17 marec, 2014

EFT novice 17.3.2014 in o ''zapravljanju casa''

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
najprej kot zanimivost – prijav za 7.marec 2015 je že 35.
Od tega 3 za predavanjaJJJJ.
Me res zanima, kaj od tega zanosa bo zdržalo eno letoJJJJ.
Vem pa, da bom prav gotovo izmed teh extra-prvih-prijavljenih drugo leto izžrebala posebno nagrado – še ne vem kakšno točno, ampak bom.
Ker očitno takle dan za tapkanje pokrije en vidik človeške potrebe po skupini ljudi, ki nekaj dela skupaj, ne samo sedi skupaj.
O tem pišejo tudi spodnji odzivi – o tem, da je tapkanje v skupini dodatno drugačno.
Ne me razumet narobe – ni boljše od tapkanja ko tapkamo lepo v miru sami nekje, ali pa slabše – samo drugačno.
Je pa priletel še en strašno zabaven odziv na našo soboto:
Pikica moja,
saj vem, da smo te ziher zasuli z maili, ampak sobota je bila... un-fucking-believable! Jaz se še sestavljam, po drugi strani pa se prijavljam na 17.5. tapkanje z Jaqui in ne vem, če bom dočakalaJJJ. Aja, pa še malo si bom šla čakre pogledat in spucat, sem se odločila!
Noro, vse čestitke za organizacijo, za izvedbo, za vse - vsem! Neverjetni ste, top!
Lubčka,
P.S. v pondelk so me ustavili policaji in mi napisali kazen, ker sem mela gsm na ušesu... Kaj češ bit jezen, tapkaš v avtu, ko on piše, "Adil je kul, pol je ziher tud ta policaj kul, opravlja samo svoje delo, sej dela za mojo varnost..."
 
Si predstavljate, da se s policistom še objameta potem, ko ji da listek za kazen?
Se mi vidi, da sem včeraj vzela zase neobičajno zdravilo – cel dan za pohajkovanje in t.i. ''izgubo časa''.
Namreč – če kdo ve, da je čas dragocen, sem to jaz.
In vedno mi ga manjka, vedno je cel kup stvari, ki nujno čakajo da se jih lotim.
Zato je tako zelo pomembno, da ga včasih malo zapravim – da naredim prostor za mojo malo vilo* (*ideja o vilah, ki so zadolžene za različne stvari, je od pisatelja Richarda Bacha), ki je zadolžena, da mi pošilja super ideje, in tudi jih pošilja, pa jih jaz običajno v hitenju čisto preslišim.
V počasnem pohajkovanju in ''izgubljanju časa'' pa jih lahko jasno opazim in prepoznam.
Zelo priporočam tudi vsem vam.
Ni treba, da je ravno cel dan – za začetek lahko poskusite s petimi minutamiJJJ.
Pred ali po tapkanju.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v tem tednu:
-         v ponedeljek, 17.marca od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-         v soboto in nedeljo, 22. in 23.marca v Ljubljani – dvodnevna AAMET 2.stopnja.
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-         vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko. (http://www.eft-trieste.it)
-         vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-         vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici – v posebni sobi okrepčevalnice Mica, Prvomajska 26. Vodi Maja Fink. Prispevek 5 eur.
-         vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622.
-         vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 19h v Žalcu v prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 7 eur.
-         vsak torek v Semiču, ob 19h za odrasle in ob 18.15 za otroke, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-         vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-         vsak torek ob 18h v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink (040 860 140). Prispevek 5 eur.
-         vsak torek ob 17h v Kopru, v prostorih CDA, Zore Perello Godina 3. Vodi Zdenka Zupančič.
-         vsak torek ob 18h v Bašlju pri Preddvoru, v (naslov Bašelj 32 c). Vodi Renata Čimžar (041 665 297). Prostovoljni prispevki.
-         vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman (041 283 522, mojca.zorman1@gmail.com).
-         Vsak torek ob 19h na Ptuju - O)SREČEVALNICA (Dravska 8, vhod z Vošnjakove ob Maratonu). Vodi Mojca Zorman. Obvezne prijave na mail: mojca.zorman1@gmail.com ali tel. 041 283 522. Prispevek 5 eur.
-         vsak torek ob 18h v Ljubljani, za Bežigradom v Centru za zdrav način življenja Hortus Vitae, Dunajska 205. Vodi Katja Lapkovski Kvas. Cena: 5 eur. Potrebna je vnaprejšnja prijava na naslov: info@hortusvitae.si ali pritapkajsisreco@gmail.com.
-         vsak torek ob 17.30h v Celju v prostorih Srečališča, Vodnikova ulica 13, 1. nadstropje – to je nasproti ekonomske šole na Vodnikovi. Vodi Alja Inkret Muhek. Prostovoljni prispevki.
-         vsak prvi torek v mesecu ob 18h v Cerknici v prostorih Centra Znanja, Podskrajnik 1a. Vodi Jelka Peček. Prostovoljni prispevki.
-         vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8. talcev.
-         vsako sredo ob 18h v Ribnici. Lokacija – Miklova hiša (na vrhu), Škrabčev trg 21. Vodi Maja Fink (040 860 140). Prispevek 5 eur.
-         vsako sredo od 19h do 20h v Litiji. Vodi Saša Oshish. OŠ Litija. Prostovoljni prispevki.
-         vsak četrtek od 19h do 20h v Ajdovščini v prostorih Doma krajanov. Vodi Zdenka Zupančič.
-         vsak četrtek ob 19h v Novi Gorici, Kidričeva 9. Vodi Nevenka Podgornik. Vnaprejšnje prijave na nevenka.podgornik@gmail.com ali 040 849 049. 5 eur.
 
 
 
-         sklop osmih srečanj ob ponedeljkih od 3.marca naprej od 19.20h do 20.50h v Žirehskupinsko tapkanje s telovadbo. V knjižnici v Žireh. Vodi Apolonija Klančar, prijave na apolonija@soliris.si. Vseh osem srečanj skupaj 64 EUR.
-         v sredo, 19.marca ob 18.30h v Grosuplju – EFT in enostavna dnevna rutina. Center Žarek. Vodi Helena Cesar. http://www.zarek-hc.si/Predavanja-delavnice/Mirni-skozi-dan--EFT-in-enostavna-dnevna-rutina/
-         v četrtek, 20.marca ob 17h v Murski Soboti – brezplačna predstavitev EFT metode. Vodi Cvetka Horvat – v prostorih Hiše Sadeži družbe, ul. Štefana Kovača 20.
-         v soboto, 22. marca od 15h do 19h v Velenju – štiriurna delavnica "Moja varnost" v prostorih Centra ZANA v Velenju. Vodi Adil Huselja. Prispevek 40 EUR, dosedanji udeleženci delavnic in upokojenci imajo 20 % popust. Prijave in dodatne informacije: adilhus65@yahoo.com (041-445-052).
-         v petek, 28.marca od 16h do 20h v Murski Soboti - začetna štiriurna delavnica metode EFT v prostorih Ljudske univerze v M. Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Prispevek 38 EUR. Prijave obvezne do srede, 26. marca 2014 na cvetka@custvena-svoboda.si(041-822-850).
-         v soboto, 29.marca od 9h do 13h v Novem mestu – EFTdelavnica Drama nadzora. V prostorih društva Sonček, Mestne njive, Cankarjeva 25. Vodi Maja Fink. 20 EUR. Predhodne prijave.
-         v soboto, 29.marca od 10h do 14h v Ljubljani – delavnica EFT in čiščenje prostora ali kako odpraviti nered, ki nas fizično, psihično in čustveno obremenjuje - v prostorih Hortus vitae. Vodi Barbara Žetko (prijave na info@eft-trieste.it, število mest omejeno).
-         v soboto, 29. marca od 9h do 13h na OŠ Dekani– začetna štiriurna delavnica metode EFT. Vodi Berta Rebol. Prijave na berta.rebol@gmail.com. 40 EUR.
-         v soboto, 12.aprila od 10h do 18h v Volčjem gradu pri Komnu – celodnevna delavnica Hujšanje in EFT - domačija pri Davidu in Martini. Vodi Barbara Žetko (prijave na info@eft-trieste.it, število mest omejeno).
-         sklop petih srečanj ob sredah, od 12.3. do 9.4., od 17.00 do 18.30, v centru Hortus Vitae na Dunajski 205 v Ljubljani - delavnica "Odkrivanje notranjih blokad na 7ih nivojih zavesti (7 čaker)". Vodi Katja Lapkovski Kvas. Prijave na pritapkajsisreco@gmail.com. Cena: 110 EUR (5 srečanj po 90 min)
-         sklop petih srečanj ob četrtkih, od 13.3. do 10.4., od 9.30 do 11.30 ali od 18.30 do 20.00, prek SKYPA - delavnica "Odkrivanje notranjih blokad na 7ih nivojih zavesti (7 čaker)". Vodi Katja Lapkovski Kvas. Prijave na pritapkajsisreco@gmail.com. Cena: 95 EUR (5 srečanj po 90 min)
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Še ene EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Maja Fink: http://eftobcutim.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, živjo!
Sobotni tapkalski dan je bil z eno besedo fenomenalen! Prvo kot prvo sem se počutila v tisti lepi dvorani zelo zelo varno, kar je pri meni redkost... Predavatelji so bili perfektni, teme odlične, zanimive. Jaz osebno sem se tu počutila kot v pravljični deželi. Tako dozo skupinskega tapkanja bi jaz vsekakor rabila vsak mesec...JJJJJJ.
Skupinska tapkanja so res veliko močnejša, kot če sam tapkaš - vsaj pri meni je tako.
Pika, hvala za ta prelep tapkalski dan, vse si super zorganizirala, vse je bilo popolno in predvsem čarobno! HVALA!!
Pozdravček,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
Res je bila krasna sobota s tvojimi tapkalci. Povsod okrog mene so bile same krasne punce. Meni je samo žal, da ni bila kakšna moja prijateljica z mano, taka, ki mi je res blizu, ali celo moj moški, to bi si res želela. Da bi skupaj tapkali, razmišljali, BILI in se pogovarjali. Posebej tvoja 'mlada' tapkalka me je s svojo sproščenostjo presenetila. Pa nespomnimseimena tiste rdeče dušice, ki nas je povezala s svojim bistvom, s srcem, z mirom…
No, pa zdaj točno vem, kaj moram delati na svoj rojstni dan in na rojstni dan svojega otroka, ker si mi ti povedala. In Jaqui. In nisem več nemočna in kriva. Komaj čakam, da bodo posnetki na internetu! Bom med vrsticami še kaj prebralaJJJJ.
Hvala, ker si ena redkih, ki nam take dneve in delavnice delaš po razmeram primernih cenah.
PS: takoj po delavnici sem si šla v BTC kupit novo denarnico, ki je nadomestila mojo staro, strgano…. Hahahahaha…… JJJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika živjo!
Evo, tudi moje misli o soboti so se nekako umirile in strnile in lahko ti le rečem, da je bil to popoln dan. Sami super ljudje in čudovita energija. Vsi, ki so stali na odru, so pustili vtis. Jaqui pa, hmmm, kako se sploh izrazi misli o njej.... njen nastop - tako preproste besede in taka močna vsebina, tako lepa energija,.... so stvari, ki zadanejo in so stvari, ki pač ne, so pa stvari, ki v tebi premikajo tisto, za kar sploh nisi vedel, da je za premikat. In to je Jaqui naredila meni.
Pika moja draga, se kmalu vidimo.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba naša Pika - sobota je bila zopet pravo odkritje. Čestitke za perfektno organizacijo, krasen ambient, enkratne predavatelje ... in hvala za Jaqui. Popolnoma me je posrkala in mi je postalo jasno, zakaj si že velikokrat napisala, da je tapkanje z njo nekaj posebnega. Sem že poslala v vesolje vročo željo, da mi nakloni dovolj financ, da pridem na njeno delavnico.
Tudi vsi ostali so enkratno vodili svoje teme in tapkanje. ČESTITKE VSEM in HVALA VSEM.
7. marec 2015 je že zabeležen. Tudi moja prijateljica je bila več kot navdušena in mi je povedala, da je bila na koncu dneva sicer utrujena, ampak ne tisto hudo utrujena, temveč prijetno utrujena. In sem ji rekla, da je to pravi znak, da je sčistila ogromno stvari.
Jaz pa seveda polna energije, ki sem jo ujčkala še cel večer in sem se kopala v njej. Delila sem jo sama s sabo in tapkala hvaležnost za prekrasen Dan žena. Nič utrujena, samo popolnoma izpolnjena. Še en dokaz, da delujem v pravi smeri.
HVALA *******HVALA *******HVALA *************
En velik močan prijateljski objem ti pošiljam,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
tale vseslovenski tapkalski 8.marec je bil nekaj najboljšega in prijetnega splohJJJJ. Vse predstavitve in teme le-teh so bile odlične, tako da BRAVO za vse, ki so nas seznanili z vidiki tapkanja, na katere včasih oz. velikokrat niti ne pomislimo. Res se me je vsako "mini predavanje" po svoje dotaknilo, trenutno pa v meni najbolj odzvanja tisto, kar je govoril Adil o varnosti in kako je to lepo navezal na to, kako pomembno je, da se počutimo varne in zaščitene že v najranejšem času našega obstoja... Ma, vsi ste bili krasni in čeprav se je v meni očitno nekaj prelomilo po tem množičnem tapkanju, ker so prišle na dan boleče stvari, in sem v nedeljo malo pojokcala, sem takoj začela divje tapkat in je bil svet lepšiJJJ.
V meni sta milina in hvaležnost, da sem bila del tega enkratnega dogodka.
Hvala vsem za trud in se vidimo 7.3.2015!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
danes….. je bilo SUPER!
namenjeno mi je bilo, da zbolim, se odločim da grem, se pozdravim in res pridem! veš, ravno te dni sem končno začela delat seznam "mojega sranja iz preteklosti", ki bi ga bilo treba stapkat.. rojstvo moje hčerke, ki je zame ena velika nerešena travma, saj sem se že mesec pred porodom začela na smrt bati "izzivov", ki jih otrok prinese. in že pred tem nisem bila poštimana v glavi, potem je šlo pa samo še vse navzdol, saj sem se v vsakdanjem odnosu s to mojo divjo triletnico prisiljena soočati s svojimi slabimi lastnostmi.. počutim se kot na testu, na katerem znova in znova pogrnem…
in kaj se zgodi - pridem jaz na EFT dan in tam Jaqui s svojim imenitnim predavanjem o opuščanju starih zadev in rebirthingu (--odlično!! bom nujno delala na sebi in predvsem na rojstvu moje malčice). tudi če bo vpliv tega dne držal samo danes, se je izplačalo. počutim se krasno, pomirjeno in z mojo malo cel večer nisva imeli niti enega samega najmanjšega konflikta... kar se ni zgodilo že od nevem kdaj...?
in še to - jaz bi se že kar danes prijavila na 17.5. MORAM izkusiti tapkanje z JaquiJJJJ
lahko noč in lepo nedeljo želim,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
to je bil moj prvi EFT dan. Res sem si čestitala, da sem se ga udeležila, saj sem nujno potrebovala eno tako vseobsegajočo instant čistko, ki me je po zimski sivini napolnila s svežo energijo in me ponovno usmerila "to the sunny side of the street". Iskrena hvala vsem za vse, pa seveda za podarjeno knjigo (smerokaz?) s tako pomenljivim naslovom: Odložimo bremena družinske prtljage.
Glede na hitro udejanjenje čisto resno razmišljam o nakupu Euro Jackpot srečke. (Če mi tudi to rata, bo moja denarnica v neprimerljivo boljšem stanju od sedanjega!)
Seveda nasvidenje. Upam, da čimprej.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
ob tej priložnosti bi še omenila, da mi je bil sobotni vseslovenski tapkalni dan res mega in bi mi blo zelo žal, če me ne bi bilo zraven.
Se vidimo,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
v soboto sem se udeležila tapkanja, hvala ti za ta dan. Vse pohvale. Lahko bi se razpisala, pa naj omenim samo dve stvari - na tapkanje sem prišla iz razloga, ki ti je že znan, saj sem pri tebi individualno tapkala. Še vedno ga tapkam, verjetno ne najdem srži. Je pa ta "razlog" po poklicu policaj. In kdo mi pomaga tapkat v soboto? Veliko presenečenje – policajJJJJ.
Še enkrat hvala TISOČKRAT
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, super je bilo v soboto! Letošnje tematike so bile res enkratne in meni pisane na kožo.
Hvala ti,
pa lep sončen danJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika tudi jaz se strinjam, da je bilo odlično. Še danes sem čisto utrujena. Čist. Hvala!!!!!!!!!!!!
Lep pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
tako sam si želela priti na skupno tapkanje 8. 3., a žal se ni izšlo. Vsem, ki ste bili tam kar malo zavidam in res upam, da bodo kmalu vsaj zvočni posnetki dostopni tudi nam ostalim. Tapkam kar redno z več ali manj uspeha, a bom vztrajala, ker se ob vsem tem vsaj počutim dobro.
Hvala lepa in en topel pozdrav.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
lep 8. marec si nam organizirala; ravno pravšnji dan, da ženske naredimo nekaj zase. In seveda vse čestitke za organizacijo takega dogodka. Jaqui pa je bila pika na i. Tako enostavna, preprosta in polna topline.
Z lepimi pozdravi,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ne vem kaj krozi okoli, da sem bila pri Obami... povabljena je bila samo stara ekipa. Sem pa sla zraven na izlet. Z zasebnim letalom. In potem sem dobila soferja za cas, ko so bili ostali v Beli hisi in sem vandrala okoli po DC-juJJJ in se napoved je bila za oblacno, sicer 16 stopinj, js sm pa zjutri tapkala, da bi soncka in guess what... takoj, ko smo jih odlozili pred Belo hiso, je zacelo sijati in otoplilo se jeJJJJJJJ
Lupckeee:-*:-*
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
…..Moram povedat, da sem bila prav blažena dva dni (do ponedeljka zvečer), potem pa je malo popustilo in sledili so vzponi in padci. Če tapkaš sam, res ni isto kot v skupini. In letošnji EFT dan je bil res fenomenalen (oz. fenomenalen občutek je pustil, bila sem umirjena in v službi sem se kar hihitala, kot bi bila zaljubljena).
Lep preostanek vikenda!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
Knjiga Kako je EFT spremenil moje življenje …in lahko tudi vaše.
13 resničnih zgodb resničnih ljudi iz Slovenije.
 
Izdala založba Pasadena v zbirki Ventilator. 218 strani. Cena knjige je 14,95 EUR, poštnina je še dodatnih 2,90 EUR. V Ljubljani naprodaj v knjigarni ZDAJ v koseški tržnici, na voljo tudi na vseh skupinskih tapkanjih. Kmalu na voljo v vseh večjih knjigarnah.
Vsebina knjige:
Barbara Baša: Nogavice
Nina Frua: Kako je Goljat končno premagal Davida
Saša Oshish: Ko spoznaš, da je vse odvisno samo od tebe
Jelka Peček: Čarobnost vsakdanjega tapkanja
Barbara Žetko: Poti brez prepadov
naš slavni tapkalec: Jezen za znort k me otrok ne uboga, pa še glava me za se ubit boli
Adil Huselja: Tudi policisti smo samo ljudje
Renata Čimžar: EFT kot pomoč v partnerstvu
Cvetka Horvat: Ko se življenje razdeli na dva dela
Irena Šetrajčič Dragoš: Tapkanje in telo
Maja Fink: Tapkanje je hitra in učinkovita rešitev za mnoge težave
Berta Rebol: Tapkanje v družini in šoli
Anja Weber: Skupaj s telesom na poti k sebi
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Že dolgo nisem kakšne knjige prebrala s takšnim navdušenjem in dobesedno požirala tekst, se zraven smejala in tudi jokala, saj mi je bil skoraj vsak tekst po svoje znan, saj sem doživljala zelo podobne občutke ob tapkanjih tudi sama. Jaz sem sicer že četrto leto dokaj redna tapkalka, tako da nisem rabila kakšne spodbude, da začnem redno tapkati, pa sem vseeno našla v tej knjigi veliko novih informacij, spodbud in ogromno pozitivne energije, ki nam je danes še kako potrebna. Prepričana sem, da bo knjiga zmigala marsikaterega tapkalca, ki je samo enkrat na teden hodil na skupinska tapkanja, zdaj pa bo začel tudi sam doma redno čistiti svoje energijske vozle. Dokler človek ne poskusi, kar ne more verjeti, kako si s prsti lahko zelo hitro pričaraš neverjetno olajšanje kakršnihkoli neprijetnih občutkov.
Tudi jaz komaj čakam na tedenske novice, ki nam jih pridno pošiljaš in čeprav ti ne pišem pogosto, bi ti rada povedala, da tudi jaz delim občutke vseh drugih tapkalcev, ki ti redno pišejo, kako hvaležni so ti in da te imajo radi.
Hvala. Hvala. Hvala.
S hvaležnostjo,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Navdušena sem nad to novo! Reeees navdušena!! Včeraj sem bila v kopališču, ej - naglas sem se smejala, ko sem brala prispevek anonimnega avtorja o tapkanju neubogljive hčerke!JJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Mislm, a mi je treba iz krohota padati v jok?! Kot da nimam druzga dela kot brat to knjigo! Čist si mi zjebala dan!!!!! Ljuba Pika, veš, ti si človek z velikim Č, jaz to vem in ful te maram in pred prjatli se bom hvalila da te poznam, tko da veš!!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zlata moja, že ves dan berem knjigo in se ne morem ustaviti. Sem skoraj na koncu, a ne morem več čakati, zdaj ti moram izraziti svoje navdušenje!!!! Knjiga je krasna in če bo navdušila druge kot je mene, bo imela res velik uspeh!!! Hvala ti za vse! Močen objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika!
Prebrala knjigo - res lepa.
Odkritosrčna, iskrena, vesela, zabavna ... predvsem pa navdihujoča!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
- za tebe ne najdem ustreznejšega nagovora- moram povedati, da sem knjigo EFT zgodb prebrala na "EKS", zdaj se počasi umirjam in jo ponovno prebiram bolj počasi, ponavljam stvari, ki so mi všeč... Ves čas branja sem bila prav evforična, lahka, presrečna, saj so pisci zgodb tako blizu meni, tako isto čutimo, tako isto trpimo - smo trpeli. Zdi se mi, da vse poznam in prav vesela sem, da obstajajo tudi taki ljudje, ki so na moji frekvenci in ti dajo moč, da se ojunačišJJJJJ. Do sedaj sem tapkala, ko sem pač čutila potrebo, sedaj sem se odločila, da je skrajni čas, da začnem intenzivnejše in bolj redno.
Vse pozitivno misleče, vse, ki pomagate in drugim želite dobro, široko objemam in Vam pošiljam pozdrav, ki je poln upanja!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Prvič sem se udeležila predstavitve knjige KAKO JE EFT spremenil moje življenje v knjigarni ZDAJ v Kosezah v Ljubljani in sicer koncem meseca julija. Predstavitev metode EFT in tapkanje so name naredili svojevrstni vtis tako, da sem si sposodila zgoraj omenjeno knjigo od mojega moža, ki že nekaj let pozna metodo EFT in občasno tudi tapka in obiskuje ponedeljkova skupinska srečanja v Mostah. Knjigo sem začela brati na dopustu začetkom meseca avgusta. Ena izmed zgodb v knjigi KAKO JE EFT spremenil moje življenje je naredila poseben globok vtis name. Ker sem v opisani zgodbi v knjigi prepoznala tudi svoj osebni problem, sem ob prebiranju tega prispevka veliko jokaal, pa čeprav nikoli nisem tapkala pred predstavitvijo zgoraj omenjene knjige in se ne počutim izurjena in poučena v tej metodi.
In NASLEDNJI DAN sem po prebiranju enega izmed prispevkov – Jezen za znort k me otrok ne uboga in …»SPREGLEDALA«!!! Ko sem nadaljevala z branjem knjige sem ugotovila, da »SEM SPREGLEDALA« in da OČAL ZA BRANJE VEČ NE POTREBUJEM!!!
Zadnjih nekaj let sem tudi pri branju ob dnevni svetlobi potrebovala očala z dioptrijo + 1,5 in sem se velikokrat počutila frustrirano ter zelo nesvobodno če sem jih kdaj pomotoma pozabila in pustila doma.
Veliko sem premišljevala o tem čudežu, ki se je zgodil nepričakovano in v moje veliko veselje. Nisem si mogla kaj kot, da si ta »ČUDEŽ« pripišem spremembi, ki se je zgodila ob prebiranju prispevka v knjigi in je tudi ta čustveni naboj pripovedovalca našel POT DO MOJEGA SRCA ter mi pomagal, da se POČUTIM NEKAKO PREROJENO in obenem SVOBODNO ker NE POTREBUJEM OČAL za vsako malenkost.
Veselim se prve delavnice v septembru in vseh sprememb, ki me ŠE ČAKAJO !
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 12.aprila in 21.junija 2014, vsakič od 10h do 19h in dodatno – nedelja, 11.maja v Trstu
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 22.in 23 marca ter 24 in 25.maja 2014, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 28. in 29.junija 2014, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 5.aprila, 10.maja, Vitacentru 29.marca - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani 5.aprila, 10.maja, – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v četrtek 27.marca v Vitacentru Naklo, http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
v ponedeljek, 20.januarja popoldan sem bila gostja v oddaji Dobra ura z Bernardo na TV SLO1. Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej: http://ava.rtvslo.si/#ava2.174257209
 
V petek, 17.januarja dopoldan sem bila gostja Zvezdane Mlakar na TV SLO1.
http://ava.rtvslo.si/#174256730, od minute 14.20 naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
Avgusta 2013 - pogovor z novinarko Jano Debeljak.
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic