03 julij, 2012

Posebne EFT novice - EFT in zeleni sokovi julija in avgusta

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
lani poleti smo v Kriški vasi (to je mala vasica kar visoko nad Višnjo goro, blizu vasi Polževo - nadmorska višina 600 m – tudi poleti je hladno) prvič kombinirali dneve intenzivnega tapkanja z intenzivnim pitjem gostih zelenih sokov.
Helena in Drago Klanšček namreč že dolgo vodita skupinska postenja v njuni hiši, ki je opremljena z vsem potrebnim v ta namen.
 
Kaj smo se naučili lani?
Veliko naših predvidevanj se je samo potrdilo – namreč:
-         v skupini gredo premiki lažje
-         telo nam je zelo hvaležno za oddih in se super odzove na spremenjeno prehrano
-         za zmiksane zelene sokove je daleč najbolje uporabljati ekološke sestavine – so mi enkrat ne da bi jaz vedela v mešanico ''podtaknili'' blitvo iz Interspara in mi je bilo celo dopoldne skoraj malo slabo – sem bila pa kasneje hvaležna da smo naredili tak test
-         znanje o pripravi sokov nam ostane tudi po teh dneh
-         mimogrede smo se naučili še mnogo stvari, nekatere iz bogate zakladnice znanja in izkušenj od Dragota in Helene, nekatere pa od ostalih članov skupine
-         teža nam je presenetljivo lepo padala kljub temu, da nihče ni čutil lakote, saj so obroki splanirani tako, da telesu nudijo vse, kar potrebuje
 
Zato bomo letos to delavnico ponovili.
 
Prvi termin bo od četrtka, 19. julija (prihod že v sredo, 18. julija in skupna večerja) do nedelje, 22. julija (lani smo končali s kosilom ob 14h).
 
Drugi termin pa bo od četrtka, 16. avgusta (prihod že v sredo, 15. avgusta in skupna večerja) do nedelje, 19. avgusta.
 
Štirje dnevi prehrane s »čudežnimi« zelenimi kašastimi sokovi, polnimi klorofila in sončne energije, za vmes pa razstrupljanje z razstrupljevalnimi napitki in zeliščnimi čaji.
Poleg tega bo vsak udeleženec deležen enega čiščenja debelega črevesja - hidrokolon postopka.
In – seveda - štirih dni intenzivnega tapkanja.
 
V ceni 320 EUR je vključeno spanje na ležiščih v hiši, vsa hrana, napitki, tapkanje in hidrokolon.
 
Podroben napovednik s programom po urah:
 
 7.00 –   8.00 individualni del: vstajanje, prhanje, ščetkanje kože, čiščenje jezika,
 8.00 –   9.00 skupni del: tehtanje, merjenje pritiska, pitje gline in čajev
 9.00 – 10.00 skupna priprava in uživanje kašastih sokov
10.00 – 11.00 skupni program (predavanje/sprehod/razgibavanje)
11.00 – 13.00 tapkanje
13.00 – 14.00 skupna priprava in uživanje kašastih sokov
14.00 – 15.30 prosto/počitek
15.30 – 16.00 malica (sadje ali sok in neem)
16.00 – 18.00 tapkanje
18.00 – 19.00 skupna priprava in uživanje kašastih sokov
19.00 – 20.00 sprehod
20.00 – 21.00 večerni program – predavanja, razgovori
 
 
Še par besed o posameznih gradnikih naših štirih dni:
 
SADJE IN ZELENJAVA ZA KAŠASTE SOKOVE
Nekateri menijo, da se telo čisti samo in da ne potrebujemo posebnega čiščenja ali razstrupljanja. Telo ima sicer res določene mehanizme in organe izločanja, ki skrbijo za razstrupljanje, vendar pa je vnos strupov danes tako velik, da telo dostikrat ne zmore nevtralizirati ali odstraniti vseh. Strupi se začnejo akumulirati in povzročati škodo. Zato bomo posebno skrb namenili razstrupljanju z razstrupljevalnimi napitki, zeliščnimi čaji in različnimi vajami. Posebnost bodo »čudežni« zeleni kašasti sokovi, polni klorofila in sončne energije, ki razkisajo organizem, povečujejo število krvnih celic, preprečujejo raka, čistijo notranje organe itd. Sadje in zelenjava, ki jih bomo uporabili, bodo vsa iz ekološke pridelave.
 
HIDROKOLON POSTOPEK
Izpiranje črevesa je starodaven način zdravljenja in preprečevanja različnih bolezni. Poznali so ga že v Egiptu, priporočali so ga mnogi slavni zdravniki, kot so bili Hipokrat, Paracelsus in Galen. To je najbolj naraven (če ne upoštevamo naravnega praznjenja) način čiščenja črevesja. Hidrokolon postopek je najbolj izpopolnjen način čiščenja črevesja s prečiščeno vodo, ki ga izvaja za to usposobljen terapevt, in s katerim lahko očistimo celotno debelo črevo. Terapevt dela s pomočjo naprave, ki uravnava temperaturo, pritisk in količino vode, poleg tega pa uporablja še masažo, dihanje in druge pripomočke, ki omogočajo, da se blato, prilepljeno na stene, strupi in različni paraziti odplaknejo iz črevesja. Čisto črevo je osnova za naše zdravje in za to, da zaživimo lahkotno in na novo. V ceno delavnice je vključena ena hidrokolon terapija; za tiste, ki bi želeli več, se bo potrebno posebej dogovoriti o možnostih.
 
EFT – TAPKANJE
V teoriji je seveda to enostavno in vsak je to že večkrat slišal. Ne sekiraj se! rečemo celo sami sebi in ne samo včasih, kar pogosto. Samo – KAKO se to naredi, tega pa nam nihče natančno ne pove. Metoda EFT je način, pot, orodje, s katerim to lahko v resnici naredimo.
Za začetek seveda osnove EFT-ja, če bo to potrebno, pač odvisno od predznanja prijavljenih. Potem pa - Kaj nam povzroča težave? Smo sozvočni sami s sabo? Se nam sestavljajo vsa področja našega življenja v pravo harmonijo? Ali čutimo trenja? Smo čuteči v sebi do sebe ali živimo deloma še vedno ''iz glave'' in nam je bistven cilj našega življenja skrit?
 
Prijavite se tako, da mi napišete mail.
 
vaša Pika


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic