05 avgust, 2013

EFT novice 5.8.2013 in kako je bilo v sredo na predstavitvi knjige

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

prejšnjo sredo smo imeli v knjigarni ZDAJ v Ljubljani prvo predstavitev naše nove knjige Kako je EFT spremenil moje življenje … in lahko tudi vaše.
Koliko je kazal termometer (in koliko še kaže), tega vam ne bom pisala, tokrat enkrat za spremembo celo jaz natančno vem.
Zato sem zaradi logičnega pričakovanja prazne knjigarne popoldne lepo tapkala, da bi se tista peščica, ki bo vseeno prišla, počutila dobrodošlo in sprejeto, kljub večini praznih sedežev.
In nas je bilo na moje veliko presenečenje čisto polna knjigarna (fotka s predstavitve: http://pasadena.si/knjigarna/?pol=61).
Več nas je bilo kot maja lansko leto na predstavitvi knjige EFT za telebane.
Je pa res, da za predstavitev knjige EFT za telebane nisem odtapkala niti enega samega samcatega kroga, sem imela preveč dela z drvenjem po avtocesti iz Trsta, kjer je bila predstavitev dopoldan na isti dan.
Je bilo tapkanje tisto, ki je prejšnjo sredo napolnilo knjigarno ZDAJ?
Kako naj kdorkoli to z gotovostjo reče?
Vem samo, da se že od samega začetka s to knjigo dogajajo nepričakovano lepe stvari.
Kot danes piše tapkalka, ki je ''zalotila'' svojega soproga, nejevernega Tomaža.
Upam, da bo takih ''firbcev'' še veliko, saj vsi, prav vsi še potrebujemo kdaj pomoč, da naredimo korak naprej.
Kot tako lepo pravi Jelka, ena od avtoric v knjigi, na začetku svoje krasne zgodbe:
 
Opisala bom nekaj svojih primerov in izkušenj, kako si pomagam s tapkanjem v svojih dnevih, življenjskih izkušnjah in preizkušnjah. To so moje izkušnje in moja pot. Vsak mora poiskati svojo, lahko pa moje izkušnje komu posvetijo na njegovo pot kot droben snop svetlobe. Včasih je dovolj samo to. Da zagledamo droben odsev, da začutimo pogum v korakih drugih, včasih je potreben samo bežen namig in je dovolj. To je moj namig vsem vam, ki boste brali te vrstice.
 
Lepo, ne?
S pravo podporo gre vse lažje.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih ta teden:
je prevroče, da bi se kaj posebnega dogajalo. Branje nove knjige v senci bo še najboljši predlog.
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-         vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882, andreja.valcl@gmail.com)
-         vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-         vsak torek ob 18h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850.
-         vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-         vsak torek ob 19.30h v Semiču, v prostorih Kulturnega centra Semič (http://www.kc-semic.si/si/; pod okriljem kulturnega društva Orel (http://orelsemic.blogspot.com/). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga PIKA!
Čudovito knjigo berem po obrokih, kot mi čas dopušča. A glej ga zlomka! Knjigo je začel brat tudi moj "nejeverni Tomaž", še več! Namesto, da bi šel opravit nujno delo, predno pritisne največja vročina, ga najdem s slušalkami za računalnikom, ko vneto spremlja nek video. Začnem se jezit, kdaj bo delo opravljeno, saj to lahko gleda med počitkom ob opoldanski vročini. Pa veš, kaj je gledal? Prepričat se je hotel, kaj je to za ena stvar, o kateri bere, pa še žena mu redno hodi na tedenska srečanja. Ta je pa dobra!? No, saj bi se lahko pridružil tudi sam, pa to ni zanj! Pa še na ženo ne vpliva dobro, ki zdaj zna večkrat reči NE, pa še slabega občutka nima pri tem?
Priznati moram, da nisem dobra tapkalka. V glavnem tapkam na srečanjih, zadnje čase pa utrujena zaspim ob tapkanju. Sem pa doživela srečanje z sebi neznano izkušnjo, ali kako naj temu rečem. Zase pravim, da sem slaba plavalka. Poznala sem strah pred globino vode. Da bi šla sama plavat, pa še proti toku reke, jaz že ne. A sedaj, pred nekaj dnevi, sem se kar spustila v našo najdaljšo in najtoplejšo reko in zaplavala proti toku. Ko sem že nekaj časa plavala, sem se spomnila, da nisem še nikoli kaj takega počela, s tako lahkoto, brez strahu,.... Počutila sem se božansko, opazovala obrežje in si zadala cilje, posamezna drevesa, grme, rože, skale. Se spodbujala, še do tam, pa še malo, bravo jaz!.... Se obrnem, pa ne vidim štartnega mesta, sedaj bo treba priplavat nazaj; saj plavanje s tokom je lažje, pa vseeno. Občutila sem slabost, in željo po nadaljevanju plavanja. Ko sem priplavala do izhodiščne točke, vseeno nisem nadaljevala. Ob pogledu na uro, je sledilo veliko presenečenje. Plavala sem dobro uro, brez predaha, po sredini reke. Ja to je pa uspeh! Vam plavalcem se verjetno zdi to samo po sebi umevno, saj to pa res ni nič, a zame je to več kot uspeh. Pa sem pomislila, čemu se lahko zahvalim za to doživetje. Ne najdem druge razlage, kot da je to posledica rednega enkrat tedenskega tapkanja. Če to drži, sem veliko dosegla. HVALA za spoznanje te čudovite metode in rezultat, na kar sploh nisem tapkala. Očitno so se stvari same pokazale tam, kjer je bilo trenutno potrebno. Sedaj lahko le čakam, kje se bodo pokazali novi rezultati.
Čez dva dneva sem brez težave ponovila enourno plavanje in se počutila super.
Pika, še enkrat HVALA!! Na uspešno tapkanje in nove rezultate!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živijo Pika. Zanalašč ti pišem mail s povratno informacijo tako pozno, ker sem najprej morala preverit, če bo najino tapkanje "zdržalo" dalj časaJJJ. In je res!!!!JJJJ
Hkrati bi pa rada naročila tvojo novo knjigo.
Vse lepo!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga moja, kaj naj rečem, hvala, ker razumeš, hvala za tapkanje… zgodilo se mi je natančno to, kar se mi je že pred desetimi leti… Vsa selitev je potekala takorekoč brezhibno in ni bilo časa kaj bolj prisluhnit občutkom, pa potem na Reki zaslišim besedo, ki je meni sprožilec… klasika, bi lahko rekli. Tako sem ležala na vrtu v senci in najprej spila nekaj litrov vode in začela poslušat občutke. Je pa bilo poučno. Ko so bili otroci majhni, jih je mož zjutraj spraševal, ko jim je rezal kruh za zajtrk, ali hočejo kos kot Martin Krpan ali kot sirota Jerica, seveda je otroke to neizmerno zabavalo in potem so bili odgovori 2 ali 3 sirote Jerice skupaj, zelo bistro in v nedeljo sem se spomnila na to, ko sem opazovala te svoje občutke, ugotovila sem, da moram svoj občutek, ki je bil v resnici kot en Martin Krpan, razrezat na sirote Jerice, ker Martin Krpan je izgledal čisto predelan, pa sem iz njega naredila nekaj sirot Jeric in ugotovila, kje je kaj. Je kar trajalo, še vso nedeljo, včeraj pa se je energija začela vračati v telo.
Vse čestitke in občudovanje, kako si vse uredila s knjigo, res se veselim! Ko se vrnem, te pokličem, do takrat pa bodi v tem prelepem poletju!
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
pišem ti prvič. Redno in z navdušenjem prebiram tvoje novice in pričevanja vseh pridnih tapkalcev. Sama premalo tapkam in sploh ne vem zakaj je tako kljub temu, da sem prepričana da EFT deluje, saj sem že preizkusila na sebi. Mislim, da bi lahko bila nova knjiga prava motivacija zame. Odločila sem se, in tudi jaz naročam novo knjigo.
Pika, res si čudovita oseba in hvala ti, da se razdajaš za vse nas pridne in nepridne tapkalce.
Hvala ti! Pozdravček,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
rada bi naročila knjigo, ki mi bo sigurno v veliko pomoč in spodbudo, da bom bolj vztrajna pri tapkanju, pa tudi kakšno idejo bom dobila, na kaj vse je možno tapkatJJJ.
Vse dobro in se veliko zadovoljnih tapkalcev, da se bo čimprej nabralo spodbudnih zgodbic še za eno knjigo!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hvala za hitro dostavo, knjiga je že na pol prebranaJJJ. Zgodbe so izredno zanimive in v čisto vsaki, ki sem jo do sedaj prebrala, sem našla delček sebe. Več kot očitno je, da se s tapkanjem zgodijo premiki, tudi taki, ki jih je razumsko težko razložiti. Trenutno je moj največji problem kronična bolečina, ki je ostala kot posledica 5 operacij v neposredni bližini živca in sem jo poskušala odpravit z analgetiki, bioenergetikom, akupunkturo,... pa nekako ne vem, kako naj se je še lotim. Z branjem sem dojela, da bom morala vztrajno tapkati in da bo šlo po "plasteh", dokler ne bom predelala vsega, kar me muči. Najboljše, da se kar spravim tapkat in upam, da se bom lahko kmalu oglasila s spodbudnimi novicamiJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Knjiga Kako je EFT spremenil moje življenje …in lahko tudi vaše.
13 resničnih zgodb resničnih ljudi iz Slovenije.
 
Izdala založba Pasadena v zbirki Ventilator. 218 strani. Cena knjige je 14,95 EUR, poštnina je še dodatnih 2,90 EUR. V Ljubljani naprodaj v knjigarni ZDAJ v koseški tržnici, na voljo tudi na vseh skupinskih tapkanjih. Kmalu na voljo v vseh večjih knjigarnah.
Vsebina knjige:
Barbara Baša: Nogavice
Nina Frua: Kako je Goljat končno premagal Davida
Saša Oshish: Ko spoznaš, da je vse odvisno samo od tebe
Jelka Peček: Čarobnost vsakdanjega tapkanja
Barbara Žetko: Poti brez prepadov
naš slavni tapkalec: Jezen za znort k me otrok ne uboga, pa še glava me za se ubit boli
Adil Huselja: Tudi policisti smo samo ljudje
Renata Čimžar: EFT kot pomoč v partnerstvu
Cvetka Horvat: Ko se življenje razdeli na dva dela
Irena Šetrajčič Dragoš: Tapkanje in telo
Maja Fink: Tapkanje je hitra in učinkovita rešitev za mnoge težave
Berta Rebol: Tapkanje v družini in šoli
Anja Weber: Skupaj s telesom na poti k sebi
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Že dolgo nisem kakšne knjige prebrala s takšnim navdušenjem in dobesedno požirala tekst, se zraven smejala in tudi jokala, saj mi je bil skoraj vsak tekst po svoje znan, saj sem doživljala zelo podobne občutke ob tapkanjih tudi sama. Jaz sem sicer že četrto leto dokaj redna tapkalka, tako da nisem rabila kakšne spodbude, da začnem redno tapkati, pa sem vseeno našla v tej knjigi veliko novih informacij, spodbud in ogromno pozitivne energije, ki nam je danes še kako potrebna. Prepričana sem, da bo knjiga zmigala marsikaterega tapkalca, ki je samo enkrat na teden hodil na skupinska tapkanja, zdaj pa bo začel tudi sam doma redno čistiti svoje energijske vozle. Dokler človek ne poskusi, kar ne more verjeti, kako si s prsti lahko zelo hitro pričaraš neverjetno olajšanje kakršnihkoli neprijetnih občutkov.
Tudi jaz komaj čakam na tedenske novice, ki nam jih pridno pošiljaš in čeprav ti ne pišem pogosto, bi ti rada povedala, da tudi jaz delim občutke vseh drugih tapkalcev, ki ti redno pišejo, kako hvaležni so ti in da te imajo radi.
Hvala. Hvala. Hvala.
S hvaležnostjo,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Navdušena sem nad to novo! Reeees navdušena!! Včeraj sem bila v kopališču, ej - naglas sem se smejala, ko sem brala prispevek anonimnega avtorja o tapkanju neubogljive hčerke!JJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Mislm, a mi je treba iz krohota padati v jok?! Kot da nimam druzga dela kot brat to knjigo! Čist si mi zjebala dan!!!!! Ljuba Pika, veš, ti si človek z velikim Č, jaz to vem in ful te maram in pred prjatli se bom hvalila da te poznam, tko da veš!!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zlata moja, že ves dan berem knjigo in se ne morem ustaviti. Sem skoraj na koncu, a ne morem več čakati, zdaj ti moram izraziti svoje navdušenje!!!! Knjiga je krasna in če bo navdušila druge kot je mene, bo imela res velik uspeh!!! Hvala ti za vse! Močen objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika!
Prebrala knjigo - res lepa.
Odkritosrčna, iskrena, vesela, zabavna ... predvsem pa navdihujoča!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: spet jeseni
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: spet jeseni
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: spet jeseni
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Mariboru 5.julija, v Ljubljani 6.julija, – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani  6.julija – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
V Brežicah smo januarja letos posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic