20 junij, 2016

EFT novice 20.6.2016 in o navdusenju

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

res velikokrat, zelo velikokrat sem videla, kako je najprej občutek navdušenja nad nečim – čemerkoli – nad pogledom, nad dosežkom, nad srečanjem s kom, nad sočasnim razmišljanjem o isti stvari z nekom, skratka – kot da kadar si dovolimo res globoko začutiti navdušenje, se potem zgodi marsikaj.
Z navdušenjem potem nekako vzklije tisto seme, o katerem sem pisala prejšnji ponedeljek.
Kot da je navdušenje dodatno ''gnojilo'' za rast oziroma sekira, s katero si izsekamo pot ven iz goščave, v katero se občasno zapletemo.
Navdušenje kot da obriše zarošeno steklo, da se nam pokaže pot za naslednji korak.
Pa da se razumemo – stvari nad katerimi si dovolimo navdušenje so lahko na videz (in največkrat tudi so) popolnoma nepovezane z našim trenutnim življenjem.
Mogoče ta občutek v možganih zgradi kakšne zdrave povezave, kdo ve?
Jaz vem, da občutek navdušenja vedno iskreno in toplo pozdravim, kadar me obišče, in ne čutim prav nobene želje, da me zapusti – ravno obratnoJJJ.
Pa me kljub temu slej ko prej vsakič, ampak se na srečo tudi vsakič vrneJJJ.
Ob jutrih pogosto tapkam samo to – hvaležnost, da si (še vedno) upam čutiti navdušenje…
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 20.junija od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
 
 
-          v ponedeljek, 27.junija od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v petek, 1.julija ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje.
-          v soboto, 2.julija v Ljubljani – nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
ne morem si kaj, da ne bi napisala teh nekaj besed, da se ti še enkrat zahvalim, ker si nam podarila EFT. Verjetno je scena mnogim znana - do konca "crknjena" padem v posteljo, zaspim, potem pa ... noč, dežuje, jaz pa buljim v temo in čakam jutra ... O, ne več! Da padem v posteljo in da je noč in da lije, to vse je res. Čakam pa ne več. Jaz tapkam. In nekje na pol poti kdo ve katerega zaporedja (in ni jih prav veliko) se potopim v odrešujoč in krepčilen spanec. Hvala, draga Pika, za tapkanje. Resnično velika hvala!
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Aaaaaa, PikaJJJ
Ma po branju tvojih današnjih novičk ne morem drugače kot da se ti javim...ljubezen...ljubezensko tapkanje, jaaaaaaaJJJJ!!
Vsakič znova se čudim, kako znaš tako občuteno in prav nič osladno ubesediti...marsikaj, križe in težave, pa tudi tiste fajne občutke, ki se jim včasih radi izognemo (vsaj jaz), ker si še vedno mislimo, da si ne zaslužimo, da smo egoisti itd.. Tvoje EFT novice so fenomenalne. Vsak ponedeljek komaj čakam, da te bom brala.
Preizkušam razne tehnike za sprostitev, za lajšanje večjih in manjših težav in kriz. Zame je EFT še vedno TOP. Kadar je hudo (ja, pri meni mora prit čez rob, da se lotim tapkanja, jao jao), me napol pomiri že to, da vem, da je EFT. In ko me stisne, udarim eno rundico in je super!!!!
Navdušena nad idejo vikend ljubezenskega tapkanja, zato, ko bo in če bo, bom obvezno zraven.
Hvala Pika Sončnolička in en mega objem in pozdravček od mene! 
Uživaj v poletju in tiptoptapkanju!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kar nisem se oglasila, toliko je enih stvari, druga preko druge. Zdaj odhajam malo na dopust in komaj čakam, da se preklopim na druge frekvence. Se sama sebi čudim, res, kako me je "prepariralo" to tapkanje. Še vedno je sicer tako, da sama nikakor ne naredim kšnega pametnega premika. To, kar sva skupaj naredili, se pa kar ohranja. Najbrž sem kakšno kilo dobila, ampak ne lomi me tako, kot me je v prejšnjih časih. JA, vedno je opcija, da mi uidejo vajeti iz rok in tudi mi tu in tam, amapk je vse skupaj drugače. Se oglasim, ker je dela še veliko, ...
Želim ti, da tudi tebe čaka kaj od počitnic in privošči si! JJJJ
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hvala, Pika, za info in za navdihujočo delavnico. Meni je blo v soboto super, sem potem včeraj zagnano tapkala vse jutro in dobila en velik uvid glede enega dela mojega življenja. Zdaj pa naprej......
Se vidiva oktobra!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Aloha dear,
ja, tvoja delavnica na temo ljubezni / neljubezni je bila res močna. In v enem delu se me je tako močno dotaknila z manjšo zamudo, da evo je trajalo, da ti napišem. Neskončno sem ti hvaležna, da si delila zgodbo svoje matere, da se je zaljubila v potencial. Ko je meni potegnilo, da je to isto prenesla name tudi moja mati in da to isto počnem jaz, da je bil toooooo bistveni vzrok za nekaj najhujših zlorab, ki sem jih doživela... sem ostala brez besed. Za nekaj časa. Potem pa začela tapkat in plesat in.... Moja mati se je zaljubila v mojega očeta, ki je imel velik potencial, ampak nič od njega. Ona išće ljudi, da jih lahko rešuje. On pač ni želel biti rešen. Zdaj moja mati rabi uboge, bolane.... da jih lahko reši. Zato sem bila varna pred njo samo, če sem bila bolana, sicer me je pač hotela spremeniti... Ker je meni najpomembnejša zavest in duhovni razvoj, imam sposobnost, da to vidim v ljudeh. To mi je tako lepo in navdušujoče, da sem bila pripravaljena narediti vse, da jim pomagam, da to vidijo tudi sami in da to dosežejo. In ker nisem imela lastne vrednosti (česar so me tudi naučili starši), sem to vedno počela ne glede na to koliko sebe sem izgubila pri tem. No od takrat sem pretapkala precej. Prvo bi si sicer najraje amigdalo potegnila iz glave, potem sem pa ... prvo na strah za obstoj, zavrnitev in potem iluzije in potenciale v drugih. Ob nočnih nespanjih sicer ne tapkam ampak si pa ponavljam da sem varna, vredna, sprejeta, cenjena ..... pa še kup drugih stvari počnem, ampak tapkanje je vedno okvir in izhodišče. Zdaj (včeraj) sem dosegla stanje notranjega miru in miline. Nobenega boja! Čisto neznano stanjeJJJ. Seveda vem, da je še kaj, ampak izhodiščna točka je pa čisto drugje kot je bila mesec dni nazaj. Zdaj delam na tem, da si dovolim in upam ljubiti in biti hkrati svobodna in dati svobodo. Četudi me zavrne, nisem zavrnjena, ker sprejemam Sebe, celo, hvaležno sprejemam svoje telo in se mu neskončno zahvaljujem za vse kar je zdržalo z mano do sedaj in se zavedam Sebe v njem. Začenjam živeti svoje življenje in svoje izbire, tudi v trenutkih, ko bi se vklopil moj preživetveni mehanizem, ne pa pogojene izbire mojih staršev. Amen to thatJJJJ
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 15h v Tolminu. Dom upokojencev Tolmin, Gregorčičeva ulica 32. Brezplačno. Vodi Sara Kovačič (sara.tapka@gmail.com, 051-801-136).
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 18.30h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki. Zaključek sezone 25.junija, počitnice do 15.septembra.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-      vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zupancic.zdenka51@gmail.com.
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki
-       vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
-       vsak tretji torek (19.april, 17.maj, …) ob 17h v Žalcu – Dobra energija - tapkanje in še kaj. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prostori društva Angel, Šlandrov trg 21. Prispevek 15 €. Prijave na: tanja.vovk.petrovski@gmail.com ali 031 440 868.
-       vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki. Zaključek sezone 25.maja, počitnice do oktobra.
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 18h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 18h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev. Počitnice do oktobra.
-       vsako sredo ob 19.30h v Ljubljani - Eternia studio, Erbežnikova 2, vhod z zadnje strani, kletni prostori. Vodi Tatjana Kompan. 10 EUR oziroma 30 EUR za cel mesec. Obvezne predhodne prijave do torka zvečer na: tatjana.kompan@naravno-svoja.si (040 221 196). Informacija o lokaciji na: www.eternia.si/kontakt.html
-       vsako tretjo sredo (18.maja, 15.junija, 20.julija, 17.avgusta, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem (po potrebi vključimo pogovor na podlagi prenatalne astrološke karte).
 
 
-          v ponedeljek, 20.junija ob 15h v Tolminu – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Dom upokojencev Tolmin, Gregorčičeva ulica 32. Brezplačno. Vodi Sara Kovačič (sara.tapka@gmail.com, 051-801-136).
-          v torek, 21.junija in sredo, 22. junija od 19h do 21h v Trstu – začetna delavnica EFT metode (v dveh delih). Vodi Barbara Žetko. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.eft-trieste.it/slo/
-          v ponedeljek, 27.junija ob 16h v Kopru– štiriurna začetna EFT delavnica. Vodi Berta Rebol v prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Prijavite se na berta.rebol@gmail.com. 50 EUR. Če ste na delavnici že bili, pa bi radi osvežili znanje in tapkali v skupini, 20 EUR.
-          v soboto, 8. oktobra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Jesensko obilje, praktične tehnike (EFT z vadbo) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 12.novembra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Okrepimo si imunski sistem, praktične tehnike (EFT in vadba) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 10.decembra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Tišina zimske pravljice, praktične tehnike (EFT in vadba) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19.in 20 marca 2016, 21. in 22.maja 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljanispet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 

 Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic