22 januar, 2018

EFT novice 22.1.2018 in o notranjem kritiku

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
a ne, kako običajno se nam zdi, kadar nam ljudje povedo kakšno kritiko?
Se nam sploh ne zdi nič posebnega, mogoče se strinjamo, mogoče se branimo, razlagamo, se umaknemo, vse sorte, ampak globoko v sebi čudimo se pa v resnici sploh ne.
Ko pa nam kdo izrazi iskreno zadovoljstvo ob nečem, kar smo naredili, se nam pa zdi – čudno, nenavadno, neobičajno, pretirano, nepotrebno, skratka – narobe.
Hkrati pa prav vsak od nas razumsko jasno ve, da je pohvala hranljiva in podporna stvar.
Dokler je ne dobimo JJJJ.
Ob branju tegale spodnjega zapisa sem dobila rahlo vlažne oči in moja desna roka je takoj šla tapkat ključnico.
Če drugega ne, se mi je zdelo skrajno pretiravanje – tako zelo dobro pa spet ni …
Bom pa ja jaz sama najbolje vedela, če je dobro ali ne JJJ, ne pa nekdo, ki se s pisanjem ukvarja že celo življenje JJJ.
 
Pika moja,
zdajle je pri meni ura štiri zjutraj. Zbudil me je mehur in ko sem lezla nazaj v posteljo, sem videla, da mi gori lučka na mobiju, da sem dobila sporočilo. Tega po navadi sredi noči ne delam, ampak sem pogledala, kdo mi je pisal. Ko sem na zaslonu videla tvoje ime, se nisem mogla premagati in sem pogledala tvojo pošto. In potem te vidim v Zarji! In preberem, že čisto budna. NE MOREM TI OPISATI SILNIH ČUSTEV, KI ME PREVEVAJO! PONOSNA!!! Do konca in naprej! Jaz že vem, da znaš ti pisati, saj je vsak tvoj uvod v tedenske EFT novice prava mala mojstrovina, ampak sedaj bodo to vedeli tudi drugi! Sem morala kar vstati in ti to takoj napisati! Saj bom šla nazaj spat, pa ne vem, če bom od razburjenja lahko zaspala. Bom pa dva kroga odtapkala, ni kaj. Saj še znam!JJJJJ (mimogrede, kolk si luškana na fotki s knjigo! Ko te pogledam v obraz, pa v tiste tvoje hudomušne oči, …)
 
Zato bo eno od predavanj / tapkanj na našem Vseslovenskem dnevu za tapkanje (sobota, 10.marec 2018) tapkanje tega internega kritika.
Saj to včasih tapkamo na enournih skupinskih tapkanjih, ampak saj veste, kako fajn je, ko nas je med tapkanjem na kupu veliko.
Sploh bo letošnji vsetapkalni dan res super super – kako nam je le uspelo spet sestaviti tako dober program? - bom pisala napovednik in ostalo naslednji ponedeljek.
Prijave pa se seveda že veselo zbirajo JJJ.
V glavnem – kar dobro nam gre JJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 22.januarja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vhod s strani. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki;
-          v torek, 23.januarja ob 17.30h v Ljubljani – EFT delavnica. Zaključeno za naročnika.
-          v soboto, 27.januarja v Ljubljani – celodnevna AAMET 1.stopnja.
 
 
-          v ponedeljek, 29.januarja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vhod s strani. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki;
-          v sredo, 1.februarja ob 15h v Črnomlju – EFT delavnica. Zaključeno za naročnika.
-          v soboto, 3.februarja v Ljubljani – celodnevno AAMET mentorsko srečanje in izpopolnjevanje.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Video posnetek, ki ga je pripravila Barbara Žetko o svoji knjigi 7 mostov po prstih - s tapkanjem do sreče: https://www.youtube.com/watch?v=iXAW2hRg_m0&feature=youtu.be
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
juhu, babi/mami je že navdušeno poročala, da te je brala v Zarji JJJJ dobro življenje s compom in z vsem še naprej,
objem
ps: že Bertina zgodba je v tanovi knjigi izjemna - tak odličen zen!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zdravo, Pika JJ:,
sem se odlocila, da te bom kar tikala JJJ. Ful je bilo fajn vceraj! Fajn je bit v druzbi tapkalcevJJJ. Hvala za to, kar pocnes in delis z nami!
Lep dezeven danJJJ,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Najprej zaželim srečno in polno prijetnih dni v letošnjem letuJJJ, pravijo, da za dobre želje ni nikoli prepozno. Rada bi vprašala, če sem slučajno kaj narobe kliknite pri odpiranju tvojih mejlov, kar jih v letošnjem letu nisem nič dobila. Priznam, da sem kar težko čakala ponedeljka s svežimi novicami od tebe, sedaj pa mi zelo manjkajo. Prosim preveri in me uvrsti v klub rednih bralcev tvojih novic. Prav lepo se ti zahvaljujem in ob prvem srečanju povem, kako sem se vsaj približno resila svojih težav.
Želela bi tudi na tretji tečaj pri tebi in bi mi novice res prav prišle.
Ostajam zvesta EFTjevka in te lepo pozdravljam,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljeni Pika,
najprej srečno in zdravo leto 2018. Ker sem danes videla vaš članek v Zarji sem si vas drznila opomniti kako pogrešam vaša ponedeljkova pisanja. Vsak torek sem najprej z nestrpnostjo pogledala vaša pisanja, sedaj pa že nekaj torkov ni nič. Manjkajo vaša spodbudna besedila. Če ste morda prenehali ali pa ste mene spustili? V vsakem primeru še enkrat hvala za vsa prelepa pisma.
lp
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
sem morda kaj zgresila, ker ni vec novic? Nastala je kar neka praznina, kot da sem odrezana od tapkalnih dogodkov…
Tapkanje je zakon!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena draga Pika!
Kar nekaj dni že razmišljam, pred koliko leti sva se prvič srečali, ko si nam v kolektivu - vrtcu, predstavila metodo EFT, ki me je takrat za čudo nekaterih sodelavk zelo pritegnila. Začela sem se udeleževati tvojih predstavitev in delavnic in EFT mi je zlezel pod kožo, vendar ne toliko, da bi ga redno uporabljala. Na tem področju sem bila bolj ''sezonski delavec''. Nekaj časa sem izvajala, pa spet ne, pa ne, pa ja, ampak zares nikoli nisem pozabila znanja, ki sem ga osvojila in občasno mi je prišlo prav. Posebno še takrat, ko je bilo res hudo. To pa se je dogajalo tudi v noči iz torka na sredo, ko smo imeli zapuščinsko razpravo in ko so privrela vsa čustva na plan, tako da sploh ni in ni bilo spanca. Pa sem uporabila mojo metodo in tapkala in tapkala sigurno eno uro in pol, vmes tudi jokala, vendar mi je odleglo. Potem sem še vstala in se dve uri zamotila s pregledovanjem dokumentov in spet tap,tap... Drugi dan so se stvari uredile, vse je šlo lepo skozi, tako da smo vsi trije zadovoljni.(brat in sestra). Spet me je potegnilo, zato bi rada moje znanje obnovila in poglobila. Še enkrat se prijavljam na ----- Aja, pozabila sem ti omenit, da sem metodo velikokrat uspešno uporabljala pri otrocih v vrtcu, imam tudi zadnjo knjigo zgodb, ki jo berem, super zanimiva, se kar najdem v kakšni zgodbi. Včeraj me je poklicala znanka in me prosila, če bi metodo predstavila upokojencem in sem z navdušenjem privolila. Zdaj je EFT poklical mene in zdi se mi, da je čas, da mu sledim.
Pika hvala ker si, pozdravček,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
res je čudovito, kako vesolje deluje: pomislim, da ti končno moram nekaj napisat, naslednji trenutek pa priletijo tvoje novice. Vsakokrat znova sem navdušena nad tem JJJ. Živela sem v prepričanju, da sem se pomotoma odjavila od tvoje pošte. Veš, res je dolgčas, če se ne oglasiš in če te tudi v ponedeljek zvečer ni na starem mestu.
Ampak dobro, spet si tu. Saj veš: super si in hvala, da si.
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Dons sem po dozivljanju in poskusu predelave spora/zamere trcila v eno precej mocno staro bolecino, za katero nisem niti vedela, da je tam, ker je tako mocno zakopana. Tako globoko, da sem cutila, da dozivljam bolecino kot dojencek…. Danes (na Silvestrovo) sem jo samo identificirala in nisem uspela veliko tapkat, ker so me cakali pri zajtrku, tko da zelo dobro vem, kaj me caka v prihodnjih dneh…
A sem ti ze sploh kdaj povedala, da sem ti zelooooo hvalezna, da si bila in si moj glasnik EFTja na tej ljubi Zemljici ? Mislim, da ne…. Iskrena HVALA!!!!!
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
hvala za prijeten vstop v nov dan! Super predstavitev na TV! Moj mož je rekel - lej, lej, kar spotoma tapka! In obsedel pred tevejčkomJJJ.
Velik objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
nekaj časa te že nisem videla in te resnično pogrešam, saj tvoj smeh in tvoja energija res razsvetlita in obogatita življenje. Zadovoljna pa sem, da sem dve bivši sodelavki napotila na učiteljsko izobraževanjeJJJ.
Želim ti najboljše leto 2018 in hvala, ker si!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
V sredo sem kakšno uro pred zagovorom ugotovila, da se je fax preselu na drugo lokacijo... in pol panično tapkala, ker me je navigacija vodila v krogu in med nekimi tovarnami, samo do šole ne. :/ Malo se je blo treba pojokat in nasmejat absurdni situaciji JJJ. Pa v tem času me je klicu prijazn mož iz DPDja, da mi dostavi naše knigice. Presenečenje v pravem času! JJJ.
Pol so se stvari lepo odvijale. Zagovor je teku tekoče. U bistvu sem uživala v predstavitvi in na koncu umirjeno odgovarjala na vprašanja. V predavalnici so bli le ljudje, ki me podpirajo - čist tko kot sem si vizualizirala.
Ko sm stala na odru in prejela aplauz za uspeh mi je blo samo rahlo neprijetno, ampak globoko v sebi sem si ga tko želela JJJ. Hvala. Super si vodila solsticijsko tapkanje. Glih prou globoko in hitro.
Učeri sm bla čist spraznjena, dans se počasi sestaulam. Pečem pecivo in berem našo knjigo resničnih EFT zgodb JJJ. Odličn uvod si nrdila, bravo! +3 zgodbice sm prebrala in sm čist hvaležna, da sm lahko del neki tko posebnega.
Želim ti vse dobro v zaključku tega leta in začetku naslednjega.
ObjeeeemJJJ
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Svojo domačo nalogo pridno vadim na različnih izzivih, ki mi pridejo na pot. Nadvse hvaležna sem, da me je "nekaj" pripeljalo na tvojo predtavitev v Cankarjev dom. Zdi se mi, da sem končno našla nekaj, kar mi resnično pomaga in mi je v oporo v vsakem trenutku. Ne vem, kaj mi bo prinesla prihodnost, a se ji popolnoma prepuščam. Sedaj sem popolnoma fokusirana na posel, ker se leta 2018 resnično želim finančno osamosvojiti! in tapkanje mi bo pomagalo pri ovirah na moji poti navzgor. Tapkam večkrat na dan, včasi enkrat, včasih več zaporedij. Tesnobe ni več v takšnem obsegu, če pa se pojavi, jo s tapkanjem hitro odženem. Nimam tudi nikakršne želje po alkoholu. V tem primeru sem najbolj hvaležna za tapkanje, ker se končno počutim dovolj močno, da zmagam!!!
Vsak večer pred spanjem preberem zgodbo ali dve iz tvoje nove knjige. Krasne zgodbe z veliko navdiha!!
Ali imaš mogoče prvo knjigo še na zalogi? Rada bi prebrala tudi tiste zgodbeJJJJ.
Lep večer in en veeeeelik objem
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – seznam tapkanj v skupini po Sloveniji, pod vodstvom mojih učenk in učencev, najdete na tej povezavi: (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
 
-       vsak ponedeljek (razen zadnji ponedeljek v mesecu, ki je namenjen gostovanju v krajih Savinjske regije in bodo lokacije sproti sporočene) ob 19h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici v prvem nadstropju. Šola je nasproti celjskega letnega bazena in hotela Faraon. Vodi Alja Inkret Koštrun (obvezna predhodna prijava na tel. 041/441-800 ali na mail aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki;
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru, v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (prijave na tel. 031 299 882 ali mail andreja.valcl@gmail.com);
-       vsak ponedeljek ob 18h v Velenju – na OŠ Šalek, v šolski knjižnici v 1.nadstropju.  Vodi Adil Huselja. Več info na 041 445 052 ali adilhus65@yahoo.com;
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki zaželjeni. Nujen točen prihod, ker se vrata šole ob 19h zapirajo;
-          Vsak ponedeljek ob 18h v Lenartu. Lokacija– knjižnicaLenart. Vodi Mojca Zorman. Več info na mojca.zorman1@gmail.com ali 041 283 522;
-          vsak prvi in tretji ponedeljek (18.decembra, …) ob 18h v Idriji. Prostori Medgeneracijskega centra. Vodi Mojca L. Portir. Prijave in informacije na 041 430 581 (Nina Trček) ali na medgeneracijski.center@duidrija.si;
-          vsak torek ob 17 h v Mariboru. Lokacija M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave obvezne na 041 299 270 ali marjana.fras@gmail.com;
-      vsak torek ob 18h v Novi Gorici (Rožna dolina), na lookaciji Vipavska cesta 114. Vodi Tanja Turnšek. Prijave na 040 900 472 ali ttanja1963@gmail.com. Prispevek;
-          vsak torek ob 18h na Ptuju. Lokacija – Fürstova hiša.. Vodi Mojca Zorman. Več info na mojca.zorman1@gmail.com ali 041 283 522;
-       vsako drugo sredo (8.novembra, 13.decembra, …) ob 10h v Novi Goricimesečno tapkanje za člane UNITRI Nova Gorica. Prostori Medgeneracijskega središča. Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno;
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev;
-       vsako sredo ob 19h v Mariboru. Lokacija – Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Več info na mojca.zorman1@gmail.com ali 041 283 522;
-       vsako drugo in četrto sredo ob 18.30h v Borovnici. Lokacija – Galerije Barje, Rimska 28. Vodi Katja Logar Nadižar. Več info na katja.logar@gmail.com ali 051 232 617. Prostovoljni prispevki;
-       vsak drugi četrtek v mesecu (14.september, 12.oktober, 9.november, …) ob 11h v Grosuplju. Brezplačno. V Mercator centru Brvace. Vodi Helena Cesar. V sodelovanju z Zlato mrežo. Več na http://www.zarek-hc.si/Predavanja-delavnice/Preprosti-prijemi-za-dobro-pocutje;
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir;
-       vsak četrtek ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek;
-       vsak drugi četrtek ob 18.30h v Kranju – skupina izključno za otroke. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com;
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) – zaključena redna skupina v okviru Ljudske Univerze Radovljica, ostale skupine po dogovoru. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem, za lažji dostop do skritih vzrokov težav po potrebi ali želji v delo vključimo pogled v astrološko karto po metodi astrologa Tad Mann-a, Astrologija življenjske dobe.
 
 
 
-          od spočetja do rojstva – januarska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. Vodi Berta Rebol. V Kopru v torek, 23.januarja od 17h do 21h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/.;
-          življenje kot igra – vzemite usodo v svoje roke. Vodi Berta Rebol. V Kopru v torek, 30.januarja od 17h do 21h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/;
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote23.september 2017, 18.november 2017, 27.januar 2018, 21.april 2018, 16.junij 2018, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 21. in 22.oktobra 2017, 9. in 10.decembra 2017, 17.in 18 marca 2018, 19. in 20.maja 2018, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 17. in 18.februarja 2018, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT: v Ljubljani ob sredah popoldan od 16.30h do 20.30h: 18.januar 2018, 14.februar, 21.marec, 11.april, 9.maj, 6.junij, …v Vitacentru Naklo pripravljamo najprej obnovitveno delavnico za vse, ki ste v preteklosti že opravili praktično delavnico in metode ne uporabljate toliko, kot bi si sami želeli:četrtek, 14.september ob 19.30h  http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Tematske EFT delavnice – EFT za boljše počutje in več energije v Ljubljani: urnik še v pripravi.
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT – urnik še v pripravi - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 3.januarja 2018:
na začetku posnetka je napovednik, EFT pa od 18.minute naprej: http://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174511761
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
 
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 

--
Ce ne zelite vec prejemati EFT novic, kliknite Unsubscribe
Ce zečite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic