18 marec, 2013

EFT novice 18.3.2013 in o govorjenju

Pozdravljeni vsi ljubi moji,

samo pogovor o težavi te težave ne razreši.
To vemo vsi tisti, ki nam analiza težav predstavlja izziv, ki smo v analizi dobri in smo dolgo časa upali, da nam bo z razumevanjem vzrokov za težavo avtomatično uspelo to težavo tudi odpraviti.
Da bo kar odšla, izpuhtela, izginila, se stopila kot sneg na toplem soncu.
Pa se to ne zgodi.
Nekateri potem iz obupa prenehajo govoriti, češ, saj ne pomaga, koliko energije sem vložil(a) v govorjenje, pa iz vsega tega ni bilo nič, čisto nič.
Seveda ni bilo nič!
Kot da bi govorjenje o tem, da bo treba sedaj pa prelopatati vrt ali speči piškote že kdaj to tudi praktično izvedlo!
Samo govorjenje je premalo.
Slediti mora tudi akcija.
Zato je meni tako dragoceno, da med tapkanjem govorimo – se pogovarjamo – ali sami s sabo ali s svojo težavo – lahko pa tudi v mislih s tistimi, ki nam povzročajo tesnobne občutke.
In potem akcija steče naravno in mehko, brez muke in prisile.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih naslednji teden:
-          v ponedeljek, 18.marca od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v torek, 19.marca ob 17h v Kočevju – druga od štirih dveurnih EFT delavnic. Brezplačno. Obvezne predhodne prijave na LU Kočevje.
-          v sredo, 20.marca ob 19h v Vitacentru Naklo – 2-urna mini EFT delavnica ''Samozavest''. Obvezne predhodne prijave na recepcijo Vitacentra 04-251-9558.
-          v četrtek, 21.marca od 19h do 20.30h v Žalcu – skupinsko tapkanje.
-          v petek, 22.marca ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje.
-          v soboto in nedeljo, 23. in 24.marca v Ljubljani – dvodnevna AAMET 2.stopnja.
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko.
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-          vsak ponedeljek od 17.15 do 18.15 v Velenju v prostorih Centra dobrega počutja "ZANA" (naslov Ljubljanska 25, Velenje). Vodi Adil Huselja (tel. 041 445 052), prostovoljni prispevki. Posebnost srečanja je "predtapkalno ogrevanje" z vajami Či gong-a.
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18.00 je enourno skupinsko tapkanje v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink.
-          vsak torek ob 19h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-          vsak torek od 17h do 18h v CDA v Kopru. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak torek ob 19h v Ljubljani, v prostorih četrtne skupnosti Rudnik, Pot k ribniku 20. Vodi Irena Dragoš. Brezplačno.
-          vsak torek ob 18h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850.
-          vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-          vsak torek ob 19h v Ljubljani, v Kosezah, Ulica Bratov Učakar 64-65 (nedaleč od tržnice, nasproti lekarne). Vodi Nada Glušič.
-          vsak torek ob 18h v Semiču, v prostorih Kulturnega centra Semič (http://www.kc-semic.si/si/; pod okriljem kulturnega društva Orel (http://orelsemic.blogspot.com/). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-          vsako sredo ob 14.30h v Ljubljani v prostorih Dnevnega centra za starejše na Puhovi 6 za Bežigradom. Vodi Breda Torkar Kampuš.
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8 talcev.
-          vsak četrtek od 19h do 20h v Ajdovščini v prostorih Doma krajanov. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak četrtek ob 18h na Ptuju v stavbi Heliopolisa na Prešernovi 17, 1.nadstropje. Vodi Mojca Zorman, prijave na 041 283 522.
 
-          v torek 19.3. in v torek, 26.3. od 18h do 19h - "Učinkovito odpravljanje stresa z metodo EFT". Center Hortus Vitae, Dunajska 205, Ljubljana. Vodi Katja Lapkovski Kvas. Posamezno srečanje 10 eur. Prijave na pritapkajsisreco@gmail.com ali na info@hortusvitae.si
-          poteka tudi zbiranje prijav za program ''S tapkanjem do uspeha – tapkanje po čakrah'', vodi Katja Lapkovski Kvas. Prijave na zgornje elektronske naslove.
-          v sredo, 20.3. ob 18h – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT v Slovenskih Konjicah - v prostorih knjižnice (avla kulturnega doma). Vodi Mojca Zorman. Brezplačno.
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika z velikim P, pozdravljena,
sobotni tapkalski dan je bil zeeellooooooo dober v vseh segmentih. Super predavatelji, super teme, ogromno pozitivne energije, zelo veliko pozitivno naravnanih tapkalcev in seveda, da ne pozabim, zelo dober smoothie, zelo dobro kosilo in prigrizkiJJJ. EFT je ponovno zmagal. Ponovno ena lepa izkušnja.
Ne vem, če se drugim tudi dogaja, ampak, jaz po tapkanju vedno zelo dobro spim. Lahko rečem, da človek lahko iz sebe iztapka vsaj delček vsakdanjega ˝džumbusa˝ in če to delaš vsak dan je TO TO – kup je vedno manjši.
Hvala.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
sobotno tapkanje je bilo resnično super, videti toliko ljudi, da delujejo kot eno. Bilo je sproščujoče, veselo, nasmejano do solz, res mi je bilo toplo pri srcu, super ni kaj.
Dobila sem navdih, da če le morem pretapkam vse kar se mi dogaja in me "živcira", da se osvobodim, potem pa pride blagodejni mir. To je res super!
Lep pozdrav iz Guncelj,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika,
vedno po takšnih tapkanjih sem nabita z energijo in skulirana in vsi okrog mene se lepo počasi sinhronizirajo. In v nedeljo smo čisto spontano pospravljali stvari, ki so nas že mesece opozarjale in v hiški je zadišalo po zdravem redu...Dober občutek in še en dokaz, da res deluje.. hočeš nočeš..:)JJJ. Tudi občutka, ki sem ga imela med sobotnim kosilom ne bom pozabila, ker že dolgo nisem jedla tako počasi, se celo najedla že od juhe, čeprav sem bila fuuul lačna. Občutka jesti počasi ne poznam, odkar so se mi rodili otroci, moj najstarejši sin pa ima zdaj 16 let in že razmišljam naprej, kaj v tem smislu moram še pretapkat...
Vsa pohvala za soboto.. za voljo, energijo, dobro ekipo in odlično hrano...
Fajn bodi in smo na vezi,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
hvala, če prav sem se prijavila zadnji trenutek mi ni praaaaaaaaaav čisto nič žal, ampak bi bila napaka , če se nebi. Res je, to nekej... ne znam opisat, ampak bilo je res super.
Hvala tebi in vsem predavateljem. 
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika!
hvala za lepo soboto. Predavatelji dobro pripravljeni, inovativni, prijetni. Energije prinesla domov cel kup. Včeraj zvečer uspešno tapkala hčerkin večerni lajajoč kašelj.
LP,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
hvala za vse to, kar se je dogajalo danes. Lepo te je videt, vedno tako vedro in tako luštno. Prav v tolažbo je vedet, da je nekje nekdo skoz v formi. Šopek predavateljev je bil tudi super, teme odlične. Jaz bom tole vse verjetno še ponoči procesirala. (Moja hiša, ma da se blista v kratkem!)JJJ
Lep dan tudi jutri in pozdravi še tamalo,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živio!
Včeraj mi je bilo res super! EFT mi daje energijo, da se lotevam stvari, ki se jih še pred letom dni ne bi. Naj tako tudi ostane! Prosim, če mi lahko pošlješ slide od dr. Dernovškove. Ta del mi je bil še posebej pisan na kožo (hitra ponovitev klinične psihologije JJJ). Se veselim že naslednjih aktivnosti! Še to: organizacija je bila b.p. Čestitam!
Lepo bodi in odpočij si danes,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
draga Pika,
vesela sem, da sem te danes na kratko spoznala. Hvala lepa za čudovit dan, odlične vsebine in vrhunsko organizacijo. Uživala sem v družbi "tapkarjev" in somišljenikov z različnih področij. Z veseljem se bom zopet udeležila kakšne EFT delavnice.
hvala lepa za vse in srčen pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
najprej se ti najlepše zahvaljujem za nepozabno sobotno tapkanje, ker sem dobila ravno to, kar sem potrebovala...prav vsak, ki je predaval je dodal svoj košček v mozaiku...tako, da je slika sedaj popolna! Jupiiiiiiiiiiiiiiii...tapkanje je mnogo več kot zakon...NEPRECENLJIVO JJJJJ!!!
Najlepša hvala in nasnidenje kmalu!
Lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Z gospo, ki ima raka, sem tapkala s pomočjo balonov. Najprej je zapakirala notri vse skrbi. Bil je velik bel balon, ki se je hitro dvignil in izginil v vesolju. Potem je v naslednji balon spakirala vse rakave celice, nastal je ogromen rdeč balon, bila je vznemirjena in prestrašena. Lebdel je nad njo in se je v valovih počasi dvigoval in se oddaljil. Rekla je, da se počuti pomirjeno. Na koncu sem jo vprašala, kaj bi rada, da si zapomnijo njene zdrave celice. Rekla je: DA BO VSE V REDU in sva tapkali en krog, da bo vse v redu in da je hvaležna vsem zdravim celicam, za vse kar delajo. Potem pa sem jo vprašala, s kakšno barvo bi napolnila te celice in je izbrala zeleno barvo in sva tapkali dva kroga, da se tušira z zeleno barvo, da pije zelen sok in da vsaka zdrava celica sveti v zeleni barvi. Ponavljala sem tudi hvaležnost, da je vse v redu in da so celice močne in prebrisane in premagajo vse ovire. Dodala sem, da je cel čudež, kaj počne vsaka celica posebej in vse te celice skupaj so ŠE VEČJI ČUDEŽ IN TO SEM JAZ. Ko je odhajal rdeči balon, ji je postalo vroče, na koncu pa je bila utrujena in si je želela iti spat.
Vse se je dogajalo hitro. Iz obupa do miru in spokoja v 45ih minutah.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
V soboto je bilo res super - dobre teme, veliko tapkanja... in bi si "populila vse lase", če ne bi
prišla...
Lepo se imej do naslednjega srečanja,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Da še jaz malo napišem  povratne inf. V soboto je bil to moj prvi takšen tapkalni dan. Nisem vedela kaj lahko pričakujem, a izvedela sem veliko zanimivega, super vzdušje, čas mi je minil, kot bi  mignil in vi kot oseba ste čudovita, preprosta in enkratna. Na koncu pa  sem prejela še nagrado!!
JJJJ. Prav tako je bila nad vsem navdušena moja kolegica.
 lep dan,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sin moje tapkalke je star 13 let in mu pod nosom brki rastejo (kje pa drugje), in se delajo norca sošolci. Je tapkal in brke in mozolje. Mozolji so se mu nehali spuščat, za brke mu pa nobeden več ne teži. Zame je to spet dobra zgodbaJJJJ.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
...Sem ti hotela rečt, da sem čekirala tvoj posnetek na youtubu in si hud profesionalec. Doma z mulci vsak dan preberemo Čarovnika EFT za otroke, in se navajamo na redno tapkanje. Zadeva je čudezna,... Upam, da kaj več rečeva kmalu v živo. Lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, čestitke za super soboto, za 'mladičke', ki uspešno delajo in delijo znanje. Prišla sem obremenjena z dogodki tedna, dobila sem veliko tapkalskih izhodišč. In potrditev, da je dobro, varno, da sem to kar sem. Najbolj se me je dotaknila Mojca D. Moja mama je posebna oseba. Ona je en razlog da delam na sebi. Doooolga zgodba. Zdaj sem soočena z njeno diagnozo borderline. Dotlej nisem znala uvrstiti njenih simptomov. Zdaj pa imam diagnozo. Spet drugače gledam nanjo. sem na začetku novega odnosa z njo. Trenutno še vedno zmedena. Tapkam na novo situacijo.
LP,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
In še enkrat tebi in vsem predavateljem hvala za soboto. Bilo je čudovito in polno novih idej sem dobila. Vedno mi čas prehitro mine, sobota pa je dobesedno padla mimo. In ravno danes sem dobila iz sodišča sodbo za razvezo svojega zakona (po 29-letih sem se ločila). Sem srečna, osvobojena in pripravljena na nove korake v življenju. Vse sem speljala v miru in brez prepirov, sovraštva, zamer - kot se to ponavadi dogaja. In da sem imela dovolj moči in potrpljenja, je pa tapkanje pomagalo in to zelo.
Skratka, tapkanje je zakon in hvala bogu zate, ki nas tako vztrajno in prijazno vzpodbujaš.
Močan objem ti pošiljam in lep pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
Itak vse pohvale za uspešno izpeljan zdaj že tradicionalni tapkalski dan. Moram ti povedati, da so me tudi vsi predavatelji navdušili, tako oni sami kot izbor vsebin. Tudi pri predavateljih je napredek več kot očiten. Veliko smo že odtapkali, kot se je pokazalo pa ogromno še moramo.
Meni je bilo super in vesela sem bila boleče roke - ker od tapkanja me pa res še ni bolelaJJJJJ. In ta teden se zadeve kar same luščijo, odpirajo se novi pogledi…tudi brez tapkanja.
Bodi neskončno lepo še naprej,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zdravo Pika,
vseslovensko EFT srečanje je bilo super in zelo sproščeno in veselo. Midve z mami sva naslednje dopoldne ves čas pospravljali in dajali stran obleke, ki sva jih hranili nekaj let. Tako, da na naju je pozitivno učinkovalo. Sem vesela, da obstajajo taka srečanja in bi bilo dobro, da bi to potekalo vsako leto.
Topel pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
predavanje od dr. Drnovškove me je res še posebej navdušilo - kapo dol za tak sarkazem na svoj račun !! Itak se vidi, da je carica- inteligentna tako in drugače, pa še duhovita povrhu JJJ!! Vsa čast...ni veliko takih! 
Lep dan še naprej,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 20. aprila, 15. junija 2013, od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 23. in 24. marec 2013, 25. in 26. maj 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 29. in 30.junij 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT: v Ljubljani 13.aprila, 11.maja, v Vitacentru 6.aprila, – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT: v Ljubljani 13.aprila, 11.maja – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v sredo 6.marca v knjižnici Trbovlje, v sredo 13.marca v Cerknici, v petek 15.marca v knjižnici Komenda, v torek 26.marca v knjižnici Litija, v sredo 27.marca v knjižnici Medvode, v torek 9.aprila v knjižnici Ivančna Gorica,  http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki Dneva za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki Prezentacije predavateljev še pridejo zraven.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
V Brežicah smo januarja letos posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic