23 januar, 2017

EFT novice 23.1.2016 in o avtoriteti

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

zadnje čase ogromno časa preživim z učiteljicami – tako čisto fizično, na usposabljanjih zaposlenih v Vzgoji in izobraževanju, kot ''psihično'', ob razmišljanjih na vse teme, povezane z učnim procesom.
Smo se v soboto zvečer po končanem seminarju peljale mimo lepo obnovljene stavbe moje gimnazije – vsakič, ko me pot pripelje v Novo mesto, se peljem mimo in prisluškujem v svojo notranjost, kakšni spomini se mi sprožijo – je v njih še kakšen boleč trn ali so občutki topli in prijetni, spomini pa na zabavne prigode?
V soboto (in včeraj) sem potem intenzivno razmišljala o nečem, čemur ne znam dati bolj ustreznega imena kot ''avtoriteta'' – kaj to v resnici sploh je?
Že v časih mojih ''šolskih klopi'' mi je bilo jasno – tisti profesorji, ki sem jih dojemala kot avtoritete, mi nikoli niso zbujali strahu, ravno obratno – bili so mi privlačni, zbujali so mi radovednost, tudi o tem, kdo v resnici so, kakšno skrivnost imajo (in jo čuvajo), kaj me lahko naučijo.
Do njih sem čutila veliko spoštovanje, ki ga do tistih, ki sem se jih bala oz. me niso privlačili, nisem čutila niti za najmanjšo mišjo dlačico.
Mi je danes kaj jasneje kot takrat?
Obstoja način, kako si kot človek (profesor, starš, …) pridobiš/povečaš avtoriteto, ali je količina le-te prirojena?
Včeraj sem med hojo in pogovorom pomislila – eden od gradnikov res dobre avtoritete je pristen, resničen, iskren, globok stik z drugim.
Ki ni nujno vedno smrtno resen – ne, pri (zame) najbolj avtoritativnih ljudeh je smeh vedno na dosegu rokeJJJJ.
In če sem s čim res lahko resnično jaz, če mi kaj pomaga ponovno in ponovno odkrivati resnico tega, kar čutim, resnico tega, kdo v resnici sem, je to EFT.
Biti v iskrenem stiku s sabo – in potem smo lahko v iskrenem stiku z drugim.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 23.januarja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki.
-          v soboto, 28.januarja v Ljubljani – celodnevna AAMET 1.stopnja
 
 
-          v ponedeljek, 30.januarja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki.
-          v soboto, 4.februarja v Ljubljani – celodnevno AAMET mentorsko srečanje in izpopolnjevanje.
-          v nedeljo, 5.februarja ob 13.15h v Ljubljani – v sklopu festivala Dao Yah v Cankarjevem domu – praktična predstavitev delovanja metode EFT. Več na http://www.daoyah.si/index.php/slv/
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Video posnetek, ki ga je pripravila Barbara Žetko o svoji knjigi 7 mostov po prstih - s tapkanjem do sreče: https://www.youtube.com/watch?v=iXAW2hRg_m0&feature=youtu.be
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
pa saj veš, da delaš dobro, tudi veš, da pomagaš mnogim. Ampak tole pisanje je pa tako odlično, da mi bo zopet pomagalo. Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
in imej se lepo
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
tole si pa tako lepo povedala. Zadnje čase z več koncev 'berem' enaka sporočila. Vsi bi bili radi samo pozitivni in srečni in veseli, tako zelo, da sploh nočemo ne videti ne čutiti bolečine. Takoj je treba zaviti v pozitivo, drugače si pa označen kot 'negativen'... (sploh v duhovnih krogih)… in vsi okrog tebe so nesrečni, ker hočejo, da si srečen in pozitiven, ti se pa v bistvu zdraviš tako, da si dovoliš biti tudi 'negativen'… občutiš v telesu te neprijetne občutke, jim narediš prostor in jih sprejmeš kot del sebe… in potem se zgodi mir…. Neprijeten občutek se pozdravi, ker je bil sprejet z ljubeznijo. Res je, samo to je trajno. Dovolim si biti to, kar sem JJJJ.
Hvala ti.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PIKA,
hvala za tvojo ponedeljkovo pošto. vedno je uporabna. trenutno me napada jok in .. spomnila sem se na tvoje današnje pisanje in se lotila tapkanja na to mojo žalost in na mojo sestro katera me je " spravila " v jok. in sem se vprašala ali me je res ona spravila v jok? ali je samo preprečila, da bi to neprijetno situacijo pospravila, potisnila v podzavest, ker se ne upam soočiti s tem…in ne bi o njej razmislila in jo odtapkala  zakaj me je to tako prizadelo? To, da se je nekaj zgodilo, in moji sestri je to smešno. kaj občutim ob tem ? ne vem, samo jokala bi, vendar zdaj bom poleg še tapkala...
objem
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ravno to zdaj jemljem… Brezpogojno sprejemanje sebe in mojih bližnjih in vsega. In to jaz, ki hočem vse popravit. Morda le še obstoja upanje zame…
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ob vseh informacijah… ki jih / sem jih prejemala, je tale tvoj spodnji zapis prišel kot konkretni oddih od vsega oz. zasluži kar posebno mesto, če ne celo vikend delavnico, z vsemi pripomočki vred (boksarska rokavica, robčki, …JJ
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
hvala za tvoje izvirne novoletne želje. Jaz ti želim veliko tistega »pogleda«, ki sem ga imela možnost enkrat zaznati oz. videti/začutiti na našem usposabljanju oktobra – povezan je bil z gorami – nekaj v zvezi s tem si komentirala. Bil je skromen, nežen, preprost, miren, ljubeč. Za njim je moralo biti globoko izpopolnjeno počutje.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
včasih sem zelo rada in veliko poslušala glasbo; bilo je skoraj nezamislivo, da se preživi kakšna budna ura v tišini. seveda zadnje čase vse bolj cenim tišino in se je tudi lahko naužijem. če se mi pa kaj posluša, si ne delam več playliste tehna ali starih rokenrol komadov, ki me nemudoma odpeljejo v mojih 16-20 let in spet spodbudijo spomine in občutke (o, koliko tapkanja je bilo in še bo za prve poskuse zadevanja s čimer koli, kar bo utišalo notranje glasove...). zakaj sem si morala dat tetovirat enega najbolj občutljivih delov telesa? zakaj sem se sploh dala toliko namatrat?
navadno že zjutraj v postelji odtapkam kakšnih 3 do 5 minut. če me trenutno nič ne mori, tapkam z namenom za vesel in uspešen dan. čez dan tapkam kar naprej; najraje prste, če sem v družbi (kadar se kdo pritožuje), sicer mi najbolj pašeta obe točki obrvi, kar s kazalcem in sredincem tapkam obe hkrati. ne vsak dan, ampak po občutku in potrebi delam SLOW tapping, včasih pa se zalotim, da tapkam točke na prstih od palca proti mezincu in nazaj. to se mi je zgodilo že velikokrat, zato mislim, da telesu paše. sploh čutim, da se je - kaj - živčevje? možgani? hormonski sistem? whatever? - navadil na tapkanje in da že pri prvih dotikih začutim plimo umirjenosti.
barbarino knjigo sem prvič prebrala s toliko solza, da se je skretpapir kar kopičil okoli mene. zdaj jo pobožno listam za spodbudo, zvečer preberem kakšno stran. televizije skoraj ne gledam več, kakšen dokumentarec o naravi si privoščim ali pa kaj lahkotnega, sam da ni holivud, pa nobene akcije in trilerja, prosim. pa nobenih francoskih romantičnih komedij.
zame znaten napredek oz. sprememba je tudi to, da sem začela skrbeti zase ne le od znotraj, temveč si privoščim celo kakšno kremo na obrazu. (za darilo sem dobila krasn mix karite, korenjevega macerata in sivkinega hidrolata) Odkrila sem namreč prepričanje, ki se je skrivalo pod "ne potrebujem kreme, ker sem mlada/ker nič ne pomaga/ker je dobra kozmetika predraga" še bolj globoko pa: "ker si je ne zaslužim". namesto da bi se grizla, zakaj si je ne zaslužim, pač tapkam in se namažem s kremoJJJJJJJJJ.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sem pretapkala že mnogo spominov, ne vem sicer kako uspešno, še vedno namreč ob spominjanju ne čutim nikakršnih občutkov, zdi pa se mi, da mi gre počasi na bolje. V ponedeljek pa sem bila prav presenečena, na skupinskem tapkanju smo tapkale tisti trenutek, ko izveš neko slabo novico in po prvem krogu sem začutila kako me je začelo stiskat v trebuhu in prsih, nato pa je bilo po vsakem krogu bolje. Da ne omenjam, da sem zatem zehala še cel večer. Res je bilo neverjetnoJJJJ.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 16h v Tolminu. Dom upokojencev Tolmin, Gregorčičeva ulica 32. Brezplačno. Vodi Sara Kovačič (sara.tapka@gmail.com, 051-801-136). Trenutno počitnice, začetek spet 24.oktobra.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Lenartu - Knjižnica Lenart. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com..
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 19h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici v prvem nadstropju. Šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Koštrun (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-      vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zupancic.zdenka51@gmail.com.
-      vsak ponedeljek nekje v Trstu in okolici. Vodi Barbara Žetko. Urnik in lokacija po dogovoru. Prostovoljni prispevki. Za dodatne informacije info@eft-trieste.it
-       vsak torek ob 18h na Ptuju - Fürstova hiša. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Velenju – v prostorih knjižnice OŠ Šalek. Vodi Adil Huselja. V okviru študijskega krožka Univerze za tretje življenjsko obdobje. Več info na 041 445 052 ali okpersona.sp@gmail.com.
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 19h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako drugo sredo (9.novembra, 14.decembra, …) ob 10.30h v Novi Goricimesečno tapkanje za člane UNITRI Nova Gorica. Prostori Medgeneracijskega središča. Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 18h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       vsak četrtek ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) – zaključena redna skupina v okviru Ljudske Univerze Radovljica, ostale skupine po dogovoru. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem, za lažji dostop do skritih vzrokov težav po potrebi ali želji v delo vključimo pogled v astrološko karto po metodi astrologa Tad Mann-a, Astrologija življenjske dobe.
 
 
-          življenje kot igra – vzemite usodo v svoje roke. Vodi Berta Rebol. V Kopru v ponedeljek, 23.januarja, v Ljubljani v soboto, 28.januarja. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/, kjer so objavljene točne lokacije in tudi cene.
-          v ponedeljek, 23.januarja ob 19h v Grosuplju – brezplačna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v petek, 27.januarja ob 16h v Murski Soboti  – predstavitev EFT metode v prostorih Hiša Sadeži družbe. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodkiž
-          v petek, 27.januarja ob 17h v Trstu  – 3-urno skupinsko tapkanje in ponavljanje osnov, namenjeno vsem, ki ste že obiskovali začetno 4-urno delavnico. Prostovoljni prispevki. Vodi Barbara Žetko. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.eft-trieste.it/slo
-          v petek, 27.januarja ob 17h v Grosuplju – začetna praktična EFT delavnica. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          od spočetja do rojstva – januarska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. Vodi Berta Rebol. V Novi Gorici v petek, 27.januarja od 17h do 21h, v Ljubljani v soboto, 28.januarja od 16h do 20h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/, kjer so objavljene točne lokacije in tudi cene.
-          v nedeljo, 29.januarja ob 15h v Trstu  – - začetna 4-urna delavnica EFT. Vodi Barbara Žetko. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.eft-trieste.it/slo
-          v sredo, 22.februarja od 19h do 21h v Grosuplju – moč spomina in pozornosti - mini EFT delavnica / skupinsko tapkanje. Vodi Helena Cesar. 15 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v sredo, 8.marca od 19h do 21h v Grosuplju – pomladno prebujenje - mini EFT delavnica / skupinsko tapkanje. Vodi Helena Cesar. 15 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 19.marca v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame – Prebujeni v pomladni čas, predavanje in mini delavnica metode EFT. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v ponedeljek, 20.marca ob 19h v Grosuplju – brezplačna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v petek, 24.marca ob 17h v Grosuplju – začetna praktična EFT delavnica. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote24.september 2016, 19.november 2016, 28.januar 2017, 22.april 2017, 17.junij 2017, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 22. in 23.oktobra 2016, 10. in 11.decembra 2016, 18.in 19 marca 2017, 13. in 14.maja 2017, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 18. in 19.februarja 2017, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT: v Ljubljani ob četrtkih popoldan od 16.30h do 20.30h: 15.september, 13.oktober, 10.november, 7.december 2016. V Vitacentru Naklo od 16.30h do 20.30h: čet 22.september, sreda 19.oktober, sreda 30.november 2016. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Tematske EFT delavnice – EFT za boljše počutje in več energije v Ljubljani: od 15h do 20h, sobote 8.oktober, 12.november, 17.december 2016.
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v Vitacentru Naklo ob 19h: sreda 14.september, sreda 5.oktober, sreda 9.november - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic