16 april, 2012

EFT novice 16.4.2012 in miljon stvari

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
kje naj začnem?
Najprej – včeraj popoldan smo končali štiridnevno delavnico na Bledu.
Je rekel eden od udeležencev prvi dan – ti štirje dnevi bodo zame en tak močen EFT tuš.
In tako je tudi bilo, in ne samo za njega.
Saj vem, da si verjetno težko predstavljate, kakšni premiki se lahko zgodijo v štirih dneh.
Mene pa vsakič znova gane, kako se premakne cela skupina, ne samo posamezen udeleženec – kot da eni drugemu dajemo neke vrste podzavestno dovoljenje – vabilo – moč.
Neprecenljivo.
 
Potem – na EFT novice prejšnjega tedna je prišla cela gora vprašanj, če je bil pohod prej kje objavljen in napovedan in če je bil tapkalski.
Ni bil tapkalski.
Je bil čisto lokalne vaške narave.
Ampak je ideja o tapkalskem pohodu predobra, da je ne bi izvedli še letos – EFT pohod nekje po Sloveniji – še ne vem kje. Napišem pravočasno, da si lahko označite na koledarju.
 
In še – takoj po prvomajskih praznikih, od petka 4. maja popoldan do nedelje, 6. maja, bo v EKO hotelu v Bohinju v sklopu EKO FIT vikenda tudi tapkanje.
Tole vse se bo dogajalo:
 
Še vedno velja prednaročniška cena za knjigo EFT za telebane, ki izide konec tega meseca – če bo šlo vse po sreči, bi morala biti v vaših nabiralnikih pred prazničnim 27.aprilom.
Naslovnico knjige si lahko ogledate na prvi strani naše spletne strani http://www.eft-slovenija.si/.
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki Dneva za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/eft-posnetki-10-marec-2012. Prezentacije predavateljev še pridejo zraven.
 
In za zaključek – kolikokrat se znajdemo v položaju, ki nam nikakor ne ustreza, pa se spremembe na smrt bojimo.
To je res zanimivo.
Na smrt bi se morali bati ravno nasprotne stvari – da se položaj ne bo nikoli spremenil.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih ta teden:
-          v sredo, 18. aprila v Ljubljani – celodnevna intenzivna delavnica z Jaqui Crooks z naslovom ''Full of energy for life''. Delavnica bo v angleškem jeziku brez prevoda.
-          od petka, 20. aprila do nedelje 22. aprila na Bledu – 3-dnevna intenzivna delavnica z Jaqui Crooks z naslovom ''Bringing love into your life''. Delavnica bo v angleškem jeziku brez prevoda.
-           
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev:
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si Lokacija je sedaj nova.
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru.
-          vsak torek ob 19h je skupinsko tapkanje v Ajdovščini
-          vsak torek ob 18h je skupinsko tapkanje v Ljubljani v Šiški www.odprta-pot.si
-          redna skupinska tapkanja v Mariboru – na različne teme – http://povezani.si
-          vsak torek ob 18h je skupinsko tapkanje v OŠ Malečnik.
-          vsako soboto od 9.30h do 10.30h in vsako drugo sredo ob 16h v Trstu. eft@barbarazetko.com
-          vsak ponedeljek od 17.45h do 18.45h v Velenju. Centru za nego telesa »ZANA«, Ljubljanska 25. Prostovoljni prispevki.
-          vsako sredo ob 19h na OŠ Dekani. Prednost imajo teme, ki so povezne z učenjem, vzgojnimi problemi, odnosi med šolo in domom, odnosi v družini. Prostovoljni prispevki. V soboto, 12. maja dopoldan začetna 4-urna delavnica.
-          četrtek, 10.maja ob 19h v mestni knjižnici v Idriji. Vodi Barbara Pust, EFT izvajalka 2.stopnje.
-           
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Dnevni Martinin EFT blog: http://povezani.si/blog
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
jaz se pa vztrajno učim tapkanja po DVD-jih EFT mini delavnice vendar bom rabil kakšno stvar še vprašati ali pa priti na delavnico. Samo še to DVD-jih mini delavnice so res enkratni, enostavni kar je najbolj pomembno ko dobim še knjigo verjetno je to pika na i.
Lep pozdrav in še veliko uspeha.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zdravo,
hvala za ponedeljkove novice in vzpodbude. Naročam knjigo Tapkanje za telebane. Zelo sem vesela,da sem spoznala tapkanje in hvala ti, ker se tako trudiš in nam posreduješ znanje.
Tapkanje je res zakon.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Še nekaj – v mailu omenjaš krasen pomladni pohod »Ker – o tem sem danes razmišljala, ko smo v krasnem toplem pomladnem dnevu nabirali kilometre po dolenjskih hribih.
Bilo nas je veliko, saj je bil dan naravnost idealen za naš pohod – stari in mladi, znani in neznani, tapkalci (čedalje pogosteje mi ljudje razlagajo svoje uspehe s tapkanjem tudi v živo) in netapkalci – vsi združeni v užitku mladega zelenja pomladi.«
A sem kaj spregledala? Tudi jaz veliko hodim, zato bi me takšen pohod zelo zanimal, saj se imam za tapkalko.
Veliko prijetnih doživetij na druženjih z Jaqui na Bledu ti želim,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika rada te imam in kaj naj rečem? Bodi uspešna, dobra, ljubeča in ostani takšna kot si, kajti, takšna si najboljša.
Hvala, ker si.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
komaj čakam ponedeljke in tvoje novice, ki jih redno prebiram. Vedno imaš kakšno novo presenečenje. Želela sem se udeležiti dneva tapkanja 10. marca, pa ni šlo, ker sem imela druge neodložljive obveznosti. Sem si pa že zavrtela nekaj zvočnih posnetkov, ki so zelo koristni. Sicer pa pogrešam delavnice tapkanja v Ribnici. Sama se trudim, včasih bolj, včasih manj. Zato sem se odločila, da naročim knjigo EFT za telebane.
Lep dan,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Rada bi naročila knjigo EFT za telebane, obenem bi se ti rada ponovno zahvalila za tvoje modre misli, ki nam jih pošiljaš vsak teden, ki mi dajo iztočnico za razmišljanje, hkrati pa upanje, da nas je vedno več, ki tako razmišljamo in si te misli tudi izmenjavamo.
Lepo bodi,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
se javlja ena od vztrajnih tapkaric, ki je bila kot zvezde - tudi če jih ne vidimo, vemo da so tam. Eni so prej "mejlali" kot tapkali, pri meni je pa obratno - življenje samo nam pripelje neke stvari, za katere se vedno ne odločamo namensko. Natapkala sem prepričljivo uporabne učinke in moja misel je, da je tapkanje pametno, koristno in učinkovito ali EFT = PKU.
Lep pomladanski pozdrav, pa veliko veselja in energije za delovanje naprej!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
rada bi naročila knjigo "...za telebane." Zahvalila bi se vam tudi za čudovite ponedeljkove novice, ki mi vsak teden prinesejo nekaj novega, dobrega, ter me tako tudi vzpodbudijo k tapkanju.
Lep pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SUPERRR!
ZDAJ MI JE JASNO, SEDAJ PA NA DELO KOMI ČAKAM! ISKRENA  HVALA ZA ODGOVOR O USPEHIH BOM VAM NAPISAL ČE MI NE BO PREVEČ NERODNO NO JA ČE NE BOM PA TAPKAL TUDI NA SRAMEŽLJIVOST.
ČE PRAV RAZUMEM SPLOH NI MEJA LEP VEČER ŠE NAPREJ. (SE OPRAVIČUJEM POVRŠNEMU PISANJU)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
APRILSKE DELAVNICE Z JAQUI CROOKS v Ljubljani in na Bledu:
Ena od stvari, ki se bo zgodila aprila letos, bo že tretji obisk gospe Jaqui Crooks (ima naziv EFT mojster) v Sloveniji.
Za tiste srečneže, ki ste že kdaj tapkali v njeni družbi opis seveda ni potreben.
Za ostale pa – Jaqui je ena velika prijazna mama, ki te ima zelo rada, tudi ko te s kakšno besedo med tapkanjem spravi v debele solze.
Zato je z njo tako lepo in enostavno delati.
Program je vsako leto drugačen, letos bomo imeli dve daljši delavnici na Bledu in vmes dvakrat po en dan v Ljubljani.
Vsak si iz programa lahko izbere tisto in toliko, kolikor se mu zdi, da je zanj najbolj primerno. Vsa predavanja bodo v angleščini brez prevoda, udeleženci (sploh na Bledu) pa bodo iz vse Evrope, ne samo iz Slovenije.
Bo zelo zanimivo delati v taki skupini.
Tisti, ki ste kdaj začutili, kaj naredi skupina, usmerjena natančno v isto smer in dobro vodena, veste, kaj govorim.
 
Od četrtka 12.aprila zjutraj do nedelje 15.aprila popoldan na Bledu – štirje polni intenzivni dnevi v skupini.
Za koga? Za vsakega, ki pozna osnove tapkanja in tekoče govori angleško - tam bom pa (seveda) tudi jaz, da bo bolj domače. Delali bomo ves čas v skupini, vsak se bo osredotočal nase.
Kakšen je program? Naslov je ''Surviving your family'' http://www.beacontraining.co.uk/survivingfamily.php
Cena: 260 EUR, vključuje kosilo in kavo/čaj v odmorih.
 
Torek, 17.april od 10h do 18h bo v Ljubljani mentorski dan - v prvi vrsti za tiste, ki ste opravili kakšno certificirano AAMET izobraževanje (ni treba da ravno pri meni) in boste lahko razpravljali o svojih primerih. Tudi za zagrete tapkalce brez ceftifikata, ki redno delajo in imajo vprašanja. Cena celega dneva: 80 EUR. Prijavite se meni po elektronski pošti.
 
Sreda, 18.aprila od 10h do 18h bo v Ljubljani delavnica Full of energy for life. Delali bomo izključno v skupini, delavnica je primerna za vsakega, ki pozna tapkanje in govori angleško. Cena za cel dan: 110 EUR. Prijavite se lahko meni lahko pa neposredno Jaqui. Njen napovednik: http://www.beacontraining.co.uk/energyforlife.php
 
Od petka 20.aprila zjutraj do nedelje 22.aprila popoldan na Bledu – trije polni intenzivni dnevi v skupini.
Za koga? Za vsakega, ki pozna osnove tapkanja in tekoče govori angleško - tam bom pa (seveda) tudi jaz, da bo bolj domače. Delali bomo ves čas v skupini, vsak se bo osredotočal nase.
Kakšen je program? Naslov je ''Bringing love into your life''
Cena: 195 EUR, vključuje kosilo in kavo/čaj v odmorih.
 
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):
datumi: sobote: 5. maja in 23. junija 2012, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):
datumi: sobota in nedelja 26. in 27. maj 2012, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3):
datumi: 30.junij in 1.julij 2012, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
podrobnosti o vsebini tečaja: www.eft-slovenija.si/joomla-license/eft3stopnjaaamet
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabemetode EFT v Ljubljani 12. maja, v Vitacentru 19. maja, eft-slovenija.si/index.php
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabemetode EFT v Ljubljani 12.maja, 2.junija, eft-slovenija.si/joomla-license/nadaljevalna4urna
 
Uvodne enourne predstavitvedelovanja metode EFT –  v torek, 3. aprila v Mariboru, v četrtek 10. maja v Domžalah, …eft-slovenija.si/index.php
 
Skupinske EFT ''vadbe''so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini:
www.eft-slovenija.si/ Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.eftuniverse.com/, ki pa je v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Moji učenki Darja in Vera sta poskrbeli za lep slovenski prevod EFT knjige za otroke, ki jo je v angleščini napisal Brad Yates. Knjiga je na voljo v elektronski verziji na tej povezavi: http://www.bradyates.net/ww/translations.html med mnogimi ostalimi prevodi, stane 7 USD, naslov pa je Čarovnikova želja ali kako je pregnal zoprneže - zgodba o čarobnosti v tebi. Ne bo škodila niti odraslim po mojeJJJ.
 
Potem – mnogi ljudje omagajo v ''boju'' med svojo željo po določeni hrani in med željo po manj kilogramih in lepši postavi. Za lažje ohranjanje odločitve o novem in ''lažjem'' življenju lahko pomaga program Vlaste Kuster, ki kombinira 90 dni kratkih video posnetkov tapkanja (vsak dan dobite nov video in stapkate eno stvar) in receptov za tisti dan. Cena za ves program (90 dni) je 48 EUR ali 50 centov na dan. Naročite ga na tej povezavi: www.ločevalnadieta.com.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic