09 november, 2015

EFT novice 9.11.2015 in o zlatem grizljaju

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
moja hči, oboževalka dobre hrane, je imela v najstniških letih navado, da si je na robu krožnika ustvarila grižljaj, ki mu je rekla ''zlati grižljaj'' – najboljše od vsega, kar je bilo na krožniku – magari je bil to samo kos kruha s čemažem.
Ta svoj zlati grižljaj je vedno pojedla čisto čisto na koncu kot zadnji grižljaj svojega obroka, in ko si ga je dala v usta, je običajno ob tem zaprla oči – da bi okuse in teksture in kombinacijo okusila v največji možni meri.
Da se razumemo – od takega grižljaja se seveda ne naješ.
Tak grižljaj je samo dodaten, poseben užitek tistega, ki si ga najprej preudarno sestavi, si ga prihrani in na koncu – seveda - z užitkom požveči.
Tak zlati grižljaj smo včeraj tapkalci ustvarili na Krasu, natančneje v Volčjem Gradu pri Komnu.
Topla stara kraška domačija, ogenj v kaminu, tapkanje v super družbi, sprehod in klepet po s soncem obsijanih prijazno vijugastih poteh – pravi zlati grižljaj.
Hrana za dušo.
Še enega takega si bomo naredili v soboto v Ljubljani.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
 • v ponedeljek, 9.novembra od 19h do 20h v Ljubljani redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
 • v četrtek, 12.novembra ob 19h v Vitacentru Naklo – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Obvezne predhodne prijave na recepciji Vitacentra (040 808 - 300 ali 04 25 19 558).
 • v soboto, 14.novembra v Ljubljani – posebna celodnevna EFT delavnica. Potrebno predhodno znanje tapkanja (udeležba na 4-urni praktični EFT delavnici).
 
 • v ponedeljek, 16.novembra od 19h do 20h v Ljubljani redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
 • v četrtek, 19.novembra od 16.30h do 20.30h v Vitacentru Naklo začetna praktična EFT delavnica. Obvezne predhodne prijave na recepcijo Vitacentra (040 808 - 300 ali 04 25 19 558).
 • v soboto, 21.novembra v Ljubljani – celodnevna AAMET 1.stopnja.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Že dolgo ti nisem ničesar napisala, z veseljem pa vsak ponedeljek preberem, kaj nam imaš povedati ti. Imam pa za sabo tapkalsko izkušnjo, ki bi jo rada delila s tabo. Treniram enega fanta, ki je imel hudo tremo, tako hudo, da ni prizadela samo njega, ampak celo ekipo. Pa sva skupaj sklenila, da bova nekaj ukrenila in meni je seveda najprej prišlo na misel tapkanje. Poskušala sem ga usmeriti na delavnico, pa ga nekako nisem uspela pripraviti do tega, zato sva šla skupaj in potem še on posebej skozi EFT Priročnik. Odtapkal ni samo treme (naslednje pomembno tekmovanje je prenesel junaško, z nasmeškom in tudi tekmovalno odlično), ampak še marsikaj, kar je bilo pomembnejše od treme pri tekmovanju. In se je bil sposoben in pripravljen o tem pogovarjati. Res sem vesela.
Lep pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Uf...kako si pa to dobro spisala Pika. Ležim, pravkar prišla v kapsulo hotel na letališču (domov bo treba!) in lahko kar začnem tapkat... back to reality….
Skratka, jaz bi prišla na to tapkalsko srečanje. Pozdrav z vzhoda.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
tole me je pa zelo pritegnilo. Se udeležim, če je še prostor. Na začetni delavnici sem bila letos aprila, potem pa nisem bila preveč pridna s tapkanjem. Poleti sem šla še na eno tematsko delavnico, pa malo sem brala (najljubša mi je Kako je EFT spremenil moje življenje), a si ne naredim rutine, da bi vsak dan tapkala. Kar nekako ne vem, kaj naj tapkam, je vsega preveč in premalo konkretno. Se mi zdi, da bi lahko dobila kako idejo 14. Novembra.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
danes se pa moram oglasiti in se ti zahvaliti za včeraj, za tapkanje in za velik zalogaj dobre volje. Še danes zjutraj tapkam ...in čeprav bi raje sedela na ogreti deski, ne pa vozila po tej megli v službo, sem jaz... in se zraven krohotam. Verjela ali ne, za to "inovacijo" sem včeraj slišala prvič...
Lep dan ti želim, in upam da bo tudi v Ljubljani kmalu sonce.
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, pozdravljena!
Šele sedaj mi je uspelo najti čas, da se ti še enkrat »spodobno« zahvalim za tvoje enkratno izvajanje v Kočevju prejšnji teden. Samo toliko da veš, mi doma tapkamo in deluje.
Hvala ti.
Prav gotovo se še srečamo.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živijo. Hvala za tvoj odgovor in spodbudne besede. Mislim, da je ločitev za odrasle dejansko ena najtežjih stvari, sploh če - tako kot jaz - ves čas neguješ ideal monogamne zveze za vedno. Zdaj se temu malo smejem. Iskreno. Mislim, vseeno sem precej naivna. Sploh če pomislim, da sem po izobrazbi sociologinja in sem preučevala vse te stvari in si teoretično močno razširila obzorja. Ko pa se dogaja v tvojem mikro svetu in se porušijo vse vrednote in prioritete, ko ugotoviš, kako ranljiv si v odnosu do drugega in tudi, kako močno prepleten, soodvisen. Ko se zaveš, da pravzaprav ne veš, kje se jaz konča in se začne ti. Glej... boleča izkušnja. A jo že ves čas obračam sebi v prid. V smislu, da je za mojo osebno rast to gotovo dobro - vem namreč, da sem ob njem zadnje dve leti malo cepetala na mestu, bila malo nesrečna in neizpolnjena, bolj njegov suport kot sama svoja, sem se dala malo na stran zaradi njega. In da njemu ni bilo preveč mar, niti ga nisem zdramila v dovolj globok pogovor. Ni mu bilo mar. A veš, to so stvari, ki sem se jih prej potiho zavedala, a sem jih bila pripravljena sprejet z obetom nečega lepšega v prihodnosti. Ha!
Sedanjost! Sedanjost je tista.
Zdaj vem.
No, kakorkoli.
Priznam, da sem si v teh letih s tapkanjem veliko pomagala (in bom vedno hvaležna prijateljici, da me je pripeljala k tebi), a si nikoli nisem mislila, da si bom želela vodit skupino tapkalcev. Prav nikoli. Zdaj, ko sem v stiski in ko mi tapkanje ne gre, prav res ne, zdaj si pa to želim. Po eni strani je butasto, po drugi strani pa poslušam te vzgibe, ki rastejo v meni, ker jih poraja potreba, a prav gotovo tudi kak drug globlji vzgib. Namreč meni bi zdaj koristila skupina, o kako bi tekla k njim, ena v bližini, ker sem sama z otrokoma in je Ljubljana na lepem zelo daleč. In prav gotovo hodi po mojem mestu cel kup takih ljudi. Zato sem pomislila, da lahko to spremenim - nisem imela želje, zdaj imam potrebo. Iz nje raste želja. In zato pridem k tebi po orodje. In imam idejo, da skočim in plavam in se sproti učim.
OK... važno, da začnem
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ker si zelo želim, da bi tapkanje delovalo in bi mi nekoč ponudilo možnost vrnitve užitka v vožnji in ureditev še kakšnega področja v mojem življenju (jih je zelo veliko), si hočem dokazat, da tapkanje v resnici deluje. In tako mi je uspelo takoj stapkat prehlad oz. ustavit "curenje" iz nosu, uspelo mi je odpravit močno menstrualno bolečino do te mere, da sem bila nato cel dan v krilu in petah zunaj, kar drugače ne bi bilo variante in še nekaj podobnih zadev, ki mi pomagajo, da vztrajam..
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sem rekla da ti napišem mail.... Evo tapkanje naredilo čudež... Tamal se ne boji več xxx. Skratka, hvala ti za vse in zares je zakon.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
 • vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacije bodo različne – poglej na www.eft-trieste.it ali piši na info@eft-trieste.it) - Vodi Barbara Žetko. Prostovoljni prispevki.
 • vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru vprostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
 • vsak ponedeljek ob 18h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
 • vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
 • vsak ponedeljek ob 18.30h na Ptuju - (O)srečevalnica. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
 • vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 19h v Žalcu v prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 7 eur. info. 031 440 868 ali tanja.vovk.petrovski@gmail.com
 • vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
 • vsak torek ob 17.30h v Mariboru vprostorih M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave na 041 299 270 ali na marjana.fras@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
 • vsak torek ob 19.30h v Semiču, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
 • vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
 • vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
 • vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
 • vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrova, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
 • vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
 • vsako sredo ob 18h v Mariboru - prostori Združenja Sowelu. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
 • vsako tretjo sredo (21.oktobra, 18.novembra, 16.decembra, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
 • vsak tretji četrtek ob 19h v Tolminu. Vodi Snežana Kragelj. V prostorih Studia Samadhi. Predhodne prijave na www.samadhi.si ali 041 360 069. Prispevek 5 EUR.
 • skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu
 
 
 • začetek v soboto,17.oktobra ob 9.30 v Trstu – sklop 7 delavnic od oktobra do aprila - S tapkanjem do uspeha. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it.Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
 • vsredo, 11.novembra. ob 18h v Kopru – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Vodi Berta Rebol. Brezplačno. Lokacija – jezikovna šola Eurocenter, Kidričeva 46.
 • v četrtek, 12.novembra od 17h do 20h v Semiču - Delavnica Posel in osebna rast. Vodita Romana Potočnik (romana.eft@gmail.com) in Mateja Ribarič. Prostovoljni prispevki. V prostorih Brunskoletove hiše.
 • v soboto, 14.novembra v Ljubljani – v okviru Mavrične sobote - Jesensko obilje v meni in okoli mene - EFT z energetsko vadbo. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si.
 • vnedeljo, 15.novembra. od 16h do 20h v Kopru – 4-urna praktična EFT delavnica. Vodi Berta Rebol. Cena 50 EUR. Obvezne predhodne prijave na berta.rebol@gmail.com ali 040 516 280. Lokacija – jezikovna šola Eurocenter, Kidričeva 46.
 • vnedeljo, 15.novembra. od 17h do 18.30h v Ljubljani – kombinacija tapkanja in glasbe/gledališča – tapkalski uvod v predstavo, ki bo ob 19h. Vodi Nataša Kelhar. Grand hotel Union, velika dvorana. Več o predstavi http://www.union-hotels.eu/sl/union-hoteli/dogodki/melanholicni-croquis-gledaliski-dogodek-premiera/ Melanholija - hrepenenje po lepoti in nedosegljivem, s čimer se sooča tako ali drugače vsakdo izmed nas, kar kliče po vodenem tapkanju. Prijave na tapkanje napišite kar Nataši na natasa.kelhar@siol.net . Vstopnice za predstavo se kupijo normalno, tapkanje pred predstavo je gratis.
 • v četrtek, 19.novembra ob 18h v Sebeborcih - Predstavitev EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.custvena-svoboda.si/dogodki
 • v soboto, 21.novembra od 9h do 12h v Tolminu – začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Snežana Kragelj. Več o dogodku na naslednji povezavi: www.samadhi.si/zacetna-eft-delavnica
 • vsoboto, 21.novembra. od 15h do 19h v Celju – avtorska EFT delavnica Manjkajoči košček. Vodi Berta Rebol. Cena 50 EUR, za prijave do 12.novembra 20%popust. Obvezne predhodne prijave na alja.inkret@gmail.com do 19.novembra. Tapkanje tega, kar nam je skrito, pa vendar je zelo očitno. Pozornost bo na odnosih.
 • v soboto, 21.novembra ob 16h v Murski Soboti – v okviru prireditve Jesenska Jasa mavričnih utrinkov v Murski Soboti - Predstavitev EFT metode. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki
 • v sredo, 25.novembra ob 17h v Murski Soboti - Predstavitev EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.custvena-svoboda.si/dogodki
 • v petek, 27.novembra ob 16h v Murski Soboti – začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.custvena-svoboda.si/dogodki
 • v soboto, 19.decembra v Ljubljani – v okviru Mavrične sobote - Zima, zima bela … čas za umiritev in notranji vpogled, preverimo svoj 'Manifesto' - napisi na zidu – EFT. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si.
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote26.september 2015, 21.november 2015, 23.januar 2016, 16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 17. in 18.oktobra 2015, 12. in 13.decembra 2015, 19.in 20 marca 2016, 21. In 22.maja 2015, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 28. in 29.novembra 2015, 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabemetode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
 
 
Skupinske EFT ''vadbe''so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetkiobeh dosedanjih dnevovza EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
 
aprila 2014 smo posneli dve oddaji za TV postajo Studio 12:
 
v četrtek, 27.marca 2014 je bil na sporedu prispevek o EFT-ju na valu 202 - tole je povezava na posnetek: http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapka.
 
v ponedeljek, 20.januarja 2014 popoldan sem bila gostja v oddaji Dobra ura z Bernardo na TV SLO1. Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej: http://ava.rtvslo.si/#ava2.174257209
 
V petek, 17.januarja 2014 dopoldan sem bila gostja Zvezdane Mlakar na TV SLO1.
http://ava.rtvslo.si/#174256730, od minute 14.20 naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli sami.
 
November 2013 – članek v reviji Šolski razgledi:
 
Avgust 2013 - pogovor z novinarko Jano Debeljak.
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 

 

 


---
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic