13 avgust, 2012

EFT novice 13.8.2012 in obeta se nadaljevanje prve EFT diplome

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
danes imam pa res suuuuuuuuuper novico za vse nas.
Nekateri s te liste se boste spomnili, da smo januarja leta 2011 doživeli zagovor prve EFT diplome v Sloveniji – na Fakulteti za socialno delo v Ljubljani – z naslovom Metoda EFT kot orodje za samopomoč – ki je nastala tudi z vašo pomočjo, saj sta avtorici v sklopu diplome izvedli obširno raziskavo med vami, tapkalci, bralci teh novičk.
Diplomska naloga je takrat na zagovoru dobila oceno 10, in še danes se točno spomnim, da sem isti dan zvečer imela EFT predstavitev v Mestni knjižnici v Ljubljani in da sem imela usta do ušes in diplomo ves čas v rokah.
In kot večni optimist sem seveda pričakovala, da se bodo s to diplomo odprla kakšna vrata, ki so bila do takrat za EFT zaprta.
In točno to se je sedaj zgodilo!
Ta diploma sedaj dobiva svoje nadaljevanje.
Namreč – avtorici bosta na pobudo fakultete naredili še eno raziskavo.
In v sklopu te druge raziskave vas, bralce teh EFT novic, spet vsi skupaj prosimo za sodelovanje.
Takole pišeta Andreja in Nataša:
 
Na temo EFT sva se odločili narediti še eno raziskovalno nalogo, pri kateri izhajava iz predlogov za nadaljnje raziskovanje, ki sva jih v nalogi navedli, to so izkušnje socialnih delavcev z uporabo metode EFT pri svojem delu. Ker pa metoda EFT zaenkrat še ni »institucionalizirana«, oz. ne poznava nobenega socialnega delavca, ki bi imel te izkušnje, sva se odločili poiskati ustrezno skupino ljudi kar znotraj tapkalcev. Torej - iščeva posameznike, zaposlene v t.i. pomagajočih poklicih (socialni delavci, učitelji, psihologi, policisti, medicinske sestre,...), ki metodo EFT uporabljate pri svojem delu (tapkate z uporabniki, sami, oz. s sodelavci za reševanje stresa pri delu) in ste pripravljeni z nama deliti svoje izkušnje, ki ste jih ob tem pridobili.
Vabiva vse tiste, ki ste pripravljeni podeliti vaše izkušnje in se zavzemate za širitev in uveljavljanje metode EFT.
Vaša »naloga« bo samo sodelovanje v pogovoru.
Dogovorili se bomo za čas in kraj, kjer bo potekal pogovor, ki ga bova posneli na diktafon, ga nato zapisali in analizirali. Prosiva vse, ki ste pripravljeni sodelovati, da nama to sporočite res čimprej na e-mail andreja.klavzar@gmail.com. Tudi vsa vaša vprašanja so dobrodošlaJJJJ.
 
Kot vedno govorim in resnično verjamem – skupaj lahko naredimo marsikaj.
Kakšno bo nadaljevanje te zgodbe z diplomo, z gotovostjo seveda nihče ne ve.
Ampak zato nam ni treba sedeti križem rok!
Vsak lahko naredi svoj korak in prispeva svoj delček v veliko sliko – prostovoljci za razgovor bodo govorili o svojih izkušnjah, takih in drugačnih, ostali bomo pa tapkali za podporo.
In to je res superJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih to poletje:
-          v ponedeljek, 13. avgusta od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih centra Premik na Neubergerjevi ulici 9. Po stopnicah navzdol, dvorana C. Prostovoljni prispevki.
-          od srede 15. avgusta zvečer do nedelje 19. avgusta v Kriški vasi pri Polževem – štirje dnevi tapkanja in presnih gostih sokov – in vsega ostalega seveda.
-          v soboto, 25. avgusta v Ljubljani – začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/joomla-license/skupinskeeftvadbe):
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si Lokacija je sedaj nova – LU MS.
-          vsak torek ob 18h je skupinsko tapkanje v Mariboru – za lokacijo pokličite Andrejo Valcl na mobi 031 299 882.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
hvala pika! res pomaga... veš, sem se "stapkala" pred nastopom na konferenci mesec dni nazaj in sem brez problema predstavila svoje delo ... brez treme itd... samo začeti je treba JJJJ
lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
upam, da ste dobro. Malo se oglašam - kot sva dogovorjeniJJ.
Najino srečanje me je navdušilo in pripomoglo k temu, da jemljem predvidene spremembe v službi nekoliko bolj ravnodušno. Sem dobro. Poskušam s tapkanjem - še ne čisto redno in kadar bi bilo potrebno, ampak vendar. Pomaga. Kot rečeno je glede službe bolje (ne še čisto). Lotevam pa se tudi tapkanja izzivov, ki mi jih povzroča moj najstnikJJJ. Pomaga, če uspem najti čas za umik in tapkanje.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
...in Pika moja, jaz bi takrat končno bila zadovoljna učiteljica...in mama.... upam, da nam res uspe nov šolski oz. življenjski sistem!
pa topel pozdrav iz MB,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba moja Pika pozdravljena,
vidim, da si vseskozi dejavna in še ko si na dopustu nisi na dopustu JJJ. Z veseljem sem prebral tvoje pisanje in se razveselil, da se končno dogaja nekaj pozitivnega tudi na tem področju, ki bi že davno moralo biti v ospredju. Menim, da so čustva pri odraščanju oz. pri razvoju osebnosti najbolj pomembna!
Pika ti si pa tista, ki orješ ledino in zato smo ti vsi, ki poznamo problematiko zakrnelih čustev hvaležni!
Lepo se imej še naprej......TAPKANJE JE ZAKON!
LP,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga moja zlata Pika,
tokrat si zadela mene v srce!!! To, kar se ti je zapisalo v današnjem sporočilu, je moja želja že nekaj let. Da bi naša šola učila tudi za življenje; zares; da ne bi leta in leta trpali v glave otrok samo podatkov, ampak jim približali tiste subtilne veščine, ki so v resnici najpomembnejše - o čustvih, medsebojnih odnosih, sočutju...
Pred leti sem o tem govorila z znanko, ki je zelo preprosta, vendar izredno razgledana ženska in rekla mi je: "Ti imaš ta blagoslov, da lahko vplivaš na mlade in dar, da se jim znaš približati. Izkoristi ga, nauči jih tistega, kar je res pomembno." Od takrat, Pika, ne grem niti en dan v službo ne da bi se spomnila te misli, ne da bi se čutila odgovorno za to, kaj jih naučim.
Res imam to srečo, da poučujem na družboslovnem in umetnostnem področju in lahko drobce teh pomembnih spoznanj in veščin vpletem v učni načrt, vendar je to v našem sistemu težko, ker je načrt natrpan (mogoče ravno zato, da učitelj ne bi imel preveč svobode), pa tudi nekako po robu "dovoljenega" hodiš s tem - saj veš, kako je z "alternativo" v državnih institucijah. Nekateri kolegi gledajo skeptično, oblast goni svojo, predvsem pa je hudo, ker se starši bojijo vsega drugačnega. Ampak jaz vztrajam, po malem in počasi in upam, da nas bo vse več tako mislečih, pa bo enkrat prišlo do spremembe. Bi bilo pa dobro, če bi nas čim več tapkalo na to, kakor tudi na vsesplošne družbene in moralne spremembe, ker ne vem, če ima človeštvo še čas čakati, da se spremeni šolska doktrina in da potem odrastejo bolje opremljene generacije...vmes nam bo šlo vse skupaj k vragu.
Razen, če bomo že prej odtapkali vse neumnosti!!!
Lepo bodi,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Mi je pa včeraj tapkanje pomagalo pri slabosti v želodcu! Tapkala sem ene 4 kroge in je slabost izginila, tako da sem spet dobila apetit. Torej tapkanje deluje pri meni, samo pri kakanju noče……..
Lep pozdrav!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sodelavcu, ki ima stalne težave s hudimi migrenami, sem svetoval EFT. Dolgo časa se je samo vljudno smejal mojim predlogom. Podobna sva si in bilo mi je jasno, da ga prevzemajo enaki občutki »ogrožanja osebnega dostojanstva«, ki sem jih opisal zgoraj. Zdravnik ga je hotel dati na antidepresive in ustrašil se je stranskih učinkov zdravil. Potem sem mu posredoval svoja nova spoznanja glede EFT in mu poslal opis spopada z glavobolom, ki ga je prispeval vaš kolega (doživeto in slikovito!!). To ga je premaknilo in ko je zdravniku povedal, da noče antidepresivov in bi morda poskusil z EFT, mu je ta (sicer menda zagrizen nasprotnik vseh alternativnih metod) vneto priporočil naj poskusi, ker da je zelo uspešna metoda (!!!). Dobili ste novega pripravnika, ki mu je že v štartu jasno, da je pomembna vztrajnost. Zdaj si bova izmenjevala izkušnje in se bodrila- za oba bo laže.
Toliko za danes. Želim vam lep poleten dan in hvala, da si zame vzamete čas.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
z veseljem prebiram tvoje elektronske novice, tvoja razmišljanja in izkušnje ter izkušnje "EFT-jevcev". Tudi sama spravljam EFT v moj vsakdanjik, počasi tudi v službi - v domu za ostarele in obolele. Gospa, s katero sva na "isti valovni dolžini", svoje čase je bila zdravilka, mi je vedno znova potožila, da jo boli desna roka. Bolečina se ji je z dnevi stopnjevala tako, da ni mogla več spat in je noči tudi prejokala. Vprašala sem jo, če je odprta tudi za kakšen drug način kot je strogo šolsko medicinski (že nekaj let jemlje morfine in uspavala...). Z veseljem mi je prikimala. Prvo kar sem naredila je bilo tapkanje na sebi v zvezi z vsemi mojimi miselnimi omejitvami, ki so se mi v hipu prikazale ob predstavi, da bom tapkala z gospo, ki je že čez 90 let, ki je močno zdravstveno obremenjena in jemlje tako močna zdravila že toliko časa. Tudi misel, da so v domu za to pristojni samo zdravniki - visoke avtoritete in kaj se jaz grem........ Imela sem kar nekaj opravka sama s seboj in naslednji dan sva začeli brez kakršnihkoli obljub in pričakovanj. Gospa že po prvih treh zaporedjih ni čutila več bolečin. So pa se ji pojavile naslednji dan, v blažji obliki ampak so se "vrnile". Takoj mi je bilo jasno, da globoka brazgotina na desni roki ne predstavlja samo eno izmed energetskih blokad, temveč je v njej vrsta čustveno nabitih vsebin. Pričeli sva tudi z odpravljanjem miselnih blokad "Pripravljena sem, hočem in sposobna sem biti brez bolečine. Vredna sem in zaslužim si biti brez bolečine". Gospe sem tudi pokazala, kako sama odtapka blokirane vsebine. Čez dan so bolečine popolnoma popustile, še enkrat pa so se pojavile ponoči. Še naprej sva delali na vsebini v zvezi z brazgotino (medtem, ko je gospa držala del roke z brazgotino in opisovala, kako je prišlo do nje, nesreča je bila zanjo zelo travmatična, sem na njej tapkala.) Tako sva vztrajno povečevali gibljivost, da je roko, ki jo je v začetku komaj premikala sedaj bila sposobna gibati optimalno tako v stran kot tudi navzgor. Naslednjič mi je z veseljem poročala, kako se sedaj z lahkoto spet sama obleče in počeše, kar ji prej ni bilo mogoče. Tudi danes mi je povedala, kako dobro je že drugo noč spala kar v "enem kosu" in da je desna roka že skorajda čisto dobra. Že dlje nima več bolečin, le če jo hitreje pregiblje, ji začne nekaj "škrtati" in mišica kot da bi preskakovala ali se nekako zaskoči. Tako sva tapkali tudi na "strah pred ponovno poskodbo" . Gospa je z rezultati zelo zadovoljna, ne "samo", da se ji je izboljšala kvaliteta življenja, ima v celoti več moči, lažje diha, je tudi bolj radostna in vedoželjna v zvezi z novimi pristopi kot je EFT.
Srečno,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, pozdravljena.
Spremljam (in - priznam komaj čakam) tvoja pisma, preberem in takoj najdem kaj, kar me napoti na tapkanje. Eno diplomsko nalogo sem prebrala letos v kampu na morju, drugo v zdravilišču. Zdaj me čakajo še telebani, čas za poglobljeno branje bo šele v jesenskih počitnicah, ampak listam jih pa že. EFT mi je spremenil življenje, moj nahrbtnik se počasi, a vztrajno prazni, pa je še vedno nabasan. Širim vedenje o EFT metodi med sorodniki, prijatelji, znanci, ki opažajo, da nisem več tako zadirčna, stalno jezna na vse okoli sebe.
Že nekaj časa iščem na spletni strani informacijo, kako lahko pridem do DVD mini delavnic, danes pa sem si rekla, dovolj - in pišem: ali je prava pot tako, da napišem ta mail in naročim en komplet in plačam poštarju po povzetju, ali kako drugače? Če sem komplet naročila, je tu moj naslov, če pa moram narediti kaj drugega, pa vem, da bom dobila hiter odgovor.
Končno - naredila sem korak naprej!
Vse dobro ti želim.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ko sem hčerkico pustila na morju za cel teden pri dedku in babici, sem ful tapkala njene in moje občutke ob najini "ločitvi", žalost, to da se mogoče počuti zapuščeno, pač bilo mi je hudo, če slučajno misli, da je kaj narobe naredila, da sem jo zato tam pustila,... Res sem veliko tapkala in jokalaaaa... Ta teden v vrtcu spet ni njenih vzgojiteljic (še cel mesec ju ne bo), pravzaprav jo že cel teden sprejema ženska, ki je obema neznana. Tamala pa v ponedeljek, po dveh tednih odsotnosti iz vrtca, ni nič jokala! Čeprav jo je zjutraj v naročje vzela popolnoma neznana oseba. In tako cel teden. Se stisne k meni, povem ji, da jo imam rada in da jo pridem iskat in gre prav ponosno, brez joka in žalostnih učk v njeno naročje. In meni šele danes, ko sem razmišljala kaj delam drugače, da sedaj pa ne joka, kapne, da je to zato, ker sem toliko tapkala najino "ločitev", pa čeprav sploh nisem mislila na vrtec JJJ.
Torej, tudi če ne čutim učinkov tapkanja takoj, se vedno nekaj dobrega zgodi kasneje!
Tole, kar sem sedaj napisala, si moram večkrat prebrati J!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Nekajkrat mi je z eft-jem uspelo, da se zaradi kakšne stvari res nisem več sekirala. Strah pred predorom sem popolnoma odpravila v nekaj sekundah. Noro!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena draga Pika,
najprej se ti prav lepo zahvaljujem za vso pošto. Sama še vedno ne tapkam redno in sistematsko, zmeraj pa, ko ne vem več kako naprej. To je, ko imam, v kakršni koli situaciji, tisti grdi občutek nemoči. In vedno "prime".Tudi za to ti hvala.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
ZELENI SOKOVI IN EFT - kombinacija gibanja, tapkanja in popolnoma svežih zelenih kašastih sokov
 
S Heleno in Dragotom Klanščkom, ki že dolgo vodita skupinska postenja v njuni hiši v miru narave blizu Polževega na dolenjskem, bomo julija in avgusta ponovno izvedli edinstveno 4-dnevno delavnico kombinacije uživanja svežih kašastih sokov in EFT-ja.
Torej – od srede 15. avgusta pozno popoldan (prihod najkasneje do 18h) do nedelje, 19. avgusta popoldan.
4 dni prehrane s »čudežnimi« zelenimi kašastimi sokovi, polnimi klorofila in sončne energije, za vmes pa razstrupljanje z razstrupljevalnimi napitki in zeliščnimi čaji.
Poleg tega bo vsak udeleženec deležen enega čiščenja debelega črevesja - hidrokolon postopka.
In – seveda - štirih dni intenzivnega tapkanja.
V ceni 320 EUR je vključeno spanje na ležiščih v hiši, vsa hrana, napitki, tapkanje in hidrokolon.
Podroben napovednik s programom dobite ob prijavi. Prijavite se tako, da mi napišete mail.
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):
datumi: spet jeseni
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):
datumi: spet jeseni
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3):
datumi: spet jeseni
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
podrobnosti o vsebini tečaja: www.eft-slovenija.si/joomla-license/eft3stopnjaaamet
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabemetode EFT v Ljubljani 25. avgusta, v Vitacentru spet jeseni, eft-slovenija.si/index.php
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabemetode EFT v Ljubljani – spet jeseni, eft-slovenija.si/joomla-license/nadaljevalna4urna
 
Uvodne enourne predstavitvedelovanja metode EFTv sredo, 27. junija ob 18h nekje v Mariboru. Vse podrobnosti o prijavi najdete na koncu članka, ki je bil objavljen prejšnjo sredo v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401 eft-slovenija.si/index.php
 
Skupinske EFT ''vadbe''so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Moji učenki Darja in Vera sta poskrbeli za lep slovenski prevod EFT knjige za otroke, ki jo je v angleščini napisal Brad Yates. Knjiga je na voljo v elektronski verziji na tej povezavi: http://www.bradyates.net/ww/translations.html med mnogimi ostalimi prevodi, stane 7 USD, naslov pa je Čarovnikova želja ali kako je pregnal zoprneže - zgodba o čarobnosti v tebi. Ne bo škodila niti odraslim po mojeJJJ.
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki Dneva za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/eft-posnetki-10-marec-2012. Prezentacije predavateljev še pridejo zraven.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE:
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic