12 junij, 2017

EFT novice 12.6.2017 in (tudi) o soboti

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

po moje se bo udeležencem sobotnega tapkanja v mislih še kar nekaj časa vrtelo marsikaj, kar je privrelo na dan med našim skupnim tapkanjem.
Ena od besed, ki se je nekako ''pritihotapila'' v soboto popoldne, je bila – prav presenetljivo - zabava.
Občutek lahkotnosti.
Ne znamo je vtkati v sprotno življenje, ki naj bo resno, odgovorno, truda in težav in trpljenja polno, neprenehoma pripravljeno na novo neprijetno presenečenje.
Zabava?
Kaj je to?
A to je tisto, ko imaš zabavo za rojstni dan, med katero si želiš predvsem tega, da bo že enkrat konec?
A to je tisto, ko ''za trenutek odložiš delo'' in pozabiš na skrbi?
A to je tisto, ko greš za en teden na morje, kjer se v bistvu dolgočasiš, saj se nič posebnega ne dogaja?
A to je tisto, ko si želiš, da bi bil spet mlad?
A to je tisto, ko greš na kavo s prijateljico, da si izmenjata vso inventuro trenutnih težav?
Življenje je trpljenje, to so nam odslikovali naši starši, ne samo z besedami, mogoče še najmanj z besedami, saj sploh ni bilo treba.
Ali delo ali zabava, nikakor pa ne oboje skupaj – kako pa bi to izpadlo, lepo vas prosim, da se zabavaš, medtem ko delaš -  to je kvečjemu rezervirano za umetnike, za katere itak vsi ''vemo'', da so ves čas vsaj pijani, če ne še kaj hujšega.
In da nam to vsem pripada, občutek zabave, občutek lahkotnosti - lepo lepo vas prosim, ko mi gre že glasen smeh na dvorišču pri sosedih pošteno na jetra, saj se ne sklada z mojim občutkom, da je življenje resna stvar.
Seveda je resna stvar, moje življenje, to je jasno.
Tako zelo resna, da ji koristi malo – smehaJJJJ.
In ne, v soboto se ni niti bliskalo niti grmelo – nebo je bilo krasno, oblaki so bili krasni in tudi mi smo bili – krasni.
In kres, ki sem ga zvečer zakurila iz velikih pol papirja, na katere smo pisali naše utvare, je bil naravnost – krasenJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 12.junija od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vhod s strani. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki.
-          v sredo, 14.junija ob 19h v Gorenji vasi – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Brezplačno za vse.
-          v soboto, 17.junija v Ljubljani – celodnevna AAMET 1.stopnja.
 
 
-          v ponedeljek, 19.junija od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vhod s strani. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki.
-          v sredo, 21.junija ob 17h v Škofji Loki – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT v Marinkini knjižnici. Brezplačno za vse.
-          v soboto in nedeljo, 24. in 25.junija v Ljubljani – dvodnevna AAMET 3.stopnja.
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Video posnetek, ki ga je pripravila Barbara Žetko o svoji knjigi 7 mostov po prstih - s tapkanjem do sreče: https://www.youtube.com/watch?v=iXAW2hRg_m0&feature=youtu.be
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
… Ti hočem že dlje časa pisat, pa so me končno premaknili tvoji svetilniki JJJ.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ves čas imam en isti problem (tak v bistvu verjetno zelo tipičen - "Ne znam dost dobr" ), ki ga sama ne znam, ne morem???. Ga bom probala najprej s sošolci - če pa ne bo šlo, bom prišla pa k tebi.
Hvala ti, objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Na našem srečanju sem zgleda začela odmotavati eno mojo veliko čustveno kepo (1), ker še nikoli prej se mi pri tapkanju ni začelo spahovati in rigati. Prav na tisto mačjo situacijo me spomni, ko se reve matrajo kepo dlak spravit iz želodca.
Se mi zdi, da je bilo tam enkrat po kosilu, ko sem dobila tako voljo do pospravljanja, da bi najraje dala srečanje na pavzo, pa porabila vso to voljo in potem naprej. Od otroštva dalje sem hranila kupček razglednic iz različnih krajev in bila sveto prepričana, da jih še imam (2) in trdno prepričana, da bo to prva stvar, ki bo šla od hiše, ko se vrnem. No pa ugotovim, da sem se od njih fizično že poslovila, a jih je zadržala hči (jih ni pustila vreči stran), ko sem jo vprašala, če bi jih ona imela, hahaha (3)).
S srečanja sem torej odhajala polna pospravljalske volje. Že takoj pa mi je bilo jasno, da se bo ta volja začela spreminjati (4), ko se bom začela fizično približevati domu. Kar dobro poznam ta pojav in sem zaradi tega bila pogosto nejevoljna, se pravi še bolj apatična. Tokrat sem si rekla, kaj češ, pa sem se lepo prepustila in opazovala, kako ta volja kopni do ključnega momenta, ko je več ni bilo čisto nič, torej v trenutku, ko sem bila parkirana doma. In priklic tega občutka volje je ostajal zgolj na miselni ravni, do čustev pa ne pride (pacek grdi) (5). Celodnevno tapkanje je itak najmanj en šiht narejen in grem čisto pomirjena spat in se taka tudi zbudim. In takoj začnem z opazovanjem, kje se ta volja do pospravljanja zdaj skriva in od kje kuka, da jo potegnem na plano. Pa nič ne kuka celo dopoldne, lepo delam zadeve za društvo za računalnikom. In si pravim na koncu, pa saj to je tudi pospravljanje, saj so tudi neopravljene obveznosti nered.
In pride trenutek, ko je treba zadovoljiti želodček in se premaknem za štedilnik. Takrat pa, razmišljujoč, kaj naj si skuham (bila sem sama), skoraj kot na avto pilotu, kuhinjo začnem pospravljati. Tako po čisto majhnih koščkih, korakih, ko samo greš od ene male zadeve do druge in potem je cel vidni del kuhinje pospravljen in kosilo se kuha. In grem že skoraj v globine (omare), ko se spomnim, da sem prejšnji dan prišla na idejo, da bi najprej posnela celo stanovanje in nato še enkrat, ko bo ta potapkalska generalka mimo. Prekinem s pospravljanjem (en črviček (6) pravi, na zdaj boš pa snemala, pa se afnala, pol bo pa vsa volja šla in pospravljanje z njim) in dejansko posnamem čisto vse (razen hčerine sobe, treba poznati svoje meje). Ob tem naglas razlagam namišljenemu poslušalcu reportaže, kaj gleda in vmes pridem na nekaj zelo dobrih idej in zamisli. Ena je bila tudi taka, "Ja, kako ti to še ni padlo na pamet!". V kuhinji je bila ena polička tako visoko, da sem jaz rabila stopit na prste, hčerki pa je glih en centimeter zmanjkal in sem potem seveda morala jaz vstajat. Po 8-ih letih v tej kuhinji ali po enih dveh od kar je hči toliko velika, da sploh proba doseči to polico, jaz zagledam tiste luknjice v stranski stanici omare in jao bože, valjda, dej polico nižje! To je bil oni klasični moment "Ja kura diplomirana (7), a za to si rabila osem let!? Mater no!"
Reportažo zaključim in nadaljujem s pospravljanjem. Vmes pojem kosilo pred tevelizijo, vedoč, da je to kritičen trenutek (8), ko obstaja verjetnost, da zaspim in se zbudim tik pred tem, ko je čas za večerne priprave za it spat. No pa tokrat skoraj kot na avtopilotu po končani nanizanki ugasnem TV in nadaljujem s "štopicanjem" po stanovanju. In tako do večera na stopnišče prestavim lep kup zadev, ki so sedaj že v Centru ponovne uporabe.
Bila sem prav precej fizično utrujena in po večerji, zopet ustanem in grem še malo poštopicat, ko ugotovim, da bi bilo za nas "atlete" mogoče smiselno dodat prešnji dan še eno rundo tapkanja "naj mi telo ne odpove (9) med pospravljalskim navalom"JJJJJ.
Obdobje, v katerem sem, je neverjetno, glede na količino dela, ki ga imam v službi in doma. Res sem mojster hrčkanja dela, deloholik je daleč pre mil izraz :) (10 - reči ne) (jaz bi res rabila še eno vzporedno življenje, da naredim vse kar bi rada (11 - sprejeti dejstvo)). A recimo v primerjavi z lansko pomladno delovno gužvo, ko sem pospravljala, samo toliko, da se nismo utopile v krami in da se ni kaka žival zaredila, ter generalko preložila na poletni dopust, sem letos neverjetno več stvari že pospravila. Od tiste prve nedelje imam namreč kar naprej v pogonu manjše projekte in na stopnišču se kopiči nov kup robe za odpeljat.
Prejšnji vikend sem na primer skoraj zaje.. eno delovno obveznost (prioritete! (12)), ker se v soboto kar nisem mogla ustavit s pospravljanjem, pa sem potem v nedeljo in ponedeljek delala do enih ponoči. Kar sicer več ne počnem, od kar sem pred nekaj leti fasala vrtoglavico zaradi preutrujenosti in hodim lepo s kurami spat in z njimi ustajam (to je ta prijazna jaz-kuraJJJJJ.
Med drugim sem se lotila tudi hčerine sobe, ves čas v mislih čekiram, da grem samo do tiste mere, da bo imela izkušnjo stopiti v pospravljeno sobo, da ji malce pomagam, ker ima tudi ona naporno zaključevanje OŠ in ne da ji mečem stvari stran (to sploh ne, sem izkusila na lastni koži leta nazaj (13) ) in tudi ne, da bi to bilo zdaj nekaj, kar jaz sicer počnem namesto nje. Kar dokaj dobro jo "teram" da občasno pospravi ipd. Ni pa tu pretiravanja, ker ga ni niti drugje po stanovanju JJJJ.
Še ena reč se mi mota po glavi. Delovne naloge imajo rok ali pa ga nimajo. Če ga imajo, mi kar uspeva se držati, čeprav letos me mal nese čez (14). Če pa si moram postavit rok sama in to je seveda pri pospravljanju lastnega stanovanja čisto moja domena, pa - ko končno pride čas, da bi se lotila - najprej grem v fazo apatičnega lenarjenja (15) (lanski dopust, pa najprej sem morala še malo bolj razmetat, da sem se sploh lahko lotila). Pa čeprav točno vem, da je tako dober občutek, če vsaj nekaj načrtovanih zadev narediš najprej in se potem s čisto mirno vestjo vržeš pred TV na primer, me zagrabi ta hudič in potem se moram sama sebi zagravžat, da premaknem rit. Pa si tokrat nisem naredila načrta v smislu ta predal/omara ta dan ali do takrat, ampak si delam pavze od dela za računalnikom in grem po gospodinjit/generalkat ter premikat na stopnišče. Od tu v avto in nato nasvidenje. Danes gre od hiše prva ta največja vreča starih cunjJJJ. Motivacija je, da na stopnišču več ni nič čakajočih kupčkov in da se ob sprehodu po stanovanju ne bo nikjer pojavil več občutek, da je tam kaj česar dejansko ne rabim več in niti nima nobene prijetne spominske vrednosti. Sicer pa se prepuščam klicu kotičkov stanovanja. Dodatna motivacija je tudi cilj, da si letos ob koncu dopusta pogledam posnetke prej in potem, pa tudi da jih mogoče pokažem ob kaki priliki!
Evo, analiza opravljena, povratna informacija poslanaJJJ. Da bo povsem jasno, to je bila ČUDOVITA delavnica v vseh pogledih! In res upam, da jo bosta naslednje leto ponovili!
Objem!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 18h v Lenartu - Knjižnica Lenart. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com..
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 19h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici v prvem nadstropju. Šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Koštrun (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-      vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zupancic.zdenka51@gmail.com.
-      vsak ponedeljek nekje v Trstu in okolici. Vodi Barbara Žetko. Urnik in lokacija po dogovoru. Prostovoljni prispevki. Za dodatne informacije info@eft-trieste.it
-       vsak torek ob 18h na Ptuju - Fürstova hiša. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Velenju – v prostorih knjižnice OŠ Šalek. Vodi Adil Huselja. V okviru študijskega krožka Univerze za tretje življenjsko obdobje. Več info na 041 445 052 ali okpersona.sp@gmail.com.
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki
-      vsak torek ob 19h v Tolminu, v prostorih Rdečega križa, Brunov drevored 23. Vodi Sara Kovačič. Več info na sara.tapka@gmail.com ali 051 801 136. Prostovoljni prispevki
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 19h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako drugo sredo (9.novembra, 14.decembra, …) ob 10.30h v Novi Goricimesečno tapkanje za člane UNITRI Nova Gorica. Prostori Medgeneracijskega središča. Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       vsak četrtek ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) – zaključena redna skupina v okviru Ljudske Univerze Radovljica, ostale skupine po dogovoru. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem, za lažji dostop do skritih vzrokov težav po potrebi ali želji v delo vključimo pogled v astrološko karto po metodi astrologa Tad Mann-a, Astrologija življenjske dobe.
 
 
-          v ponedeljek, 12. junija ob 16h v Murski Soboti  – Začetna delavnica uporabe EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi http://custvena-svoboda.si/dogodki
-          življenje kot igra – raziskovanje neznanega. Vodi Berta Rebol. V Kopru v torek, 20.junija od 17h do 21h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/, kjer so objavljene točne lokacije in tudi cene.
-          v petek, 16. junija ob 16h v Murski Soboti  – Začetna delavnica uporabe EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi http://custvena-svoboda.si/dogodki
-          odnos do dela in službe – junijska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. Vodi Berta Rebol. V Novi Gorici v petek, 16.junija od 17h do 21h (druga lokacija!), v Kopru s v torek, 13.junija od 17h do 21h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/, kjer so objavljene točne lokacije in tudi cene.
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote24.september 2016, 19.november 2016, 28.januar 2017, 22.april 2017, 17.junij 2017, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 22. in 23.oktobra 2016, 10. in 11.decembra 2016, 18.in 19 marca 2017, 13. in 14.maja 2017, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 24.in 25.junij 2017, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT: v Ljubljani ob četrtkih popoldan od 16.30h do 20.30h: 15.september, 13.oktober, 10.november, 7.december 2016. V Vitacentru Naklo od 16.30h do 20.30h: čet 22.september, sreda 19.oktober, sreda 30.november 2016. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Tematske EFT delavnice – EFT za boljše počutje in več energije v Ljubljani: od 15h do 20h, sobote 8.oktober, 12.november, 17.december 2016.
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v Vitacentru Naklo ob 19h: sreda 14.september, sreda 5.oktober, sreda 9.november - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 


---
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic