21 januar, 2013

EFT novice 21.1.2013 in vseslovenski dan za tapkanje bo 9.marca

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
nekateri me že sprašujete, če bomo letos spet imeli Vseslovenski dan za tapkanje.
Seveda bomo, na EFT zloženkah je datum napisan že od lanskega septembra.
Ostali bomo kar pri marcu, pa pri soboti, tudi približno pri ceni kot je bila lani.
Za dvorano – seveda – je pomembno, koliko nas bo.
Predavanja bodo super, nova, več o njih bom pisala naslednji ponedeljek.
Dobimo se in tapkamo v soboto, 9.marca od 10h pa do večera nekje v Ljubljani.
Če si kdo ne predstavlja, kako je bilo - vsi zvočni posnetki od lanskega leta so brezplačno na voljo na moji spletni strani.
Ogromno tapkanja? To je prvi namen sevedaJJJ.
Občutek da nas je veliko? Pride zraven gratisJJJ.
Občutek da res lahko spustimo? Pride zraven gratisJJJ.
Presenečenja? Seveda bodoJJJ.
Žrebanja nagrad? SevedaJJ.
Kakšna solza tu in tam? Zelo verjetnoJJJ.
Super topla eko hrana? ItakJJJ.
Za koga? Za vsakega, ki želi čimhitreje odložiti del svojega ''kupa''.
Cena? Upam, da ostane okrog 30 EUR za cel dan predavanj in vso hrano, je pa seveda cena čisto odvisna od tega, koliko nas bo.
Kaj mislite, koliko nas bo?
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih naslednji teden:
-          v ponedeljek, 21.januarja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v sredo, 23.januarja ob 19h v Vitacentru Naklo – 2-urna mini EFT delavnica ''Željena telesna teža''. Obvezne predhodne prijave na recepcijo Vitacentra 04-251-9558.
-          v petek, 25.januarja ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje.
-          v soboto, 26.januarja v Ljubljani – celodnevna AAMET 1.stopnja.
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/joomla-license/skupinskeeftvadbe):
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko.
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl.
-          vsak ponedeljek od 17.15 do 18.15 v Velenju v prostorih Centra dobrega počutja "ZANA" (naslov Ljubljanska 25, Velenje). Vodi Adil Huselja (tel. 041 445 052), prostovoljni prispevki. Posebnost srečanja je "predtapkalno ogrevanje" z vajami Či gong-a.
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18.00 je enourno skupinsko tapkanje v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink.
-          vsak torek ob 19h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-          vsak torek od 17h do 18h v CDA v Kopru. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak torek ob 19h v Ljubljani, v prostorih četrtne skupnosti Rudnik, Pot k ribniku 20. Vodi Irena Dragoš. Brezplačno.
-          vsak torek ob 18h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850.
-          vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-          vsak torek ob 19h v Ljubljani, v Kosezah, Ulica Bratov Učakar 64-65 (nedaleč od tržnice, nasproti lekarne). Vodi Nada Glušič.
-          vsako sredo ob 14.30h v Ljubljani v prostorih Dnevnega centra za starejše na Puhovi 6 za Bežigradom. Vodi Breda Torkar.
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8 talcev.
-          vsak četrtek od 19h do 20h v Ajdovščini v prostorih Doma krajanov. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak četrtek ob 18h na Ptuju v stavbi Heliopolisa na Prešernovi 17, 1.nadstropje. Vodi Mojca Zorman, prijave na 041 283 522.
 
-          v torek, 22.1. od 18:00 do 19:00 in v sredo, 23.1. od 20:00 do 21:00 bo potekala delavnica ""Odpravljanje čustvenih blokad, ki nam preprečujejo uresničevanje naših novoletnih zaobljub", v centru Hortus Vitae, Dunajska 205, cena 10 EUR. Vodi Katja Lapkovski Kvas.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika!
Zaradi odlašanja (še čaka na tapkanje) se oglašam tako pozno. Hvaležna sem, da mi je bilo dano srečati se s teboj v Naklem na delavnici z naslovom Trema pred nastopom, pa kasneje v knjižnici na Jesenicah na predstavitvi knjige EFT za telebane.
Ker mi izpostavljanje v javnosti ne leži, in je bil javni nastop že od nekdaj zame nekaj najbolj groznega na svetu (po prvih besedah se mi je začel tresti glas in celo telo drgetati, zmanjkovalo mi je zraka in to je trajaaaalo), sem se znašla v nemogočem položaju, ko sem bila v službi določena da pripravim in predstavim neko predavanje…To je bila zame prava nočna mora. In 14 dni pred določenim datumom sem zvedela, da bo v Naklem delavnica o premagovanju treme. Verjamem, da se nič ne zgodi brez razloga, in jaz sem zvedela za to delavnico ravno ko sem to najbolj potrebovala…Čudeži se dogajajo!
Strah pred nastopom smo tapkali na delavnici in nato sem še doma parkrat s pomočjo DVD-ja. V meni so se porajali novi občutki. Poznani znaki paranoičnega strahu so se odmikali občutku mirnosti, samozaupanja, začela sem verjeti, da jaz to zmorem in, zanimivo, na koncu, se je porajala celo želja, da to izpeljem!! Strah in odpor sta kar kopnela. Ob misli na mojo nalogo se je cmok v grlu manjšal…Zame neverjeten občutek!!! Človek ne more verjet, da je vse to res. In prišel je tisti usodni dan. Moram povedat, da ni šlo čist brez treme (noge so se mi kar naenkrat začele trest, pa glas tudi nekoliko – verjetno moram še mal tapkat te probleme), ampak je vse ostalo pod nadzorom in sem kljub temu dobro funkcionirala. V sebi sem čutila tak mir in zadovoljstvo, da obvladujem situacijo. Prav presenečena sem bila nad seboj. Nikoli, nikoli si ne bi mislila, da bom kdaj sposobna to izpeljati!!!
Za ta uspeh gre iskrena zahvala tebi, ki pridno širiš med nas znanje o EFT-ju in nam s svojim pozitivnim pristopom vlivaš voljo za reševanje problemov.
Čeprav smo že sredi januarja ti želim srečno in zdravo novo leto, pa velikoooo tapkanja.
Tapkanje je res neverjetno. Dela čudeže!!!!
Hvaležen objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika pozdravljena!
Mene namreč precej moti, da tujcem naši ljudje bolj zaupajo kot domačinom, oz. se jim zdi bolj verodostojno, pa čeprav izkušnje kažejo drugače.
Kot vidim si zelo odločna in vztrajna, zato verjamem, da boš tudi na tem področju spremenila mnenje ljudi.
Želim ti vse dobro in uspešno TAPKANJE saj le to je zakon!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ne znam prijetno napisat, tako bom samo na kratko, moje dolgoletne izkušnje najprej z Louise Hay potem s tapkanjem so me privedle do istega rezultata. "Se mi fajn zdi".
Lep pozdrav!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
“Love yourself and tap happy!!!”
Sem pogledala, res nekaj posebnega. Pika hvala, ker si to povezavo delila z nami. Bom pogledala še ostale zadeve na tej spletni strani, ko bom imela čas.
Sploh ne vem, kako sem se soočala s stresom in vsemi (negativnimi) čustvi, ko nisem še poznala tapkanja. Nisem verna, a kot pravi Louise Hay, moj angel me je pripeljal do tapkanja...
Se vidimo,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika - hvala ti, ker moje telo vedno znova čuti, da je varno med vsemi vami in da lahko spusti.. in ja to je res neverjeten občutek ko spoznavam svoje telo.. ko me telo uči.. in brez tapkanja tega ne bi bilo. Imaš prav tapkanje je zakon :-))))))
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Drži kot pribito, kar je slabo mora ven, ne pa DA CVETI V NAS!
LEPO BODI PIKA,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hoj, ne moreš verjet, ampak sva bili zdajle na linku, ravno, ko si mi ti poslala mejl, sem jaz končala z gledanjem posnetka z Louise Hay, ko tapka. Že petič. Včeraj si mi tako polepšala dan s tvojimi EFT novicami, da se sploh ne da opisat. Namreč, jaz sem v zadnjem letu in pol preštudirala vse njene knjige, ki se jih je dalo dobiti pri nas. In to, kar je ona na posnetku počela, ko je združila tapkanje, pozitivne afirmacije in ogledalo, sem jaz počela praktično celo preteklo poletje, ko smo vsega skupaj 45 dni preživeli v kampu na morju, kjer imamo čez celo sezono postavljen šotor. Po več ur na dan sem ždela v viseči mreži, tapkala svoje probleme, izgovarjala pozitivne afirmacije in se gledala zraven v špeglu. Mimoidoči so si verjetno mislili svoje, ampak meni je dol viselo.
Ti pošiljam triljon ljubčkov.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
Luise Hay me je še dodatno navdušila z tapkanjem. Mi tapkarji smo v svojem življenju prebrali vsaj eno njeno knjigo ali več....Novo jed kuhaš v čisti posodi, ne umazani. Tako tudi z tapkanjem čistiš "umazanijo" in daješ prostor čustvom, pri katerih si šibek.
Hvala za lepe trenutke ob tapkanju,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Se seveda strinjam, bomo tapkal kot si rekla JJJJ. se mi zdi, da s tem k človek tapka rata predvsem bolj iskren do sebe in si je prej pripravljen priznat kaj ga poj…. in se sprašuje kaj sam loh nardi pri sebi namest da krivdo vali na druge, ki jih itak ne morš spremenit, čeprav te ma da bi jih občasno vse postrelil, ker niso taki kot bi ti hotu JJJJ
vidmo!!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
….
Hvala tudi za link od Luise Hay - ko sem gledala to oddajo sem bila tako ganjena, da sem malo zajokala - najbolj me je ganil prizor, v katerem je Luise govorila o angelu, ki ga ima vsak in ga čuva…. Nick je zelo dosti govoril, najbrž je bil malo »živčen« - vsaj jaz sem tako začutila, ker ji včasih ni pustil do besede. Bom pa ta link shranila in ga od časa do časa pogledala. V zadnjem času sem spet segla po njeni knjigi Življenje je tvoje, ki mi je bil nekoč neke vrste biblija in sem ravno zadnjič pomislila, da bi zelo rada videla to Luise kako izgleda - in zelo kmalu se mi je ta želja uresničila - tvoj poslani link. Mene ona spominja na mojo profesorico francoščine iz gimnazije, ki je bila tudi zelo posebnaJJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika!
Vedno znova je tapkanje s tabo vir veselja in smeha. Čeprav sem res nekatere tvoje "štose" slišala že v tretje, tvoje predstavitve vedno zapustim polna dobre volje in možnosti, ki se odpirajo s tapkanjem, so mi v uteho in spodbudo.
Toplo te pozdravljam,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 26. januarja, 20. aprila, 15. junija 2013, od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 23. in 24. marec 2013, 25. in 26. maj 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 16. in 17. februar ter 29. in 30.junij 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 2.februarja, 2.marca, 13.aprila, 11.maja, v Novi Gorici 1.februarja, vVitacentru 9.februarja, – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani  2.februarja, 2.marca, 13.aprila, 11.maja – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve  delovanja metode EFT: v torek, 29.januarja v knjižnici Grosuplje, v sredo 30.januarja v Bohinju, v sredo 6,februarja v knjižnici Domžale, v četrtek 14.februarja v knjižnici Radovljica, v sredo 6.marca v knjižnici Trbovlje, v petek 15.marca v knjižnici Komendav sredo 27.marca v knjižnici Medvode, http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe''  so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki Dneva za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki Prezentacije predavateljev še pridejo zraven.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic