28 maj, 2012

EFT novice 28.5.2012 in dve res dobri novici

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
ta ponedeljek imam za vas res same dobre dobre dobre novice.
Kje naj začnem?
Najprej – Gary Craig, ki je ''izumil'' metodo EFT, ima po parih letih odmika svojo novo spletno stran http://www.garythink.com/.
Za njega je bil EFT že od vsega začetka predvsem duhovna praksa, in to je bilo vedno razvidno vsem, ki so imeli oči za to. Sedaj o tem govori bolj neposredno in jaz čutim, da je tako ne samo prav, ampak nujno potrebno. In ne morem si kaj, da ne bi bila tega iz vsega srca vesela.
In naslednja novica se navezuje na prvo kot naročena.
Če je EFT za Gary-ja predvsem duhovna praksa, je zame čisto vsakodnevno življenje.
Najbolj osnoven gradnik vsakega dneva, neločljiv del mojega razmišljanja in delovanja.
Kot je rekla Jelka prejšnjo sredo na tiskovki v kavarni Union – kaj me briga, kako zgledam drugim ko tapkam, ne morem čakati da se bom usedla doma na kavč, jaz moram sedaj poskrbeti zase, ujeti ta avion, pomiriti svojo paniko, predvsem to.
In zato je zame najbolj normalno, da tapkam kar naprej – v avtu, na cesti, na sestanku, zjutraj ko se zbudim, kjerkoli pač začutim, da nisem čisto jaz.
In ker jaz mislim, da je EFT najbolj normalna stvar na tem svetu, da se lahko uporablja za izboljšavo česarkoli, da se lahko sestavlja z vsem, tako mislijo tudi (nekateri) moji učenci, in en tak projekt sestavljanja bomo skupaj izvedli v soboto, 16. junija popoldan v Arboretumu.
Ena od tapkalk, ki je nastopila tudi 10.marca, naša Nataša Kelhar, nam je na mentorskem ponudila to idejo v razmislek in seveda smo bili takoj za.
Namreč – ona živi in diha z glasbo in glasbeniki, to pač dela in to je njeno primarno okolje.
In junija organizira dva koncerta v krasnem okolju Arboretuma, prvi bo v petek 8. junija zvečer, ko bodo nastopili slavni Terrafolk, ampak tu tapkanja ne bo, samo dobra glasba in zelo dober žur, otroci imajo prost vstop, če še niste videli kako na njihovo glasbo nastopajo trenirani colliji frisbi dogs, morate biti zraven.
Tisto, kar pa bo nekaj posebnega, eksperiment, poroka tapkanja in glasbe, se bo pa zgodilo v soboto, 16.junija pozno popoldan.
In sicer počasen meditativen sprehod po parku, ki bo takrat prazen, in pod vodstvom izkušenih tapkalcev v majhnih skupinah vodeno tapkanje – zunaj, v naravi - pred dejanskim poslušanjem koncerta.
Kakšno tapkanje?
Tapkanje z naslovom ''POSLUŠATI IN ZNATI SLIŠATI''.
Vsi vemo, kako težko se je preklopiti s problemov, ki se nam vrtinčijo v glavi na glasbo in poetsko besedo. To zahteva popolno predajo in opustitev umskih črvičkov, ki rovarijo po preteklosti in prihodnosti.
Takole je napisala Nataša:
Sodobnega človeka dnevno oblegata nasilni zvočna in vidna polucija. Navadili smo se ju do te mere, da ne slišimo in ne vidimo. Zato marketinški stroj uporablja vse močnejše stimulanse, da bi vzbudili našo pozornost. Če želimo ohraniti mirnega duha, je danes vse bolj pomembno, da se naučimo svojo pozornost podarjati selektivno in da zavestno gojimo odnos do kvalitetnega in navdihujočega okolja. V vsesplošnem imperativu zabave se danes prodaja mnogo projektov in dogodkov, ki nas bolj kot ne izčrpajo, saj nam kradejo pozornost namesto da bi jo stimulirali. Obisk dobrega koncerta je lahko kot brezskrbni sprehod v naravi. S ciklom »koncerti v Arboretumu« želimo združiti sproščujočo brezčasnost narave in glasbe. V skrbno gojenem prelepem parku Arboretuma se bomo sprehodili skozi park, se ob sončnem zahodu poslovili od dneva in odtapkali precej krogov na naslovno temo.
Znati poslušati glasbo in poetsko besedo pomeni slišati odzven duše. Pomeni znati slišati sebe. Tehnika EFT pa je pripomoček, da gre lažje in hitreje … potrebno je znati »spustiti in se prepustiti«. Ob skladbah, ki vsaka na čisto svoj način pripoveduje in naznanja čarobnost noči in notranjih svetov, se bo tako glasba Chopina, Crumba, Debussuya, Cagea in Schummana povezala z glasbo Rilkejevih besed, mogoče s petjem večernih ptic in nam pričarala čisto svojstveno doživetje Noči. Neverjetno kaj vse se mi je odkrilo ob tapkanju, ko sem poslušala samo glasbo, ki se bo izvajala na koncertu. Močno sem začutila občutja avtorja, razpoloženje, vrh, in kako je na koncu bodisi našel rešitev bodisi se je sprijaznil in umiril svoj duh. Nataša
In kako se bo eksperiment odvijal?
Čisto enostavno, tapkalci se zberemo pred vhodom v Arboretum od 17.30 do 18.00. Pričakale nas bodo izvajalke EFT v majicah EFT, vstopnina bo za tapkalce čisto posebna, 15 EUR (sicer bo tisti dan 20 UR).
Koncert se bo pričel ob 21h, v Rozariju (vrtu z vrtnicami), do takrat bomo v varnem vodstvu tapkali.
Kako se bo potem po naših dušah prelivala glasba, si ne morem niti predstavljati.
Če pridete, napišite Nataši mail, da bo imela občutek, kako velika bo skupina - natasa.kelhar@siol.net.
 
In še čisto za konec – link na predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih ta teden:
-          v ponedeljek, 28. maja od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih Gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v torek, 29. maja od 17h do 21h v Laškem – dve 2-urni EFT delavnici - Samozavest in Odtapkajmo telesno bolečino.
-          v sredo, 30. maja ob 10h v Trstu – predstavitev knjige EFT za telebane v Tržaški knjigarni. Brezplačno.
-          v sredo, 30. maja ob 18h v Ljubljani – predstavitev knjige EFT za telebane v knjigarni ZDAJ. Predhodne prijave na 031 711 177.
-          v petek, 1. junija ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje
-          v soboto, 2. junija v Ljubljani – nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/joomla-license/skupinskeeftvadbe):
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu.
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si Lokacija je sedaj nova.
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru.
-          vsak torek ob 19h je skupinsko tapkanje v Ajdovščini
-           vsak torek ob 19h in vsako sredo ob 20h je skupinsko tapkanje v Ljubljani v Šiški www.odprta-pot.si
-          vsak torek ob 18h je skupinsko tapkanje v OŠ Malečnik pri Mariboru.
-          vsak torek popoldan ob 17.30h in vsako drugo sredo ob 16h v Trstu. eft@barbarazetko.com
-          vsak ponedeljek od 17.45h do 18.45h v Velenju. Centru za nego telesa »ZANA«, Ljubljanska 25. Prostovoljni prispevki.
-          vsako sredo ob 19h na OŠ Dekani. Prostovoljni prispevki.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Dnevni Martinin EFT blog: http://povezani.si/blog
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, dober večer,
ko te gledam, kako zavzeto "vtiraš" tapkanje v slovensko dušo, so občutki kar lepi in dajejo moč. Lepa tiskovka je bila.
Lepo se imej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Spoštovana Pika,
hvala za prekrasno sredino popoldne! NAVDIHUJOČE! SPROŠČUJOČE - OSVOBAJAJOČE!
HVALA ZA VSE, OBJEM,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Najprej – včeraj v Unionu je blo fajn….jaz potem vedno dobim malo zagona za tapkanjeJJ.
En objem in lep dan,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga moja Pika,
v torek sem dobila knjigo EFT za telebane. Najprej sem jo malo prelistala, potem sem jo začela brati, in ne morem nehati. In potem sem na 187. strani doživela odkritje. Moj oče je bil namreč alkoholik (od tega in tablet je tudi umrl pri svojih 56. letih), in tam so navedene oblike vedenja otrok alkoholikov:
- potreba po ugajanju
- nenehna želja po odobravanju
- sposobnost skrbeti za druge, neugodje skrbeti za sebe
- pričakovanje težav, tudi kadar življenje teče gladko
- občutek večje živosti, kadar so v kaotičnih ali dramatičnih okoliščinah.
Groza, ugotovila sem, da zame drži vseh pet navedkov. Zaradi potrebe po ugajanju (in strahu, da me ne bodo imeli radi - beri: me ne bo imel rad!) si vsa ta leta nisem upala razčistit nekatere zamere ki jih imam do moža, in to me je notranje žrlo, zato sem pač morala jest JJ. Če se kdorkoli v moji okolici znajde v težavah, sem vedno pripravljena pomagat, pametna sem ko vrag, samo sebi ne morem. Da ne govorim, da sem celo življenje v strahu, predvsem, kako bom plačala položnice, kje bom dobila denar za to ali ono, kaj pa če.....(ta moj strah je povezan s prvo točko....moj mož je pač prepustil vse finančne zadeve meni, zato, ker je verjel, da jaz to zmorem, meni pa je to v grozno breme. Posledično imam seveda vedno prazno denarnico in polno glavo in srce zamere in občutka nesposobnosti, ker on si je uredil brezskrbno življenje, jaz imam pa moro.....). Včeraj, ko sem prebrala tole na 187. strani, je kar bruhnilo iz mene in povedala sem za vse zamere in kako sem se počutila. Čisto razumno sva se pogovorila - kar največkrat doslej ni bilo mogoče, saj je vsak klic na pomoč, v taki ali drugačni obliki, razumel kot kritiko (ja, najbrž bi tudi on potreboval tapkanje JJJ, ampak to tega še pridemo),in on mi je svetoval, naj se povežem s tabo.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Lahko pa že sedaj rečem, da je EFT popolnoma nekaj drugega kot vsi psihiatri, psihologi, bolnice,... Vesela sem, da sem se pozanimala, kaj je EFT metodaJJ.
Hvala tudi vam!
Lep dan vam želim,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
...in veš, kaj še. Od avgusta lani, ko se je vsa ta godlja začela, so me bolela kolena. Zdaj me ne bolijo več!!! Juhu!
Pozdravček,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, ti si res srce.
Ponedeljkovo tapkanje, najprej se mi je zdelo nekaj brez zveze, potem pa vau. Sem dojela nekaj, kar mi ni jasno, da mi ni jasno ...že 15 let. Razkritje! Ti si mojstrica eftja!
Bog te živi,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Oj, super novice!!
Glede tvojega sanjarjenja - kako sem se nasmejala JJJ. Enaka sem bila jaz še eno leto nazaj; študiram namreč medicino in v teh 4 letih sem spoznala, da hitimo v napačno smer, gledamo v napačno smer in iščemo rešitve na popolnoma drugem koncu-medtem ko ljudje zbolevajo in umirajo. Preventiva, seveda! To je tisto kar nas lahko reši..in seveda naivna kot sem bila, sem gojila v sebi vsak dan velike sanje, take kot ti, da bo moje uvidenje problema/rešitve rešilo svet, ker jim bom PRAV JAZ odprla oči..še zdaj se lepo sliši. JJ zdaj rajši tapkam na to, da najprej poskrbim zase in s tem dajem zgled drugim, si ne delam napačnih in idealističnih predstav o tem 'kako bo', ker vsakodnevno/letno hrepenenje po spremembi je utrujajoče..in stvari se nabirajo. Kmalu se znajdeš na isti strani kot so tisti, na katere kažeš s prstom, skupaj si v luknji s tistimi o katerih fantaziraš, da jih boš potegnil ven. Na srečo moje iskanje ni bilo zaman in sem spoznala izjemno žensko, ki mi je pokazala pravo pot in mi odprla oči , da se ločim od množice, se postavim na noge in kmalu bom lahko mogoče res zgled tistim ki so na drugi strani reke in ki bi potrebovali pomoč (in tega najbrž sploh ne vejo!) EFT je zakon; z njim si spucaš glavo misli, težav, predsodkov, pričakovanj,.ki niso resnična in namesto, da bi te krepila, te ovirajo!
Lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika zdravo.
Moram reči, da doživljam sebe in vse ostale sostanovalce na tem planetu, da bi naredili vse, da se ne bi duhovno razvijali – potrebna je sprememba mišljenja, čustvovanja in delovanja, in smo se pripravljeni podvreči ne vem kakršnemu dohtarskemu maltretiranju in tudi prenašanju fizičnih in psihičnih bolečin, samo, da se mi ni treba spremeniti. Cilj človekovega življenja na tem svetu je, da se čim bolj duhovno razvije in dvigne na višji nivo zavesti. Vse ostalo, kar se z nami dogaja so samo orodja za doseganj tega cilja ali pa vaje, preko katerih moramo napredovati na višji nivo.
Zanimiv patron je moja sestra, ki je bila tudi na četrtkovi delavnici. Enkrat ta teden mi je pojamrala, kako težko ji gre z jezika, da se popolnoma, brezpogojno sprejema takšna kakršna je. Mislim, da je to še ena mantra, ki bi ji bilo potrebno neposredno posvetiti več pozornosti – odporom in občutkom ob odporu, ko se naj bi brezpogojno sprejemali. Ta moja sestra je kronični revmatik. Pojedla je že toliko pain kilerjev, da je verjetno moja ne majhna malenkost prelahka v primerjavi z vsemi zaužitimi tabletami. Dejala mi je: '' veš roka, kjer se tapkam po karate točki, me ne boli več, kjer me je prej bolelo že leta. Ne vem ali je to zaradi EFT ali česa drugega''. Ko opazujem mojo sestro, sem prišel do zaključka – mojega, da se revmatiki zelo malo imajo v resnici radi in da imajo enormna pričakovanja od samega sebe, preden bi se začeli sprejemati same sebe take kakršni so, ko bi zadostili svoji potrebi o tem kaj pomeni biti popoln – biti Bog v človeški podobi. Ko opazujem mojo sestro, in njen odnos do politike, je ta blazno polaren, črno –bel, naši so super popolni brez napak, oni drugi pa so barabe, obsojanja vredni in jih je potrebno na debelo kritizirati in to z ogromnim čustvenim nabojem.
Ko ti tole pišem, sem tudi sam pri sebi odkril kar precejšen ostanek te avto zahteve po polnosti. Imam občutek, da to potrebo po popolnosti prinesemo na ta svet in se manifestira v antipodu popolnosti, to je nepopolnosti, kakršna je disleksija in še kaj bi se našlo, toda trenutno govorim o sebi. Ko se zaveš disleksije, ti pade samozaupanje in razblini se popolnost. Zaradi disleksije so napake, ki jih delam pri pisanju stalnica in adijo predstava o popolnosti. V meni je leta potekalo avto obsojanje, pa nisem vedel, kako naprej. Po dr. Rudolfu Steinerju je kritika prva ovira na poti duhovnega razvoja. Kritika – samokritika. In ravno to, da sem se zavedel te kritike pri meni in nujnost, da jo preneham izvajati na sebi in pri drugih mi je povzročila zadnje bolečine v ledvenem delu hrbta. Tudi v tem trenutku, ko ti pišem te misli, me spet nekaj ščiplje po hrbtu. Moja kritika je še tu in se še ni čisto vdala.
Če se spomniš mojega pripovedovanja o mojem hrbtu je zadeva skoraj BP. Malo bo treba še popucati, a je zadeva padla v cca 4 dneh z 10 na 1. Ne domišljam si, da j to konec težav in bolečin, a mi je zelo zanimivo, ker sem v sebi odkril ''pH meter'' za mojo zablokiranost in da imam orodje EFT s katerim lahko te bolečine in zablokiranosti kar kvalitetno čistim. Pomembno je, da vsak pri sebi odkrije ta ''inštrument'' in potem lahko dela in odkriva, kako je napredoval, ko mu bolečina popušča. Ne vem kako bi to delovalo pri kroničnih okvarah, kjer je določen del že fizično okvarjen.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
super novica, tako za diplomo, kot tudi za APA, sedaj na vrsti ministrstvaJJJJJJ Pa tudi sama moram spet začeti s tapkanjem ...
Lepo bodi,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Veš, sem veliko brala in študirala o angelih in na koncu ugotovila, da ta angelska energija deluje zelo preprosto: po ljudeh. Predvsem po krasnih ljudeh, po odprtih ljudeh, odprtih za te energije in jaz zelo verjamem, da je tako, posebej, ko ti neke navidez “nič posebne besede” razsvetlijo pot, ko začutiš eno tako ljubečo energijo, ki pa jo ti močno oddajaš, saj to najbrž veš in čutiš, in potem vem, da so angeli med nami ves čas navzoči in pomagajo bolj, kot si znamo predstavljati…
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
prav lepa hvala za foto-spomin na EFT dan, ki tudi meni pomeni neko vrsto prelomnice. Veliko bolj nekomplicirano pristopam k tapkanju in vedno pogosteje . Ni kaj "zgledi vlečejo". Še naprej tebi in tvojim projektom srečno pot.
Pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):
datumi: sobota, 23. junija 2012 od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):
datumi: spet jeseni
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3):
datumi: 30.junij in 1.julij 2012, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
podrobnosti o vsebini tečaja: www.eft-slovenija.si/joomla-license/eft3stopnjaaamet
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabemetode EFT v Ljubljani 2. junija, v Vitacentru spet jeseni, v Ljubljani 7.julija eft-slovenija.si/index.php
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabemetode EFT v Ljubljani 2. junija, 7. julija, eft-slovenija.si/joomla-license/nadaljevalna4urna
 
Uvodne enourne predstavitvedelovanja metode EFT – v četrtek 10. maja v Domžalah, …eft-slovenija.si/index.php
 
Skupinske EFT ''vadbe''so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini:
www.eft-slovenija.si/ Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.eftuniverse.com/, ki pa je v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Moji učenki Darja in Vera sta poskrbeli za lep slovenski prevod EFT knjige za otroke, ki jo je v angleščini napisal Brad Yates. Knjiga je na voljo v elektronski verziji na tej povezavi: http://www.bradyates.net/ww/translations.html med mnogimi ostalimi prevodi, stane 7 USD, naslov pa je Čarovnikova želja ali kako je pregnal zoprneže - zgodba o čarobnosti v tebi. Ne bo škodila niti odraslim po mojeJJJ.
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki Dneva za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/eft-posnetki-10-marec-2012. Prezentacije predavateljev še pridejo zraven.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE:
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic