19 marec, 2018

EFT novice 19.3.2018 in kaj lahko naredite, ce ne morete tapkati sami

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
vsako leto po končanem Vseslovenskem dnevu za tapkanje s predavatelji posedimo v dvorani, ki je bila ravnokar polna, in si podelimo svoje prve vtise, brez cenzure, brez analize, še razpršene, a zelo zelo iskrene.
Vsako leto se tudi vprašamo – nas vleče, da bi do poletja kaj delali skupaj?
Tako so se vsako leto rojevale posebne celodnevne praktične delavnice, ki so združevale pogled na posamezno področje in ogromno tapkanja.
(na tem mestu ne bom razlagala, kako dobrodejen je cel dan tapkanja s fokusom nase, na svoje življenje in na svoje počutje)
Letos sem močno čutila, da bi delali te intenzivne tapkalske dneve skupaj, ne samo v paru – in presenetljivo, vsi navzoči so se takoj strinjali JJJJ.
Tako smo v poletu tistega večera takoj določili tri sobote – 14.april, 12.maj in 9.junij – in evo, tapkanja bodo vodile zvezde Vseslovenskih dni – Cvetka, Tjaša, Renata, Berta, Vera, Helena in Neža (in seveda tudi jaz) – ne vsakič vse, točen program še nagruntavamo in ga še napišem, zaenkrat pišem samo datume, da si jih označite.
Naj napišem, da bodo posamezna tapkanja daljša, bolj poglobljena, ne kratka kot na Vseslovenskem, vsak od teh treh dni pa bo oblikovan kot neka smiselna celota.
Novost je tudi ta, da ne bomo v Ljubljani, pač pa toliko odmaknjeni iz mesta, da bomo imeli občutek, da smo v naravi, v bližini je tudi gozd, kjer bomo našli kakšno drevo, ki bi se hotelo objemati z nami (vsaj upam).
Poskrbljeno bo za toplo svežo hrano za kosilo in tople napitke čez cel dan.
Lokacija je že določena, tik ob izvozu iz avtoceste, tako da z iskanjem ne bi smelo biti težav, parkirišč pa je za vse dovolj in so brezplačna.
Kar čutim, kako vas zanima, kje bomo, ne?
Cena celega dneva z vsem – 65 eur za udeležence Vseslovenskega dneva, 70 eur za hitre prijave (vsakič do sobote pred samim dnevom), za kasnejše prijave 80 eur.
 
Ne morete tapkati sami? Pridite tapkat z nami! JJJJ
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 19.marca od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vhod s strani. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki;
-          v torek, 20.marca ob 17.30h v Ljubljani – EFT delavnica. Zaključeno za naročnika;
-          v sredo, 21.marca v Ljubljani – začetna praktična 4-urna EFT delavnica (od 16.30h do 20.30h);
-          v četrtek, 22.marca ob 19h v Vitacentru Naklo – začetna praktična 4-urna EFT delavnica (od 16.30h do 20.30h). Obvezne predhodne prijave na recepciji Vitacentra (040 808 300 ali 04 251 9558);
-          v petek, soboto  in nedeljo, 23., 24. In 25.marca v Mariboru – Welness vikend. Hotel Habakuk.
 
 
-          v ponedeljek, 26.marca od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vhod s strani. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki;
-          v sredo, 28.marca ob 14.30h v Ljubljani – EFT delavnica. Zaključeno za naročnika.
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Video posnetek, ki ga je pripravila Barbara Žetko o svoji knjigi 7 mostov po prstih - s tapkanjem do sreče: https://www.youtube.com/watch?v=iXAW2hRg_m0&feature=youtu.be
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
mislim, da smo vsi občutili mirnost, blaženost, vse OK - naj ti takoj stopim ob bok, in ja, vse to sem prejela v ogromnih dozah, ker še danes drži JJJ. Naj povem, da sem iz dvorane kar odplavala, ko sem se peljala proti domu, sploh nisem vedela, da vozim - lebdela sem. takšno umirjenost in blaženost sem izrazila tudi na kavču, kjer sem zaspala kot dojenček JJJ. Mož me je komaj pripravil, da sem se premaknila v spalnico, spala v takšni milini in zbudila se v polnosti čutenja sama sebe. Naj traja JJJJJJJ.
Hvala tebi in vsem izvajalkam za čudovit - fantastičen dan. EFT - zakon!!!
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
verjetno vsak od nas po svoje doživlja dogodke v življenju, a VDT enostavno ne more pustiti nikogar brez posebnih občutkov, predvsem hvaležnosti … toliko odtenkov jo je! Hvaležnost za doživetje trenutkov prebuditve ob podajanju misli predavateljic in predavatelja … ob veselih snidenjih in spontanih objemih med pavzami … ob zehanju med tapkanjem perfekcionizma, odlašanja, odpora, (samo)obsojanja… vdihov in izdihov med gibanjem občutkov povezanosti z vsemi … ali na koncu ob dopuščanju biti ranljivi, obenem pa globoko hvaležni za svoj obstoj in sobivanje s svojimi dragimi, pa čeprav je včasih omejeno na trenutke …
Dan je bil enostavno rečeno popoln! Še sedaj mi je nepredstavljivo, od kje so prispeli tisti sončni žarki, ki so posijali na oder med Tjašino predstavitvijo.
To noč sem se po nekaj sladkih urah spanja zbudila. Očitno je bilo, da je bilo to zaenkrat vse, spanca ni bilo od nikoder, a tokrat mi ni bilo do tapkanja v postelji, zakaj ne morem spati. Nisem želela (pre)spati še ene noči brez da bi vedela, kje se moja duša sprehaja ta čas … želela sem si biti poleg, ko so se misli preživetega dne počasi v miru integrirale na svoja mesta. Veliko jih je zasedlo mesto v srcu, od koder izhaja notranji mir in radost, nekatere so dosegle um v upanju, da bom slišano še kdaj uporabila med tapkanjem in v pogovoru s samo sabo ali drugimi … nekaj pa jih je celo aktiviralo tiste predele, od kjer izvira moje odlašanje, saj sem že dopoldan šla iskat informacije, kdaj imaš razpisano 1. stopnjo EFT.
Hvala ti še enkrat za vso organizacijo od prijave do registracije, za ponudbo dobre hrane … hvala za vse, ki si jim omogočila predati osebno sporočilo na odru in hvala vsem, ki ste enostavno BILI tam.
Topel objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
v soboto se nisem zbudila ravno v elementu, bila sem nekako brez prave energije in nisem vedela, ali bom ta dan res tako lepo preživela, kot sem si ga zamišljala že dva meseca. Takoj, ko pa sem vstopila v meni znano stavbo in po zaužitju krepčilnega smoothija, so me že začeli preplavljati drugačni občutki. Komaj sem čakala, da se 7. Vseslovenski tapkalski dan začne in res - z vsakim naslednjim tapkanjem sem čutila vse večje navdušenje, da sem lahko del te tvoje zgodbe, in vse bolj se me je polaščala neka razigranost in čudovit občutek, da je življenje res SUPER, če imaš okrog sebe take ljudi. Tudi jaz sem ostala brez besed, zato ti šele danes pišem.
Upam, da se bom lahko udeležila še zelo veliko Vseslovenskih tapkalskih dni, saj mi dajo toliko pozitivne energije, da se počutim, da bi lahko gore premikala.
Hvala ti Pika za vse JJJJJJJ
Lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, ti brez teksta???
JJJJ
LP
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
zmer je pol nekam tko..."brezveze" pisat, ker vsi isto ponavljamo, se mi zdi. Pa tko al tko ne moreš povzet energije, besede so prazne. Ampak moram napisat, zaradi tebe, k tolk vlagaš v nas. To leto je bil VDT res najboljši od vseh (pa sem samo 1x manjkala). Vsaj za naju z ----. Vsaka tema je bila za eno ali kar za obe. Pa fino je bilo, ker smo velik s tabo tapkal in se smejal - meni si ti najboljša na odru. Moram pa reči, da so bili letos vsi predavatelji dobri - vsak po svoje me je dregnil in se me dotaknil. Ali priklical kakšen AHA! Trenutek…
Hvala ti.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
bilo je lepo! V meni so se porodile nove ideje za tapkanje in risanje. Še isti večer sem en zid dala v mandalo.
Se vidimo,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
uf, res je bil dan presežkov. Sama sem doživela kar nekaj uvidov v svoje stanje odnosa do sebe, nekaj AHA efektov, na katere sem včeraj na sprehodu skozi gozd tapkala s tako strastjo, kot že dolgo ne.
Naj živi VDT!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Šele zdaj se javljam. Kot vsako leto – vedno znova me začudi, s kako veliko energije me napolni to »celodnevno sedenje«. Letos pa sem še posebej (zaradi zadnje predstavitve – ki je bila sicer čudovita – toda na dan je pripeljala veliko čustev) – prav čutila, kako rabim en dolg dolg sprehod s svojim psom. In bil je krasen večer. Potem sem pa še doma kar nekaj časa (vsa polna nečesa, ne vem točno česa – ampak je bilo polno in fino) kar neki delala, kar neki… In potem sem vsa blažena šla spat.
Super je blo.
Lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, živijo,
najprej čestitke tebi za izvedbo vseslovenskega tapkanja. Potem tebi HVALA od mene.... ker imaš občutek, ker si oder z avtorji speljala na prijazen (meni) način. Hvala, ker me vodiš skozi faze te moje socialne fobije.
Zdaj pa še čestitke vsem ostalim nastopajočim. Čisto vse teme so bile krasne, meni pisane na kožo, še najbolj sem se našla .... v perfekcionizmu!!!, pa sem mislila, da to ni (več) moje. In komaj čakam, da sprobam pred ogledalom "Jaz sem "karkoli že".
Se vidimo kmalu.
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika pozdravljena,
v soboto je bilo res čudovito, v meni se je sprostilo toliko energije, bila sem pomirjena sama s sabo in s celim svetom, ta občutek je tudi v nedeljo bil zelo intenziven.V meni se je prebudila hvaležnost, hvaležnost za vse. Zdaj se v mislih ali pa na glas zahvalim za stvari, za občutke ali pa ko vidim bližnje zadovoljne, za vse to se zahvalim, prej je to šlo kar mimo mene, kot da je to samoumevno. Naj to novo spoznanje kar traje v mislih , besedah in dejanjih.
Pika hvala ti, za tvoj trud, da organiziraš dan vseslovenskega tapkanja.
Hvala tudi vsem nastopajočim, v vsaki zgodbi sem našla tudi del sebe.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Še enkrat hvala za čudovit VDT, sem se tako sprostila, da si tudi zapomnila nisem veliko idej posameznih predavateljev JJJ, mi je Cvetka poslala nekaj fotografiranega gradiva JJJ
Lep dan ti želim,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
najlepša hvala za res izredno soboto!!! Za naslednje leto sem si že rezervirala termin!!!
Komaj čakam, da se vidimo v soboto,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, res je bil to čudovit dan. Kot vedno, Pika, te občudujem, da znaš pripraviti tako lep, pomemben, koristen, prijeten... dan!
Hvala in lep pozdrav! JJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zdravo, res je bilo super. Vsaka tema je bila zanimiva in življenjska. Vsak izmed nas lahko kaj uporabi. Vse tapkalke, ki so se predstavile, s teboj vred, ste enkratne in občudovanja vredne. Čestitke!
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Drugače je pri meni stanje še kar precej razburkano, ampak z Eft-jem še kar dobro krmarim. Veš, zdi se, da sem prišla v obdobje, polno preizkušenj. Nikakor mu ne morem in niti ne poskušam uiti. Verjamem, da bo prav to prispevalo k dvigu kakovosti mojega nadaljnjega življenja. Tako pač je ...
Objem!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
In sva zadnjič tapkala, da ga je strah delat prevale. In ga sprašujem, da odkrijem, kaj je zadaj, zakaj, kdaj, vedno? itd in on reče: prevale me je strah delati zato (in potem zaupno zašepeta), ker se bojim, da bo strop padel dol.
 
JJJJ
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Knjiga Kako je EFT spremenil moje življenje …in lahko tudi vaše (2.del)
17 resničnih zgodb resničnih ljudi iz Slovenije.
Vsebina knjige:
Neža Kunej: Večerno tapkanje z otroki
Branka Jesihar: Šaman na Gorjancima / Šaman na Gorjancih
Maša Kandušer: Kurc gleda prijaznost
Urša Zakrajšek: Ko se na vroč poletni dan ''odpelje'' mačku
Sara Kovačič: Ko se pisanje diplomske naloge ustavi na polovici
Berta Rebol: Magnet za komarje
Nina Rapilane Obran: Ko je operacija edina možnost
Simona Knavs: Pomladansko pospravljanje
Mojca Krmpotić Wieczorek: Zdaj te lahko izpustim
Renata Čimžar: Megla v glavi
Ana Petelin Grubišić: Ko ti težava pokaže pot
Maja Razpotnik: Hvala vesolju za EFT
Helena Cesar: Tapkanje, nepogrešljiva podpora pri sprejemanju sebe
Daša Fras: Zaljubljena v EFT
Klavdija Herga: Sina sem iz strahu zaprla v nevidno kletko svoje ljubezni
nepodpisana zgodba, a z elektronskim naslovom za pogovor: Bilo je nekoč …
Adil Huselja: Strah in travme
Izdala založba Chiara, cena knjige: 14,95 EUR. Na voljo v vseh knjigarnah in pri založbi:
 
 
in še – seznam tapkanj v skupini po Sloveniji, pod vodstvom mojih učenk in učencev, najdete na tej povezavi: (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
 
-       vsak ponedeljek (razen zadnji ponedeljek v mesecu, ki je namenjen gostovanju v krajih Savinjske regije in bodo lokacije sproti sporočene) ob 19h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici v prvem nadstropju. Šola je nasproti celjskega letnega bazena in hotela Faraon. Vodi Alja Inkret Koštrun (obvezna predhodna prijava na tel. 041/441-800 ali na mail aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki;
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru, v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (prijave na tel. 031 299 882 ali mail andreja.valcl@gmail.com);
-       vsak ponedeljek ob 18h v Velenju – na OŠ Šalek, v šolski knjižnici v 1.nadstropju. Vodi Adil Huselja. Več info na 041 445 052 ali adilhus65@yahoo.com;
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki zaželjeni. Nujen točen prihod, ker se vrata šole ob 19h zapirajo;
-          Vsak ponedeljek ob 18h v Lenartu. Lokacija– knjižnicaLenart. Vodi Mojca Zorman. Več info na mojca.zorman1@gmail.com ali 041 283 522;
-          vsak prvi in tretji ponedeljek (18.decembra, …) ob 18h v Idriji. Prostori Medgeneracijskega centra. Vodi Mojca L. Portir. Prijave in informacije na 041 430 581 (Nina Trček) ali na medgeneracijski.center@duidrija.si;
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki;
-          vsak torek ob 17 h v Mariboru. Lokacija M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave obvezne na 041 299 270 ali marjana.fras@gmail.com;
-      vsak torek ob 18h v Novi Gorici (Rožna dolina), na lookaciji Vipavska cesta 114. Vodi Tanja Turnšek. Prijave na 040 900 472 ali ttanja1963@gmail.com. Prispevek;
-          vsak torek ob 18h na Ptuju. Lokacija – Fürstova hiša.. Vodi Mojca Zorman. Več info na mojca.zorman1@gmail.com ali 041 283 522;
-       vsako drugo sredo (8.novembra, 13.decembra, …) ob 10h v Novi Goricimesečno tapkanje za člane UNITRI Nova Gorica. Prostori Medgeneracijskega središča. Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno;
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev;
-       vsako sredo ob 19h v Mariboru. Lokacija – Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Več info na mojca.zorman1@gmail.com ali 041 283 522;
-       vsako drugo in četrto sredo ob 18.30h v Borovnici. Lokacija – Galerija Barje, Rimska 28. Vodi Katja Logar Nadižar. Več info na katja.logar@gmail.com ali 051 232 617. Prostovoljni prispevki;
-       vsak drugi četrtek v mesecu (14.september, 12.oktober, 9.november, …) ob 11h v Grosuplju. Brezplačno. V Mercator centru Brvace. Vodi Helena Cesar. V sodelovanju z Zlato mrežo. Več na http://www.zarek-hc.si/Predavanja-delavnice/Preprosti-prijemi-za-dobro-pocutje;
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir;
-       vsak četrtek ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek;
-       vsak drugi četrtek ob 18.30h v Kranju – skupina izključno za otroke. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com;
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) – zaključena redna skupina v okviru Ljudske Univerze Radovljica, ostale skupine po dogovoru. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem, za lažji dostop do skritih vzrokov težav po potrebi ali želji v delo vključimo pogled v astrološko karto po metodi astrologa Tad Mann-a, Astrologija življenjske dobe.
 
 
-          osnovna šola – tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. Vodi Berta Rebol. V Kopru v torek, 20.marca od 17h do 21h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/.;
-          obtičal/a sem. Vodi Berta Rebol. V Ljubljani v petek, 23.marcaod 17h do 21h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/.;
-          v ponedeljek, 26.marca ob 18h v Idriji – EFT delavnica ''Kako s tapkanjem omilimo vsakdanji stres''. Prostori Medgeneracijskega centra. Vodi Mojca L. Portir. Prijave in informacije na 041 430 581 (Nina Trček) ali na medgeneracijski.center@duidrija.si;
-          življenje kot igra: Ne potrebujete njihovega odobravanja. Vodi Berta Rebol. V Kopru v torek, 27.marca od 17h do 21h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/.;
-          v petek, 20.aprila ob 16.00h v Ljutomeru  – praktična predstavitev delovanja metode EFT - "S tapkanjem do čustvene svobode". V prostorih Večgeneracijskega centra Pomurja - enota Ljutomer, Ormoška cesta 22. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi http://custvena-svoboda.si/dogodki;
-          v ponedeljek, 23.aprila ob 17h v Murski Soboti  – praktična predstavitev delovanja metode EFT. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi http://custvena-svoboda.si/dogodki;
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 23.september 2017, 18.november 2017, 27.januar 2018, 21.april 2018, 16.junij 2018, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 21. in 22.oktobra 2017, 9. in 10.decembra 2017, 17.in 18 marca 2018, 19. in 20.maja 2018, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 17. in 18.februarja 2018, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT: v Ljubljani ob sredah popoldan od 16.30h do 20.30h: 18.januar 2018, 14.februar, 21.marec, 11.april, 9.maj, 6.junij, …v Vitacentru Naklo v četrtek, 22.februarja, 22.marca, 19.aprila -  http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT – urnik je objavljen sproti - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.emofree.com, seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 3.januarja 2018:
na začetku posnetka je napovednik, EFT pa od 18.minute naprej: http://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174511761
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
 
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej...http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 

--
Če ne želite vec prejemati EFT novic, kliknite Unsubscribe
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic