17 december, 2012

EFT novice 17.12.2012 in drobna smesna zgodbica

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
danes sem zaključila z zadnjim EFT tečajem letos – delali smo dvodnevno 2.stopnjo.
Na teh tečajih je prav vsakič čisto drugače, ampak prav vsakič je super.
In sem razmišljala – počasi bom začela delati inventuro leta 2012.
In kot vedno mi najprej začnejo prihajati na misel drobne smešne resnične zgodbice.
Pri kakšni sploh nisem bila zraven, ampak si z lahkoto predstavljam, kako je bilo.
Naprimer, ko je moja prijateljica, strastna tapkalka pristala v zdravstvenem domu, kjer jo je medicinska sestra vprašala – bi lahko ocenili to svojo bolečino na lestvici od 0 do 10?
In prijateljici se ob tem vprašanju zasvetijo oči – takoj prepozna tapkalsko govorico (in potencialno sorodno dušo - saj med tapkanjem ves čas nekaj merimo, ne?) in polna radostnega pričakovanja reče sestri - ali vi tudi tapkate?
In si predstavljam, kako se gledata – v tišini - sestra si misli – a tej se je pa zmešalo? – prijateljica si misli – pa saj mi je naročila da naj izmerim???!!!!
Po moje se je lahko slišalo, kako jima možgani besno ''meljejo'' in poskušajo najti smisel in razlagoJJJJ.
In sta se potem seveda zmenili, da jih merjenja na lestvici od 0 do 10 sedaj učijo v šoliJJJ.
Tako da veste – vse medicinske sestre (še) ne tapkajo, čeprav vam lahko naročijo, da jim izmerite jakost svoje bolečine.
In sedaj bi lahko razpredala, kako se tak komunikacijski šum dogaja vsak dan v vsaki družini in vsaki službi, pa ne bom - dovolj je, če se včasih samo smejimoJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih naslednji teden:
-          v ponedeljek, 17.decembra od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki. ZADNJIČ LETOS.
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/joomla-license/skupinskeeftvadbe):
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak ponedeljek ob 19h v Škofji Loki v prvem nadstropju v gasilskem domu na Trati v Škofji Loki (naslov Kidričeva cesta 51a). Vodita skupaj Renata Čimžar in Alenka Orešnik, prostovoljni prispevki. Med prazniki odpade, spet 7.januarja.
-          vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko.
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl.
-          vsak ponedeljek od 17.15 do 18.15 v Velenju v prostorih Centra dobrega počutja "ZANA" (naslov Ljubljanska 25, Velenje). Vodi Adil Huselja (tel. 041 445 052), prostovoljni prispevki. Posebnost srečanja je "predtapkalno ogrevanje" z vajami Či gong-a.
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18.00 je enourno skupinsko tapkanje v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink.
-          vsak torek ob 19h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-          vsak torek od 17h do 18h v CDA v Kopru. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak torek ob 19h v Ljubljani, v prostorih četrtne skupnosti Rudnik, Pot k ribniku 20. Vodi Irena Dragoš.
-          vsak torek ob 18h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850. Prispevek 5 eur oz. po zmožnostih.
-          vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-          vsak torek ob 19h v Ljubljani, v Kosezah, Ulica Bratov Učakar 64-65 (nedaleč od tržnice, nasproti lekarne). Vodi Nada Glušič.
-          vsako sredo ob 14.30h v Ljubljani v prostorih Dnevnega centra za starejše na Puhovi 6 za Bežigradom. Vodi Breda Torkar.
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8 talcev.
-          vsako sredo ob 19h v Ljubljani v prostorih društva Vrtnica, Bratovševa ploščad 30, v kleti. Prostovoljni prispevki. Vodi Breda Torkar.
-          vsak četrtek od 19h do 20h v Ajdovščini v prostorih Doma krajanov. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak četrtek ob 18h na Ptuju v stavbi Heliopolisa na Prešernovi 17, 1.nadstropje. Vodi Mojca Zorman, prijave na 041 283 522.
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika obožujem tvoje zgodbice JJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
V polarnem vzdušju zimskega večera 12.12.2012 pri -13st zunaj in ob čarobnem pogledu v zasneženo noč se počutim med branjem EFT sporočil prav radostno. Pika piše prisrčne spomine na čase osnovne šole in me spet potrjuje v zavedanju,kako so "mladi"časi v našem življenju globoko zapisani in dragoceni. Sama sem bila matematični "nedonošenček" celo dolgo izobraževanje, še vedno se občasno v sanjah mučim s te vrste neznanjem in topli opis Pikine učiteljice me je prav zmehčal - ob takem pristopu bi morda tudi moj zavrti matematični talent vzkalil in rastel - hura za hvalnice dobrim pedagogom. In gospa v potresni situaciji in tapkalni epizodi - da dol padeš, tako iskreno napisano in totalno elementarno doživeto stanje s skoraj usodno zmesjo hecno - resničnega. Življenje je lep trening, v tapkalnem ritmu pa itak!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
O ENEM PROCESU
Imel sem nekaj časa in si zavrtel DVD s tvojo delavnico odlašanje.
Delam tvojo delavnico Odlašanje. Drugič. Jokam ko dež. Sem mislil, da sem že vse solze izjokal. Pri avtoriteti sem in tu je zame poleg jeze in zamere še potreba po maščevanju, po prizadevanju istega gorja, glavo za glavo, zob za zob, kretnjo za kretnjo, pogled za pogled, zasmeh za zasmeh, kritiko za kritiko – povsem starozavezno. In potreba po tem, da spozna, se zave in prizna kakšno gorje je povzročal v meni. In potreba po tem, da se opraviči; globoko, iskreno opraviči in pove, da razume, da ne morem oprostiti in da mi ni treba oprostiti, ker sedaj ve, da se to ne da kar tako oprostiti. Šele tako lahko začnem mirovna pogajanja v sebi in polagati orožja tega spopadanja, edina, ki so mi bila za odpor in preživetje na voljo, ker fentati, hvalabogu, ga nisem mogel: jeza, zamera, potreba po maščevanju in opravičilu in odlašanje z dobrimi rezultati in uspešnostjo (kar naj bi ga še bolj prizadelo in me s tem maščevalo). Odlašanje je zame tako kaznovanje samega sebe kot tudi kaznovanje drugih. Po krajšem premoru sem se lotil drugega dela delavnice – kakšno korist mi odlašanje prinaša. Zakaj mi je bolj varno ne narediti, zakaj odlašanje: bolje, da me kritizira, da nisem naredil (to je vsaj nekako upravičeno in malo manj boli), kot da kritizira moje delo (to pa čisto preveč prizadene, ko sem pa ja vložil toliko truda in veselja).
Nato so prišle sanje.
ZAMERA
Danes ponoči sem sanjal, da sem nekomu, ne vem komu, nekaj, ne vem kaj, zelo hudo zameril. In sem se, prav tako v sanjah, spomnil, da to najbrž ni najbolje ne zame, ne za tisto drugo osebo in da bi bilo dobro to potapkati. In sem se zbudil. In sem začel tapkati, kaj pa drugega, ne!? S tapkanjem pa je prišlo tisto, kar je bilo zame odkritje in s tapkanjem tudi olajšanje. Zamero sem si v otroških letih izoblikoval kot orodje za rešitev dveh problemov. Z zamero – utihnil sem, najprej grdo gledal nato pa odtegnil pogled, ignoriral, našobil usta, kuhal mulo, ekskomuniciral starše – sem uspel učinkovito zaustaviti in se zavarovati pred tistim, kar sem čutil kot uničujoč plaz kritike, pametovanja, besednega prevladovanja, pridige in drugih oblik besedne diareje odraslih, ki so mi vse sporočale, da nisem dober, nisem pameten, nisem lep, nimam prav, nimam prav, nimam prav, ne vem, ne vem in seveda sploh nič ne vem in da imajo odrasli nujno vedno vse in čisto popolnoma vse prav in sem torej jaz ena brezvezna, nepomembna nula. Z zamero sem imel tudi dokaj učinkovito maščevalno orožje, proti kateremu starši niso imeli pravega protiukrepa; moje vpitje so lahko prevpili, moje mahanje in brcanje so lahko obvladali ali vrnili, moje besedovanje so lahko preplavili s svojimi besedami, zamere – ne, proti njej pa niso imeli učinkovitega protisredstva. Z zamero sem jih postavil izven komunikacije, izven stika, besednega in fizičnega in očesnega, postalo jim je nelagodno in postali so prijaznejši in iskali stik z menoj. Čista zmaga! Ampak Pirova. Zamere me še dandanes grenijo in peklijo in še vedno rad komu kaj zamerim (najraje seveda ženi, jasno, ne!?) in s tem seveda ne rešim ničesar, pač pa samo (o)težim in ustvarjam težko vzdušje zase in mojo družino. Beda.
In sem tapkal: čeprav sem si izoblikoval zamero kot super orožje, s katerim sem lahko ustavil teženje staršev, se imam rad in se sprejemam čisto tak kot sem, pa čeprav še zdaj hitro zamerim. Naokoli po točkah pa: super orožje sem si naredi; premagal sem teženje; prisilil sem jih, da so oni iskali stik z mano, jaz pa jim ga nisem dal; z zamero sem jih obvladal.
Čeprav sem očeta lahko obvladoval samo tako, da sem mu ornk zameril, se imam rad in se sprejemam čisto tak zamerljivec kot sem. Naokoli po točkah pa: pa sem ga, z zamero sem ga; ha, ha, ha, z zamero sem ga držal; super orožje sem si naredi; premagal sem teženje; prisilil sem oba, da sta iskala stik z mano, jaz pa jima ga nisem dal; z zamero sem ju obvladal.
Čeprav sem se očetu za vse tisto njegovo teženje in vsiljevanje njegovega mnenja in kritiziranje in v nič dajanje lahko maščeval samo tako, da sem mu jasno in dooolgo kazal ornk zamero in prezir, se imam rad in se sprejemam čisto tak kot sem. Naokoli po točkah pa: pa sem ga, z zamero sem ga; ha, ha, ha, z zamero sem se mu maščeval; ja, prav nujno sem rabil to, da se mu maščujem in z zamero sem se mu maščeval tako, da mi nič ni mogel; super orožje sem si naredi; premagal sem ga; samo tako sem ga lahko premagal, težaka starega.
Čeprav sem se navadil, da se da z zamero in prezirom učinkovito in varno obvladovati druge ljudi in mi sedaj ta navada najbrž bolj škodi kot koristi, se sprejemam točno tak kot sem. Naokoli izmenično: ja zamerit znam pa odlično / morda pa to le ni več tako zelo koristno zame ; to pa res znam / morda pa bi bilo bolje zame kako drugače delovati; to sem se pa res dobro navadil / a bi bilo kaj drugega bolj produktivno; prav v navado mi je prišlo, da lahko z zamero vplivam na ljudi / a je sploh mogoče imeti kakšno boljše orožje; super program sem si napisal za obvladovanje ljudi in sedaj ga vedno znova poganjam / morda bi si moral pa kakšnega drugega, bolj koristnega napisati.
Čeprav sem vse do sedaj skušal z zamero in prezirom obvladoval druge ljudi in mi sedaj ta navada najbrž bolj škodi kot koristi, se sprejemam točno tak kot sem. Naokoli izmenično: za otroka je bilo to učinkovito / sedaj pa ni več; za otroka je bilo koristno / sedaj pa samo težko vzdušje povzročam.
Čeprav še vedno uporabljam ta star program zamere, ki povzroča samo moreče vzdušje in to, da se ne zmorem mirno, normalno pogovoriti kot odrasel človek, se sprejemam točno tak kot sem. Naokoli: ta moj jeben program zamere / morda bi se ga pa dalo zdelitat in ga nadomestiti s čisto navadnim pogovorom; imam program zamera / program asertivnega pogovora bi bil najbrž dosti boljši; zamera / pogovor
Čeprav se v meni vedno znova požene program zamere, se popolnoma in v celoti sprejemam tudi s tem programom in lepo prosim mojo ljubo podzavest, da skliče simpozij vseh mojih preteklih in sedanjih in bodočih delov ter da na njem preučijo ali za našo skupno bodočnost morda vseeno ne bi bil boljši program pogovora. Naokoli: program zamere / morda bi se ga dalo zamenjati za kaj drugega, bolj podpornega moji sedanjosti in bodočnosti; program zamere / bi se dalo preučiti, če je namesto njega kaj boljšega na voljo.
Evo, tako nekako je to bilo. Ne vem, kam bo to pripeljalo, ampak občutek je pa dober.
LP
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Veš ka, zdaj pa tapkam.....uf pa sn prišla do tega......na to da mi je dobr, da se bo rešl, da pijavke zginejo in da upniki počakajo (zavod projekti in ostalo sranje.....) in, da bom ful prodala robe, da pridem k seb....... pa nove proizvode mama......aja, pa diplomsko končno delam....
Sončka.....
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ojla Pika!
Sem se končno spravila k pisanju. Ti že nekaj časa želim povedati, kaj čutim ob tapkanju, pa se vedno najde zadržek. 
Torej naj začnem z novembrskim tapkanjem v NM. To je bil pravi balzam zame in moje počutje. Vsakič znova, ko sem v slabi koži in se lotim tapkanja dobim potrditev, da je to metoda, ki meni pomaga. Ampak res. Sicer nimam težav s spanjem, ampak ko sem zadnjič ponoči ne mogla spati zaradi strahu, sem odtapkala nekaj krogov in zaspala kot angelček.
Zato hvala tebi, ker si prinesla med nas to metodo in hvala meni, ker sem te našla. Pa ker sem poskusila IN KER VZTRAJAM!!! JJJ
Pa pa,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena!
Kako lepa razlaga zakaj si šla in doštudirala matematiko – pa še tapkala se nisi takrat !!!
Osti jarej,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
….pa so ven prišle seveda še ostale stvari. Ugotovila sem, da me nekaj hudo vleče na te majhne dojenčkaste kepe, ker se vsakič, ko zagledam dojenčka zjokam (od same blaženosti). Pa mi pride, da morda, ko sem bila jaz dojenček nisem dobila vse topline, ki sem jo potrebovala...se potapkam na to in to mi je resnično pomagalo, odleglo.... (Obstaja pa tudi možnost, ki je nisem pretapkala, pa se sedaj sprašujem, ko to pišem; morda pa samo hrepenim po tem, ko sem bila dojenček in je bilo takrat še vse super in lepo? Kaj misliš, bi lahko bila tudi ta varianta?)
Si predstavljaš koliko otrok bi lahko še imela, pa ne bi tega ugotovila???!!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
pozdravljena. Te dni se malo zabavam s knjigo "Sledi svoji strasti, poišči svojo moč" (avtor Bob Doyle), ker me zanimajo različni pogledi na "zakon privlačnosti". (Mogoče jo pa poznaš in ti bom zdaj pisala o stvareh, ki so ti jasne. Ampak jaz se bom delala, kot da ne.) In Bob lepo piše o tem, kako opevani zakon privlačnosti res deluje, vendar ne tako mimogrede, kot bi nam nekateri radi prikazali. V resnici je treba kar nekaj truda, močno je treba korigirati in nadzorovati svoje misli in, kar je še težje, čustva. Poleg tega odkrito spregovori tudi o tem, da kljub zavestnim prizadevanjem lahko še vedno naletimo na neuresničevanje naših želja. Ker nam nagaja podzavestni odpor.
In ko pridem do besede "odpor" zašilim ušesa, ker to zadevo tapkalci tako dobro poznamo... in si mislim: Poglej no, spet so se stvari sestavile skupaj in potrdile, da grem po pravi poti... In, za dodaten dokaz (kot da sem ga potrebovala), so v naslednjem poglavju našteta orodja, s katerimi lahko odpravimo ta "odpor". Na prvem mestu je seveda EFT. Avtor pove, da je navdušenec nad EFT-jem in v naslednjem poglavju Carol Look lepo prikaže osnovno metodo, točke, kaj je treba počet in govorit... Seveda omenja Gary-ja in poje slavo metodi. In jaz si med branjem nisem mogla kaj, da ne bi razmišljala, kako hvaležna sem, da sem se pred leti srečala s tabo in tapkanjem in sem si želela, da bi v knjigo (ki sem jo našla v knjižnici), dopisala, da imamo v Sloveniji Piko, ki je ''EFT mojstrica'' in ve vse in več o tem, kako se odpravi razne "odpore", ki smo jih leta in leta hote ali nehote oblikovali in gojili - da bi vsi bralci za menoj vedeli, kako blizu je pot. Lepo bodi,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 26. januarja, 20. aprila, 15. junija 2013, od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 23. in 24. marec 2013, 25. in 26. maj 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 16. in 17. februar ter 29. in 30.junij 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.januarja, 2.februarja, v Vitacentru 8. decembra, – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.januarja, 2.februarja – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve  delovanja metode EFT: v četrtek 29.novembra v knjižnici Jesenice, v ponedeljek 10.decembra v knjižnici Trebnje, v četrtek 13.decembra v knjižnici Otona Župančiča v Ljubljani… http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe''  so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki Dneva za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki Prezentacije predavateljev še pridejo zraven.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic