04 maj, 2011

EFT v MB, NM, NG in Zalcu ta teden

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
kratek opomnik za tiste, ki se ne uspejo ''prebiti'' čez ponedeljkove EFT novice do urnikov. Velja za teden od 4. do 7. maja 2011. 
 
 
Danes, v sredo ob 19h delamo v Mariboru. Lokacija – OŠ Prežihovega Voranca, Gosposvetska 10. Na sporedu je 2-urna mini EFT delavnica z naslovom
 
Kako s tapkanjem do zaželjene telesne teže
 
2-urna mini delavnica je v prvi vrsti namenjena tistim, ki metodo EFT že poznajo. Kot vse mini EFT delavnice tudi ta traja 2 celi uri, prispevek vsakega udeležence pa je 15 eur.
 
 
V četrtek ob 19h delamo v Novem mestu. Redno skupinsko tapkanje, prostovoljni prispevki. Lokacija: RIC Novo mesto.
 
V petek od 17h do 21h imamo AAMET mentorsko srečanje.  
 
soboto od 9h do 13h delamo v Novi Gorici. Imeli bomo Začetno intenzivno 4-urno praktično EFT delavnico. Lokacija – mala dvorana Dijaškega doma, Streliška pot 7.
 
Cena delavnice je 40 EUR za vsakega udeleženca, vključuje pa prigrizke med odmorom in vodo za pitje. Blokce in pisala za zapiske imejte s seboj. Predhodne prijave po elektronski pošti.
 
V nedeljo ob 11h delamo v Žalcu. V okviru vsakomesečnega Ekofesta bomo imeli Uvodno praktično predstavitev delovanja metode EFT.  Predhodne prijave niso potrebne. Prostovoljni prispevki. Predstavitev traja dobro uro. Lokacija: Ekomuzej hmeljarstava in pivovarstva Žalec, cesta Žalskega tabora 2.
 
 
 
Se vidimo!
 
Pika


--
--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Powered by PHPlist2.10.10, &copy tincan ltd

Arhiv EFT Novic