29 maj, 2017

Posebne EFT novice za tapkanje 10.junija

Pozdravljeni vsi,

kot sem obljubila v ponedeljek, pošiljam napovednik celodnevnega tapkanja, ki bo v soboto, 10.junija 2017.

Sem med tapkanjem na Bledu razmišljala, kako naj naslovim ta dan, in na misel mi je ves čas hodila ena solidno kruta beseda – dezinfekcija (uma, seveda). Ni in ni se hotela umakniti kakšni bolj blagi, tako da – evo, pod tem nazivom bo potekalo naše skupno tapkanje naslednjo soboto.
 
Naj samo povem, da so taka celodnevna tapkanja popolnoma nekaj drugega kot delavnice, kjer se učimo posameznega pristopa. So usmerjena v tapkanje vsega, kar vsakokratni udeleženci ''prinesejo'' s sabo in je zrelo, da odteče, učinki pa se zaradi skupnega usmerjenega tapkanja potencirajo, kar je še posebej super pri tapkanju kakšne trdovratne težave.
 
Na Bledu smo v šali ustvarili še eno podvrsto znanih Anonimnih alkoholikov in sicer Helpers Anonimus – anonimni pomočniki – to smo vsi, ki ves čas vidimo, kako bi lahko pomagali, in se potem čudimo, ko je naša ponujena pomoč ali zavrnjena ali se ji izogibajo ali…. Ponujamo svoje izkušnje, ponujamo svoje znanje, ponujamo vpoglede, nasvete, pa ''zvarke'' in vsakovrstne napitke – in to prej, predno nas kdo prosi oziroma kljub temu, da naše pomoči sploh nočejo. Na Bledu smo temu početju našli eno tako prijazno primerjavo s svetilnikom – svetilnik ne teka po otoku ali obali in ne išče ves čas, kam in kako bo svetil, kje je kakšna ladja, ki potrebuje malo popravka v smeri – ne, svetilnik lepo stoji tam, kamor so ga postavili in – svetiJJJJJ.
 
Kaj bomo torej skupaj tapkali v soboto, 10.junija?
 
Predvsem to, o čemer sem pisala prejšnji ponedeljek - kakšna je razlika med sanjami in utvarami? Kakšna je podobnost med sanjami in utvarami? Kakšen naboj nosijo sanje in kakšnega utvare? Kako to dvoje razumem jaz in kako vsi vi ostali, je seveda lahko različno, ampak včeraj mi je do obisti jasno postalo to, da utvare neznosno bolijo, sanje pa niti malo. Ne samo da ne bolijo, hranljive, negovalne in podporne so. Naredijo prostor za kreacijo, za ustvarjanje nečesa čisto novega – utvara pa ne ustvari ničesar, prav ničesar, razen bolečine. In sedaj tudi točno vem, kaj bomo skupaj tapkali in čistili v soboto, 10.junija cel dan – vse bolečine naših utvar, jezo, žalost, zamero in nemoč, in se zavestno učili ter sprejemali svojo hranljivo sposobnost, da sanjamo. Se je celo veselili in radovedno čakali, katere ustvarjalne ideje nam bo natresla.
 
Naše utvare pa so vseh vrst – o ljudeh, denarju, življenju, starših, o nas samih. Namesto da jih pišem, bom raje povabila vas, da mi napišete kakšno svojo, tudi če v soboto fizično ne boste mogli biti zraven – jo bomo vključili v tapkanje.
 
Moram napisati še enkrat – utvare prepoznamo po tem, da bolijo. Zelo bolijo, rahlo bolijo – ni važno, ampak vedno bolijo.
 
 
Kaj: Dezinfekcija uma – tapkanje bolečin, ki nam jih povzročajo utvare
Kdaj: sobota, 10.junij od 10h do 18h / 19h, z odmorom za kosilo
Kje: v Ljubljani, lokacija bo izbrana in prilagojena številu prijavljenih
Predpogoj za udeležbo: predhodno znanje tapkanja, se pravi enkrat v preteklosti opravljena 4-urna praktična EFT delavnica - ta dan namreč ne bo primeren za začetnike v tapkanju.
Cena: 65 EUR za vse udeležence letošnjega Vseslovenskega tapkanja, 70 EUR za za hitre prijave do vključno tega petka (2.junija), vse kasnejše prijave 80 EUR.
 
Vsa tapkanja bodo potekala v varni skupini, pod mojim osebnim vodstvom.
 
Prijavite se tako, da mi napišete mail. Po preteku predprijav pošljem vsem prijavljenim mail z vsemi podrobnostmi (lokacijo, potrebščinami, načinom plačila, …).
 
In ja, seveda, čisto za konec se bomo povezali s svojim neuničljivim prekrasnim bistvom, po protokolu, kot sva ga ustvarili z Jaqui Crooks in ga prav gotovo že poznate, prav poseben učinek pa ima, ko po njem tapka skupina po celem dnevu tapkanjaJJ.
 
LP, se vidimo,
 
Pika
 


---
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic