14 september, 2015

EFT novice 14.9.2015 in o (zdravi) meji

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
ne, nisem se izgubila v gorah niti pozabila da je ponedeljek in čas za EFT novice – evo mene.
Res malce pozneje kot običajno, ampak z eno tako super razlago, ki sem jo nagruntala včeraj zvečer v avtu, čakajoča v dolgi, skoraj nepremični koloni na avtocesti.
V takem skoraj ne-premikajočem se avtu je na voljo veliko več pozornosti za pogovor – in tako lahko pride do nenadejanega utrinka, globljega razumevanja naših splošnih človeških odzivov.
Res je, da smo si med sabo različni, pogosto pa smo si ljudje tudi neverjetno podobni.
Pogovarjali smo se predvsem o tem, kako težko je nam ljudem postaviti zdravo mejo.
Naprimer - ko že vemo, da se v odnosu z nekom, ki ga imamo radi, trudimo čez vsako zdravo mejo, spremembe v drugačni smeri pa ne naredimo nobene.
Celo strinjamo se s prijatelji, ki to opazijo in nam poskušajo prijazno povedati, da nekaj ni v redu.
Kako to, da se nam je veliko lažje truditi, se še bolj truditi, se še malo truditi – upati, da bo drugače ko se samo še tokrat res izkažemo in se potrudimo - kot enostavno prenehati s tem?
Evo zakaj.
Ker potem ko izstopimo iz običajnega poteka stvari, naenkrat na dan privre vsa zatajevana bolečina iz velikega globokega nikoli napolnjenega prepada, kjer bi morala živeti – ljubezen, ki je žal ni.
In se je lažje še malo truditi kot občutiti to žalost, to strašno obupano žalost ob dejstvu, da tega, kar od tiste osebe želite, ne boste nikoli dobili…
Velja za starše, zakonce, prijatelje, otroke – za vse…
Tega, da smo tapkali kar sproti v avtu – tega verjetno ne rabim posebej pisat, ne? JJJJ
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
-          v ponedeljek, 14.septembra od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v petek, 18.septembra ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje.
-          v soboto, 19.septembra v Ljubljani nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).
 
-          v ponedeljek, 21.septembra od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v soboto, 26.junija v Ljubljani – celodnevna AAMET 1.stopnja.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Še ene EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Maja Fink: http://eftobcutim.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
do danes sem kar pridno tapkala probleme, ovire in občutenja. Moram povedati, da sem opazila da sem po tapkanju bolj odprta, samozavestna in vesela (no imam še nekaj kilometrine pred sabo ampak ok), tudi včeraj sem opazila, da sem očetu povedala točno tisto kar sem mislila v danem momentu brez občutka strahu (moram povedati, da si tega poprej nisem upala nikdar).
Lep dan še naprej,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ej Pika,
spet ena dobra, ki odpre tudi moja vrata.
klofuta, karajoč pogled, grajanje, karkoli kar izraža neodobravanje moje izjave/resnice … "Kaznovana sem bila samo zato, ker sem glasno povedala nekaj, kar je bila čista resnica!"
in potem si : "sem se naučila, da resnica zame ni varna in sem milijonkrat raje tiho kot da kaj rečem."
in potem tudi sam več ne veš, kaj je resnica, kaj so resnični občutki in sam SEBI več ne verjameš. kako resnično in osvobajajoče, ko to ozavestiš. nič ni NAROBE z mano. in potem se zgodi, kot se je meni to poletje ko sem bila pred veliko življenjsko odločitvijo in mi je mož rekel: najprej moraš sama vedeti kaj si ti želiš !! halo......., tega se sploh nisem vprašala!!! kako težko vprašanje, ki si ga pa sploh nisem sama zastavila. razmišljala sem samo kaj bi bilo najbolj prav v očeh drugih, ne pa kaj si jaz želim. o kako boli to, da so vedno drugi pred tabo…
in potem zjutraj auf in na hrib in tapkat in se pogovarjat sama s sabo.
OSVOBAJAJOČE
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
to poletje me pa tako lepo presenečaš (kot, da me drugače ne bi)! Toliko lepih zgodbic si nam posredovala. Spomnim se tiste, ko si se na pogrebu? mislim, da je bilo, pogovarjala z najstnico in si jo poslušala in poslušala in na koncu si zapisala: le kako je ne bi razumela. Ja, le kako je ne bi. Tudi jaz jo razumem, saj imam doma 17-letnico in se tudi sama spoprijemam s tem in onim.
Pa to, ko se nam javljaš s hribov in tako pristno opisuješ kako lepo se imaš, da se mi kar sline cedijo ob misli, kako lepo je tam gor! In ko si prav simpatično pomagala moškemu, ki zaradi nesporazuma z ženo kar naenkrat sploh ni vedel, na kateri gori je. Kaj vse lepega se nam zgodi, če se le odpravimo od doma v hribe, a ne! In ko sem prebrala še tvoj današnji mejl, sem pod prsti začutila, da ti moram pisat, enostavno moram podelit svoje občutke, ki jih imam do naravnih lepot, ki nas okrožajo. Kako neznansko lepo je, ko se vzpneš v visokogorje, ko se ozreš naokoli in te okrožajo mogočne skale, modro nebo in tišina, morda kak štirinožec, pa ruševec....in na koncu kot nagrada postanek v koči! Jaz prav vedno občutim en tak ponos, neizmerno zadoščenje, ko prispem na cilj, kot ga pri nobeni stvari ne občutim na tak način. To sem ti želela napisat.
Drugače pa ti sporočam, da se vedno, ko so dnevi težki, na svoj način spravim zavestno ali v mislih tapkat in edino v tapkanje verjamem in si v glavi ponavljam tvoje besede, ki sem jih nažalost imela priložnost v živo poslušat samo enkrat. Ja, še to, vesela sem, da sem na tvoji mailing listi.
Vse dobro,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Predraga moja Pika!
Evo me, tukaj sem in premlevam najino včerajšnje tapkanje, preveva me čudovit mir odznotraj. Čutim, da se je nekaj premaknilo v meni, počutje je drugačno...razmišljam kako sva tapkali, kako sva razpletali celotno situacijo.... Zeeelo, ampak res ZEELOO sem ti hvaležna za včerajšnji trud z mano, globoko hvaležna prijateljici, ki me je vpeljala v ta svet, svet EFT-ja pred nekaj leti in me dejansko na podlagi svojih problemov pripeljala do tebe... seveda sem takrat tudi jaz že imela "svoje temačne" prijatelje v sebi, ki so kar nekako čakali, da priplavajo na površje s pomočjo strokovno usposobljene osebe. Sama sem imela občutek, da nisem kos situaciji s tapkanjem, enostavno si nisem znala pomagati, verjetno nisem našla pravih besed ko sem tapkala, saj postopek tapkanja poznam. Ko takole razmišljam zakaj je EFT tako uspešen se mi zdi, da verjetno tiči razlog v dejstvu, da v bistvu kombiniraš psihoterapijo (prave besede oz.izgovorjava besed plus tapkanje po meridijanih.), oziroma iskanje srčike problema z besedami in tapkanje... Vem samo to, da je tapkanje res zakon in vsekakor vztrajnost prinese rezultate! Sploh pa moja draga Pikica ko človek sedi poleg tebe res dobi en poseben občutek ker izžarevaš takšno svobodo duha in telesa ter vsekakor pozitivne energije, da si enostavno tudi sam zaželiš tega občutka! Hvala!
Hvala iz srca še enkrat za vso pomoč (do sedaj)!
Se slišiva,
lep vikend ti želim, čeprav bo videti deževen..
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru vprostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com) NA POČITNICAH DO 21. SEPTEMBRA
-          vsak ponedeljek ob 18h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-          vsak ponedeljek ob 19h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Dobrodošli vsi, ki čutijo potrebo po sprostitvi.
-          vsak ponedeljek ob 18.30h na Ptuju - (O)srečevalnica. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-          vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 19h v Žalcu v prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 7 eur. info. 031 440 868 ali tanja.vovk.petrovski@gmail.com
-          vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
-          vsak ponedeljek ob 19h v Litiji - OŠ Litija, stranski vhod, učilnica b. Vodi Saša Oshish (sasa.oshish@gmail.com). Prostovoljni prispevki. NA POČITNICAH DO SEPTEMBRA.
-          vsak torek ob 17.30h v Mariboru vprostorih M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave na 041 299 270 ali na marjana.fras@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-          vsak torek ob 19.30h v Semiču, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-          vsak torek ob 18h v Velenju v prostorih OŠ Šalek, EFT krožek v okviru Univerze za tretje življenjsko obdobje Velenje. Vodi Adil Huselja. Obvezne predhodne prijave na 041 445 052. NA POČITNICAH DO OKTOBRA.
-          vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
-          vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček. Začetek 15. septembra.
-          vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev. POČITNICE DO OKTOBRA.
-          vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-          vsako sredo ob 18h v Mariboru - prostori Združenja Sowelu. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-          vsako tretjo sredo (15.julija, 19.avgusta, 16.septembra, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-          vsak tretji četrtek ob 19h v Tolminu. Vodi Snežana Kragelj. V prostorih Studia Samadhi. Prostovoljni prispevki. Več na www.samadhi.si ali 041 360 069. NA POČITNICAH DO OKTOBRA.
-          skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu
 
 
-          v sredo, 16. septembra ob 17h v Celju – Predstavitev EFT metode. Vodi Alja Inkret Muhek. Lokacija: prostori centra SOCIO na Kocenovi 8 (za hotelom Evropa). Več o dogodku nahttp://socio-rcmd.si/kontakt.php.
-          v sredo, 16. septembra ob 18h v Murski Soboti – Predstavitev EFT metode. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.custvena-svoboda.si/dogodki/16
-          v četrtek, 17. septembra ob 17.30h v Mariboru – praktična delavnica Kako pomagati otrokom, ko so v stiski ali pod pritiskom. Lokacija M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave na 041 299 270 ali na marjana.fras@gmail.com. 15 EUR.
-          v soboto, 19. septembra. ob 9h v Kopru – 4-urna praktična EFT delavnica. Vodi Berta Rebol. Cena 50 EUR, za prijave do 10.septembra 20%popust. Obvezne predhodne prijave na berta.rebol@gmail.com ali 040 516 280.
-          v četrtek, 24. septembra ob 17.30h v Mariboru – praktična delavnica Izboljšajmo svoje odnose. Lokacija M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave na 041 299 270 ali na marjana.fras@gmail.com. 15 EUR.
-          v petek, 2. oktobra ob 16h v Murski Soboti4-urna praktična EFT delavnica. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.custvena-svoboda.si/dogodki/17
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 26.september 2015, 21.november 2015, 23.januar 2016, 16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 17. in 18.oktobra 2015, 12. in 13.decembra 2015, 19.in 20 marca 2016, 21. In 22.maja 2015, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 28. in 29.novembra 2015, 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016 http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani spet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
 
aprila 2014 smo posneli dve oddaji za TV postajo Studio 12:
 
v četrtek, 27.marca 2014 je bil na sporedu prispevek o EFT-ju na valu 202 - tole je povezava na posnetek: http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
v ponedeljek, 20.januarja 2014 popoldan sem bila gostja v oddaji Dobra ura z Bernardo na TV SLO1. Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej: http://ava.rtvslo.si/#ava2.174257209
 
V petek, 17.januarja 2014 dopoldan sem bila gostja Zvezdane Mlakar na TV SLO1.
http://ava.rtvslo.si/#174256730, od minute 14.20 naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
November 2013 – članek v reviji Šolski razgledi:
 
Avgust 2013 - pogovor z novinarko Jano Debeljak.
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 

 



--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic