26 avgust, 2013

EFT novice 26.8.2013 in tapkanje pred zacetkom sole

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
komentarji in odzivi na našo novo knjigo še kar naprej lepo kapljajo v moj poštni nabiralnik.
Me je zadnjič ena gospa srečala na cesti in me vprašala – pa kako ste vedeli, da bo knjiga vplivala na ljudi na ta način?
Da bo tako zelo posebna, da se bodo dogajali premiki že med samim branjem?
Tega seveda niti slučajno nismo vedeli.
Smo pa želeli deliti svoje resnične izkušnje, ne vedno rožnate in romantične, včasih tudi besne in krvave, točno take kot so res bile.
Kaj točno se bo rodilo, tega nismo vedeli, tega vnaprej nihče ne ve, in mi je zato še posebej toplo pri srcu, ker smo očitno ob pravem času naredili pravo stvar.
Skupaj smo naredili korak v neznano – kot ga delamo vsi, ki tapkamo, pa naj že tapkamo sami, v paru ali v skupini.
Sem zadnjič v avtu ''pogruntala'' – s tapkanjem dodamo svoji želji po spremembi še konkretno gorivo, moč, vztrajnost ob morebitni težavi.
Zato bomo v petek in v soboto tapkali na čisto konkretno situacijo – konec počitnic in začetek šole in vse občutke, ki se ob tem porajajo.
Želje po tem, da bi bilo enkrat končno drugače, strah pred tem, da bo spet isto, odpor pred večnimi borbami z lenobo in odlašanjem naših otrok.
Ko starši veste, da so vaši otroci sposobni, a brez motivacije.
Ko starši veste, da so učitelji na vaši šoli nesposobni za ta čas in te otroke.
Ko starši veste, da vaši otroci sovražijo šolo.
In vse s tem v zvezi.
Termina sta dva, da lahko pride vsak, ki ima željo enkrat šolsko leto začeti drugače kot običajno.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih naslednji teden:
-         v petek, 30.avgusta v Ljubljani – EFT za dober začetek šolskega leta. Kje se konča moja odgovornost in začne odgovornost mojih otrok? EFT delavnica (od 17h do 21h). 40 EUR. Za tiste, ki tapkanje že poznate (obvezno predhodno opravljena 4-urna praktična EFT delavnica) in vas prevzema malodušje ob začetku novega šolskega leta.
-         v soboto, 31.avgusta v Ljubljani – EFT za dober začetek šolskega leta. Kje se konča moja odgovornost in začne otroška? EFT delavnica (od 10h do 14h). 40 EUR. Za tiste, ki tapkanje že poznate (obvezno predhodno opravljena 4-urna praktična EFT delavnica) in vas prevzema malodušje ob začetku novega šolskega leta.
-         v soboto, 31.avgusta v Ljubljani - začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h). 50 EUR.
-         v ponedeljek, 9.septembra od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-         vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882, andreja.valcl@gmail.com)
-         vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-         vsak torek ob 18h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850.
-         vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-         vsak torek ob 19.30h v Semiču, v prostorih Kulturnega centra Semič (http://www.kc-semic.si/si/; pod okriljem kulturnega društva Orel (http://orelsemic.blogspot.com/). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
po najinem tapkanju se me je vse dotaknilo; kar koli je kdo rekel ... uglavnem not good. Že dolgo časa nisem čutila takšne žalosti. Čutila sem jo v očeh in jo opazovala. Ko sem prišla iz službe sem se zaklenila v kopalnico in tapkala ne več kot 15 min. in ugotovila, da se ta žalost nanaša na sodelavko, njeno ignoranco ...  sem vedela že ko sem tapkala, da tega ne počne zanalašč. in sem tapkala ... svoje počutje/kako me prizadane/ in nazadnje kako si želim odreagirat/ in je šlo ... naslednji dan je bilo boljše; moja žalost je izginilaJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hvala! Nikakor nisem obupalJJ. Sem na morju bral knjigo z izkušnjami EFT in me je spet spodbudilo!
Smo na zvezi, lepo se imejte,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Tako sem padla v to branje, da je do danes trpelo vse ostalo, kar bi morala še naredit. In sem si rekla, ne morem verjet, da sem vmes kar pozabila tapkat! No, saj ne da nisem tapkala, le zdi se mi, da kar čepim na mestu in vedno udriham le ene in iste temeJJJJ. Potem pa, uuuuuhhhhh, tak močan sunek iz knjige, in sem tapkala, tapkala. Zgodbe so super, par je takih, da sem jih šla brat še dvakrat ali trikrat, vse pa ti dajo brco v rit, te premaknejo z mesta in te spet spomnijo, kako lahko je premaknit svoje blokade, če se le spraviš delat.
BRAVO za knjigo, z veseljem bom napisala o njej!
Se ful veselim srečanja s tabo in te močno objemam na daleč! Itak vem, da vse tole seže do tebe!!!
Ker (nas) znaš čutit!!!!
Pa, pa,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
….Hotela sem ti (samo) sporočiti, da tapkam :) V pomoč mi je tudi knjiga. Dva dni nazaj sem prebrala odlomek, kjer tapkalka piše o tem, kako rabi potrditev od drugih, (ne spomnim se čist točno)... V tistem sem dobila solzne oči. Tut jst potrebujem konstantno potrditev, da sm dobra v svojem poklicu (potrditev svoje mami in potrditev kolegov)… Hlastam po tem. In s tem sem tudi nadaljevala tapkanje v zvezi z prošnjami. Včeraj sem ob prebiranju zaposlitvenih oglasov naletela na enega. Ko sem ga prebirala in ugotovila, da ustrezam zahtevam, je do izraza prišel glas, ki je rekel, sej ga ne boš dobila. Brez veze ... In sem tapkala doma med pripravo kosila ... nekaj minut ... in ugotovila, da sploh nočem poslati te prošnje, ker tam ne bi delala ... jst bi delala (sej veš kjeJJJ)) ampak da bi pa tja poslala prošnjo, pa nimam poguma, ker me je pa strah, da bo zavrnilna pošta prišla na moj email/naslov. No vidiš, sedaj vem kaj še odtapkat!
Lepo mi bodi,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Tudi mene je navdušila knjiga Kako je EFT spremenil  moje življenje. Skozi branje posameznih piscev sem skoz spreminjala mnenje: joj tale je pa direkt meni pisan na kožo, pri naslednjem sem se premislila, pri naslednjem spet….na koncu sem si pa rekla, ne čisto vsak me je na nek način zdrmal, vsi so super. Poleg tega me je med branjem knjige prešinilo, da pa to jesen res moram na tečaj 1. stopnje. Ko tapkam na kakšno fizično težavo (bolečino, slabost), mi vedno pomaga, pri mojih čustvenih težavah (strahovih, fobijah) pa še nimam takega uspeha.
Hvala za vaše ljubeče novice, za vašo pozitivno energijo, ki jo tako nesebično delite z nami!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ko si utrujen in na koncu z močmi, hm, res privrejo na dan občutki.
"Čeprav se jaz zelo trudim in dam res čisto vse od sebe, še vedno nisem dovolj hitra, nisem dovolj dobra, nikoli ne bom dovolj dobra, za nikogar. To ni fer, da nisi nikoli dovolj ... Pa tako zelo se trudim. Nihče ne vidi, da se trudim, da dam vse od sebe. Kar naprej me samo kritizirajo. Zakaj me samo kritizirajo. Zakaj nisem dovolj dobra. Kaj je narobe z mano." In špricale so solze. Občutek, da dam res vse od sebe in da nihče ne vidi, da je to dovolj, da nihče ne opazi, me potolaži, reče prijazne in tolažilne besede, ta občutek je res neskončno bolel. In želja, da bi se enkrat to nehalo. Da bi enkrat bila dovolj - zase in za druge in da bi drugi to sprejeli. Da sem čisto dovolj. Da tudi če nisem popolna, da sem dovolj.
"Ko bi me vsaj kdo razumel, zares razumel. Jaz druge razumem in mi je mar za druge, zakaj nikomur ni mar zame. Niti mama me ne sprejme, če ne delam tako, kot ona želi. Jaz nočem bit sama. Res ne." 
Tako nekako je šlo. Niso me motile fizične bolečine, sploh ne, ampak notranjost. Hrepenenje, da bi enkrat bila dovolj, bila v redu.
Nisem še prišla do konca s temi mogoče celo temeljnimi občutki. Se jim pa približujem in boli k svina. Pa še to sem opazila, kako zelo sem občutljiva na vse opazke, reakcije drugih, kako me sprejmejo, al rečem kaj narobe al prov, kako se odzivajo. Pika, to je na trenutke stalna detektivska pozornost, ki je nadležna in povzroča v meni napetost. Stalno preverjanje, ali sem dovolj dobra. Res bi rada bila zadovoljna s sabo. Da bi enkrat ti občutki izginili v večnost. Vem, da so povezani tudi z mamo in mano v obdobju, ko se je rodila sestra in sem jaz postala nevidna. Pa ne toliko zaradi sestre, ampak zaradi mame. Vsega se spomnim.
Komaj čakam, da se kaj vidimo!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PS: Včeraj smo se vrnili iz morja in jaz sem koooončno prebrala knjigo.... z eno besedo ....čudovito! Hvala vsem tem ljudem, da so napisali svoje izkušnje! Dve zgodbi sta se me še posebej močno dotaknili in mi dali voljo za naprej!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Našemu triletniku pravljico Čarovnikova želja pred vsakim popoldanskim spancem prebira babi, ko je pri njej in mu je zelo všeč….
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika,
odločila sem se da ti napišem svojo izkušnjo današnjega tapkanja. že včeraj me je začela boleti glava potem pa še celo telo kot da imam gripo in sem se v celoti slabo počutila. vzela sem nekaj homeopatskega , tapkala, a ker ni bilo bolje sem vzela še Lekadol. glavobol se je pomiril in ponovno sem se lotila dela. zvečer pred spanjem pa se je vse ponovilo. mislila sem da bom po spanju bolje. zbudila sem se okoli 3 s tako migreno da se mi je kar mešalo. vzela sem Naklofen svečke in tapkala. celo noč sem tako preživela med zbujanjem , bolečino in sanjami. zjutraj sem bila kot cunja… ponovno sem zaspala. ob pol 11 pa je bilo tolk hudooooo da me je sestra ko me je slišala po telefonu napotila na urgenco po infuzijo.
kaj zdaj??? še to poskusim - in v roke sem vzela ta novo knjigo in poiskala 9 zgodbo. no sem si rekla če mi moje tapkanje ne pomaga bom pa plonkala in sem šla točno po njegovem opisu. upanje na izboljšanje je bilo zares majhno/ nično. kje sem kaj malega dodala - kako enim rata sam s tem da preberejo zgodbo in že se jim popravi vid! Halloooo - jaz pa tapkam ko zmešana pa nič. to je nepravično!!!! in jaz že nisem policaj ki čudežno ozdravi ženin glavobol po par zaporedjih. to so mojstri. in čeprav sem s težavo vztrajala zaradi bolečin in bolečih mišic sem vztrajala... in čudež - bolečina je počasi pojenjavala. jaz pa vztrajala naprej. in glavobol se je umiril. ne morem verjet. ko sem že čist obupala in mi je ostal samo še obisk urgence, kot se je že velikokrat zgodilo. in celo podpis pod zgodbo bi lahko uporabila: "zaradi zelo osebne izpovedi je avtorstvo zapisa izjemoma zamolčano. je pa avtor ženska, mati več otrok in stara malo več kot štirideset let." ej to mi je bilo tako fajn. mislim da bi si imela kar veliko za povedati, če bi se spoznala.
in ko sem končala vstanem iz postelje in pod mano rdeč madež. kaj je sedaj to saj je še en teden ko bi mogla dobiti menstruacijo? očitno je bil vzrok glavobola prihajajoča menstruacija kar se mi včasih zgodi in lahko traja tudi več dni preden pride in nobena stvar ne pomaga. tako da veš - očitno s tapkanjem lahko sprožimo tudi predčasno menstruacijoJJJJ
tudi včeraj sem imela tapkalski dan oz. pohod. ko sem šla na bližnji hrib in celo pot tapkala. kaj vse ni prišlo ven, jaz sem se samo čudila. a o tem drugič- je doooolga zgodba. ma kaj vse nosimo v sebi.... ajme meni. upam, da se bom še spomnila kako je bilo. za drugim v pomoč in navdih.
lep pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Knjiga Kako je EFT spremenil moje življenje …in lahko tudi vaše.
13 resničnih zgodb resničnih ljudi iz Slovenije.
 
Izdala založba Pasadena v zbirki Ventilator. 218 strani. Cena knjige je 14,95 EUR, poštnina je še dodatnih 2,90 EUR. V Ljubljani naprodaj v knjigarni ZDAJ v koseški tržnici, na voljo tudi na vseh skupinskih tapkanjih. Kmalu na voljo v vseh večjih knjigarnah.
Vsebina knjige:
Barbara Baša: Nogavice
Nina Frua: Kako je Goljat končno premagal Davida
Saša Oshish: Ko spoznaš, da je vse odvisno samo od tebe
Jelka Peček: Čarobnost vsakdanjega tapkanja
Barbara Žetko: Poti brez prepadov
naš slavni tapkalec: Jezen za znort k me otrok ne uboga, pa še glava me za se ubit boli
Adil Huselja: Tudi policisti smo samo ljudje
Renata Čimžar: EFT kot pomoč v partnerstvu
Cvetka Horvat: Ko se življenje razdeli na dva dela
Irena Šetrajčič Dragoš: Tapkanje in telo
Maja Fink: Tapkanje je hitra in učinkovita rešitev za mnoge težave
Berta Rebol: Tapkanje v družini in šoli
Anja Weber: Skupaj s telesom na poti k sebi
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Že dolgo nisem kakšne knjige prebrala s takšnim navdušenjem in dobesedno požirala tekst, se zraven smejala in tudi jokala, saj mi je bil skoraj vsak tekst po svoje znan, saj sem doživljala zelo podobne občutke ob tapkanjih tudi sama. Jaz sem sicer že četrto leto dokaj redna tapkalka, tako da nisem rabila kakšne spodbude, da začnem redno tapkati, pa sem vseeno našla v tej knjigi veliko novih informacij, spodbud in ogromno pozitivne energije, ki nam je danes še kako potrebna. Prepričana sem, da bo knjiga zmigala marsikaterega tapkalca, ki je samo enkrat na teden hodil na skupinska tapkanja, zdaj pa bo začel tudi sam doma redno čistiti svoje energijske vozle. Dokler človek ne poskusi, kar ne more verjeti, kako si s prsti lahko zelo hitro pričaraš neverjetno olajšanje kakršnihkoli neprijetnih občutkov.
Tudi jaz komaj čakam na tedenske novice, ki nam jih pridno pošiljaš in čeprav ti ne pišem pogosto, bi ti rada povedala, da tudi jaz delim občutke vseh drugih tapkalcev, ki ti redno pišejo, kako hvaležni so ti in da te imajo radi.
Hvala. Hvala. Hvala.
S hvaležnostjo,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Navdušena sem nad to novo! Reeees navdušena!! Včeraj sem bila v kopališču, ej - naglas sem se smejala, ko sem brala prispevek anonimnega avtorja o tapkanju neubogljive hčerke!JJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Mislm, a mi je treba iz krohota padati v jok?! Kot da nimam druzga dela kot brat to knjigo! Čist si mi zjebala dan!!!!! Ljuba Pika, veš, ti si človek z velikim Č, jaz to vem in ful te maram in pred prjatli se bom hvalila da te poznam, tko da veš!!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zlata moja, že ves dan berem knjigo in se ne morem ustaviti. Sem skoraj na koncu, a ne morem več čakati, zdaj ti moram izraziti svoje navdušenje!!!! Knjiga je krasna in če bo navdušila druge kot je mene, bo imela res velik uspeh!!! Hvala ti za vse! Močen objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika!
Prebrala knjigo - res lepa.
Odkritosrčna, iskrena, vesela, zabavna ... predvsem pa navdihujoča!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
- za tebe ne najdem ustreznejšega nagovora- moram povedati, da sem knjigo EFT zgodb prebrala na "EKS", zdaj se počasi umirjam in jo ponovno prebiram bolj počasi, ponavljam stvari, ki so mi všeč... Ves čas branja sem bila prav evforična, lahka, presrečna, saj so pisci zgodb tako blizu meni, tako isto čutimo, tako isto trpimo - smo trpeli. Zdi se mi, da vse poznam in prav vesela sem, da obstajajo tudi taki ljudje, ki so na moji frekvenci in ti dajo moč, da se ojunačišJJJJJ. Do sedaj sem tapkala, ko sem pač čutila potrebo, sedaj sem se odločila, da je skrajni čas, da začnem intenzivnejše in bolj redno.
Vse pozitivno misleče, vse, ki pomagate in drugim želite dobro, široko objemam in Vam pošiljam pozdrav, ki je poln upanja!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Prvič sem se udeležila predstavitve knjige KAKO JE EFT spremenil moje življenje v knjigarni ZDAJ v Kosezah v Ljubljani in sicer koncem meseca julija. Predstavitev metode EFT in tapkanje so name naredili svojevrstni vtis tako, da sem si sposodila zgoraj omenjeno knjigo od mojega moža, ki že nekaj let pozna metodo EFT in občasno tudi tapka in obiskuje ponedeljkova skupinska srečanja v Mostah. Knjigo sem začela brati na dopustu začetkom meseca avgusta. Ena izmed zgodb v knjigi KAKO JE EFT spremenil moje življenje je naredila poseben globok vtis name. Ker sem v opisani zgodbi v knjigi prepoznala tudi svoj osebni problem, sem ob prebiranju tega prispevka veliko jokaal, pa čeprav nikoli nisem tapkala pred predstavitvijo zgoraj omenjene knjige in se ne počutim izurjena in poučena v tej metodi.
In NASLEDNJI DAN sem po prebiranju enega izmed prispevkov – Jezen za znort k me otrok ne uboga in …»SPREGLEDALA«!!! Ko sem nadaljevala z branjem knjige sem ugotovila, da »SEM SPREGLEDALA« in da OČAL ZA BRANJE VEČ NE POTREBUJEM!!!
Zadnjih nekaj let sem tudi pri branju ob dnevni svetlobi potrebovala očala z dioptrijo + 1,5 in sem se velikokrat počutila frustrirano ter zelo nesvobodno če sem jih kdaj pomotoma pozabila in pustila doma.
Veliko sem premišljevala o tem čudežu, ki se je zgodil nepričakovano in v moje veliko veselje. Nisem si mogla kaj kot, da si ta »ČUDEŽ« pripišem spremembi, ki se je zgodila ob prebiranju prispevka v knjigi in je tudi ta čustveni naboj pripovedovalca našel POT DO MOJEGA SRCA ter mi pomagal, da se POČUTIM NEKAKO PREROJENO in obenem SVOBODNO ker NE POTREBUJEM OČAL za vsako malenkost.
Veselim se prve delavnice v septembru in vseh sprememb, ki me ŠE ČAKAJO !
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobota, 21.septembra
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19. in 20.oktobra
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: spet jeseni
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 31.avgusta, 14.septembra, http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani  14.septembra – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
V Brežicah smo januarja letos posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic