05 januar, 2010

EFT novice 5.1.2010

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 
 
čeprav pada dež in ne sneg, sem čisto čez glavo zasuta.
S čim?
Z vašimi voščili za leto 2010!
Sploh ne morem verjeti, koliko se jih je zlilo v moj nabiralnik.
Cel dan sem odgovarjala nanje, pa nisem uspela odgovoriti na čisto vsa - toliko jih je.
In kako so različna!
Od vaših zmontiranih posnetkov sebe ki plešete ali pojete do preprostih vrstic - vsem pa je skupno isto - iskreno veselje in dobre želje za prihajajoče leto.
In jaz - jaz pa nam vsem želim, da se nam poti letos vsaj enkrat srečajo!
 
Tapkanje je zakon! 
:))))))))))))))))))))))))))))))))) 

malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Draga Pika,

lepe praznike ti želim, čeprav so že skoraj mimo in hkrati ali pa morda prav zato še več lepih želja za celo naslednje leto. Naj se ti uresničijo tvoji smeli načrti in naj tapkanje pride v vsako slovensko hišo.  

K naši si prinesla veliko več miru, razumevanja, predvsem pa veliko manj strahu. Sama se brez težav vozim skozi tunele in samo občasno še malo potapkam nad prsnico levo in desno, pa gre takoj laže, let v Ameriko in nazaj pa sem pred mesecem dni prav lepo prestala brez enega samega kemičnega sedativa. Še eno leto nazaj sem bila čisto omamljena od enega 5mg Apaurina, pa nisem na poletu niti enkrat zatisnila očesa, zdaj pa sem spala, igrala igrice in gledala filme tudi, ko nas je malo treslo. Pri pristanku in vzletu sem pa spet malo potapkala, pa je šlo. Jaz sem pa skoraj mislila, da nikoli več ne bom letela... Hec! 

Tudi sin in hčerka, ki sem ju pred pol leta pripeljala v Radovljico v knjižnico, sta tapkanje takoj ponotranjila. Mala me je morala za nekaj minut počakati v avtu in ker se je že večerilo, jo je postalo strah. Ko sem se vrnila v avto, je rekla: "Mami, a veš, kaj sem naredila, ko me je postalo strah?"

"Ne vem, kaj si pa naredila," sem jo vprašala jaz.

"Tapkala sem!"

"No, lepo... in ali ti je pomagalo?" sem rekla.

"Seveda, čisto sem pozabila na strah."

Jaz rečem temu popoln uspeh, čudovit začetek in tem besedam nimam nič več dodati. Le še morda to, da je tapkanje božji dar, nihče me ne more prepričati drugače.

Hvala ti še enkrat!

Radi te imamo,

tvoje Z.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Draga Pika!
Iskreno se veselim tvojega uspeha, predvsem pa tvoje življenjske radosti, ki jo deliš z vsemi nami, ki smo imeli srečo, da smo vsaj
kakšno urico preživeli v tvoji bližini. In prav lepo je videti odzive ljudi, ki si želijo sprememb - na bolje. Zato ti želim še veliko uspeha
pri delu, in da nas še česa naučiš!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, zdravo!
.....vesel sem, da poznam tudi EFT, ponosen sem, da sem se šolal pri tebi, ti si gotovo najboljša učiteljica, saj tako, kot "potegneš" ti, nisem še nikjer (tudi za druge stvari) doživel! Res ti hvala, pa pravzaprav bi ti Gary moral reči Hvala, pa seveda vsi mi, ki smo od tebe dobili tvoje darilo... hvala, čudovita si, in EFT bi bil brez tebe pač še ena metoda med mnogimi, ki jih spoznavamo...
Pika, rad te imam s tem tvojim žarom, ki sije vse okoli po vseh, ki se jih je EFT dotaknil!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ej, draga Pika, si pa res en velik, razposajen otrok. Super!

Ja, občasno si kot zaljubljena mladostnica. Ko bi bili vsi ljudje tako prisrčni, le kakšen svet bi to bil!!!!

Ostani taka in razširjaj to svojo pozitivno energijo med vse ljudi. Mene z e-novičkami vsak teden znova razveseliš s svojo otroško odkritostjo.

Naj te spremlja pogum in vesela razposajenost tudi v letu 2010.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
hvala za vso tvojo energijo, ki jo vlagaš v naše zavedanje uporabne vrednosti tega tapkanja, ki ga počasi osvajamo. Ker je moj namen pomagati tudim drugim, se zato tudi trudim; imam občutek da malo deluje tudi pri 85 letih!, čeprav so vojne travme zelo zakoreninjene...Seveda je potrebno sodelovanje, a filing je super. Hvaležnost pa tudi.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,  
saj ne vem kaj lahko še rečem, kar drugi niso. Res lepe misli. Mene je ta večer naenkrat prešinilo, da ti moram povedat, da je res fajn, da sem te spoznala in da sem prav s tabo spoznala kako si lahko olajšam pot naprej. Ker to je nujno. Mislim, pot naprej. Pa ni važno, od kod kreneš, od podna ali pod vrhom. Pa nisem pridna, ne tapkam vsak dan pet minut. Ampak tako lepo je vedet, da obstaja način in da se da. In da si ti. 
Želim ti vse dobro in ogromno iskrenih besed in tesnih objemov,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika!
Ob tisočerih lučkah novoletnega dogajanja je tvoja med svetlejšimi. Lepo je, da pomagaš tudi drugim, da zasvetijo v svojem življenju. Karma pač, ki bo upoštevana v prihodnosti. Vse lepo, obilico nasmehov in klene volje na tvoji poti tudi v letu 2010. Tvoj ...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena pika! Evo, zopet pohvala eft-ju. Na samo novoletno jutro me je bolečina v grlu prebudila, seveda sem takoj pomislila na eft. Naredim prvič, je malo bolje, po četrti ponovitvi, ne duha ne sluha o kakršnikoli bolečini. Res enkratno. Še enkrat hvala za podano znanje in vso srečo v novem letu vam želim!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
v 2010 ti želim volje, energije, da nadaljuješ svoje delo, pravzaprav svoje poslanstvo. Potrebujemo ljudi, ki tudi na tak način pomagajo narediti življenje znosnejše, boljše, lepše. Naj te odkrivanje novega navdušuje kot doselej, saj ko svoje znanje, vedenje, predvsem pa pozitivni naboj, ki ga izžarevaš, posreduješ naprej, verjamem, da to osrečuje tudi tebe in ne le nas, ki se s tvojo pomočjo učimo premagovanja bolečin.
Te močno objemam,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
AAMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!   
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):   
datumi: sobota, 23.januar 2010 ali pa sobota, 20.marec 2010 - vsakič od 10h do 18h 
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT 
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.   
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):   
datumi: sobota in nedelja, 20. in 21.februar 2010 - ali pa 22. in 23.maj 2010 / vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)  
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli). 
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT:   

vsako drugo sredo - 20.1., 3.2., 3.3. ob 17.30h  v Mariboru - v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Predhodne prijave so zelo zaželjene. Po Uvodni predstavitvi je vsakič ob 19h enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR - če kdo ne more, lahko pride vseeno.
- vsako drugo sredo - 27.1., 10.2., 24.2. ob 19h v Naklem - Vita center. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji (04 25 19 558). Predhodne prijave so res zelo zaželjene.
- vsak drugi četrtek - 28.1., 11.2., 25.2., 11.3., 25.3. ob 17.30h v Žalcu - v prijazni hiši na Hmeljarski 3. Po uvodni predsatvitvi imamo ob 19h enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
- v četrtek, 7.1.2010 ob 19h v Grosuplju. Delali bomo v Zdravstvenem domu. Prostovoljni prispevki.
- v petek, 8.1.2010 ob 19h v Mariboru. Delali bomo v Klubu srečnih, v zdravilni čajnici z imenom Adam&Eva. Naslov: V zavoju 40b, Košaki. Prostovoljni prispevki.
 

Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT: 

- v soboto, 9.1.2010 od 10.00 do 14.00 v Krški vasi pri Brežicah. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 30.1.2010 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 5.2.2010 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate. 

v soboto, 27.2.2010 od 16.00 do 20.00  v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno  Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

 

Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe metode EFT:  

- v soboto, 30.1.2010 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

- v soboto, 6.3.2010 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

Za vse tiste, ki ste se udeležili kakšne od mojih začetnih štiriurnih delavnic. Mislim, da je že čas, da vas naučim kakšnih ''naprednejših'' postopkov, spretnejših pristopov, skratka - čaranja v najboljšem pomenu besede :))) Intenzivno bomo delali predvsem tri pomembne stvari:
 - natančno in v globino sestavljanje pozitivnega dela pri uporabi Možnosti izbire
 - iskanje naših globoko vsajenih prepričanj (ki se jih za povrh včasih niti ne zavedamo) in njihovo brisanje
 
- prekrasno, čarobno in delujoče EFT zdravilo za naše (najrazličnejše) odnose, v katerih smo in v njih poleg uživanja tudi trpimo.
Prijavite se lahko samo tisti, ki ste že bili na kateri od mojih štiriurnih delavnic. Prispevek: 60 EUR.
  

Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.

Na vadbi ne razlagamo metode EFT, temu so namenjeni EFT Priročnik in delavnice, ampak samo tapkamo - in vsi stojimo pod istim slapom dobrih vibracij, čeprav pride vsak s svojo specifično težavo. Dobimo se in delamo:
V Ljubljanivsak ponedeljek od 19h do 20h v prostorih društva Altra, Zaloška 40, Ljubljana. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.
V Naklem: v sredo 27.1., 10.2., 24.2., 10.3., 24.3., 7.4., 21.4. od 18h do 19h v prostorih Vita centra, Naklo pri Kranju. Udeleženci plačajo prispevek 10EUR (pogoji Vita centra).
V Mariboru: v sredo 20.1., 3.2., 3.3., 17.3., 31.3., 14.4., 5.5., 19.5. od 19h do 20h v Mariboru, OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
V Novem mestu: v četrtek 21.1., 4.2., 18.2., 4.3., 18.3. od 19h do 20h v prostorih RIC-a Novo mesto. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.  
V Žalcu: v četrtek 28.1., 11.2., 25.2., 11.3., 25.3., 8.4., 22.4. od 19h do 20h v prijazni hiši na Hmeljarski 3Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.  
V Črnomlju: v petek, 29.1., 12.2., 26.2., 5.3., 19.3. od 18h do 19h v prostorih Kulturnega doma. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno. 
V Kopru: vsako sredo od 18h do 19h v prostorih podjetja Slikoplast, Ul.15 maja 2, 1.nadstropje. Vodi Zdenka, ki se je pri meni udeležila EFT tečaja tako prve kot druge stopnje. Njen mobi: 041 574 148. Prostovoljni prispevki. 
Torkova ''EFT raziskovanja telesa v gibanju'' je relativna novost, s katero sva začela lani novembra v paru s Samotom Koprivcem. Je odpravljanje energijskih zamaškov na TURBO način, saj jih namensko iščemo in sprožamo z vodenim telesnim gibom - in kar je najlepše - jih nemudoma tudi odpravimo s tapkanjem. Pristop je zbudil veliko zanimanje v Angliji, kamor sva bila s Samotom povabljena, da ga v živo predstaviva ljudem iz vsega sveta, ki so se udeležili vsakoletnega kongresa, imenovanega Masterclass. Spletna stran za EFT Masterclass, ki  je bil oktobra v Angliji: http://www.eftmasterclass2009.com/ . Udeležbo vsem resnim ''tapkalcem'' priporočam vsaj enkrat v življenju. V Ljubljani se dobimo in delamo vsak torek od 17.15 do 19.45  v Damara centru, Hubadova1. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.  
Za tiste, ki ste že bili na kakšni od mojih delavnic - in se vam zdi, da bi potrebovali ''ponavljalni'' tečaj - lahko pridete ponovno za samo polovičen prispevek (če je seveda na delavnici še prostor - in običajno je vedno vsaj kakšno mesto prosto). Verjemite, da boste doživeli veliko novega - ljudje bodo drugačni kot takrat, ko ste bili prvič, jaz bom drugačna, vi boste drugačni..... 

Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben. 

Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.emofree.com , ki pa je v angleščini.   

DVD-ji, ki so dobrodošlo dopolnilo EFT priročnika

Mnogi me po e-mailih sprašujete, kje bi se jih dalo dobiti. (Omenjeni DVD-ji so v angleškem jeziku!)

Vsak si jih mora naročiti neposredno na originalni www strani (https://www.emofree.com/EFTStore/), saj sem sedaj dosegla mejo 100 kopij, za kolikor Gary dovoli kopiranje.

Ogled kateregakoli kompleta DVD-jev, ki so trenutno na voljo, vsakemu od vas močno priporočam v ogled. Na njih so posnetki resničnih živih ljudi z resničnimi živimi problemi in na lastne oči se vsak lahko prepriča, kako deluje metoda EFT.      

Praktične predstavitve delovanja metode EFT za skupine 
Za vsakega od vas, ki je član kakšnega formalnega ali neformalnega združenja - če se vam zdi, da bi bili ostali člani veseli mojega enournega uvodnega predavanja - napišite mi. Kot vidite iz urnika, je takih predstavitev čedalje več in so vedno zelo toplo sprejete. Z moje strani je tako predavanje brezplačno, je pa super, če je možnost pobiranja prostovoljnih prispevkov. 
Tako da - hvala vsem že vnaprej za napor organizacije - verjemite mi, ljudje vam bodo zelo hvaležni! Vi pa boste uživali (kot uživam tudi jaz). 
Po moje bi metodo EFT moral poznati vsak živ Zemljan, saj je najlažja, najnežnejša, najhitrejša in najučinkovitejša od vseh metod za samo-pomoč. 
Če imate kakšno svojo zgodbo, vprašanje, mnenje - napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK! 
Vas vse ljubeče pozdravljam! 
Pika 
P.S.: Pa še za zamudnike: 
- v okviru Dolenjskega obzornika na Vašem kanalu - 24.11. - prispevek o RIC-u je od 20.minute naprej, EFT in jaz pa od 23.minute naprej (je pa parkrat metoda EFT omenjena že prej). Povezava: 
http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=3341&Itemid=133
- povezava na posnetek oddaje na RTV SLO2, ki je bila na sporedu v torek, 28.julija ob 20.30.
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV (20.6.2009): http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'': http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133  
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 - povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...  http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
- RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 24.11.2008 zjutraj: 
Kot sem rekla pred kamero - strastno sanjam o dnevu, ko bo metodo EFT poznal in uporabljal vsak otrok - šolar - mladostnik - odrasel - prav vsak živ zemljan..... 
- Posnetek oddaje na RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 7.4.2008 - lahko si lahko ogledate ne tejle povezavi:  
http://www.rtvslo.si/play/posnetek-brez-naslova/ava2.13471856
Če posnetek ne dela, je potrebno naložiti Realplayer, ki si ga lahko brezplačno naložite na tejle povezavi:


Windows Live: Keep your friends up to date with what you do online.

Keep your friends updated- even when you're not signed in.

Arhiv EFT Novic