06 februar, 2017

EFT novice 6.2.2016 in program 6. Vseslovenskega dneva za EFT

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

lansko leto sem na Vseslovenskem dnevu za EFT prosila vse udeležence, da v posebno škatlo vržejo svoje predloge in želje za naslednje leto.
Danes začenjam svojo najavo našega skupnega marčevskega dneva z enim takim predlogom od lani in sicer je na listku pisalo – Kaj če bi enkrat tapkali naše zardevanje ob temi/pogovoru o spolnosti?
Ker je Barbara Žetko že lani super vodila tapkanje na temo ''sram me je'', ji je pripadla posebna čast, da bo letos edina predavateljica izmed vseh, ki so na odru stali lansko leto.
Druga malce drugačna niansica bo ta, da bomo na začetku vsakega tapkanja par minut posvetili kratkemu ljubečemu pogovoru s posameznim nastopajočim – da bo malo bolj toplo vsem, vam in njim, predno začnemo s tapkanjem – sem letos tekom leta večkrat slišala, da vas v resnici zanima, kdo so ti ljudje, ki stojijo na odru.
In še – kot posebni gost pride letos eden od mojih učencev, ki ga od lanske jeseni videvate na ogromnih tovornjakih Mercatorja – meni se usta vsakič zavihajo navzgor, ko me prehiti na avtocesti.
Poznava se menda od vedno, čeprav se redko srečava – je res nekaj čisto posebnega.
Sebe je (na mojo prošnjo, naj se opiše) dal v takele besede:
Zvonko Pukšič izhaja iz prejšnjega tisočletja. S telesom je biokmetovalec, z dušo pa raziskovalec naravnih zakonitosti, orodij, ki jih Narava - Vesolje ponuja človeku, da bi le ta zaživel radostno življenje po svojih željah, polno obilja na vseh področjih.
Kaj točno bova počela na odru, tega še ne veva, vsekakor pa se je Zvonkotu pojavil super naslov - EFT, ljubezen in jaz.
Sedaj pa vam po moje lahko napišem še nekaj preostalih tapkanj in predavanj, ki jih bomo skupaj naredili 11.marca – takole bo šlo letos:
 
 
Adil Huselja: Življenje med preteklostjo in prihodnostjo
Iz sedanjega trenutka in aktualnega dogajanja se umikamo bodisi v preteklost bodisi v prihodnost, kar pa nam preprečuje stik in povezavo s samim sabo in s svojimi občutki. Zaradi takšnega "vmesnega življenja" po nepotrebnem izgubljamo svojo lastno energijo.
(Adil je po poklicu policist, ki živi in vodi skupinska tapkanja v Velenju  in je EFT izvajalec 2.stopnje po predmetniku AAMET).
 
Urša Zakrajšek: Delam v skladu s sabo ali proti sebi - in ali se tega sploh zavedam?
V trenutku, ko sem se zavedla, da počnem nekatere stvari iz navade, ki je morda celo nastala zaradi prilagajanja drugim ljudem, in da to početje nima veliko skupnega z mojimi željami, mi je bilo jasno, da želim s tem prenehati. Ampak kako? Ugotovila sem, da bi bilo dobro najprej sploh vedeti, kakšne so moje želje, prioritete, kdo sem. Si to priznati. Povedati na glas. In potem aktivno preverjati, če si to, kar nameravam početi, kamor me vodi navada, želim ali ne, če to delam zase ali za druge. Morda celo proti sebi.
(Urša je po poklicu sociologinja, ki živi in vodi skupinska tapkanja v Kranju in je EFT izvajalka 2.stopnje po predmetniku AAMET).
 
Maša Kandušer: Red/nered, življenje/smrt
Letos me je prešinila zanimiva zamisel - ste se kdaj vprašali, kaj imata skupnega red in življenje ali nered in smrt? Na vseslovenskem tapkalskem dnevu bomo skupaj raziskali ti dve nasprotji in tapkali svoje neprijetne občutke v zvezi s tem.
(Maša je po poklicu biologinja. Živi v Logatcu, kjer vodi redna skupinska tapkanja, dela v Ljubljani in je EFT izvajalka 3.stopnje po predmetniku AAMET).
 
Barbara Žetko: EFT in tabu tema: spolnost
Ste že kdaj tapkali spolnost? Vas to straši ali vznemirja? Vas je sram? Kako lahko tapkate to temo, če vam je nerodno že samo izgovoriti besedo seks?
(Barbara je avtorica knjige Sedem mostov po prstih. S tapkanjem do srečeje in je EFT izvajalka 3.stopnje po predmetniku AAMET. Živi in dela v Trstu, občasno pa vodi delavnice tudi na Krasu in v Ljubljani).
 
Alja Inkret Koštrun: Občutki so moja osebna resnica
Poslanstvo pravde je zgolj delitev pravice, kot jo določajo papirnati zakoni in jo razume sodnik. Strah, tesnoba, sram kot občutki ob tem pa so povsem naša osebna resnica. Vsak dan se kot čisto običajni ljudje srečujemo z različnimi pravnimi situacijami, pa naj gre za konflikt s šefom v službi, za prometni prekršek ali pa za enostaven nakup avta, ki se nato sprevrže v obup. V vseh teh situacijah se pojavijo neprijetni občutki, ki v nas naredijo negativne odtise. Kako se bom rešil teh negativnih občutkov? Ideja: na sodišču domuje pravica, ki me bo rešila. Pa je to res? Bo sodnik razrešil tudi moje negativne občutke in občutek tesnobe? Ali se s sodbo tudi dokončno razrešijo vsi moji občutki?
(Alja je po poklicu odvetnica. Živi in dela v Celju, kjer vodi redna skupinska tapkanja in je EFT izvajalka 2.stopnje po predmetniku AAMET).
 
Posebni gost, Zvonko Pukšič: EFT, ljubezen in jaz – kako s pomočjo EFT metode skozi labirinte in pasti uma prodreti do lastnega bistva in zaživeti v naravnem stanju – zavedanju čiste ljubezni in zavedanju globoke povezanosti vsega, kar obstaja. Kakšna je resnica o življenju? Vsa resnica se skriva v ljubezni. Ko spoznaš pravo in resnično brezpogojno ljubezen, takrat spoznaš vso resnico o življenju. O slehernem delčku življenja. Resnico o sebi, o svojem telesu, o svojem zdravju, o čudovitih notranjih močeh, ki so ti dane… In do tega spoznanja ti lahko pomaga tudi EFT metoda.
(Zvonko Pukšič izhaja iz prejšnjega tisočletja. S telesom je biokmetovalec (http://www.moja-biodezela.com/ ), z dušo pa raziskovalec naravnih zakonitosti, orodij, ki jih Narava - Vesolje ponuja človeku, da bi le ta zaživel radostno življenje po svojih željah, polno obilja na vseh področjih).
 
Torej tako kot vedno dosedaj – prijazen dan za odklop, ogromno tapkanja med iskrenim zaziranjem vase.
Pa seveda sveža topla vege hrana za kosilo, pecivo in kava popoldan, takoj po kosilu žrebanje knjig, Flašk, individualnega tapkanja z EFT izvajalci – nagrad je vsako leto večJJJ.
Prijave do vključno srede, 22.februarja prinesejo nižjo ceno udeležbe, vsekakor pa bo cena ostala v dosedanjih okvirih – predvsem za pokrivanje stroškov najema in hrane.
Sobota, 11.marec - 6. Vseslovenski dan za tapkanje v Ljubljani.
Dan, ki ostane v spominu celo leto, saj je poln prijetnih srečanj z ljudmi, poln iskrivih pogovorov in toplih čustev.
Upam, da se vidimoJJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 6.februarja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki.
-          v soboto, 11.februarja ob 17h v Ljubljani – v dvorani Zdravniške zbornice na Dunajski – v sklopu celodnevnega izobraževalnega  dogodka Kako biti življenju kos – več na http://ucenjezazivljenje.si/kako-biti-zivljenju-kos/.
 
 
-          v ponedeljek, 13.februarja v Ljubljani – izobraževanje učiteljev, prijavljenih v katalog KATIS. Od 9h do 17h.
-          v ponedeljek, 13.februarja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki.
-          v sredo, 15.februarja ob 19h v Vitacentru Naklo – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Obvezne predhodne prijave na recepciji Vitacentra (040 808 300 ali 04 251 9558).
-          v soboto, 18.februarja v Metliki – izobraževanje učiteljev, prijavljenih v katalog KATIS. Od 9h do 17h.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Video posnetek, ki ga je pripravila Barbara Žetko o svoji knjigi 7 mostov po prstih - s tapkanjem do sreče: https://www.youtube.com/watch?v=iXAW2hRg_m0&feature=youtu.be
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,  
se popolnoma strinjam. Ko se zaveš občutka in povezav, si še malo pomagaš...in stvar je razrešena. Kadar pa si ne dovolimo čutiti, pa smo teroristi...delamo tempirano bomboJJJJJ.
Lep vikend Ti želim in globokih kontemplacij z uvidi.
Objeeem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
…predvsem raziskovali, kaj čutimo v resnici...... TA IN PREJŠNJI TEDEN PREDVSEM  ŽALOST, NATO JEZO..... in konec koncev vem, da sem si vse to skreirala sama...., kajti zarečenega "kruha" se itak največ poje....
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Čau Pika,
tvojih ponedeljkovih mailov se vedno veselim, ker me vedno malo izzovejo, da zaženem procesorje. Tokrat si postavila toliko podvprašanj, da ti moram odpisat. Mogoče bi lahko rekli, da sta tadva pojma, imeti se rad in se sprejemati, v neki meri unija dveh množic (sem res predrzna, da se pred učiteljico matematike izražam s takmi izrazi, a ne?!). Ker ljubezen do sebe vsekakor vključuje (brezpogojno) sprejemanje sebe takega kot si, in ker to, da se sprejemaš, vključuje (vsaj minimalen) pozitiven čustven naboj do sebe.
In če si zaključila, da je tapkanje raziskovanje tega, kaj jaz v resnici čutim, bi lahko dodali, da je torej tapkanje tudi odkrivanje vse več ljubezni do sebe?
Lep teden in še enkrat hvala za včerajšnje večerno tapkanje, 
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živijo,
včeraj med kratkim predizpitnim tapkanjem sem prišla do mojega novega prepričanja ali "napisa na steni", namreč "Vsi bodo vedeli, kakšna si". In kakšna sem? Slaba!!!....to je moje naslednje prepričanje za tapkatJJJ. Pojma nimam (še), zakaj sem slaba in kaj vse vsebuje ta "slaba". Vem pa, da kamorkoli pridem, nosim na hrbtu to etiketo. In me je zaradi tega sram. Spet razumsko ne vem, česa, vendar razum in čustva velikokrat ne hodijo z roko v roki, to sedaj že vem.
Hvala ti.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Skratka včeraj sem bila na razgovoru. V nedeljo sem tapkala in tapkala, srce mi je hotelo pregoreti. Potem pa tam - kar mirna sem bila in iz ust so letele očitno same prave besede. Službe sicer nisem dobila. Če bi imela dve leti delovnih izkušenj (pogoj), pa so mi povedali, da ne bi oklevali z odločitvijo. Zanimivo je bilo to, da sem izhajala iz sebe. Tam sem bila točno to kar sem (mimogrede doma sem se pa pripravljala na razgovor tako, da sem brala svojo diplomoJJ). In v nedeljo sem tapkala ravno o tem, da bom čisto zasrala in da bom zablokirala, pa da ne bom znala nič pametnega povedati - kakšno hecno naključje - nisem zablokirala, besede so kar vrele iz mene in baje je bilo slišati moje navdušenje o opravljanju dela. Sploh si nisem mislila, da se bom tako dobro počutila in prejela pohvale, kljub temu, da nisem izbrana. Ampak to, da sem njim in sebi na glas povedala kar resnično mislim (vodi me misel, da nič ni samoumevno), to je zmaga. In prepričana sem, da sem to stapkala. Tapkala sem "prave besede" - očitno take, ki sem jih rabila tudi sama slišati. In še bolj sem prepričana, da je tapkanje to kar želim početi oz. kar želim, da me spremlja na vseh mojih potem - osebnih in tudi profesionalnih. Sem pa razmišljala tudi o tvojem včerajšnjem mailu v zvezi z "se imam rada". Ali se imam rada točno taka kot sem? No, še ena stvar za jo tapkatJJJJ. Se ceniti, dovoliti svojim očem videti svoje dobro, ne samo zdrsov, zadreg, polomij itd. Pa še ena pomembna stvar - se ne zmeniti za okolico, kajti le-ta nas prevečkrat odvrne od upov in sanj. Nam odreže krila, še preden poskusimo leteti. Torej zavedanje, kako pomembno je okolje v kateremo smo. Kot smo že v soboto razpravljali - dejansko tisto kar človek potrebuje od rojstva do smrti je varno okolje. In tako uspeš. Osebno, profesionalno.... Odkriješ svoje poslanstvo.
Moj mož je en tak zanimiv skeptik glede "neoprijemljivih stvari" - tudi tapkanja. Ampak a veš, da je tapkanje prva stvar o kateri sprašuje in sprašujeJJJJJ.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 18h v Lenartu - Knjižnica Lenart. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com..
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 19h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici v prvem nadstropju. Šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Koštrun (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-      vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zupancic.zdenka51@gmail.com.
-      vsak ponedeljek nekje v Trstu in okolici. Vodi Barbara Žetko. Urnik in lokacija po dogovoru. Prostovoljni prispevki. Za dodatne informacije info@eft-trieste.it
-       vsak torek ob 18h na Ptuju - Fürstova hiša. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Velenju – v prostorih knjižnice OŠ Šalek. Vodi Adil Huselja. V okviru študijskega krožka Univerze za tretje življenjsko obdobje. Več info na 041 445 052 ali okpersona.sp@gmail.com.
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 19h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako drugo sredo (9.novembra, 14.decembra, …) ob 10.30h v Novi Goricimesečno tapkanje za člane UNITRI Nova Gorica. Prostori Medgeneracijskega središča. Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 18h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       vsak četrtek ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) – zaključena redna skupina v okviru Ljudske Univerze Radovljica, ostale skupine po dogovoru. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem, za lažji dostop do skritih vzrokov težav po potrebi ali želji v delo vključimo pogled v astrološko karto po metodi astrologa Tad Mann-a, Astrologija življenjske dobe.
 
 
-          v petek, 17.februarja ob 16h v Murski Soboti  – začetna praktična delavnica uporabe EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodkiž
-          od rojstva do šole – februarska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. Vodi Berta Rebol. V Kopru v soboto, 11.februarja od 16.30h do 20.30h, v Novi Gorici v petek, 24.februarja od 17h do 21h, v Ljubljani v soboto, 25.februarja od 9.30h do 13.30h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/, kjer so objavljene točne lokacije in tudi cene.
-          življenje kot igra – prva ljubezen – ljubezen do sebe. Vodi Berta Rebol. V Kopru v ponedeljek, 20.februarja od 16.30h do 20.30h, v Ljubljani v soboto, 25.februarja od 16h do 20h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/, kjer so objavljene točne lokacije in tudi cene.
-          v sredo, 22.februarja od 19h do 21h v Grosuplju – moč spomina in pozornosti - mini EFT delavnica / skupinsko tapkanje. Vodi Helena Cesar. 15 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v petek, 24.februarja ob 16h v Murski Soboti  – predstavitev EFT metode v prostorih Hiša Sadeži družbe. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodkiž
-          v sredo, 8.marca od 19h do 21h v Grosuplju – pomladno prebujenje - mini EFT delavnica / skupinsko tapkanje. Vodi Helena Cesar. 15 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 19.marca v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame – Prebujeni v pomladni čas, predavanje in mini delavnica metode EFT. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v ponedeljek, 20.marca ob 19h v Grosuplju – brezplačna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v petek, 24.marca ob 17h v Grosuplju – začetna praktična EFT delavnica. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si
 
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote24.september 2016, 19.november 2016, 28.januar 2017, 22.april 2017, 17.junij 2017, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 22. in 23.oktobra 2016, 10. in 11.decembra 2016, 18.in 19 marca 2017, 13. in 14.maja 2017, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja xxxxxxx (datume še določim),  vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT: v Ljubljani ob četrtkih popoldan od 16.30h do 20.30h: 15.september, 13.oktober, 10.november, 7.december 2016. V Vitacentru Naklo od 16.30h do 20.30h: čet 22.september, sreda 19.oktober, sreda 30.november 2016. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Tematske EFT delavnice – EFT za boljše počutje in več energije v Ljubljani: od 15h do 20h, sobote 8.oktober, 12.november, 17.december 2016.
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v Vitacentru Naklo ob 19h: sreda 14.september, sreda 5.oktober, sreda 9.november - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic