zase.
Želim ti vse dobro in te lepo pozdravljam,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Super odlično, da je nastala še ena knjiga in s tem še dodatna podpora za širjenje EFT-ja. Tako kepica, ki si jo pognala v naši deželici dobiva vedno večje obrise…
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
naj vama najprej še enkrat čestitam za včeraj. Bili sta res, ampak res, sijajni, kar srkala sem vajine besede! Naša gospa profesor doktor komunikologinja, ki ima za sabo že skoraj 50 let nastopanja, za njo je jasno, da zna in je magnetna v svoji samozavesti in veselju, da vse to pokaže, ampak, vidve!! Res sem bila nadvse vesela tega dogodka, ki je bil seveda samo pika na i, vse ostalo se je zgodilo že prej, to je KNJIGA, in sem zadovoljna celo, da me daje prehlad in ne grem ven in bom samo brala, takoj sedaj.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo, Pika,
vse še ni zaceljeno, me pa vse nezaceljeno boli bistveno manj kot prej. Danes zjutraj sem imel spet manjšo krizo - predvidevam, da zaradi pomanjkanja spanca, ampak je hitro šla iz mojih misli. Ni trajala in se vlekla več dni, kot bi se še pred tapkanjem.
V nedeljo sem sredi kosila iz nič rekel, da sem v bistvu prav srečen ...
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
tudi tebi še enkrat hvala za četrtkovo tapkanje - ne samo da smo se spoznali s tapkanjem - res je bilo prijetno s tabo, ustvarila si popolnoma sproščeno vzdušje, polno smeha, radosti in zabave - skratka FAJN in HVALA TI!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika, hvala.
Sem na poti domov brala Barbarino knjigo - to je to. Kimam, se smejem in tapkam. Čudovito darilo!  Lepo paše not tvoja spremna beseda, super poveže stvari.
Pozdrau
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
 • vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacije bodo različne – poglej na www.eft-trieste.it ali piši na info@eft-trieste.it) - Vodi Barbara Žetko. Prostovoljni prispevki.
 • vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru vprostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
 • vsak ponedeljek ob 18h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
 • vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
 • vsak ponedeljek ob 18.30h na Ptuju - (O)srečevalnica. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
 • vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 19h v Žalcu v prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 7 eur. info. 031 440 868 ali tanja.vovk.petrovski@gmail.com
 • vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
 • vsak torek ob 17.30h v Mariboru vprostorih M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave na 041 299 270 ali na marjana.fras@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
 • vsak torek ob 19.30h v Semiču, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
 • vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
 • vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
 • vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
 • vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrova, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
 • vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
 • vsako sredo ob 18h v Mariboru - prostori Združenja Sowelu. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
 • vsako tretjo sredo (21.oktobra, 18.novembra, 16.decembra, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
 • vsak tretji četrtek ob 19h v Tolminu. Vodi Snežana Kragelj. V prostorih Studia Samadhi. Predhodne prijave na www.samadhi.si ali 041 360 069. Prispevek 5 EUR.
 • skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu
 
 
 • začetek v soboto,17.oktobra ob 9.30 v Trstu – sklop 7 delavnic od oktobra do aprila - S tapkanjem do uspeha. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it.Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
 • VESELI DECEMBER ob nedeljah popoldan v Kopru: brezplačna skupinska tapkanja bodo 6., 13. in 20. decembra od 16h do 18h v prostorih Jezikovne šole Eurocenter v Kopru, Kidričeva ulica 46. Čistili bomo negativne spomine na praznike, sram, žalost, jezo, občutke krivde in neustreznosti ... skratka negativne občutke v povezavi s prazniki in praznovanjem. Vodi Berta Rebol.
 • v ponedeljek, 7.decembra ob 19h v Moravčah – skupinsko tapkanje. Vegova 31, Moravče (pri Ljubljani). Vodi Marija Gotar. Tema – čakre. Prijave na marija.gotar@gmail.com ali 031 353 735.
 • vpetek, 11.decembra. od 16h do 20h v Grosuplju – avtorska EFT delavnica Manjkajoči košček. Vodi Berta Rebol. Cena 50 EUR. Obvezne predhodne prijave do 9.decembra na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Tapkanje tega, kar nam je skrito, pa vendar je zelo očitno. Pozornost bo na odnosih. Podrobnosti na http://www.zarek-hc.si/Predavanja-delavnice/Manjkajoci-koscek/
 • vpetek, 11.decembra. ob 18h v Slovenj Gradcu - Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT v prostorih Čarnice, Cankarjeva 21. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel.: 041 203 233. Prostovoljni prispevki.
 • v soboto, 12.decembra od 9h do 13h v Trstu – začetna štiriurna EFT delavnica. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
 • v sredo, 16.decembra ob 17.30h v Beltincih - predstavitev EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. V prostorih Centra Anima. Vstop prost. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.custvena-svoboda.si/dogodki
 • v soboto, 19.decembra v Ljubljani – v okviru Mavrične sobote - Zima, zima bela … čas za umiritev in notranji vpogled, preverimo svoj 'Manifesto' - napisi na zidu – EFT. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si.
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote26.september 2015, 21.november 2015, 23.januar 2016, 16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 17. in 18.oktobra 2015, 12. in 13.decembra 2015, 19.in 20 marca 2016, 21. In 22.maja 2015, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 28. in 29.novembra 2015, 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabemetode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
 
 
Skupinske EFT ''vadbe''so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetkiobeh dosedanjih dnevovza EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
 
aprila 2014 smo posneli dve oddaji za TV postajo Studio 12:
 
v četrtek, 27.marca 2014 je bil na sporedu prispevek o EFT-ju na valu 202 - tole je povezava na posnetek: http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapka.
 
v ponedeljek, 20.januarja 2014 popoldan sem bila gostja v oddaji Dobra ura z Bernardo na TV SLO1. Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej: http://ava.rtvslo.si/#ava2.174257209
 
V petek, 17.januarja 2014 dopoldan sem bila gostja Zvezdane Mlakar na TV SLO1.
http://ava.rtvslo.si/#174256730, od minute 14.20 naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli sami.
 
November 2013 – članek v reviji Šolski razgledi:
 
Avgust 2013 - pogovor z novinarko Jano Debeljak.
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 

dada---
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic