25 april, 2016

EFT novice 25.4.2016 in iz cesa je zgrajen nas zivcni sistem

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
tale odziv danes zjutraj je prišel kot naročen.
Takole mi je pisala dolgoletna zagreta tapkalka:
 
saj vem Pika, da ti ni da bi skoz brala o moji punči, ampak ona je... tapkalkaJJ
sva bili včeraj v kinu, gledali sva Knjigo o džungli in jo je bilo vmes strah, da je zatiskala oči, se stiskala k meni in kar na glas spodbujala Movglija
potem pa začne tapkat
kar tam med filmom, mrmra: strah me je, tapka dva kroga in - gleda film
sem jo gledala, se hahljala in si mislila: uau, vzgajam čisto zaresno tapkalko
JJJ
 
A zakaj da je prišel kot naročen?
Ker sem še vedno pod močnim vtisom našega sobotnega tapkanja prenatalne karte.
Še sploh tapkanja 11.hiše, to je časa od 28.tedna našega življenja v trebuhih naših mam naprej – to je čas, ko se intenzivno razvija človeški živčni sistem.
Ko smo tapkali vse, kar je takrat mogoče čutila naša mama, kako se nam je takrat posvečala (dvoma v naš obstoj takrat seveda ni bilo več), ji je bilo mogoče žal, da je noseča, jo je kaj skrbelo?
A če jo je kaj skrbelo?
Vsi skupaj smo čutili združene skrbi in strahove naših mam, in pred njimi njihovih mam in tako nazaj.
Večina bi se najraje na licu mesta kar ulegla in zaspala – nekateri so tudi se.
In smo tapkali, da je naš živčni sistem dobesedno zgrajen iz samega ljubega strahu in skrbi – saj ni čudno, da nas, novorojene na tem planetu, ne rabijo učiti kako se čuti strah – tega učenja imamo v maminem trebuhu več kot dovolj.
Kakšen naboj!
Koliko tega se je čutilo, neverjetno!
Še celo zame, ki o tem ves čas govorim in to ''vem'', je zgoščen telesni občutek nas vseh tam na licu mesta – kaj naj rečem – ga ne bom pozabila nikoli več.
Se ga ne da pozabit…
Kaj vse se skriva v nas, koliko tega nosimo s seboj – in kako lepo je, ko gre kaj od tega stran – tako za nas kot za naše otroke.
Še sploh, kadar ti otroci v varnem in ljubečem vodenju tapkajo kot zgornja deklica v kinu.
Saj boJJJ.
In - kmalu pride JaquiJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-      v ponedeljek, 25.aprila od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
 
-       v petek, 6.maja ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje.
-       v soboto, 7.maja v Ljubljani – nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).
-       v nedeljo, 8.maja od 10h do 18h v LjubljaniCreating NEW Money programs. Tapkanje z Jaqui Crooks. Za prijave, podrobnosti in plačilo kliknete na: http://www.jacquicrooks.com/eft-masterclass-online---money-programs-and-how-to-create-healthy-ones.php?site=jcrooks
 
-          v ponedeljek, 9.maja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          od vključno četrtka 12.maja do vključno nedelje, 15.maja na Bledu –  Be Inspired!Tapkanje z Jaqui Crooks. Za prijave, podrobnosti in plačilo kliknete na: http://www.jacquicrooks.com/inspiration!.php?site=jcrooks.
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Danes smo tapkali z otroki in potem še z odraslimi. Pridem domov in moja hči, ki je tapkala v skupini z otroki, mi skoči v objem. Mami, tapkanje je zakon! (Kje sem že to slišala?) Veš, reče, sem babi razlagala da je tapkanje za otroke res zakon. Zato, ker se mal tud pogovarjamo, ne samo tapkamo.
Hahaha, kok so posrečeni otrociJJJ
Pošiljam pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika!
Še vedno se ukvarjam s svojo apatično težavo in pozorno beri naprej ... Danes so bile že "vse sorte torte" od spominov, za katere sem mislila, da sem jih že zdavnaj predelala, do solz in pravega joka, ampak apatija vztraja. Ker ne morem taka spat, grem spet tapkat, da ne vem kaj naj sploh še tapkam, ko se spomnim na Barbarino poglavje o čustvih. Lepo opisuje apatijo. Preberem še 1x in sem vesela - ni apatija, nemoč je. Fino 😊 nova stvar. Mogoče bo pa kaj več uspeha. Na knjigi so bile karte, ki si jih dala ob solsticiju. Preberem navodila za uporabo 😊 in izvlečem karto. In kaj potegnem? Karto, ki pravi, da težava sega v čas pred rojstvom. Ehh ... Ta moja težava se mi zdi preveč realistična, da bi segala tako daleč nazaj, poleg tega pa smo to tapkali deset dni nazaj in sem se počutila super. Ignore 😊, ker nimam časa tapkat, po tvojem nasvetu, da tapkamo, tudi, če se mi zdi, da to nima veze z mano. Za tole se opravičujem, kajti ... Karto pospravim nazaj v kupček, zamižim, jih dobro premešam in potegnem novo karto, prepričana, da bo sedaj več sreče. Pika! ISTO KARTO SEM POTEGNILA!!! Kako je to mogoče? Šla sem preverit, če je slučajno več istih kart. Da se ta morda ponavlja. Ampak se ne 😲 ena sama je in jaz sem jo čisto po "naključju" potegnila dvakrat. Še vedno imam usta odprta in se ob tej priložnosti prijavljam na sobotno delavnico. Mislim, da je več kot očitno zakaj.
Hvala, ker si!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
sem si rekla, da malo počakam, kako se me bodo držali učinki tvoje delavnice. Morda bi bila še boljša perspektiva, ki jo bom imela čez nekaj mesecev, ker če si takoj vzhičen, potem pa vse popusti v pozabi, to se mi zdi brez zveze.
Ampak ne zdržim; že zdaj ti moram povedati, da sem zelo hvaležna, da se je vse poklopilo in sem se prejšnjo soboto znašla v tvoji skupini. Ne le, da sem obilno zehala, kar se mi ne zgodi domaJJJJ. Skupina res da svoje In tvoja čarovna moč tudi, se je zavedaš?
Hvaležna sem tudi za to, ker je bila delavnica del moje namere v letošnjem letu, da se v letu, ki je numerološka 9 (poslavljanje, transformacija), posvetim svojim prednikom in mentalno očistim 'poti' v tej velikanski spirali, kjer smo v nekem nadčasovnem okviru zbrani vsi, ki smo, so bili in bodo. Nekaj uvidov sem spontano že doživljala januarja (a si ti takrat morda že načrtovala kaj v tej smeri?), sobota je to še dopolnila, čaka me pa še vedno veliko dela.
Največja uganka in odkritje pa mi je bilo tapkanje za povezavo z 'blueprintom'. Najprej dva dni sploh nisem pomislila na to, ker so se mi zdele podobe, ki sem jih doživljala takrat, 'kr neki' in sem jih že med tapkanjem skušala zavestno preusmeriti v kaj bolj realnega; zdaj pa odkrivam, da sem med tapkanjem videla mitološko bitje, ki se mu doslej nisem nikdar posvečala, čeprav sem ljubiteljica grške mitologije in Jungove razlage mitov. Je to 'normalno'? Imaš podobne izkušnje?
Toda, ko odkrivam ozadja, se mi ogromno stvari poklapa.
S hvaležnostjo in željo, da se najine poti kmalu spet povežejo, z EFT ali s koncerti ali ... kakorkoli. Dotlej pa srečno in čimveč lepega!
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Za danes, draga Pika, samo še najlepša hvala za tapkanje včeraj v Mostah (izvrstna tema, ravno prava zame, in še kako nujna!)
Lep pozdrav in velik objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 15h v Tolminu. Dom upokojencev Tolmin, Gregorčičeva ulica 32. Brezplačno. Vodi Sara Kovačič (sara.tapka@gmail.com, 051-801-136).
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 18.30h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-      vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zupancic.zdenka51@gmail.com.
-       vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
-       vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
-       vsak tretji torek (19.april, 17.maj, …) ob 17h v Žalcu – Dobra energija - tapkanje in še kaj. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prostori društva Angel, Šlandrov trg 21. Prispevek 15 €. Prijave na: tanja.vovk.petrovski@gmail.com ali 031 440 868.
-       vsako drugo sredo (13.januarja, 10.februarja, …) ob 10.30h v Novi Gorici – mesečno tapkanje za člane Unitri v prostorih VIRS (EDA center, učilnica P3). Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
-       vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki. Zaključek sezone 25.maja, počitnice do oktobra.
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 18h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 18h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako sredo ob 19.30h v Ljubljani - Eternia studio, Erbežnikova 2, vhod z zadnje strani, kletni prostori. Vodi tatjana Kompan. 10 EUR oziroma 30 EUR za cel mesec. Obvezne predhodne prijave do torka zvečer na: tatjana.kompan@naravno-svoja.si (040 221 196). Informacija o lokaciji na: www.eternia.si/kontakt.html
-       vsako tretjo sredo (20.aprila, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem (po potrebi vključimo pogovor na podlagi prenatalne astrološke karte).
 
 
-       začetek v soboto, 2.aprila ob 17h v Ljubljani – sklop 7 delavnic Z EFT po osmih glavnih energijskih središčih – čakrah, ki delujejo in povezujejo različne ravni našega bivanja. Naslednja srečanja 9., 16., 23. aprila in 4., 7, 14, 21. maja. Vodi Tatjana Kompan. Za dodatne informacije in obvezne prijave - tatjana.kompan@naravno-svoja.si (040 221 196). Trajanje: 3 ure. Prispevek: posamezno srečanje 33 EUR. Udeležnci vseh 7 srečanj boste brezplačno prejeli enourno individualno srečanje - harmonizacija čaker z DOS DISKI (v vrednosti 44 EUR). Lokacija - Eternia studio, Erbežnikova 2, vhod z zadnje strani, kletni prostori. Informacija o lokaciji na: www.eternia.si/kontakt.html
-       v ponedeljek, 25.aprila ob 17h v Kopru– štiriurna delavnica Odpravljanje treme za maturante. Učenje samostojnega izvajanja eft metode in intenzivno tapkanje za čim bolj zbran in uspešen nastop na maturi. 30 EUR. Vodi Berta Rebol v prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Prijavite se na  berta.rebol@gmail.com. Več informacij na: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
-       v ponedeljek, 2.maja ob 17h preko sistema skype – štiriurna delavnica Odpravljanje treme za maturante. Učenje samostojnega izvajanja eft metode in intenzivno tapkanje za čim bolj zbran in uspešen nastop na maturi. 30 EUR. Vodi Berta Rebol. Prijavite se na  berta.rebol@gmail.com. Več informacij na: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
-       v petek, 6.maja ob 16h v Kopru– štiriurna začetna EFT delavnica. Vodi Berta Rebol v prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Prijavite se na  berta.rebol@gmail.com. 50 EUR, za prijave do 1.maja velja 20% popust.
-      nesrečne ljubezni – majska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. V Kopru vodi skupino Berta Rebol. V prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Izberete lahko enega ali vse termine – sobote 21. In 28.maja, nedelje 22. In 29.maja, četrtek 26.maja. Posamezno srečanje 20 EUR. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Ponovitve: četrtek 5.maj – otroštvo do šole, četrtek 12.maj – osnovna šola; četrtek 19.maj – srednja šola/puberteta.
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19.in 20 marca 2016, 21. in 22.maja 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljanispet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 
 


Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic