30 oktober, 2012

EFT novice 30.10.2012 in 9.novembra bo prvo EFT popoldne v NM

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
cel vikend smo delali intenziven seminar EFT 2.stopnja.
Intenziven tako zame kot za vsakega od udeležencev.
Vsakič, ko delamo dvodnevne seminarje, je to nekaj res čisto posebnega tudi zame, čeprav so vaje vedno enake.
Vaje so res enake, samo jaz nisem.
In ker nisem, jih uvedem in razložim vsakič malo drugače – ker sem vmes tudi jaz dojela kakšno podrobnost.
Odkar sem bila junija letos v Angliji na tečajih opazovanja možganskih valov, pa vedno govorimo tudi o tem.
Kako se možgani z leti razvijajo in kaj posledično to pomeni.
Kako smo si kot majhni vsi neskončno želeli čimprej odrasti in postati ''veliki'' in ''sami odločati''.
Pa sedaj, ko smo veliki, res odločamo o sebi sami?
Ali odločamo samo namesto svojih majhnih otrok?
Kaj se je vmes zgodilo z našimi možgani?
Kje se je izgubilo naše takratno občutenje majhnosti, ki nas je tako morilo?
Iz katerega dela možganov delujemo?
Smo celi ali razdeljeni na miljon delčkov?
Se da kakšnega od teh delčkov spojiti nazaj v celoto?
Seveda se da.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
EFT popoldnevi v mesecu novembru:
 
- v petek, 9. novembra ob 17h v Novem mestu.
-         Verena Potočnik - Odlašanje in določanje prioritet
-         Berta Rebol, ki je predavala že marca v Ljubljani, nam bo iz svojih bogatih izkušenj pri tapkanju z otroki predstavila Posebnosti tapkanja z otroki (oziroma kako sploh tapkamo z otroki)
-         Maša Kandušer, ki je tudi predavala že marca v Ljubljani, nas bo peljala v Čarobno moč risbe (v krogu) in tapkanje
 
- v petek, 16. novembra ob 17h v Mariboru.
-         Darja Bitenc Logar - Kako nam pravljice/zgodbe pomagajo pri tapkanju
-         Berta Rebol, ki je predavala že marca v Ljubljani, nam bo iz svojih bogatih izkušenj pri tapkanju z otroki predstavila Posebnosti tapkanja z otroki (oziroma kako sploh tapkamo z otroki)
-         Adil ki je tudi predaval že marca v Ljubljani, in EFT uporablja pri delu s policisti, nam bo predstavil metodo EFT kot antistresor v delovnem okolju - primer iz prakse: predstavitev izkušenj uporabe EFT med policisti
 
- v petek, 23. novembra ob 17h v Kopru.
-         Berta Rebol, ki je predavala že marca v Ljubljani, nam bo iz svojih bogatih izkušenj pri tapkanju z otroki predstavila Posebnosti tapkanja z otroki (oziroma kako sploh tapkamo z otroki)
-         Barbara Žetko, naša arhitektka – kako se lahko dobro počutimo v prostoru, našem domu ali pisarni - EFT in prostor
-         Katja Lapkovski Kvas, ki je tudi predavala že marca v Ljubljani – z EFT-jem do uspeha
 
Kaj točno pa sploh je EFT predavanje?
Je to klasična stvar – predavatelj stoji pred publiko in nekaj razlaga, publika pa se dolgočasi in gleda na uro, kdaj bo konec?
Ne, to ni to.
EFT predavanje je okvir, v katerem predavatelj praktično vodi publiko med tapkanjem.
In seveda vmes razloži, zakaj tapkamo prav to, kar tapkamo.
EFT je namreč živa stvar in ljudje, ki to orodje redno uporabljamo ves čas odkrivamo nove in hitrejše načine za doseganje super rezultatov.
Če se samo spomnim, kakšen neverjeten občutek je bil marca v Ljubljani, ko nas je skoraj 300 tapkalo hkrati v istem prostoru – pravih besed za to sploh ni.
Za tiste, ki vas ni bilo zraven – zvočni posnetki so brezplačno na voljo na spletni strani.
Kaj običajno počnete ob petkih popoldan?
Prav gotovo običajno ne tapkate 4 cele ure, še najmanj pa v tako veliki skupini.
In se ne družite z ljudmi, ki so se odločili, da naredijo korak naprej, korak na drug način.
Zato je to prilika za vse, tako za izkušene tapkalce kot čiste začetnike.
 
Začnemo vsakič ob 17h, poskrbljeno bo za super okusno večerjo, vsak udeleženec dobi v dar sveže tiskano slikanico Čarovnikova želja – in mogoče zadane kakšno od nagrad, ki smo jih pripravili za vas.
 
In vse to za 15 EUR.
 
na kratko o dogodkih naslednji teden:
-          v ponedeljek, 5.novembra od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v torek, 6.novembra od 18h do 20h v Kočevju – dveurna EFT delavnica o strahu/tremi. Delavnico sofinancira občina, tako da je prispevek sodelujočih samo 5 eur, prijave na Šent Kočevje – 01 89 38 700.
-          v sredo, 7.novembra ob 18h v Gorici – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT v prostorih KB Centra na Korzu Verdi, 51 v Tumovi dvorani (3. nadstropje). Nakup knjige EFT za telebane po promocijski ceni 20 EUR.
-          v četrtek, 8.novembra ob 19h v Žireh – v prostorih knjižnice - predstavitev knjige EFT za telebane in nakup knjige po promocijski ceni 20 EUR.
-          v petek, 9.novembra od 17h do 21hv Novem mestu – EFT popoldan za vse, tapkanja, predavanja, malica, nakup knjig in darilo, srečelov – vse za 15 EUR.
-          v soboto, 10.novembra v Ljubljani – nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/joomla-license/skupinskeeftvadbe):
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak ponedeljek ob 19h v Škofji Loki v prvem nadstropju v gasilskem domu na Trati v Škofji Loki (naslov Kidričeva cesta 51a). Vodita skupaj Renata Čimžar in Alenka Orešnik, prostovoljni prispevki.
-          vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko.
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl.
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18.00 je enourno skupinsko tapkanje v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink.
-          vsak torek ob 19h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-          vsak torek od 17h do 18h v CDA v Kopru. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak torek ob 19h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850. Prispevek 5 eur oz. po zmožnostih.
-          vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-          vsako sredo ob 14.30h v Ljubljani v prostorih Dnevnega centra za starejše na Puhovi 6 za Bežigradom. Vodi Breda Torkar.
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8 talcev.
-          vsako sredo ob 19h v Ljubljani v prostorih društva Vrtnica, Bratovševa ploščad 30, v kleti. Prostovoljni prispevki. Vodi Breda Torkar.
-          vsak četrtek od 19h do 20h v Ajdovščini v prostorih Doma krajanov. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak četrtek ob 19h na Ptuju v Heliopolisa na Prešernovi 17, 1.nadstropje. Vodi Mojca Zorman, prijave na 041 283 522.
 
-          sklop štirih torkov od 18h do 20h po programu "S tapkanjem do uspeha". - vodi Katja Lapkovski Kvas. Prostori Hortus Vitae, Dunajska 205, Ljubljana. 25 EUR na srečanje..
-          sklop štirih sred od 20h do 22h po programu "S tapkanjem do uspeha". Vodi Katja Lapkovski Kvas. Prostori Hortus Vitae, Dunajska 205, Ljubljana. 25 EUR na srečanje.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika, lepo te je brati in čutiti čez Atlantik. Prisrčen pozdrav še vedno iz Kalifornije, in en sveeetel novemberJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, pozdravljena!
Najlepša hvala za prekrasno sobotno popoldne, ki sva ga z mamo preživeli na EFT delavnici. Bilo je tudi zelo koristno. Mislim, da bova obe po tej poti tudi nadaljevali.
Prijeten dan želim!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
V Zagorju sem vas pozorno poslušala in bila navdušena nad tapkanjem. Doma sem to izvajala, za takšne, čisto banalne stvari in z veseljem ugotavljam, da res deluje. Rezultat je zelo hitro viden. Zanima me, ali boste organizirali delavnice še kdaj tudi v Zagorju, verjetno bi ljudje z veseljem prišli.
Hvala za novo vedenje in lep pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Oooj, Pika,
včeraj je bilo super, spet si nas napolnila z energijo in optimizmom. Prav pogrešam naša tapkalska srečanja, ki smo jih imeli kakšno leto nazaj!!! HVALA TI !!!!!!!! JJJJJ.
P.S. - pa prijavila bi se za 09.11.2012 v NM.
Pa, pa,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika živjo!
Sem full zadovoljna s sobotnim obiskom in že pridno tapkam!!!!! in izkoriščam prednosti tapkanja JJJJJ.
Lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
kljub temu, da se že dolgo nisva videli in slišali sem v mislih veliko s teboj. Nazadnje smo tapkale o nakopičenih zadevah, ki jih nikoli ne zmanjka. No, jaz sem kljub temu čez poletje ta kup zelo zmanjšala.
Pijem iz skodelice ''jaz tapkam'' in tapkam JJ.
Prisrčen objem in pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, prijavljam se za 9.11.012 na tapkanje v Novem mestu.
Hvala za novice, ki jih z veseljem preberem in pošljem še naprej, če se bo katerega kaj prijelo, da bo začel tapkati. Ko sem te prosila julija, da bi tapkali na mojo hčerko, sem se odpravila k Maji Fink in sva zares veliko stvari odkrile iz mladosti, tako da je kar bruhalo iz mene - strah, poniževanje, zasramovanje itd, saj sama veš kaj vse se nam nabira in potlačimo v sebe. Sedaj v septembru pa tudi kar redno obiskujem torkova srečanje. Hvala tebi, da si z nami in nam pomagaš odmikati, podirati zastore, ki jih nosimo v sebi.
Prisrčna hvala velja tudi Maji, da mi je veliko pomagala odstranit - odnest v čistilno napravo - mojih bolečin in težav.
Objemček in nasvidenje obema,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
hvala tebi in vsem, ki delite svoje bogate izkušnje z nami (mano), ki morda na zunaj delujemo (delujem) nedejavno, saj se pisno skoraj da ne odzovem, čeprav redno prebiram tvojo (vašo) pošto. In vaša sporočila nato moja podzavest in zavest na svoj način premleva. Tapkanje je postalo moj skoraj vsakodnevni ¨«servis«, s katerim pomagam vsakomur, ki želi tovrstno pomoč.
Prisrčen pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ojla, Pika,
šele danes sem uspela prebrati tvoje tedenske novičke (to pa zato, ker hočem imeti pri tem mir in biti zbrana, ne pa da mi 10 ljudi visi na vratu ali pa se mi oči zapirajo, ker gre ura v pozno noč...). In sem se zavedla, da te že strašno dolgo nisem videla in pogrešam tvojo energijo in smeh in prepričanost, da se svet da postaviti tja, kjer ga hočeš imeti, če le dovolj pridno tapkaš.
Meni se je ta teden zgodil mali čudež - sem bila sita vseh v službi, ker sem opravljala samo delo, pri katerem sem se srečevala z večno nezadovoljnimi ljudmi/sodelavci, tako da sem se na koncu počutila čisto izmozgano, neuspešno in popljuvano. Ko sem se že utapljala v kritizerskih in zlobnih mislih, mi je kapnilo, da bi lahko tapkala - na preobilico dela, na nezadovoljne sodelavce, na slabe odnose, na premalo časa za ustvarjalnost pri delu, na moje občutke neuspešnosti. Sem tapkala kar v avtu, na poti domov (ker je bila res nuja). Potem sem na to pozabila in šele dva dni kasneje ugotovila, da se v službi bistveno bolje počutim, da z ljudmi spet lažje komuniciram, da smo si lahko spet prijazni sodelavci in da delo teče. Pa sem bila spet - kot da ne bi že imela te izkušnje - prijetno presenečena, kako tapkanje res deluje - ne razumem sicer, kako je to možno, ampak JE.
K pisanju me je pa vzpodbudila tista mamica, ki je zapisala, da je s tapkanjem pomagala svoji hčerki do nočnega spanja. Imam dve pubertetnici, ki sta hudo sramežljivi, plašni in nesamozavestni; v šoli, v medvrstniških in drugih odnosih zaradi tega kar zmrzneta. Gospa me je opogumila, da bom tapkala zanju, kasneje pa morda še z njima (mene sta že velikokrat videli tapkati, nista pa še poskušali). Če imaš pa kakšen nasvet v zevzi se tem, bom pa vesela.
Upam, da si dobro, hvala za novičke, ki me vsak teden razvedrijo in opomnijo, da znam čarati,
papa
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 17. novembra 2012, 26. januarja 2013, 20. aprila 2013, 15. junija 2013, od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 15. in 16. december 2012, 23. in 24. marec 2013, 25. in 26. maj 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 24. in 25. november 2012, 16. in 17. februar 2013 ter 29. in 30.junij 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabemetode EFT v Ljubljani 10. novembra, 1. decembra, v Vitacentru 8. decembra – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabemetode EFT v Ljubljani 10. novembra, 1. decembra – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitvedelovanja metode EFTv torek, 16.oktobra v knjižnici Zagorje, v torek 23.oktobra v knjižnici Velenje, v sredo 24.oktobra v knjižnici Ribnica, v četrtek 8.novembra v knjižnici Žiri, v četrtek 29.novembra v knjižnici Jesenice, v ponedeljek 10.decembra v knjižnici Trebnje, … http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe''so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Moji učenki Darja in Vera sta poskrbeli za lep slovenski prevod EFT knjige za otroke, ki jo je v angleščini napisal Brad Yates. Knjiga je na voljo v elektronski verziji na tej povezavi: http://www.bradyates.net/ww/translations.html med mnogimi ostalimi prevodi, stane 7 USD, naslov pa je Čarovnikova želja ali kako je pregnal zoprneže - zgodba o čarobnosti v tebi. Ne bo škodila niti odraslim po mojeJJJ.
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki Dneva za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki Prezentacije predavateljev še pridejo zraven.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic