09 september, 2016

EFT novice 5.9.2016 in o tabuju

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

naj naprej povem – prijave za EFT seminar, ki smo ga vpisali v sistem KATIS (za zaposlene v šolstvu) kar dežujejo – in ker je to uradni program, ima tudi uradno koordinatorko in sicer je to Simona Knavs, Središče za raziskave in razvojne strategije, CPI: simona.knavs@cpi.si, 01 5864 208.
 
Ne morem si kaj, da v teh dneh ne razmišljam predvsem o tem, kakšna krasna priložnost za korak naprej je to.
Si predstavljate šolarčka, ki sedaj lahko jasno ve in razume, da ga je strah, in da o tem svojem strahu lahko govori, in da to ne pomeni, da je kaj slabši od sošolcev oz. da je z njim kaj narobe - tega nečesa ga je pač strah in sedaj bo s tem strahom nekaj učinkovitega tudi naredil, ne pa, da bo čakal, da strah mine sam od sebe.
Da o učiteljicah, ki od pritiskov pregorevajo že prvi teden službe, sploh ne govorim.
Ker dejstvo je, da na čustvenem področju svoje težave večinoma dojemamo kot nekaj, za kar ni učinkovitega ''zdravila'' – kaj učinkovitega, sploh ga ni!
In ker ga ni, o svojih resničnih čustvenih težavah ne govorimo – mogoče se nam zdi, da bo tako težava še večja, ali pa nas je strah, da bomo v kakšnih očeh izgubili del svoje vrednosti.
Kakšna škoda!
Koliko življenj bo lepše in lažje teklo, ko se bo ta strašni tabu, ki prepoveduje govorjenje o naših resničnih občutkih, skrhal in zbledel.
Oziroma - ga bomo prerasliJJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 5.septembra od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
 
 
-          v ponedeljek, 12.septembra od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v sredo, 14.septembra ob 19h v Vitacentru Naklo – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Obvezne predhodne prijave na recepciji Vitacentra (040 808 300 ali 04 251 9558).
-          v četrtek, 15.septembra v Ljubljani – začetna praktična 4-urna EFT delavnica (od 16.30h do 20.30h).
-          v soboto, 17.septembra v Ljubljani – za vse po opravljenem tečaju 2.stopnje – celodnevna delavnica posebnih EFT pristopov
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Tapkam vsakodnevno in je res super....jupi! Želela pa bi v nadaljevanju, po opravljenem tečaju deliti EFT tudi z drugimi, ki ga še ne poznajo. Čisto me je prevzelo 😅.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
In tvoje ponedeljkove novice so SUPER, pa saj so vse tvoje novice SUPER!!!, ampak te so me našle čist posebi, not so za mene tako močne besede, da kar čutim znotri u men tresljaje, ko jih preberem in tisto "ja to, točno to".
Sem si jih že sprintala in besede označla barvno, zdej pa tapkatJJJJ.
In spodnja novica o EFT sobotnih popoldnevih je mega fantastična!!! Ne veš kolk pogrešam naša redna tapkanja…
Hvala ti za vse in se veselim srečanja!
Sončen pozdravček ti pošiljam
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
čeprav preizkušnje pa so in delajo in še dobro da tapkam…
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljeni Pika,
že kar nekaj let spremljam vaše delo in uspehe na področju metode EFT. Eno leto sem bila tudi na na vašem celodnevnem vseslovenskem dnevu tapkanja. Takrat me je metoda zelo navdušila in sem jo kar nekaj časa prakticirala. Priznam, da pa jo zadnje čase ne uporabljam pogosto, ker kar ne najdem časa (vem, da so to samo izgovori). Me je pa prepričala in verjamem, da lahko človeku prinese olajšanje, določena spoznanja in rešitev marsikaterega problema.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
prejem tvojih novic je vedno razlog za veselje in dobro pocutje, z vcerajsnjimi pa si zadela zebljico na glavico. Ko sem se odlocila za locitev in totalen zasuk v zivljenju, si nisem mislila, da bo tako tezko, pa hkrati tako lahko. Ta tezke stvari bom tapkala, tapkala, stapkala. Je pa krasno videti, kako se nekatere stvari enostavno poklopijo in pride nekaj, kar ti je pisano na kozo. Aktiven dopust na morju… izleti v hribe… tvoje sobotne delavnice cez celo leto… kot bi bile te stvari tam zato, da so meni v podporo. Veselim se tvojih mesecnih sobotnih delavnic, prvi datum ze zapisan v koledar!
Tudi v solo od otrok bom javila za tapkanje, da imajo moznost izobrazevanja, mogoce se pa kdo od uciteljev odzove.
Lepo bodi,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
hvala za vsa tvoja prijetna tedenska razmišljanja, ki jih vedno, čeprav včasih z zamudo, preberem in se ob njih zamislimJJJJJ. Rada bi se prijavila na izpopolnjevanje 17. septembra - ker sem pridno tapkala tudi v šoli, mi je ravnateljica odobrila izobraževanje na stroške šoleJJJJ.
Res se veselim tega srečanja in te do takrat na daleč ((((objemam))))).
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga moja,
danes si me pa "trofla" s temle sporočilom o odločitvah... kot bi vedela…
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Spoštovana Pika, pozdravljena!
Hvala za to, da mi posredujete EFT novice. Vsakič znova me napoilnijo z eno tako prijetno energijo!
Ne uspe mi še prav pogosto, da bi šla tapkat, ko me kaj muči. Običajno tapkam na tisto, kar me že res hudo muči. Je pa ena stvar, ki je en moj velik problem, ki se ga spoh ne lotim, in to že več let, ker se mi zdi, da je takooooooo velik. In vidim, da bolj ko odlašam s tem svojim strahom, večji postaja, moja samozavest pa čedalje manjša in zdaj se že po malem začenjam smilit sama sebi in dozdeva se mi, da je to en tak izziv, ki mu jaz pač ne bom nikoli kos. A del mene pa pravi, da je to en bullshit, in da se pač kar naj soočim s tem, ker me to že čisto preveč drži nazaj od življenja...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Srečno z učitelji...res sem vesela, da je uspelo in gre naprej. Letos bom staršem ''svojih'' učencev že kar na začetku predstavila eftJJJ
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 15h v Tolminu. Dom upokojencev Tolmin, Gregorčičeva ulica 32. Brezplačno. Vodi Sara Kovačič (sara.tapka@gmail.com, 051-801-136). Trenutno počitnice, začetek spet oktobra.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Lenartu - Knjižnica Lenart . Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com..
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 18.30h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki. Zaključek sezone 25.junija, počitnice do 15.septembra.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki. Trenutno počitnice, začetek spet 12. septembra.
-      vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zupancic.zdenka51@gmail.com.
-       vsak torek ob 18h na Ptuju - Fürstova hiša. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com..
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki
-       vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki. Zaključek sezone 25.maja, počitnice do oktobra.
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 19h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 18h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev. Počitnice do oktobra.
-       vsako tretjo sredo (21.september, 19.oktober, 16.november, 21.december, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Skupinsko tapkanje z uporabnimi namigi iz EFT kart. Osvetlili bomo nekatera prepričanja, ki nas omejujejo v vsakdanjem življenju in povzročajo stres ter jih poskušali od-tapkati. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR za dve šolski uri.
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir. Počitnice do septembra.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem (po potrebi vključimo pogovor na podlagi prenatalne astrološke karte).
 
 
 
-          v sredo, 7.septembra ob 17.45h v Mariboru - Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Brezplačno. Vodi Mojca Zorman. Center Svetlobe Maribor, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-          v soboto, 10.septembra od 9.30h do 12.30h v Trstu – brezplačno 3-urno skupinsko tapkanje, namenjeno tapkalcem, ki so že sledili začetni štiriurni delavnici. Vodi Barbara Žetko. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.eft-trieste.it/slo/
-          v ponedeljek, 12.septembra od 16h do 20h v Kopru – Na poti do zadovoljstva v službi ali pri delu. Vodi Berta Rebol. 30 EUR. V prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com
-          v petek, 16.septembra ob 17h v Grosuplju – začetna praktična EFT delavnica. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 17.septembra od 9.30h do 13h v Mariboru – EFT delavnica - sem, kar mislim, da sem - ozaveščanje in čiščenje škodljivih prepričanj o sebi ter nalaganje novih in koristnih. Vodi Mojca Zorman. Center Svetlobe Maribor, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-          mama in jaz – septembrska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. V Kopru vodi skupino Berta Rebol. V prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Izberete lahko enega ali vse termine – nedelja 25.septembra od 16h do 20h, četrtek 22.septembra od 16.30h do 20.30h. Posamezno srečanje 20 EUR. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com.
-          v soboto, 24. septembra ob 15h v Kočevju (Penzion Jezero – Tušek) – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki
-          v soboto, 24. septembra od 16h do 20h v Kopru – Harmonija prostora. Vodi Barbara Žetko. V prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com
-          v soboto, 24. septembra od 16h do 20h v Kočevju (Penzion Jezero – Tušek) – Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki
-          v ponedeljek, 26. septembra ob 18h v Lenartu – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Brezplačno. Vodi Mojca Zorman. Obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-          v sredo, 28. septembra ob 18h v Murski Soboti  – hiša Sadeži družbe – predstavitev EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki
-          v soboto, 1.oktobra od 9h do 13h v Trstu – začetna delavnica EFT metode. Vodi Barbara Žetko. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.eft-trieste.it/slo/
-          ob sobotah od oktobra do aprila od 9.30h do 12.30h v Trstu – sklop sedmih triurnih delavnic ''S tapkanjem do uspeha''. Vodi Barbara Žetko. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.eft-trieste.it/slo/
-          v soboto, 8.oktobra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Jesensko obilje, praktične tehnike (EFT z vadbo) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v petek, 7. oktobra ob 16h v Murski Soboti  – Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki
-          v petek, 21.oktobra ob 17h v Grosuplju – začetna praktična EFT delavnica. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v ponedeljek, 24.oktobra od 18.30h do 20.30h v Grosuplju – tematska tapkanja s kombinacijo vadbe in predavanja – jesensko obilje. Vodi Helena Cesar. 15 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 12.novembra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Okrepimo si imunski sistem, praktične tehnike (EFT in vadba) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v petek, 18.novembra ob 17h v Grosuplju – začetna praktična EFT delavnica. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v ponedeljek, 28.novembra od 18.30h do 20.30h v Grosuplju – tematska tapkanja s kombinacijo vadbe in predavanja – okrepimo si imunski sistem. Vodi Helena Cesar. 15 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 10.decembra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Tišina zimske pravljice, praktične tehnike (EFT in vadba) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v petek, 16.decembra ob 17h v Grosuplju – začetna praktična EFT delavnica. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v ponedeljek, 19.decembra od 18.30h do 20.30h v Grosuplju – tematska tapkanja s kombinacijo vadbe in predavanja – tišina zimske pravljice. Vodi Helena Cesar. 15 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote24.september 2016, 19.november 2016, 21.januar 2017, 22.april 2017, 17.junij 2017, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 22. in 23.oktobra 2016, 10. in 11.decembra 2016, 18.in 19 marca 2017, 13. in 14.maja 2017, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 18. in 19.februarja 2017, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT: v Ljubljani ob četrtkih popoldan od 16.30h do 20.30h: 15.september, 13.oktober, 10.november, 7.december 2016. V Vitacentru Naklo od 16.30h do 20.30h: čet 22.september, sreda 19.oktober, sreda 30.november 2016. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Tematske EFT delavnice – EFT za boljše počutje in več energije v Ljubljani: od 15h do 20h, sobote 8.oktober, 12.november, 17.december 2016.
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v Vitacentru Naklo ob 19h: sreda 14.september, sreda 5.oktober, sreda 9.november - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 


_____
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic