14 oktober, 2013

EFT novice 14.10.2013 in knjiga EFT za telebane v Hoferju

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
najprej – trgovine Hofer imajo akcijo s knjigami iz serije ''…za telebane'', med njimi je tudi EFT za telebane: http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_36452.htm.
Mogoče jo lahko kupite in podarite komu za darilo?
EFT je namreč – kaj naj rečem?
Včeraj smo se štiri tapkalke v avtu peljale v Salzburg na obisk celodnevnega sklopa predavanj.
Lepo smo splanirale odhod iz Ljubljane ob šestih zjutraj, da bi prišle lepo zlagoma in brez divjanja.
Pa – kot veste – se v resničnem življenju na tem planetu pogosto stvari odvijajo drugače kot jih planiramo.
Včeraj malo pred osmo zjutraj so namreč avtocesto nenadoma čisto lepo zaprli, bilo je pod nulo in posledično na mokrem cestišču poledica.
Vsak od vas je kdaj doživel kaj podobnega, ne?
Dolgo čakanje v koloni na avtocesti – nimaš kam, nimaš pojma koliko bo čakanje trajalo, garmin prijazno kaže kako se čas prihoda na cilj pomika proti začetku predavanj – in doseže začetek – in gre preko začetka – in da bi bil zaplet še ''slajši'' - prvi predavatelj tega dneva je bil glavni razlog da smo sploh šle na pot.
Knjige v takih primerih svetujejo – ko ugotoviš, da nečesa ne moreš spremeniti, je najbolje, da to sprejmeš.
V teoriji edino logično, v praksi pogosto popolnoma nemogoče..
Bi res rada videla koga, kako to naredi brez podpore ustreznega orodja.
Ker ko ti je nekaj res pomembno, je naboj občutka da grejo stvari narobe še močnejši kot sicer.
Lahko bi stvar doživljale kot da smo žrtve, da se nam dogaja krivica – velika krivica – in to nam, ki smo tako zelo prijazne osebe, vedno na voljo, sedaj pa ko smo si vzele dan zase pa takole.
Pa mislite da smo?
Nismo, seveda ne.
Tapkale smo vse, kar nam je padlo na pamet (in štirim tapkalkam pride na misel vse sorte) in med tapkanjem ugibale, kako se lahko stvar razreši da nam bo kljub temu super.
Nismo pestovale občutka, da se dogaja katastrofa, ki ji nismo kos.
Mirno smo tapkale in počakale, da se kolona premakne, da se pripeljemo, parkiramo, vstopimo, sedemo in začnemo.
Sedle smo seveda kar na stopnice na tleh, ker je bilo prvo predavanje v polnem teku že več kot pol ure in nismo želele motiti nikogar od prisotnih, ampak to kar sem še prav posebej opazila – bile smo mirne in prisotne ves čas, v avtu, na vhodu, ko smo stopile v dvorano – res ves čas.
In zanimivo – jutranjega zastoja na avtocesti se nobena še spomnila ni cel dan – kot da ga sploh ne bi bilo.
Super, ne?
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih v naslednjem tednu:
-         v ponedeljek, 13.oktobra od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-         v torek, 15.oktobra ob 18h v Mariboru – predstavitev knjige Kako mi je EFT spremenil življenje…. V Mestni knjigarni Maribor, Ulica 10. oktobra. Brezplačno.
-         v sredo, 16.oktobra ob 10h v Trstu – predstavitev knjige Kako mi je EFT spremenil življenje…. V slovenski knjigarni v Trstu. Brezplačno.
-         v soboto in nedeljo, 19. in 20.oktobra v Ljubljani – dvodnevna AAMET 2.stopnja.
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-         vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko. (http://www.eft-trieste.it)
-         vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-         vsak ponedeljek ob 9h v Mariboru v prostorih Šenta. Vodi Marjana Fras.
-         vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici – v posebni sobi okrepčevalnice Mica, Prvomajska 26. Vodi Maja Fink. Prispevek 6 eur.
-         vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622.
-         vsak ponedeljek ob 17.45 v Velenju v prostorih Centra dobrega počutja "ZANA" (naslov Ljubljanska 25, Velenje). Vodi Adil Huselja (tel. 041 445 052), prostovoljni prispevki. Posebnost srečanja je "predtapkalno ogrevanje" z vajami Či gong-a.
-         vsak torek ob 14.30h v Ljubljani v prostorih Dnevnega centra za starejše na Puhovi 6 za Bežigradom. Vodi Breda Torkar Kampuš.
-         vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-         vsak torek ob 18h v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink (040 860 140). Prispevek 4 eur.
-         vsak torek ob 19h v Semiču, v prostorih Kulturnega centra Semič (http://www.kc-semic.si/si/; pod okriljem kulturnega društva Orel (http://orelsemic.blogspot.com/). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-         vsak torek ob 17h v Kopru, v prostorih CDA, Zore Perello Godina 3. Vodi Zdenka Zupančič.
-         vsak torek ob 18h v Bašlju pri Preddvoru, v (naslov Bašelj 32 c). Vodi Renata Čimžar (041 665 297). Prostovoljni prispevki.
-         vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman (041 283 522, mojca.zorman1@gmail.com).
-         vsak torek ob 18h v Ljubljani, za Bežigradom v Centru za zdrav način življenja Hortus Vitae, Dunajska 205. Vodi Katja Lapkovski Kvas. Cena: 5 eur. Potrebna je vnaprejšnja prijava na naslov: info@hortusvitae.si ali pritapkajsisreco@gmail.com.
-         vsako sredo ob 18h v Kočevju v prostorih rekreacijskega centra Gaj, Trg zbora odposlancev 32a. Vodi Maja Fink. Prispevek 5 eur.
-         vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8. talcev.
 
 
-         v torek, 15.oktobra ob 16h v Šempetru pri Novi Gorici – v prostorih Šenta. Dveurna delavnica Uporaba metode EFT. Brezplačno. Vodi Petra Cencič.
-         tri jesenske sobote – 12.oktobra, 26.oktobra in 16.novembra – vsakič od 9h do 18h – Volčji Grad pri Komnu – na domačiji pri Davidu in Martini – tri sobote za celostno prenovo telesa in duha. Več informacij Barbara Žetko.
-         v soboto, 19.oktobra od 9h do 13h v Žalcu – EFT in obvladovanje bolečine. V prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 29 oz.35 EUR. Prijave na tanja.vovk.petrovski@gmail.com (041 789 300).
-         v soboto, 19. oktobra od 15h do 19h v Velenju – 4-urna delavnica "EFT med teorijo in prasko", na kateri bodo udeleženci spoznali osnove in prvine EFT. Delavnico vodi Adil Huselja, soavtor knjige "Kako je EFT spremenil moje življenje...". Prijave in dodatne informacije: Adil Huselja, adilhus65@yahoo.com ali tel. 041 445 052. V Centru za nego telesa ZANA, Ljubljanska 25.
-         v ponedeljek 21.oktobra od 18h do 20h v Ljubljani – mini delavnica EFT IN PRISLUHNI TELESU I ter v ponedeljek, 11.novembra od 18h do 20h mini delavnica EFT IN PRISLUHNI TELESU II. Prispevek za posamezno delavnico: 20 EUR. Delavnico vodi: Anja Weber (več informacij o vsebini delavnice na telefonski številki 041 841 545 ali na: anja.weber@gmail.com
-         v soboto, 26.oktobra od 9h do 13h na OŠ Dekani– začetna štiriurna delavnica metode EFT. Vodi Berta Rebol. Prijave na berta.rebol@gmail.com.
-         v nedeljo, 27.oktobra od 15h do 19h v Trstu – ZAČETNA štiriurna delavnica metode EFT. Lokacija: Studio Viola, ul. Carducci 39. Vodi Barbara Žetko (http://www.eft-trieste.it). Prijave na info@eft-trieste.it ali na 0039 347 2787410.
-         v ponedeljek, 4.novembra od 18h do 19.30h v Ljubljani– tapkanje za nosečnice. Lokacija še ni določena. Cena: 20 EUR. Vodi Anja Weber (www.prisluhni-telesu.si , 041 841 545).
-         v soboto, 9.novembra od 10h do 14h v Ljubljani– štiriurna delavnica EFT IN URAVNOVEŠANJE PROSTORA - Kako se odrešimo krame, ki nas fizično, psihično in čustveno obremenjuje. Lokacija še ni določena. Vodi Barbara Žetko (http://www.eft-trieste.it). Prijave na info@eft-trieste.it ali na 0039 347 2787410.
 
 
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, tole je bilo za naju s hčerko - ona je tudi zbirateljJJJJ
Topel objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo, Pika!
Ker sem ubogala že kot majhna punčka, ubogam (malo manj) tudi zdaj kot babnica in ti pošiljam tole dogodivščino......zdej pa tap tap tap...uh kok je fino, k mi ni treba zmerej ubogat... tap tap....ha, ha, haJJJJ.
Eto tkole gre zgodba: po vseh zapletih pred službeno potjo gremo tri babnice z osebnim avtom v Laško.....Vožnja normalna, kavica, predavanja... vse normalno.....Pol pa že končujemo in organizator napove za konec nagradno igro. Me tri izpolnjujemo anketo in sam z enim ušesom poslušamo, listke pa potegnemo iz vrečke. Aja tombola! Ah lohk bi pa kej zadele...pa se mal potolčem..ajde Ana še ti mal potolč, da bomo kaj zadele. Pa tolčeva, tretja naju mal čudno gleda, pa še ona mal potolče. Pa začnejo klicat številke....21 dežnik, 19 dekca za piknik, pa pol slišim 5 za termos flašo, ej saj to sem jaz. Ah ne, je po angleško rekla 8. Pa nič. Nato kliče 9 za digitalni foto album. Ej Ana to si ti! Ja superca! Ostane še glavna nagrada elektronska pipeta. Pa povleče gospa listek, me pogleda in reče PET! Men pa usta narazen. Še dobro, da imam ušesa, če ne bi šla okrog. Mi šine čez možgane, valjda, saj smo v sredo tapkale ku norc! Ana debelo gleda in reče: pa to so čire čare. Ja ja Ana so čire čare. In smo pobasale vrečke in se peljale domov...Pa naj še kdo reče, da EFT ne dela.....ha,ha,haJJJJ.
Pozdravčke,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, hvala!!! Zaenkrat še bolj tapkam "NE" pred televizorjem, ampak mislim, da bo kmalu prišlo do preskoka! Hvala ti za super delavnico! Prav napolnila me je s pozitivno energijo in motivacijo za naprej!
Vračam ti en velik objem in upam, da se kmalu spet vidimo!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
…. pa sem dobila po dveh fantih se hci in v letosnjem napornem poletju - sama za vse s tremi otroki, moz zida hiso... se meni spet zacnejo vracat simptomi. in od takrat res redno tapkam. Vendar -  ne resim tezav... sicer sem na minimalnih bolecinah v primerjavi s prvim pojavom, vendar ni fajn. najhuje je z mezincem na desni roki, ki ga ne morem stisniti v pest. v zadnjih dveh mesecih mi je to uspelo mogoce 5 dni... bolecina se pojavlja tudi v gleznjih in po malem tudi drugje, podobno kot sklepni revmatizem. jaz mislim, da bi brez tapkanja ze bila na tabletah, mene pa zanima, ce bi mi lahko pomagali tvoriti se kaksno afirmacijo. poleg tega, da tapkam vsako bolece mesto posebej, sem poskusila tudi ze s frazami-zelim si pustiti bolecini, da gre in podobno, kar sem se zasledila pri tapkanju z luise hay. nekatere fraze sem tudi ze delno nasla in prevedla, pa vendar me zanima se vas vidik.
na trenutke pa priznam, da imam kar obcutek, da mi tapkanje resuje zivljenje... na vseh ravneh! hvala za vse...
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Moram ti povedati, da sem imela ta torek in sredo neki negativni situaciji, ko me je v prvi nekaj ful razjezilo, v drugi pa prizadelo - in sem jih stapkala in se skulirala. Tudi sicer v tem zadnjem mesecu ne vem kako bi "preživela", če ne bi poznala tapkanja, pa četudi tapkam samo na vdih, kadar me noter ful tišči.
LP,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
…. Spomnila sem se na metodo EFT in si že mesec dni uspešno umirim prve simptome napada panike, da do prave panike niti ne pride. Sem ti res globoko hvaležna za vse znanje, ki sem ga takrat pred leti osvojila in ga lahko še danes uporabljam JJJ.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
….
Veš kako je, ko človek dobi neko super knjigo, ali neko novo igračko…hitro se zaženeš, uporabljaš in ti je fino, toda to je po mojem zato, ker vsi tako hlepimo…, tisto pravo uživanje in spremembe pa zahtevajo več časa; tokrat že četrtič z užitkom predelujem EFT za telebane in zraven seveda tapkam, pa ne tako, 'dajmo no še to počistit' ali iz bolečine, ampak ljubeče, s popolnim sprejemanjem sebe in pohvalo; procesa se ne da »vkalupirati« v časovne termine, kdaj je to poslovno ''bolj ugodno''. Ves čas sledim svojemu notranjemu ritmu (ali poskušam); prišla pa sem do fantastičnega prebliska, da tapkanje v tej nadgradnji povezuje ljudi s samimi seboj na najintimnejši ravni, v najfinejših plasteh… po moje se proces vrši po potrebah podobno kot jih navaja tudi MaslowJJJJJ.
Kakorkoli, vesela sem in pomirjena ter hvaležna – tebi Pika in sebi ter vsem, ki delijo te izkušnjeJJJ.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Knjiga Kako je EFT spremenil moje življenje …in lahko tudi vaše.
13 resničnih zgodb resničnih ljudi iz Slovenije.
 
Izdala založba Pasadena v zbirki Ventilator. 218 strani. Cena knjige je 14,95 EUR, poštnina je še dodatnih 2,90 EUR. V Ljubljani naprodaj v knjigarni ZDAJ v koseški tržnici, na voljo tudi na vseh skupinskih tapkanjih. Kmalu na voljo v vseh večjih knjigarnah.
Vsebina knjige:
Barbara Baša: Nogavice
Nina Frua: Kako je Goljat končno premagal Davida
Saša Oshish: Ko spoznaš, da je vse odvisno samo od tebe
Jelka Peček: Čarobnost vsakdanjega tapkanja
Barbara Žetko: Poti brez prepadov
naš slavni tapkalec: Jezen za znort k me otrok ne uboga, pa še glava me za se ubit boli
Adil Huselja: Tudi policisti smo samo ljudje
Renata Čimžar: EFT kot pomoč v partnerstvu
Cvetka Horvat: Ko se življenje razdeli na dva dela
Irena Šetrajčič Dragoš: Tapkanje in telo
Maja Fink: Tapkanje je hitra in učinkovita rešitev za mnoge težave
Berta Rebol: Tapkanje v družini in šoli
Anja Weber: Skupaj s telesom na poti k sebi
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Že dolgo nisem kakšne knjige prebrala s takšnim navdušenjem in dobesedno požirala tekst, se zraven smejala in tudi jokala, saj mi je bil skoraj vsak tekst po svoje znan, saj sem doživljala zelo podobne občutke ob tapkanjih tudi sama. Jaz sem sicer že četrto leto dokaj redna tapkalka, tako da nisem rabila kakšne spodbude, da začnem redno tapkati, pa sem vseeno našla v tej knjigi veliko novih informacij, spodbud in ogromno pozitivne energije, ki nam je danes še kako potrebna. Prepričana sem, da bo knjiga zmigala marsikaterega tapkalca, ki je samo enkrat na teden hodil na skupinska tapkanja, zdaj pa bo začel tudi sam doma redno čistiti svoje energijske vozle. Dokler človek ne poskusi, kar ne more verjeti, kako si s prsti lahko zelo hitro pričaraš neverjetno olajšanje kakršnihkoli neprijetnih občutkov.
Tudi jaz komaj čakam na tedenske novice, ki nam jih pridno pošiljaš in čeprav ti ne pišem pogosto, bi ti rada povedala, da tudi jaz delim občutke vseh drugih tapkalcev, ki ti redno pišejo, kako hvaležni so ti in da te imajo radi.
Hvala. Hvala. Hvala.
S hvaležnostjo,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Navdušena sem nad to novo! Reeees navdušena!! Včeraj sem bila v kopališču, ej - naglas sem se smejala, ko sem brala prispevek anonimnega avtorja o tapkanju neubogljive hčerke!JJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Mislm, a mi je treba iz krohota padati v jok?! Kot da nimam druzga dela kot brat to knjigo! Čist si mi zjebala dan!!!!! Ljuba Pika, veš, ti si človek z velikim Č, jaz to vem in ful te maram in pred prjatli se bom hvalila da te poznam, tko da veš!!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zlata moja, že ves dan berem knjigo in se ne morem ustaviti. Sem skoraj na koncu, a ne morem več čakati, zdaj ti moram izraziti svoje navdušenje!!!! Knjiga je krasna in če bo navdušila druge kot je mene, bo imela res velik uspeh!!! Hvala ti za vse! Močen objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika!
Prebrala knjigo - res lepa.
Odkritosrčna, iskrena, vesela, zabavna ... predvsem pa navdihujoča!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
- za tebe ne najdem ustreznejšega nagovora- moram povedati, da sem knjigo EFT zgodb prebrala na "EKS", zdaj se počasi umirjam in jo ponovno prebiram bolj počasi, ponavljam stvari, ki so mi všeč... Ves čas branja sem bila prav evforična, lahka, presrečna, saj so pisci zgodb tako blizu meni, tako isto čutimo, tako isto trpimo - smo trpeli. Zdi se mi, da vse poznam in prav vesela sem, da obstajajo tudi taki ljudje, ki so na moji frekvenci in ti dajo moč, da se ojunačišJJJJJ. Do sedaj sem tapkala, ko sem pač čutila potrebo, sedaj sem se odločila, da je skrajni čas, da začnem intenzivnejše in bolj redno.
Vse pozitivno misleče, vse, ki pomagate in drugim želite dobro, široko objemam in Vam pošiljam pozdrav, ki je poln upanja!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Prvič sem se udeležila predstavitve knjige KAKO JE EFT spremenil moje življenje v knjigarni ZDAJ v Kosezah v Ljubljani in sicer koncem meseca julija. Predstavitev metode EFT in tapkanje so name naredili svojevrstni vtis tako, da sem si sposodila zgoraj omenjeno knjigo od mojega moža, ki že nekaj let pozna metodo EFT in občasno tudi tapka in obiskuje ponedeljkova skupinska srečanja v Mostah. Knjigo sem začela brati na dopustu začetkom meseca avgusta. Ena izmed zgodb v knjigi KAKO JE EFT spremenil moje življenje je naredila poseben globok vtis name. Ker sem v opisani zgodbi v knjigi prepoznala tudi svoj osebni problem, sem ob prebiranju tega prispevka veliko jokaal, pa čeprav nikoli nisem tapkala pred predstavitvijo zgoraj omenjene knjige in se ne počutim izurjena in poučena v tej metodi.
In NASLEDNJI DAN sem po prebiranju enega izmed prispevkov – Jezen za znort k me otrok ne uboga in …»SPREGLEDALA«!!! Ko sem nadaljevala z branjem knjige sem ugotovila, da »SEM SPREGLEDALA« in da OČAL ZA BRANJE VEČ NE POTREBUJEM!!!
Zadnjih nekaj let sem tudi pri branju ob dnevni svetlobi potrebovala očala z dioptrijo + 1,5 in sem se velikokrat počutila frustrirano ter zelo nesvobodno če sem jih kdaj pomotoma pozabila in pustila doma.
Veliko sem premišljevala o tem čudežu, ki se je zgodil nepričakovano in v moje veliko veselje. Nisem si mogla kaj kot, da si ta »ČUDEŽ« pripišem spremembi, ki se je zgodila ob prebiranju prispevka v knjigi in je tudi ta čustveni naboj pripovedovalca našel POT DO MOJEGA SRCA ter mi pomagal, da se POČUTIM NEKAKO PREROJENO in obenem SVOBODNO ker NE POTREBUJEM OČAL za vsako malenkost.
Veselim se prve delavnice v septembru in vseh sprememb, ki me ŠE ČAKAJO !
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 21.septembra, 16.novembra 2013 ter 25.januarja, 12.aprila in 21.junija 2014, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19. in 20.oktobra ter 14. in 15.decembra 2013 ter 22.in 23 marca in 24 in 25.maja 2014, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 23. in 24. novembra 2013 ter 15 in 16.februarja in 28. in 29.junija 2014, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 9. novembra, 7. decembra, v Cerknici 25.oktobra, v Gabrijelah 26.oktobra, v Vitacentru 26.oktobra - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani 9. novembra, 7. decembra dopoldan – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v četrtek, 26.septembra v Vitacentru Naklo, v torek, 1.oktobra v okviru Festivala za tretje življenjsko obdobje, http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Avgusta 2013 - pogovor z novinarko Jano Debeljak.
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic