18 julij, 2016

EFT novice 18.7.2016 in ena gorsko-matematicna definicija

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

kakšna poplava čestitk – neverjetno, iz srca HVALA vsem, ki ste si vzeli čas in napisali par vrstic.
S Simono Knavs (CPI), brez katere tega vpisa v katalog KATIS prav gotovo ne bi bilo (in je sicer na zasluženem dopustu), sva se na kratko dobili, da počastiva ta ''kalček'' nečesa novega - tak trenutek si to enostavno zasluži, da bi lahko potem lepo zdravo rasel in se razvijal.
Je rekla – še najbolj me veseli, da ste vsi tako zelo veseliJJJ.
To vedno veseli tudi meneJJJ.
Kot vedno ponavljam – dosežki, preboji, zmagoslavja – so vedno rezultat združenih moči, namena, inspiracije, sposobnosti večih ljudi.
Zato tako neumorno ''bobnam'' ljudi na kup in včeraj popoldne, ko sem sedela na gorskem grebenu in v miru uživala prekrasno panoramo Julijskih Alp, meni eno najljubših na svetu, se mi je pripeljala matematična definicija take super skupine.
V dobro sestavljeni skupini se veselje sešteje (včasih celo zmnoži), žalost in skrbi pa najmanj razdelijo, če ne celo dajo pod koren.
Ko dodaš še tapkanje, pa se vse skupaj še – potenciraJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 18.julija od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje. V mesecu juliju gostujemo v prostorih centra Premik na Neubergerjevi ulici 9, po stopnicah navzdol, dvorana C. Prostovoljni prispevki.
 
 
-          v ponedeljek, 25.julija od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje. V mesecu juliju gostujemo v prostorih centra Premik na Neubergerjevi ulici 9, po stopnicah navzdol, dvorana C. Prostovoljni prispevki.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika pozdravljena,
ta novica me je pa tako razveselila, da sem kot starš in članica sveta staršev takoj poslala mail naši ravnateljici OŠ. JJJJ. Upam, da se tudi naša šola udeleži usposabljanja.
Lepe počitnice,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sem zelo vesela za uvedbo izobraževanja! Jaz sem uvedla tapkanje med učence že v prvem razredu in letos, v tretjem, so me vsakič pred testom spomnili, da moramo še tapkatJJ. Tudi za domov sem jim posojala knjigo in odzivi so bili vedno dobri. Na podružnici vse učiteljice tapkamo in je to ze dnevna praksa... Mogoče bo odslej še na večih šolah tako. Lepo!!
Vse dobro,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, PIKA MOJA!!!!
To je najlepša novica tedna!!!! Še luknja od izruvanega zoba me je nehala bolet, ko sem prebrala, da bo tapkanje legalno prišlo v šole.
Naslednje leto bom že 3. leto zapored učila en tak poseben razred. Ima cel kup strašno bistrih otrok in cel kup tistih s posebnimi potrebami, nekaj pa takih "povprečnih", ki se kar izgubijo v tej godlji. Med vsemi trem skupinami pa je presečišče - otroci, ki imajo stiske, strahove pred šolo, prevelika in nerealna pričakovanja, ne znajo se organizirati in potem bežijo pred obveznostmi, dokler se jim ne nabere toliko dela, da klonejo - vsak na svoj način. Hudo. V zadnjih dneh pouka, ko smo zaključevali ocene in predelovali minulo šolsko leto, sem se odločila, da bom v tem razredu naslednje leto z otroki tapkala, pa naj stane, kar hoče. Sem v mislih že sestavila dopis za starše in seznam kolegov, ki jim bom povedala, kaj počnem (takih, ki že vedo, da sem čudakinja). Lahko si misliš, kaj tale novica pomeni za moj načrt. Juhuhu!!!!!
Hvala tebi in vsem tvojim puncam, ki se zavzemate, trudite in borite za čustveno zdravje ljudi.
Objemam te močno,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, pozdravljena!
Tole o programu EFT izobraževanja pedagoških delavcev je res super novica. Delam v glasbeni šoli, kjer je veliko nastopov in treme, in sem prepričana, da bo sistem marsikomu v pomoč. Sama sem si s tapkanjem pomagala že mnogokrat. Srečno na novi odprti poti, veliko veselja želim še naprej!JJJ
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ojla Pika
pridem domov z morja in takooooo lepa novica zameJJJJ. To sem rabla, da bom lahko še bolj suverena pri zagovarjanju in razlaganju pred starši in šefiJJJ. Res fulllll vesela.
Taptap,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
NAJPREJ BRAVO PIKA IN DRUGI DVE GREŠNICI!
Zelooooooooooooooooo sem vesela, da se stvari premikajo v pravo smer tudi v šolstvu! In da si nekdo na položaju vsaj upa dopustiti, da lahko delujejo tudi druge metode, razen tistih že zdavnaj zastarelih.Zelo si želim, da bi te lahko objela in da bi se skupaj zavrteli od veselja! Hvala ti, neskončno sem hvaležna, da sem spoznala tebe in EFT takrat, ko je bilo najbolj treba.
Objem, čeprav virtualen, ampak iskren. Preživi navdihujoče poletje, ki te bo popeljalo v še lepšo jesen!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Bravo - čestitam. To me moraš ob priliki naučiti, da sem lahko nekaj časa vesela, potem pa se lotim obveznosti. LP
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
vsakič sem vesela tvojega maila, ker vedno vsaj ena beseda tudi meni nekaj sporoči ali prenese ali pa enostavno »naloži« delo – aha tapkajJJJ. Ampak tokrat ti pa želim napisati, da sem še posebej, in bolj, in zelooooooo,…… vesela za to novico, ki si jo napisala. Ker o tem kakšen zakon je tapkanje, brenčim na vsakem vogalu (pa me nekateri včasih malo čukasto pogledajo…). Juhu in če bodo zdaj imeli možnost to spoznati tudi nosilci programov našega vzgojnega in šolskega sistema in če bo vsak vsaj enemu otroku (včasih pa seveda tudi sebi JJJ) na mesec/teden lahko pomagal, wooow, poglej kakšen premik bo to…Bravo Pika, bravo vse bejbe, ki ste stopile na to pot in širite svoje znanje med vse nas, naše otroke in bravo VSI MI, ki tapkamo. Juhu juhu.
Lep sončen pozdrav in naj nam bo vsem veselje spremljevalka na poti življenja (veselje tudi za malenkosti, ki v resnici nikoli niso malenkosti ..)
Tapkanje je RES zakonJJJJ
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kako dobra in vesela novicaJJJJJ
Zelim cim vec odprtih uciteljev in vzgojiteljev, kateri si bodo dovolili vstopiti v svet Eft-ja.
Lepe poletne dneve ti zelim.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
....res se tvoje veselje čuti na kilometre, tako, da sem sedaj še jaz vsa radostna...kot vedno, ko nekomu uspe "veliki met".
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ja wauuuu!!! Čestitke!! Saj sem ti povedala, da sem sanjala, da je sprejeto?! Juhuhu 😊 bravo! In sedaj bo "okuženih" še več. To bo nekoč čudovita generacija odraslih. Si predstavljaš vso to mehko, nežno energijo? Noro! Še enkrat čestitke in hvala, ker si upaš 😊
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hvala, draga Pika, da deliš z nami svoje veselje, izkušnje in znanje. Spremljam...in tapkam...tudi z nekaterimi otroki v šoli tapkam in delim naprej... ZDAJ bo pa končno tudi v šoli priznano...Zelo sem vesela....
Objem in se veliko takih dogodkov ti zelim.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
No, tole pa ni samo korak, to je skok!!!
Kar ne morem verjet…
Bravo, čestitam!!!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, super, čestitam. Jaz sem bila že od začetka mejla vesela in sem še zdajJJJ. Te podpiram in vem, da ti bo vse uspelo! Vsi spiski in urnikiJJJJ.
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
pravkar prebrala in sem happy, happy, happyJJJJ. Čestitam iz vsega srca! To je pa res novica! Še danes sem hvaležna, da je imela sinova učiteljica že pred petimi leti "posluh" za EFT, da si prišla v šolo, navdušila otroke in dala novo "orodje za pomoč" tako otrokom kot učiteljicamaJJJJJ.
Držim pesti, da bo vse super potekalo in da bo odličen odziv vseh vzgojiteljev, učiteljev, pedagogovJJJJ.
JUPI!!!!
Lepo se imej,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Oj Pika,
prvi mail, ki sem ga danes odprla je bil tvoj, ki me napolnil z radostjo in navdusenjem, saj se zavedam kako pomembna je vzgoja nasih otrok, ki so dovzetni za marsikaj in ko delajo to v skupini je vse lazje in mogoče potem naucijo tudi starse in stare starse, ki se dostikrat ne zavedajo, da se od njih lahko marsikaj naucimo, da smo kar smo....in da je vse v redu, ce izrazimo svoja custva…
Hvala tebi in za tvoj doprinos,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 15h v Tolminu. Dom upokojencev Tolmin, Gregorčičeva ulica 32. Brezplačno. Vodi Sara Kovačič (sara.tapka@gmail.com, 051-801-136).
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 18.30h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki. Zaključek sezone 25.junija, počitnice do 15.septembra.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki. Trenutno počitnice, začetek spet septembra.
-      vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zupancic.zdenka51@gmail.com.
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki
-       vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
-       vsak tretji torek (19.april, 17.maj, …) ob 17h v Žalcu – Dobra energija - tapkanje in še kaj. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prostori društva Angel, Šlandrov trg 21. Prispevek 15 €. Prijave na: tanja.vovk.petrovski@gmail.com ali 031 440 868.
-       vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki. Zaključek sezone 25.maja, počitnice do oktobra.
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 18h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 18h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev. Počitnice do oktobra.
-       vsako tretjo sredo (18.maja, 15.junija, 20.julija, 17.avgusta, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir. Počitnice do septembra.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem (po potrebi vključimo pogovor na podlagi prenatalne astrološke karte).
 
 
-          poletne delavnice: intimno – julijska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. V Kopru vodi skupino Berta Rebol. V prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Izberete lahko enega ali vse termine – sobota 23.julij od 9h do 13h. Posamezno srečanje 20 EUR. Obvezne prijave na 040 516 280 aliberta.rebol@gmail.com
-          v sredo, 20.julija ob 19h v Grosuplju - Skupinsko tapkanje z uporabnimi namigi iz EFT kart. Osvetlili bomo nekatera prepričanja, ki nas omejujejo v vsakdanjem življenju in povzročajo stres ter jih poskušali od-tapkati. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v petek, 22.julija ob 17h v Grosuplju – začetna praktična EFT delavnica. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v sredo, 27.julija ob 18.30h v Grosuplju – Samozdravljenje nervoznih težav. Učinkovit pristop obvladovanja nervoznih težav (po Martinu Kojcu) z dopolnitvijo tehnike EFT, stimulacijo točk ter vajami koncentracije je na voljo prav vsakemu. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v petek, 5. avgusta ob 16h v Murski Soboti – Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi:  www.custvena-svoboda.si
-          v soboto, 1.oktobra od 9h do 13h v Trstu – začetna delavnica EFT metode. Vodi Barbara Žetko. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.eft-trieste.it/slo/
-          v soboto, 8.oktobra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Jesensko obilje, praktične tehnike (EFT z vadbo) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 12.novembra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Okrepimo si imunski sistem, praktične tehnike (EFT in vadba) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 10.decembra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Tišina zimske pravljice, praktične tehnike (EFT in vadba) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: spet jeseni
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: spet jeseni
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: spet jeseni
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljanispet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 


Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic