04 junij, 2018

EFT novice 4.6.2018 in koliko vemo o svojem nivoju energije?

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
najprej za potrebe reda – EFT novice so sproti objavljene na spletni strani (http://eftnovice.blogspot.com/), če pa vam je ljubše, lahko nadaljujete z branjem kar v tem mailu, (na koncu katerega imate vedno možnost za klik na odjavo).
 
Potem – presenetljivo veliko se vas je odzvalo na moje torkove novice z napovednikom enega od sklopov tapkanja to soboto, 9.junija – risanje kompleksnega in podpornega simbola, imenovanega (tudi) Roža življenja, s tapkanjem in ustrezno Flaško.
Za tiste, ki vam je ali cel dan tapkanja preveč ali v soboto ne morete zraven, bom konec junija izvajala krajše, dveurne tapkalske sklope na isto temo – in ne samo v Ljubljani, pač pa v vseh večjih mestih. Mislim, da bi bilo pred letošnjim vročim poletjem smiselno razmisliti o zamenjavi plastične steklenice za pitje vode s stekleno, omenjeni simbol, odtisnjen na plutovinasti zaščitni ''oblekici'' steklene Flaške, pa je dodatna podpora našemu nivoju energije.
Datume, lokacije in ure napišem v posebnem mailu, velja pa, da bo prvi tak dveurni sklop v času poletnega solsticija v Ljubljani v sredo, 20. junija ob 18.30h, cena za risanje, tapkanje in 0,5 litrsko Flaško pa bo 20 EUR.
Tega brez prijaznega in podpornega (beri – na podoben način ''norega', kot sem jaz) slovenskega izumitelja Flaške (https://www.flaska.si/steklo; https://www.flaska.si/kupi-flasko/spiritual/roza-zivljenja) seveda ne bi imeli prilike delati …
 
In še o ravnokar minulem sobotnem mentorskem srečanju in izpopolnjevanju.
Z vsakim takim srečanjem moj občutek iskrene hvaležnosti raste – ob opazovanju lastnih sprememb, pa sprememb tistih, ki jih poznam že dalj časa, in besed novih udeležencev.
Ćuti se kot posebna milost biti zraven ob nastajanju (meni čisto posebne) skupine ljudi, ki so potrebovali samo še ustrezno orodje za premik – pred tem so veliko razmišljali, tudi trpeli, a kljub temu niso izgubili občutka, da je za vsem tem še nek neodkrit kontinent, kjer se bodo počutili bolje.
Se počutili bolje, ker bodo imeli več – več česa? – mogoče lahko uporabim kar besedo, ki ni več tako čudna kot pred desetletjem – več energije za – za vse, za razmišljanje in za delovanje.
Je EFT uporaben za vse ljudi?
Seveda je.
Ga uporabljajo vsi?
Seveda ne.
Kaj je v tem kontekstu edino pomembno?
Pomembno je to, da ga poznava (in uporabljava) in jaz in ti, ki bereš te vrstice JJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
(in že od srede marca imamo določene tri sobote za cel dan tapkanja na različne teme, ki so predvsem učenje o sebi in o svojih notranjih mehanizmih, ter pogled na lastne skrite čustvene rane - 14. april, 12. maj in 9. junij, vsakič od 10h do 19h).
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 4.junija od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vhod s strani. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki;
-          v sredo, 6.junija v Ljubljani – začetna praktična 4-urna EFT delavnica (od 16.30h do 20.30h);
-          v soboto, 9.junija v okolici Ljubljanecelodnevno tapkanje ''Samo moj dan za tapkanje – podpora za moj premik''.
 
 
-          v ponedeljek, 11.junija od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vhod s strani. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki;
-          v torek, 12.junija ob 17.30h v Ljubljani – EFT delavnica. Zaključeno za naročnika;
-          v soboto, 16.junija v Ljubljani – celodnevna AAMET 1.stopnja.
 
 
-          v nedeljo, 17.junija od 10h do 18h v Ljubljani – Raising your vibration. Tapkanje z Jaqui Crooks. Za prijave, podrobnosti in plačilo kliknete na: http://www.jacquicrooks.com/raising-your-vibration.php?site=jcrooks;
-          od vključno četrtka, 21.junija do vključno nedelje, 24.junija na Bledu - Turning your dreams into reality. Tapkanje z Jaqui Crooks. Za prijave, podrobnosti in plačilo kliknete na: http://www.jacquicrooks.com/manifesting-turning-your-dreams-into-reality.php?site=jcrooks;
-          letos je na voljo tudi nekaj terminov za individualno tapkanje z njo in sicer v v petek, soboto ali ponedeljek (15., 16. ali 18.junija) v Ljubljani. Več o tem na http://www.jacquicrooks.com/one-to-one-blockbuster-session.php?site=jcrooks.
 
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Roža življenja? Čist sem noter! Se bom cel dan družila z matematičarko. Se poklapa, a ne? Ko sem danes prebrala, me je takoj potegnilo!!
Do kmalu, objemčka,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Prijavljam se za soboto! Veselim se tega poletnega dneva, ki je praznik za vse tapkalce po srcu....
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena,
Tole moje današnje pisanje ni v zvezi s tapkalsko soboto (mimogrede - takrat, ko sem bila, mi je bilo fino, prišlo pa je za mano naslednje dni, pozitivno JJJ) …
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
z veseljem se prijavljam na tapkalsko soboto. Tudi sedaj se prijavljam zadnji hip, ker prej nisem vedela, kako bom s časom. Imam ti veliko za povedati, saj se je veliko spremenilo po tečaju 1. stopnje, ki smo ga imeli aprila. Zgodilo se mi je veliko transformacij, ampak ti bom to raje povedala osebno. Skratka, za mano je dolga pot iz "jame". Vsaj iz blatne luknje sem zlezla, če se že ne morem pohvaliti z odličnimi rezultati JJJJ.
Najlepša hvala in se vidimo v soboto!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena ga.Pika, prijavljam se za tapkalno soboto 9.junija. Prosim, da mi čimprej javite vse podatke, da se bom lahko pripravila na to srečanje in poiskala lokacijo. Na vaših celodnevnih zadevah še nisem bila, ta dan me pa prav kliče, da začnem spuščati iz sebe, kar ne rabim več.
Prav lep sončen dan vam želim in se vidimo v soboto.
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
…. Energija skupine, ti pomaga, "da greš čez blokade", ki se jih izogibaš, to sem jasno občutila na tečaju, saj sem že teden ali dva prej potiskala problem nazaj nekam v nezavedno, pa je med tečajem kar butal ven, in je hotel biti ozaveščen. Pa sem se potem tudi sama lotila tapkanja tega problema. Zdaj je že bolje. 
Lep pozdrav in objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
… Bila sem na začetnem 4-urnem tečaju lansko leto in od takrat me tapkanje ni izpustilo iz rok ter, kot sem že rekla - vem, da dobro deluje name, saj enostavno čutim vzpostavitev energije!
lep dan,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika Hvala (ne, ni tipkarska napaka, tudi slovnična ne, velika začetnica pri hvala je tam z namenom JJ), ker tako nesebično deliš svoje znanje. Uživam v tvojih humornih vložkih, saj je to tudi moja energija. Včeraj sem se veliko naučila in iz srca nasmejala. Hvala punce, v vaši družbi je bilo navdihujoče!Po včerajšnji delavnici sem še bolj globoko prepričana, da želim tapkati s klienti. Ko tapkam, se počutim popolnoma v svojem elementu. Čutim, da sem na pravem mestu, v pravem trenutku in počnem prave stvari. Zato ne bom preveč nakladala, ampak grem kar tapkat, da čim prej opravim izpitne zahteve JJJ.
Objem!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
hvala za prijetne ure v tvoji in družbi ostalih tečajnic, čudovite osebnosti! Vedno nekaj novega, zanimivega - učimo se vsak dan na vseh področjih JJJ. Hvala, da nam odkrivaš - pomagaš odkrivati - stare in nove svetove JJ.
Vse dobro in objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Za tapkanje pa si bom prav tako na dnevni ravni vsaj 1x vzel čas. Zaenkrat to v avtu vedno po službi počnem in zeham ves čas JJJ.
Lepo bodi.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
Morda se še spomniš primera s seminarja, ko je učenec 1. razreda pri pripravi za tapkanje izjavil, da ne verjame v čarovnije, me potem "zasledoval" po hodnikih in to neprestano ponavljal. Nehal je šele po ponovnem individualnem tapkanju z izjavo :"Ne verjamem v čarovnije". Včeraj je ta učenec (celi dve leti po zgoraj opisanem dogodku!!) prišel k meni in mi rekel, da bi rad tapkal. Ker že dalj časa nismo tapkali, najprej sploh nisem vedela, kaj točno hoče. Razložil mi je: ''Tapkanje je, da se pomiriš!!'' Ko sem ga vprašala, kakšno težavo ima, je povedal, da se drugi otroci nočejo pogovarjati in igrati z njim. Skupaj sva oblikovala geslo in pohvalo in odtapakala le en krog, ker je prišla kolegica. Naslednji dan sem ga vprašala, če je bilo v družbi z otroci kaj drugače. Zadovoljno mi je povedal, da ni imel nobenih problemov, ko se je igral s prijatelji. Vprašala sem ga: "A zdaj verjameš v čarovnije?" Odgovor je bil: "Ja." JJJJ
Pa lep dan ti želim JJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena, draga Pika!
Pridružujem se vsem lepim in pozitivnim pohvalam za VDT. Globok poklon tebi, tvojim učenkam, ki so pripravile predstavitve, organizaciji, jutranjemu napitku, kosilu, pecivu... Bilo je prelepo, a hkrati zame boleče pri zadnji predstavitvi, ki mi je obudilo spomin, ko sem pri prvem porodu izgubila sina. Solze so nezadržno tekle in tekle, v prsih je stiskalo, a na koncu, po tapkanju je prišlo veliko olajšanje, ki drži še sedaj in sem neizmerno hvaležna za to. Ja, posledica tega dneva pa je, da sem pričela pridno tapkati, pa tudi knjiga je že skoraj prebrana. Čestitke avtorjem!
Sicer pa se že sedaj veselim naslednjega VDT, upam samo, da mi kakšna nujna obveznost ne prepreči udeležbe. Pa saj poznam eft, ki mi lahko pomaga JJJ.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Jaz sem nekako v mentalnih prestavah in razumevanju to sprejel šele nekje pri svojih 65 letih, še danes pa tega nisem v popolnosti sposoben uveljavljati v praksi. Brez zavedanja, da kreiram vse dogodke, ki se mi v življenju zgodijo, sam, ni mogoče bolj resno nadaljevati s svojim duhovno duševnim razvojem. Ena zelo globoka psihološka reč obstoja v nas za naš duhovni razvoj in ta je točno tista, katero smo tapkali v ponedeljek. Upor proti spremembi. Naš ego zelo – neizmerno! uživa, da se mu ni potrebno spremeniti, ali da se okolica spreminja, da se njemu ni potrebno prilagoditi. Blazno se bojimo izgubiti mašila, ki nam (kao) dajejo notranjo izpolnitev.
Naša življenjska naloga je vedno tiso, da delamo tisto, česar se najbolj izogibamo, nam je zoprno in boli. Bežanje pred življenjskimi izkušnjami je bežanje pred življenjem, je bežanje pred karmo. Če je ne boš odslužil danes, jo boš jutri, če ne pa v naslednjem življenju.
Mislil sem ti napisati zelo malo, pa sem se kar razpisal JJJ.
Želim ti lep dan,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hvala ti, draga Pika za tvoj odziv JJ. Za pisanje 'po naročilu' imam ovire (še za tapkat), spontano pa vse prihaja in bi lahko pisala … Sem že večkrat razmišljala, če ti svoje uvodnike shranjuješ - upam, da jih, ker res niso samo za enkratno uporabo. Oblika me spominja na zapis, ki ga ima Oprah v svoji knjigi Vse, kar vem. Tvoja vsebina je seveda drugačna, a edinstvena in vredna večkratnega branja. Še vreme drži z nami pred 10. marcem … ne bo nas spustilo v razcvet, dokler se ne oddahnemo in nato počistimo zimsko kramo oz. nanose in naplavine iz življenja pred tapkanjem, ki nas držijo zamrznjene v privzgojenem razmišljanju … se počutim včasih kot fosil, ki se oživlja skozi preobrazbo misli in občutkov …
Bodi lepo. Se poslavljam z vrnjenim močnim objemom!
Lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
… Hecno mi je bilo tudi to s poslušanjem in neprekinjenim tapkanjem. Ker jaz ne znam samo poslušati, ampak se mi zdi, da je moja naloga, da povedano zadevo analiziram in nato podam nek izvleček, zgoščen pogled na zadevo, nasvet. Kaj pa vem, zakaj sem tako storilnostno naravnana... V ponedeljek pa sva po kosilu s sinom nekaj klepetala. In on mi je začel govoriti o neki zadevi. Običajno bi ga prekinjala z nekimi podvprašanji, nasveti itd. Tokrat pa sem neopazno tapkala karate točko in dodajala le "ja", "mhm", ponovila zadnjo besedo ... in najin pogovor je kar trajal in trajal. Pri čemer je sam prišel do nekih zaključkov, ne da bi mu jih jaz ponudila. Res, ne pretiravam. Čudežno! JJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, pozdravljena,
najprej, oprosti, ker pišem iz službenega maila. Domač računalnik mi je nekaj časa crkaval in očitno dokončno vzel konec. In zdaj sem bosa. Kako me to jezi! Na mobiju mi je pa bedno pisat sporočila.
Torej, sobotno in nedeljsko tapkanje, izobraževanje je bilo veliko, veliko več kot samo izobraževanje. Nepozabno druženje s tabo in ostalimi izvajalkami in izvajalcem. Nekatere moje težave so ostale dobesedno v Ljubljani. Ko sem se v nedeljo zvečer vrnila domov, se mi je zdelo, kot da sem na nek način bolj odrasla, bolj zrela, ne več ista. In moja ''veš mašina'' pere, samo je tako glasna, da me ponoči zbuja. Pa naj ji bo....samo, da pere JJJJ.
Hvala tebi in vsem ostalim za ta nepozabni vikend.
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zivjo Pika,
hvala ti za krasno soboto! Vsakic, ko tapkamo takole skupaj in se ucimo, se zavem, kok je fajn, da tapkam…. pa tudi kok mam se za delat… Sem potem v nedeljo tapkala in je bilo prav zanimivo. Ugotovila sem (no, to ze vem, pa vsakic znova ugotavljam), da hlastam po pozornosti, ker je ocitno nisem imela kot dojencek, tistega obcutka sprejetosti, ki bi bil čisto samo zato, ker sem se rodila in sem. Pa sem doumela, da zakljucni stavek z bozjim otrokom sploh ni tako napacen. Nisem verna, ampak rojstvo Jezusa, v smislu brezpogojnega sprejemanja tega otroka se lepo navezuje na koncept bozjega otroka. Mogoce je pa zato tistim starejsim tapkalcem to tako zelo sedlo? No, priznam, da je meni tudi.
Kakorkoli ze, zelim ti lep dan,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Bom delala naprej. Lažja sem ene 100 ton. Ampak še ne peresno lahka …
Hvala JJJ.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Knjiga Kako je EFT spremenil moje življenje …in lahko tudi vaše (2.del)
17 resničnih zgodb resničnih ljudi iz Slovenije.
Vsebina knjige:
Neža Kunej: Večerno tapkanje z otroki
Branka Jesihar: Šaman na Gorjancima / Šaman na Gorjancih
Maša Kandušer: Kurc gleda prijaznost
Urša Zakrajšek: Ko se na vroč poletni dan ''odpelje'' mačku
Sara Kovačič: Ko se pisanje diplomske naloge ustavi na polovici
Berta Rebol: Magnet za komarje
Nina Rapilane Obran: Ko je operacija edina možnost
Simona Knavs: Pomladansko pospravljanje
Mojca Krmpotić Wieczorek: Zdaj te lahko izpustim
Renata Čimžar: Megla v glavi
Ana Petelin Grubišić: Ko ti težava pokaže pot
Maja Razpotnik: Hvala vesolju za EFT
Helena Cesar: Tapkanje, nepogrešljiva podpora pri sprejemanju sebe
Daša Fras: Zaljubljena v EFT
Klavdija Herga: Sina sem iz strahu zaprla v nevidno kletko svoje ljubezni
nepodpisana zgodba, a z elektronskim naslovom za pogovor: Bilo je nekoč …
Adil Huselja: Strah in travme
Izdala založba Chiara, cena knjige: 14,95 EUR. Na voljo v vseh knjigarnah in pri založbi:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Video posnetek, ki ga je pripravila Barbara Žetko o svoji knjigi 7 mostov po prstih - s tapkanjem do sreče: https://www.youtube.com/watch?v=iXAW2hRg_m0&feature=youtu.be
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – seznam tapkanj v skupini po Sloveniji, pod vodstvom mojih učenk in učencev, najdete na tej povezavi: (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
 
-       vsak ponedeljek (razen zadnji ponedeljek v mesecu, ki je namenjen gostovanju v krajih Savinjske regije in bodo lokacije sproti sporočene) ob 19h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici v prvem nadstropju. Šola je nasproti celjskega letnega bazena in hotela Faraon. Vodi Alja Inkret Koštrun (obvezna predhodna prijava na 041/441-800 ali na mail aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki;
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru, v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (prijave na tel. 031 299 882 ali mail andreja.valcl@gmail.com);
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki zaželjeni. Nujen točen prihod, ker se vrata šole ob 19h zapirajo;
-          vsak prvi in tretji ponedeljek (18.decembra, …) ob 18h v Idriji. Prostori Medgeneracijskega centra. Vodi Mojca L. Portir. Prijave in informacije na 041 430 581 (Nina Trček) ali na medgeneracijski.center@duidrija.si. Zadnje srečanje pred poletjem – ponedeljek, 18.junija;
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki;
-      vsak torek ob 18h v Novi Gorici (Rožna dolina), na lookaciji Vipavska cesta 114. Vodi Tanja Turnšek. Prijave na 040 900 472 ali ttanja1963@gmail.com. Prispevek;
-          vsak četrti torek ob 19h na Pijavi Gorici (Škofljica). Lokacija – Gasilski dom Pijava Gorica, Gasilska ulica 3. Vodi Nina Rapilane Obran. Brezplačno. Več informacij na spletni strani http://www.projektzivljenje.si /ponudba/vadbe/custvena-higiena-z-eft/;
-       vsako drugo sredo (10.januar, 14.februar, …) ob 10h v Novi Goricimesečno tapkanje za člane UNITRI Nova Gorica. Prostori Medgeneracijskega središča. Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno;
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev;
-       vsak drugi četrtek v mesecu (12.april, 10.maj in 14.junij) ob 11h v Grosuplju. Brezplačno. V Mercator centru Brvace. Vodi Helena Cesar. V sodelovanju z Zlato mrežo. Več na http://www.zarek-hc.si/Predavanja-delavnice/Preprosti-prijemi-za-dobro-pocutje;
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir. Zadnje srečanje pred poletjem – četrtek, 21.junija;
-       vsak četrtek ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek;
-       vsak drugi četrtek ob 18.30h v Kranju – skupina izključno za otroke. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com;
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) – zaključena redna skupina v okviru Ljudske Univerze Radovljica, ostale skupine po dogovoru. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem, za lažji dostop do skritih vzrokov težav po potrebi ali želji v delo vključimo pogled v astrološko karto po metodi astrologa Tad Mann-a, Astrologija življenjske dobe.
 
 
-          v petek, 1.junija ob 18h na Straži pri Cerknem – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT na Taboru Karajžewc. Vodi Sara Kovačič. Več o dogodku na https://karajzewc.wordpress.com/;
-          v ponedeljek, 4.junija ob 18h v Idriji – 2.del začetne praktične EFT delavnice. Prostori Medgeneracijskega centra. Vodi Mojca L. Portir. Prijave in informacije na 041 430 581 (Nina Trček) ali na medgeneracijski.center@duidrija.si;
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 23.september 2017, 18.november 2017, 27.januar 2018, 21.april 2018, 16.junij 2018, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 21. in 22.oktobra 2017, 9. in 10.decembra 2017, 17.in 18 marca 2018, 19. in 20.maja 2018, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 17. in 18.februarja 2018, 23.in 24.junija, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT: v Ljubljani ob sredah popoldan od 16.30h do 20.30h: 18.januar 2018, 14.februar, 21.marec, 11.april, 9.maj, 6.junij, …v Vitacentru Naklo v četrtek, 22.februarja, 22.marca, 19.aprila -  http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT – urnik je objavljen sproti - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.emofree.com, seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Oddaja Studia Proteus, februar 2018:
Praktična EFT predstavitev za postojnčane, ki smo jo imeli 7.februarja 2018, EFT je od 6.minute naprej: https://www.youtube.com/watch?v=Do8evnIcRqc&feature=share
 
Revija Zarja št.3, januar 2018:
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 3.januarja 2018:
na začetku posnetka je napovednik, EFT pa od 18.minute naprej: http://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174511761
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
 
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej...http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 

 


Te e-novičke prejemate, ker ste se nanje v preteklosti prijavili osebno s svojim podpisom.

Če ne želite vec prejemati EFT novic, kliknite Unsubscribe
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic