07 september, 2015

EFT novice 7.9.2015 in o resnici

Pozdravljeni vsi ljubi moji,

pogosto se mi zgodi, da čisto naključna srečanja z ljudmi hitro prerastejo v mogočne in pomembne pogovore.
V čakalnici pri zobozdravniku, na vrhu kakšnega hriba, v vrsti na pošti.
Zadnjič sediva z eno tako neznanko na vrhu hriba, se grejeva na soncu, opazujeva okoliške smreke in ostale ljudi, ki so se nabrali okrog.
Mlada družina malica iz nahrbtnikov, se med tem veselo šali in zbada – pravo veselje za oči in ušesa.
Na koncu mamica odpre posodo z jabolčnim zavitkom in roke bliskovito pograbijo vsaka svoj izbrani kos.
Reče ena od hčerk – super, da sosedovi niso utegnili z nami, sedaj imamo vsak še po en dodaten kos zavitka.
Ne vem, zakaj sem ravno takrat pogledala neznano gospo – ampak sem jo, in po njenem obrazu so čisto neslišno tekle goste solze.
Bogve kaj je sprožilo tak jok na ta sončen dan, pomislim, se malce premaknem in se gospe čisto nežno dotaknem z roko, nič ne sprašujem, samo mirno sedim zraven.
Naj kar tečejo solze, si mislim, če bo treba, bomo pa še potapkali, pa bo.
In solze res tečejo.
Ko se ustavijo, gospa globoko vzdihne, se obriše, me mirno pogleda in reče – ko sem bila jaz toliko stara kot tale deklica, ki je veselo vzela še en kos zavitka, je moja mama pripravila posebno praznično kosilo za sorodnike. Z brati in sestrami smo celo dopoldne cedili sline in komaj čakali, da se kosilo začne – pa sorodnikov ni in ni bilo od nikoder. Ko le ni bilo mogoče več čakati in smo s kosilom začeli samo domači, sem jaz popolnoma iskreno in otroško blažena v pričakovanju obilne praznične hrane rekla – kako sem vesela, da jih ni, vse to bo sedaj samo za nas…
In gospo spet zalijejo solze.
Trudim se ne razmišljati, samo sedeti zraven, nekako dati vedeti da je kljub solzam vse OK.
Pravi gospa – saj klofuta, ki je takrat sledila tisti moji izjavi, ni bila ne prva ne zadnja v mojem življenju, ne razumem, zakaj moram sedaj jokat kot da je konec sveta…
Sediva, se gledava, jaz si mislim – prav gotovo je bila v nečem drugačna od drugih klofut, drugače ne bi pustila tako močnega pečata – jo vprašam – je bila res ista kot vse ostale, tista klofuta?
In kot da je vprašanje odprlo prej zaklenjena vrata – gospa razpre oči, me pogleda, vsa začudena da že sama prej ni ugotovila razlike in reče – seveda je bila drugačna! Kaznovana sem bila samo zato, ker sem glasno povedala nekaj, kar je bila čista resnica!
Samo svojo resnico sem povedala, nič drugega, svojo resnico - bolj sebi kot meni mrmra gospa.
In se zame ni dobro končalo  – niti malo ne – saj ni čudno, da sem se naučila, da resnica zame ni varna in sem miljonkrat raje tiho kot da kaj rečem – sploh ni čudno…
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
-          v ponedeljek, 7.septembra od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v torek, 8.septembra ob 15h v Novem mestu – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. V prostorih Varstveno delovnega centra, Foersterjeva 10. Prostovoljni prispevki.
 
-          v ponedeljek, 14.septembra od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v petek, 18.septembra ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje.
-          v soboto, 19.septembra v Ljubljani nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).

 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Še ene EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Maja Fink: http://eftobcutim.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Telo nikoli ne lažeJJ - čudovito jeJJ Hvala, ker to širiš naprej....Pozdravček od mene,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga moja Pikica,
se mi je zdelo, da ti pa tokrat moram poslati en objem. Verjetno zato, ker zelo dobro ubeseduješ moje občutke, in to kar naprej ...JJJ.
Kok fajn, da si tm nekje, pa še moja prijateljca.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljeni!
Vama moram sporočit, da so učiteljice, ko smo prišle prvi dan po počitnicah skupaj / vedno je to ekskurzija, da se ščvekamo/ ves čas jamrale, da jih tišči, ne morejo spat, da jih že zvija in še in še...... Predlagala sem jim skupinsko tapkanje v šoli pred začetkom šolskega leta. In to se je dejansko zgodilo že čez dva dni: Ravnateljica je bila navdušena nad idejo. Zbralo se nas je 16, tri bi se tudi udeležile, pa so bile na izobraževanju. Tapkale smo strah pred novimi nalogami, pred spremembo, strah pred novimi učenci in starši, vsega je preveč, komaj se je začelo, pa sem že čist brez energije.
Njihova in moja želja: to moramo še ponovit.
Lep pozdrav!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika - ti si zakon. To, kar si ti delala, se strokovno imenuje ugotavljanje emocionalne valence posameznih besed in nekaj od te valence je splošne - pri vseh, nekaj pa specifične in je odvisna od izkušenj posameznika. Emocionalno valenco kot distraktor in kot stimulus uporablja poseben test, ki se imenuje emocionalni go/no go test.
Občutenje in razumevanje emocionalne valence besed, barv, slik, ... spada v čuječnost, pa še v kaj. Tudi stik z drugim ima čustveno valenco, a je ta tako močna, da prekrije ostale stimuluse. Bližina drugih namreč vedno poveča pozornost najprej na pripadnike naše vrste, ker nas to povezuje in hkrati predstavlja vir bolečine, nevarnosti, veselja in ugodja (možen različen vrstni red in nabor). Za občutenje okolice, ko smo sami, pa rabimo umiritev, saj so ti stimulusi manj močni in so razpršeni - karkoli se lahko zgodi. Če se torej čutimo umirjene, ko smo sami s seboj in naravo, odzivamo pa se samo na notranje vzgibe, pomeni, da smo varni in pripravljeni na takojšnji odziv na nevarnost.
No - po domače ti hočem povedati, da sem vesela, da uživaš v svoji normalnosti (kar je vse prej kot povprečnost, da se razume) in da vidiš, kako je biti normalen, osvobajajoče, varno in prijetno.
Bravo!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, pozdravljena, HVALA za ta zapis.....
joj, kak lep odziv mojega telesa na samotna hoja po hribih!!!! Pa sem že mislila, da je z mano kaj narobe, ko tako rada sama plazim okoliJJ. Daj mi, prosim, razloži, zakaj v toliko člankih preberem, da odmik od skupine ni vredu, da so to znaki depresije al kaj že vem kaj vsega drugega....ker res ne razumem kdo to piše....in še enkrat hvala, da si me spomnila, da je vrh gore kažipot očem...
želim ti veliko večurnih sprehodov v objemu narave!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
mogoče sem pa nekako podzavestno (sej niti nisem pričakovala, da bova to delali ) upala ali želela, da bi bilo tako kot s hrano, ko so se nekatere stvari dobesedno zradirale. Ziher so bile nalimane bolj samostojno na nekih špicah in so odleteleJJJ, upam no. Tile magisteriji pri teh letih so malo bolj kompleksna reč…
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
tu pa se postavi vprašanje - kako lahko nekateri grejo v naravo in si na glavo ˝nabijejo ˝slušalke? To je pa ja čisto ˝mem˝. Domov prinesejo utrujeno in ˝prešvicano˝rit, v resnici pa sploh ne vejo kje so bili in kaj so vse zamudili…Naučiti se moramo gledati in videti, čutiti in občutiti, sprejemati in sprejeti, poslušati in slišati in mislim, da res ne bi potrebovali še kakšne dodatne ropotije na glavi.
Lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru vprostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com) NA POČITNICAH DO 21. SEPTEMBRA
-          vsak ponedeljek ob 18h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-          vsak ponedeljek ob 19h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Dobrodošli vsi, ki čutijo potrebo po sprostitvi.
-          vsak ponedeljek ob 18.30h na Ptuju - (O)srečevalnica. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-          vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 19h v Žalcu v prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 7 eur. info. 031 440 868 ali tanja.vovk.petrovski@gmail.com
-          vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
-          vsak ponedeljek ob 19h v Litiji - OŠ Litija, stranski vhod, učilnica b. Vodi Saša Oshish (sasa.oshish@gmail.com). Prostovoljni prispevki. NA POČITNICAH DO SEPTEMBRA.
-          vsak torek ob 17.30h v Mariboru vprostorih M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave na 041 299 270 ali na marjana.fras@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-          vsak torek ob 19.30h v Semiču, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-          vsak torek ob 18h v Velenju v prostorih OŠ Šalek, EFT krožek v okviru Univerze za tretje življenjsko obdobje Velenje. Vodi Adil Huselja. Obvezne predhodne prijave na 041 445 052. NA POČITNICAH DO OKTOBRA.
-          vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
-          vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček. Začetek 15. septembra.
-          vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev. POČITNICE DO OKTOBRA.
-          vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-          vsako sredo ob 18h v Mariboru - prostori Združenja Sowelu. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-          vsako tretjo sredo (15.julija, 19.avgusta, 16.septembra, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-          vsak tretji četrtek ob 19h v Tolminu. Vodi Snežana Kragelj. V prostorih Studia Samadhi. Prostovoljni prispevki. Več na www.samadhi.si ali 041 360 069. NA POČITNICAH DO OKTOBRA.
-          skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu
 
 
-          v četrtek, 10. septembra ob 17h v Mariboru – 3 urna praktična EFT delavnica. Lokacija M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave na 041 299 270 ali na marjana.fras@gmail.com. 40 EUR.
-          v ponedeljek, 14. septembra ob 18h v Lenartu – Predstavitev EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki/10
-          v sredo, 16. septembra ob 17h v Celju – Predstavitev EFT metode. Vodi Alja Inkret Muhek. Lokacija: prostori centra SOCIO na Kocenovi 8 (za hotelom Evropa). Več o dogodku nahttp://socio-rcmd.si/kontakt.php.
-          v sredo, 16. septembra ob 18h v Murski Soboti – Predstavitev EFT metode. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.custvena-svoboda.si/dogodki/16
-          v četrtek, 17. septembra ob 17.30h v Mariboru – praktična delavnica Kako pomagati otrokom, ko so v stiski ali pod pritiskom. Lokacija M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave na 041 299 270 ali na marjana.fras@gmail.com. 15 EUR.
-          v soboto, 19. septembra. ob 9h v Kopru – 4-urna praktična EFT delavnica. Vodi Berta Rebol. Cena 50 EUR, za prijave do 10.septembra 20%popust. Obvezne predhodne prijave na berta.rebol@gmail.com ali 040 516 280.
-          v četrtek, 24. septembra ob 17.30h v Mariboru – praktična delavnica Izboljšajmo svoje odnose. Lokacija M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave na 041 299 270 ali na marjana.fras@gmail.com. 15 EUR.
-          v petek, 25. septembra ob 16h v Murski Soboti4-urna praktična EFT delavnica. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.custvena-svoboda.si/dogodki/17
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 26.september 2015, 21.november 2015, 23.januar 2016, 16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 17. in 18.oktobra 2015, 12. in 13.decembra 2015, 19.in 20 marca 2016, 21. In 22.maja 2015, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 28. in 29.novembra 2015, 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016 http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani spet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
 
aprila 2014 smo posneli dve oddaji za TV postajo Studio 12:
 
v četrtek, 27.marca 2014 je bil na sporedu prispevek o EFT-ju na valu 202 - tole je povezava na posnetek: http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
v ponedeljek, 20.januarja 2014 popoldan sem bila gostja v oddaji Dobra ura z Bernardo na TV SLO1. Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej: http://ava.rtvslo.si/#ava2.174257209
 
V petek, 17.januarja 2014 dopoldan sem bila gostja Zvezdane Mlakar na TV SLO1.
http://ava.rtvslo.si/#174256730, od minute 14.20 naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
November 2013 – članek v reviji Šolski razgledi:
 
Avgust 2013 - pogovor z novinarko Jano Debeljak.
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 

 --
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic