16 oktober, 2017

EFT novice 16.10.2017 in EFT izobrazevanje v katalogu KATIS je potrjeno in objavljeno!

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
no, pa smo dočakali presojo o primernosti ponujenih programov dodatnega izobraževanja za zaposlene v vzgoji in izobraževanju (KATIS katalog).
Naše avgustovsko neplanirano delo se je torej obrestovaloJJJ.
Spletne prijave so že odprte in se lepo polnijo, prvi dan prve izvedbe začetnega seminarja je določen za ponedeljek, 6.novembra 2017 - tako da vsi, ki berete te novice in ste zaposleni v šolstvu, vabljeni na vam že dobro znano spletno stran Ministrstva za izobraževanje - http://eportal.mss.edus.si/portal/web/guest.
Za letošnje ŠL smo ponudile dva različna programa, začetnega in nadaljevalnega, potrjena pa sta obaJJJJ.
Vse dodatne informacije – Simona Knavs, CPI, simona.knavs@cpi.si.
Kaj pa za tiste, ki niste zaposleni v tem sektorju?
Bo npr. Ministrstvo za zdravje kdaj subvencioniralo kakšno izobraževanje o učinkovanju tapkanja pri zmanjševanju vsakodnevnega stresa in delovne izčrpanosti?
Včasih se šalim, ko udeležencem začetne praktične EFT delavnice ob izročanju računa za udeležbo naročim, naj ga predložijo Ministrstvu, ki jim bo ta denar takoj in z veseljem vrnilo - ampak kaj, če to enkrat ne bo več šala, ampak resnica?
Do takrat pa – knjige o tapkanju se pišejo (knjiga resničnih EFT zgodb 2.del je tik pred izidom) in prevajajo, skupinska tapkanja se dogajajo skoraj povsod po Sloveniji, bolj poglobljena izkustvena tapkanja tudi – meni se zdi, da je podpora za premik kar dobra.
Eno tako podporo bomo skupaj naredili v soboto, 11.novembra 2017, ko bova z Barbaro Žetko skupaj vodili celodnevno tapkanje občutkov pomanjkanja – občutkov, da živimo v pomanjkanju časa, razumevanja, podpore, zdravja, energije - marsičesa.
Podroben napovednik še napišem, tole je samo najava, da si tisti, ki planirate malo bolj naprej, datum lahko označite.
In - še beseda o minuli soboti.
Včeraj sem ves dan preživela v neke vrste integraciji vsega, kar smo skupaj dosegle v soboto.
Kajti celo meni, ki ta proces ponavljam že leta, se je na samem koncu našega tapkanja, ko smo šle ponovno ustvarjati in režirati cel proces rojevanja, ta dodatno obogatil s prisotnostjo vseh, ki smo ta dan skupaj tapkale.
Kakšna polnokrvna, ljubeča, močna podpora je to bila!
Nepopisno, neopisljivo in nepozabno.
A na srečo – zelo ponovljivoJJJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 16.oktobra od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vhod s strani. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki;
-          v torek, 17.oktobra ob 18h v Vitacentru Naklo –.Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Obvezne predhodne prijave na recepciji Vitacentra (040 808 300 ali 04 251 9558);
-          v sredo, 18.oktobra ob 18h v Idriji – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. V prostorih Doma starejših občanov Idrija. Brezplačno za vse;
-          v soboto in nedeljo, 21. in 22.oktobra v Ljubljani – dvodnevna AAMET 2.stopnja;
 
 
-          v ponedeljek, 23.oktobra od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vhod s strani. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki;
-          v soboto in nedeljo, 28. in 29.oktobra v Manchestru, Anglija – dvodnevni AAMET Masterclass.
 
 
Pa še posebna najava – v četrtek, 30.novembra ob 19h v Ljubljani, v Cankarjevem domu (Linhartova dvorana), v sklopu pogovorov z naslovom Žarenje novih energij. Več na povezavi:
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Video posnetek, ki ga je pripravila Barbara Žetko o svoji knjigi 7 mostov po prstih - s tapkanjem do sreče: https://www.youtube.com/watch?v=iXAW2hRg_m0&feature=youtu.be
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Je pa to res neverjetno, kako se mi na isti dan naštima pet različnih reči! JJ. Slutim, da bi bilo dobro roko dvignit in naredit kak krog, dva, tri JJJJJJJ
Lp,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
trenutno nabiram kilometre v Španiji na Jakobovi poti v Compostelo (Camino di Santiago). Včeraj sem na poti proti najvišji točki Camina, kjer stoji Cruz del Ferro, naletela na sporočilo, ki ti ga pošiljam v priponki. Mislim, da se odlično poda k tvojemu današnjemu sporočilu. Dovolim, da ga deliš naprej, če želiš.
Velik objem in tapkalski pozdrav,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
jaz sem vec kot navdusena nad nedeljo in tapkanjem. Danes me sicer preplavljajo spomini in s tem povezani obcutki, ki pa sem mislila, da sem jih z razlicnimi tehnikami ze predelala. Pa ocitno temu ni tako.Tako, da grem zdaj tapkat, da pretapkam vsaj nekaj tega.😊
Pika iz srca hvala, ker si mi dala moznost za udelezbo na tem tečaju.
Lep vecer,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Misliš, da je možno, da podzavest tako natreniraš, da v ozadju naredi kako zaporedje? Se mi zdi, da včasih samo v mislih nastavim "Čeprav se počutim kot v centrifugi, se popolnoma in globoko sprejemam ..." in se potem samo stapka, medtem ko jaz naprej počnem nekaj drugega, na primer spim! In ta bizaren primer je do ponoči, nekje med budnim stanjem in sanjami in spanjem ... Ta misel mi je pa ostala - kako se zalotim, da včasih samo pomislim "Čeprav me boli xxx ..." in potem nimam časa/priložnosti/možnosti dejansko roke dvignit, pa se vseeno "stapka"!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
… Ko jo vprašam, kakšen je bil odnos do hrane doma, kaj se je dogajalo za mizo, mi pove, da starša nikoli nista imela časa zanjo, zato je bila veliko pri stari mami, ki je živela v bližini. Ta ji je vedno, ko je prišla, pripravila nekaj posebnega. Takrat je čutila varnost, toplino…
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika živijo,
tapkanje, tapkanje na tisoč in en način... lahko rečem, da si težko predstavljam teden brez ... tapkam v službi, sama, s člani našega Centra in sedaj je čas, da pridobim še kaj več dodatnega znanja....
hvala in lp,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Mlajša hči je ravno včeraj zvečer dejala: Mami, dejva stapkat mojo bolečino v kolenu;-) Par dni nazaj se je udarila in jo je bolelo. Pa je spet pomagalo.
Korak za korakom, v EFT verjamem, kot pa sem dejala že zadnjič, si vsega še ne upam...se mi zdi, da bom odprla preveč boleče rane...a bom začela, verjamem v to.
Hvala ti, ker si me uvedla v EFT in hvala za vsako izkušnjo, ki sem jo bila na seminarju deležna.
Se vidivaJJJ
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Si kot naravna nesrečaJJJJ - pa kako me boš še ''zadela''? Tvoje besede povzročajo vulkane v mojem telesu. Eni se prebudijo, drugi pa izbruhnejo...hvala ti!
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – seznam tapkanj v skupini po Sloveniji, pod vodstvom mojih učenk in učencev, najdete na tej povezavi: (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
 
-       vsak ponedeljek (razen zadnji ponedeljek v mesecu, ki je namenjen gostovanju v krajih Savinjske regije in bodo lokacije sproti sporočene) ob 19h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici v prvem nadstropju. Šola je nasproti celjskega letnega bazena in hotela Faraon. Vodi Alja Inkret Koštrun (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Velenju – na OŠ Šalek, v šolski knjižnici v 1.nadstropju.  Vodi Adil Huselja. Več info na 041 445 052 ali adilhus65@yahoo.com 
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki zaželjeni. Nujen točen prihod, ker se vrata šole ob 19h zapirajo.
-          Vsak ponedeljek ob 18h v Lenartu. Lokacija– knjižnicaLenart. Vodi Mojca Zorman. Več info na mojca.zorman1@gmail.com ali 041 283 522;
-      vsak torek ob 18h v Novi Gorici (Rožna dolina), na lookaciji Vipavska cesta 114. Vodi Tanja Turnšek. Prijave na 040 900 472 ali ttanja1963@gmail.com. Prispevek;
-      vsak torek ob 19h v Tolminu. Lokacija – prostori Rdečega križa, Brunov drevored 23. Brezplačno. Vodi Sara Kovačič. Več info na sara.tapka@gmail.com ali 051 801 136.
-          vsak torek ob 18h na Ptuju. Lokacija – Fürstova hiša.. Vodi Mojca Zorman. Več info na mojca.zorman1@gmail.com ali 041 283 522.
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako sredo ob 19h v Mariboru. Lokacija – Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Več info na mojca.zorman1@gmail.com ali 041 283 522.
-       vsak drugi četrtek v mesecu (14.september, 12.oktober, 9.november, …) ob 11h v Grosuplju. Brezplačno. V Mercator centru Brvace. Vodi Helena Cesar. V sodelovanju z Zlato mrežo. Več na http://www.zarek-hc.si/Predavanja-delavnice/Preprosti-prijemi-za-dobro-pocutje;
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       vsak drugi četrtek ob 18.30h v Kranju – skupina izključno za otroke. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com.
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) – zaključena redna skupina v okviru Ljudske Univerze Radovljica, ostale skupine po dogovoru. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem, za lažji dostop do skritih vzrokov težav po potrebi ali želji v delo vključimo pogled v astrološko karto po metodi astrologa Tad Mann-a, Astrologija življenjske dobe.
 
 
 
-          v ponedeljek, 16.oktobra ob 17.30h v Šentjurju – predstavitev metode EFT in skupinsko tapkanje z namigi iz EFT kart. V večgeneracisjkem centru Pod vrbco Šentjur, ki je v prostorih Doma starejših, Svetinova 1. Vodi Alja Inkret Koštrun. Prostovoljni prispevki;
-          v torek, 17.oktobra ob 18h v Murski Soboti  – "Tapkajmo SKUPAJ." . Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki;
-          v torek, 17.oktobra ob 18h v Ilirski Bistrici  – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. V prostorih Večgeneracijskega centra Točka moči Dom na Vidmu. Vodi Berta Rebol;
-          v petek, 20.oktobra ob 16h v Murski Soboti  – začetna praktična delavnica uporabe metode EFT.  Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki;
-          v torek, 24.oktobra ob 17h v Kopru  – začetna praktična delavnica uporabe metode EFT.  Vodi Berta Rebol. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/.;
-          v sredo, 25. oktobra od 17.30h do 18.30h v Trstu  – prvo od sedmih skupinskih tapkanj. Potekala bodo enkrat mesečno od oktobra do maja. Vodi Barbara Žetko. Več na na www.eft-trieste.it/slo;
-          oče in jaz – oktobrska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. Vodi Berta Rebol. V Novi Gorici v petek, 20.oktobra od 17h do 21h, v Kopru v sredo, 25.oktobra od 17h do 21h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/.;
-          v soboto, 9.decembra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame – ''Mir in notranja moč v času zime'', praktične tehnike (EFT z vadbo) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si.
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote23.september 2017, 18.november 2017, 27.januar 2018, 21.april 2018, 16.junij 2018, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 21. in 22.oktobra 2017, 9. in 10.decembra 2017, 17.in 18 marca 2018, 19. in 20.maja 2018, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 17. in 18.februarja 2018, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT: v Ljubljani ob sredah popoldan od 16.30h do 20.30h: 20.september, 11.oktober, 15.november 2017, …v Vitacentru Naklo pripravljamo najprej obnovitveno delavnico za vse, ki ste v preteklosti že opravili praktično delavnico in metode ne uporabljate toliko, kot bi si sami želeli:četrtek, 14.september ob 19.30h  http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Tematske EFT delavnice – EFT za boljše počutje in več energije v Ljubljani: urnik še v pripravi.
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT – urnik še v pripravi - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008

 

 


---
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic