11 junij, 2018

EFT novice 11.6.2018 in o (malo zakamuflirani) carobni palici

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
najprej za potrebe reda – EFT novice so sproti objavljene na spletni strani (http://eftnovice.blogspot.com/), če pa vam je ljubše, lahko nadaljujete z branjem kar v tem mailu, (na koncu katerega imate vedno možnost za klik na odjavo).
 
In potem – sva v soboto (po tokrat res fenomenalnem kosilu) stali z eno od udeleženk celodnevnega tapkanja ob mizi s knjigami in Flaškami in listali EFT slikanico Čarovnikova želja.
Pa se ta mlada tapkalka, ki je tudi že mamica, obrne k meni in reče – a ne, kako bi bilo fino, ko bi starši v Baby centrih poleg vozičkov, oblačil, igrač in ostalega lahko kupili še čarobno palico – če za nič drugega pa zato, da bi z njo pomagali svojim otrokom, da bi lažje in brez strahu zaspali.
Tako je seveda videti na prvi pogled – otrok lepo zaspi in starš si oddahne – vse je OK.
A povezave gredo v globljih plasteh, zanke, v katerih se vrtimo, pa na prvi pogled sploh niso smiselne.
Pogosto je tako – ko si oddahne, v resnici oddahne starš, takrat si lahko (končno) oddahne tudi otrok.
Tako da - čarobno palico že imamo, samo vidimo je ne.
In vajeni je nismo.
Ko smo v soboto zjutraj začeli dan, smo si postavili izhodišče – to je dan zame, za gledanje vame, za opazovanje mojih lastnih globin, za učenje o meni.
O meni.
Mene v celoti namreč ni v nobeni knjigi, sebe se učim – sama …
To, kar sem začutila ob pogovoru v soboto, pa takrat še ni bilo zrelo za besede – čarobna palica iz EFT slikanice je moja ljubeča pozornost – do sebe.
Do sebe.
Do svojega resničnega notranjega doživljanja, odzivanja, čutenja.
V soboto smo to v velikih količinah delali ves dan JJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 11.junija od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vhod s strani. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki;
-          v torek, 12.junija ob 17.30h v Ljubljani – EFT delavnica. Zaključeno za naročnika;
-          v soboto, 16.junija v Ljubljani – celodnevna AAMET 1.stopnja.
-          v nedeljo, 17.junija od 10h do 18h v Ljubljani – Raising your vibration. Tapkanje z Jaqui Crooks. Za prijave, podrobnosti in plačilo kliknete na: http://www.jacquicrooks.com/raising-your-vibration.php?site=jcrooks;
 
 
-          v ponedeljek, 18.junija od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vhod s strani. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki;
-          v sredo, 20.junija ob 18.30h v Ljubljani – EFT delavnica pred poletnim solsticijem – risanje simbola Roža življenja, tapkanje in Flaška. Cena za risanje, tapkanje in 0,5 litrsko Flaško bo 20 EUR. Tega brez prijaznega in podpornega (beri – na isti način ''norega', kot sem jaz) slovenskega izumitelja Flaške (https://www.flaska.si/steklo; https://www.flaska.si/kupi-flasko/spiritual/roza-zivljenja) seveda ne bi imeli prilike delati …
-          v soboto in nedeljo, 23. in 24.junija v Ljubljani – dvodnevna AAMET 3.stopnja.
 
 
-          od vključno četrtka, 21.junija do vključno nedelje, 24.junija na Bledu - Turning your dreams into reality. Tapkanje z Jaqui Crooks. Za prijave, podrobnosti in plačilo kliknete na: http://www.jacquicrooks.com/manifesting-turning-your-dreams-into-reality.php?site=jcrooks;
-          letos je na voljo tudi nekaj terminov za individualno tapkanje z njo in sicer v v petek, soboto ali ponedeljek (15., 16. ali 18.junija) v Ljubljani. Več o tem na http://www.jacquicrooks.com/one-to-one-blockbuster-session.php?site=jcrooks.
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pikaaaaaa, krasna si!!!! Meni je bil 9.6. neugoden, in zdaj, zdaj... se prijavljam na 20.6.!!!!
Hvala!!!
Objem.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
A veš, kar napišeš ''vse preberem brez razlike, tudi vejice in pike'' ... JJJ, pišem ti pa bolj slabo.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Nisem nic napisala glede mojega dozivljanja seminarja - tok se mi je dogajalo, ugotovitve so se zlagale, pa se sama s sabo sem imela veliko za opravit, tam in potem doma, se cel teden so bili ucinki… Tkole gre - tapkam predvsem zaradi sebe, malo tudi zaradi svojih bliznjih, na 2. stopnjo sem prisla, da izvem nekaj novega ter nadgradim svoje tapkalsko znanje in spretnosti. Zelela sem se tudi nauciti nadomestnega tapkanja. Smo se enkrat na skupinskem tapkanju pogovarjali o tem, kako je nujno treba zaceti nadomestno tapkat tako, da najprej obdelas svoj odnos, svoje custvovanje v zvezi z osebo, in dogajanjem, ki ga zelis tapkat v zvezi s to osebo. Pogovarjali smo se, ker sem se lotila nadomestnega tapkanja za bivsega moza, po metodi, stopim v njegove cevlje, in me je preplavila njegova energija, tako crna, tezka, da sem se komaj ven iz te godlje stapkala, to je bilo par let nazaj … In ta vikend sem dojela, da mi bo nadomestno tapkanje sluzilo, da bom spremenila svoj odziv, ponotranjila sem, da v tem grmu ticita vsaj 2/3 resitve.
Nisem si mislila, da me bo tako zagrabilo, ampak res se mi zdi fino, da bi se z drugimi udelezenkami dogovorile, da tapkamo druga z drugo. Fina skupinica smo bile in zahvaljujoc tebi in njim imam zeljo, da bi se se naprej izobrazevala. Kaj bo iz tega, bomo pa se videli.
Posiljam objem in pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
čeprav z malo zamude, še odziv z moje strani. Hvala za super seminar, tvoje bogato znanje in izkušnje, nalezljivo dobro voljo, ki zelo vpliva na dinamiko cele skupine. Podobno kot je pisala že ena od sošolk, sem imela tudi jaz pred tem kar nekaj debat med svojo glavo in telesom, češ, da bo to naporno, pa cel vikend, kdaj se bom spočila, ker bo naslednji teden poln obveznosti... Malo spanja je res manjkalo JJJ, ostalega pa nič. V bistvu sem v obeh dneh dobila precej dodatne energije za tapkanje, nove, zelo uporabne pristope (s tem imam pri sebi še kar težave, ker sem običajno še presplošna), poguma za moje načrte, ko bojo dozoreli in tudi zelo zanimivo izkušnjo biti poskusni zajček JJJJ.
Kar mi je najbolj ostalo v spominu in izkušnji je ravno to, pa končno tudi dovoljenje sebi za redko (nekaj)besedno tapkanje. Se mi zdi, da do zdaj nisem našla pravih besed za to, zdaj pa mi nekajkrat že je in nisem imela težav z uhajanjem pozornosti (moje staro prepričanje). Sicer pa hvala tudi za skripiti, ki ponujata veliko iztočnic in predlogov. Komaj čakam na poletje, ko bom imela za vadbo, sploh z drugimi, več časa. Trenutno mi je to še kar (pre)velik izziv. 
Lep pozdrav in objem, pa uspešen teden,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ena odločnost je v men zrastla. izzivov nič koliko, vsake toliko se najde lik, ki misli, da je treba komplimente talat. jasno, da me nekateri ne ogrožajo, pri drugih se začnem pa trest, da skoraj ne morem delat in govort, se pa zdaj lahko toliko zberem, da kaj odbrusim - tega prej nisem nikol mogla, ker je bil freeze ppremočen.
torej consideriram, da napredujem.
vse je dobro, zame si pa naredila več kot kdorkoli na planetu …
volim te
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
V soboto se mi je razjasnilo tudi, da imam eno hecno navado: kar naprej se vračam v miselnost, da ko bom enkrat vse poštimala, bo pa konec trdega dela, bo mir v mojem življenju in na svetu in bom lahko samo še uživala. "Aha." (Narekovaji so zato, da se ob branju začuti sarkazem.) Ko že enkrat mislim, da sem se naučila, da je "štimanje" sebe in sveta in vesolja pač neskončna zgodba, ki se začne vsak dan znova in da se splača od trenutka do trenutka skrbeti za dobro počutje, dobro stanje duha in telesa ... ko že mislim, da sem razumela vsaj to, se ujamem, da spet razmišljam: "Sam' še tole poštimam, pa bo!" Kaj bo? Nič ne bo! "Ponovi vajo", to bo! Od tapkanja do tapkanja, od danes do jutri, v nobenem trenutku se ne bo zgodilo, da bi jaz stapkala tisto ključno zadevo, da se bo potem kar vse postavilo na svoje mesto za vedno. Stvari se seveda postavijo na svoje mesto, ko tapkaš, itak, tapkanje je "magic", ampak s tako lahkoto spet pobezljajo ... Ja, še bom tapkala.
Hvala ti za vse!
Lepo bodi,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
bilo mi je nepozabno. Nisem  si mislila, da je možno tako živo čutiti okove, rešetke zapora, v katere se počutim vpeta. Hvala za varno okolje, za sprejetost, za občutek, da si vsega ne domišljam, da nisem čudna, ampak, da je vse to res možno čutit, občutit.
Telo se mi je zakrčilo, potrebovalo je zrak, noge me niso nesle, v pljučih me je stiskalo. Zid, ki me obdaja, je bil tako resničen, tako zadušljiv, da je kar strašljivo, kaj se mi dejansko dogaja. Kako strašno globoka je tale naša psiha. Kako globooooooko pod površjem je tale skala v oceanu! In kako lahkotno jo zanemarjamo vsak dan! Z vso to ranjenostjo vsak dan peljemo življenje, opravljamo poklic, vzgajamo otroke, omogočamo kopiranje naših vzorcev, hkrati pa sami samo še bolj tonemo, se zanemarjamo, se pozabljamo. Z leti, desetletji, pa se popolnoma izgubimo. Ne najdem se več. Spomnim se trenutka, ko sem si rekla, da je treba poskrbeti sedaj za otroke, zase bom že potem. Očitno je to prešlo v avtomatizem in sedaj se ne najdem več. Ne vem, kje naj se iščem…
Kot sem rekla, ni važno, koliko si star. Starost je samo številka, ki ti pove, koliko časa si imel na razpolago, da razviješ svoj potencial, zasnovo, da seme vzklije, kaj pa boš dejansko naredil iz tega, je odvisno od tebe. Lahko da čisto nič, lahko pa kaj več. Ampak, ko si mali, poznaš le en način delovanja sveta, ko sem postala najstnica, sem ugotovila, da obstaja še kakšna resnica, ne le ta, ki sem jo poznala do sedaj kot absolutno, sedaj, v zrelih letih, ko ugotavljam, da imam težave, pa sem spoznala tudi orodja, ki mi omogočajo, kako se rešiti okov, a samo spoznanje še ni dovolj. Na meni je, da se lotim zloglasnega ''rudarjenja''. Mislim, da me je kar malo strah. Orng strah. Kaj bom odkrila. Ali bom vsemu kos?
Pika, še enkrat globoka hvala. Sem na začetku. Vsaka pot se naredi s prvim korakom. Zame je bil narejen danes.
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Knjiga Kako je EFT spremenil moje življenje …in lahko tudi vaše (2.del)
17 resničnih zgodb resničnih ljudi iz Slovenije.
Vsebina knjige:
Neža Kunej: Večerno tapkanje z otroki
Branka Jesihar: Šaman na Gorjancima / Šaman na Gorjancih
Maša Kandušer: Kurc gleda prijaznost
Urša Zakrajšek: Ko se na vroč poletni dan ''odpelje'' mačku
Sara Kovačič: Ko se pisanje diplomske naloge ustavi na polovici
Berta Rebol: Magnet za komarje
Nina Rapilane Obran: Ko je operacija edina možnost
Simona Knavs: Pomladansko pospravljanje
Mojca Krmpotić Wieczorek: Zdaj te lahko izpustim
Renata Čimžar: Megla v glavi
Ana Petelin Grubišić: Ko ti težava pokaže pot
Maja Razpotnik: Hvala vesolju za EFT
Helena Cesar: Tapkanje, nepogrešljiva podpora pri sprejemanju sebe
Daša Fras: Zaljubljena v EFT
Klavdija Herga: Sina sem iz strahu zaprla v nevidno kletko svoje ljubezni
nepodpisana zgodba, a z elektronskim naslovom za pogovor: Bilo je nekoč …
Adil Huselja: Strah in travme
Izdala založba Chiara, cena knjige: 14,95 EUR. Na voljo v vseh knjigarnah in pri založbi:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Video posnetek, ki ga je pripravila Barbara Žetko o svoji knjigi 7 mostov po prstih - s tapkanjem do sreče: https://www.youtube.com/watch?v=iXAW2hRg_m0&feature=youtu.be
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – seznam tapkanj v skupini po Sloveniji, pod vodstvom mojih učenk in učencev, najdete na tej povezavi: (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
 
-       vsak ponedeljek (razen zadnji ponedeljek v mesecu, ki je namenjen gostovanju v krajih Savinjske regije in bodo lokacije sproti sporočene) ob 19h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici v prvem nadstropju. Šola je nasproti celjskega letnega bazena in hotela Faraon. Vodi Alja Inkret Koštrun (obvezna predhodna prijava na 041/441-800 ali na mail aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki;
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru, v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (prijave na tel. 031 299 882 ali mail andreja.valcl@gmail.com);
-          vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki zaželjeni. Nujen točen prihod, ker se vrata šole ob 19h zapirajo. Zadnje tapkanje pred počitnicami – 18. junija;
-          vsak prvi in tretji ponedeljek (18.decembra, …) ob 18h v Idriji. Prostori Medgeneracijskega centra. Vodi Mojca L. Portir. Prijave in informacije na 041 430 581 (Nina Trček) ali na medgeneracijski.center@duidrija.si. Zadnje srečanje pred poletjem – ponedeljek, 18.junija;
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki;
-      vsak torek ob 18h v Novi Gorici (Rožna dolina), na lookaciji Vipavska cesta 114. Vodi Tanja Turnšek. Prijave na 040 900 472 ali ttanja1963@gmail.com. Prispevek;
-          vsak četrti torek ob 19h na Pijavi Gorici (Škofljica). Lokacija – Gasilski dom Pijava Gorica, Gasilska ulica 3. Vodi Nina Rapilane Obran. Brezplačno. Več informacij na spletni strani http://www.projektzivljenje.si /ponudba/vadbe/custvena-higiena-z-eft/;
-       vsako drugo sredo (10.januar, 14.februar, …) ob 10h v Novi Goricimesečno tapkanje za člane UNITRI Nova Gorica. Prostori Medgeneracijskega središča. Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno;
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev;
-       vsak drugi četrtek v mesecu (12.april, 10.maj in 14.junij) ob 11h v Grosuplju. Brezplačno. V Mercator centru Brvace. Vodi Helena Cesar. V sodelovanju z Zlato mrežo. Več na http://www.zarek-hc.si/Predavanja-delavnice/Preprosti-prijemi-za-dobro-pocutje;
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir. Zadnje srečanje pred poletjem – četrtek, 21.junija;
-       vsak četrtek ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek;
-       vsak drugi četrtek ob 18.30h v Kranju – skupina izključno za otroke. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Zadnje tapkanje pred počitnicami – 21.junija;
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) – zaključena redna skupina v okviru Ljudske Univerze Radovljica, ostale skupine po dogovoru. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem, za lažji dostop do skritih vzrokov težav po potrebi ali želji v delo vključimo pogled v astrološko karto po metodi astrologa Tad Mann-a, Astrologija življenjske dobe.
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 23.september 2017, 18.november 2017, 27.januar 2018, 21.april 2018, 16.junij 2018, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 21. in 22.oktobra 2017, 9. in 10.decembra 2017, 17.in 18 marca 2018, 19. in 20.maja 2018, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 17. in 18.februarja 2018, 23.in 24.junija, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT: v Ljubljani ob sredah popoldan od 16.30h do 20.30h: 18.januar 2018, 14.februar, 21.marec, 11.april, 9.maj, 6.junij, …v Vitacentru Naklo v četrtek, 22.februarja, 22.marca, 19.aprila -  http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT – urnik je objavljen sproti - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.emofree.com, seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Oddaja Studia Proteus, februar 2018:
Praktična EFT predstavitev za postojnčane, ki smo jo imeli 7.februarja 2018, EFT je od 6.minute naprej: https://www.youtube.com/watch?v=Do8evnIcRqc&feature=share
 
Revija Zarja št.3, januar 2018:
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 3.januarja 2018:
na začetku posnetka je napovednik, EFT pa od 18.minute naprej: http://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174511761
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
 
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej...http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 

--
Te e-novičke prejemate, ker ste se nanje v preteklosti prijavili osebno s svojim podpisom.
Če ne želite vec prejemati EFT novic, kliknite Unsubscribe
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic