01 junij, 2015

EFT novice 1.6.2015 in o ''cudezih''

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

konec tedna začnemo s tapkanji pod vodstvom Jaqui Crooks.
Saj ne, da se vedno zgodi kakšen čudež, sploh kadar pridemo tapkat s tem pričakovanjem oziroma kadar imamo točno določeno predstavo o čudežu, ki ga rabimo.
Se pa zgodijo, in to kar pogosto.
Tako pač je.
Tole je odziv ene od lanskih udeleženk tapkanja z Jaqui:
 
Lani mi je bilo tako zelo všeč in v meni se je zgodil en tak neverjeten preskok. Potem sem čez nekaj mesecev po DVDju delala rebirthing za sinova in sploh pri starejšem je prišlo do take spremembe v odnosu do šole in do mene, da je kar neverjetno. Skoraj čez noč se je spremenil, se nehal upirati šolskim obveznostim (in meni), prevzel odgovornost za svoje naloge... Zdaj brez priganjanja vsak dan sam naredi nalogo in pripravi torbo za naslednji dan, sam pove, kaj se je dogajalo v šoli brez da je treba vleči iz njega, bolj mu je všeč šola, manj se kregamo doma, bolj smo povezani...na meji čudežaJJJJ.
Se vidimo!
 
Včasih je res potrebno zelo zelo malo, da se stvari premaknejo.
Če imamo na vrtu npr. krasno rahlo rodovitno dobro kompostirano prst, to pomeni, da se s tem vrtom že dolgo ljubeče ukvarjamo in sajenje in sejanje daje bohotne in hitre rezultate.
Če pa je prst revna, ilovnata, zbita, nikoli kaj prida negovana – kaj pa takrat?
Bomo kar obupali in se vdali samo zato, ker je solata pri sosedi že v glavah, naša pa je komaj dobro začela z rastjo?
Ali bomo raje naredili kaj za to, da bo sčasoma naša zemlja bolj rodovitna?
Da ne rečem, da polži radi pridejo na zgodnji zajtrk tako na en kot na drug vrtJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
-          v ponedeljek, 1.junija od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v četrtek, 4.junija ob 18h po skypu – AAMET mentorsko srečanje.
-          v petek, 5.junija ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje.
-          v soboto, 6.junija v Ljubljani nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).
-          v nedeljo, 7.junija od 10h do 18h v LjubljaniDiscover the Enneagram (Odkrijmo Eneagram). Tapkanje z Jaqui Crooks. Za prijave, podrobnosti in plačilo kliknete na http://www.beacontraining.co.uk/course.php?subcatid=109&mencatid=13

-          v ponedeljek, 8.junija od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          od vključno četrtka 11.junija do vključno nedelje, 14.junija na Bledu –  Making Next Year Different (Naredimo drugo leto drugačno). Za prijave, podrobnosti in plačilo kliknete na
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Še ene EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Maja Fink: http://eftobcutim.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Moj starejši sinček ( 6 let) me vsakič, ko se mu zdi, da nekaj ni čisto OK, prosi, če bi tapkala. Vedno zaključiva tako, da reče - samo še prstke in bo vse dobroJJJ):. Po moje se mu je moja slika z injekcijo v eni roki, medtem, ko sem oba tapkala z drugo roko pri čakanju rešilca, za celo življenje vtisnila v spominJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
kot vedno, ko berem tvoje nagovore, se strinjam s tabo, smejim s tabo, te občudujem, se veselim .... Danes me je pa prav prevzelo, kako res je, kar si napisala. Se zelo strinjam!
Zato se ti oglašam, da veš, da sem še vedno s tabo, vsaj vsak teden, ko te berem, če že drugače ne. To, kar si naredila za našo ljubo Slovenijo in vse ljudi, ki ti sledijo, je čudovito! Tvoja močna energija, duh in krasne izkušnje. Ljudje vse to zelo potrebujemo.
Želim ti lepe dneve,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ja, Pika, ta komentar na spremembo je zadetek, mi je žal, da nisem včeraj prišla v šolo. Najbolj se spomnim pred leti mojega občutka utrujenosti, ko sem se ob tapkanju želela samo uleči in zaspati, na tleh pred vsemi, samo, da ne bi bilo več treba nič razen spati, nisem mogla ne ponavljati, ne gledati, ne pomigniti z roko, od same utrujenosti, to v glavnem zato, kar je bilo potrebno leta in leta tako močno potiskati dol pokrovko, pri vsem tem, ko nisem niti točno vedela kaj vse tam je, to je vedelo nezavedno. Točno vemo katera sprememba bo za nas dobra, (tista nam običajno tudi jemlje moč, če se ne uresniči), tista, ki pa je že enkrat določena za nevarno in bolečo, ta pa je zalita z armiranim betonom, in potem je potrebno zaščito najprej razstrelit, to je pa še posebej nevarno. Ampak zakaj dajemo potem vse, in tiste dobre in tiste slabe vse v isti koš? Recimo, da je tapkanje eno varno razstrelivo, potem, ko to pogruntaš … še nekaj jih je, a ta je vedno pri roki …
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
odkar sem bila na letošnjem vseslovenskem tapkanju in začutila vso to dobro energijo me stalno žene, da naredim tudi sama nekaj sprememb….
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
hvala za posredovano.. tole glede odpora do spremembe sem pa vesela, da si napisala. Moram priznati, da je v meni veliko strahu, ki sem mu ob zadnji priložnosti, ki so mi jo ponudili v službi za vodstveni položaj žal zavrnila.... ne zaradi nesposobnosti, temveč zaradi neizmernega strahu, ki je privrel na dan... ...je pa bila to priložnost, da sem ta strah ozavestila, se z njim soočila, pa upam, da mi bo naslednjič šlo bolje....ostaja sicer občutek obžalovanja za izgubljeno priložnostjo, a bo tudi ta upam počasi minil..
Hvala za vse te misli, ki nam jih napišeš, mnogokrat se najdem v njih oz. poiščem v njih vzpodbudo za naprej. 
Hvala,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika, danes pridem v službo (družinsko podjetje) in odprem tvojo pošto in vau kot naročena me čaka tolažba. Tvojih razmišljanj sem vedno vesela in žal mi je da nimam skypa da bi se udeležila skupinskih tapkanj , ker odpor do spremembe je moja rak rana. Vedno ko se s kom pogovarjam imam občutek da več ljudi (žensk) kar hrepeni po spremembi, a jaz bi kar umrla če moram kaj spremeniti.Zdaj si pa mislim, a je mogoče da se še kdo tako oklepa starih stvari kot jaz? Aha, pa nisem tako osamljena v tem obupnem odporu do sprememb!
Imam idejo, prošnjo in željo, ki jo lahko samo ti kvalitetno izpolniš : napiši nam v nekaj stavkov kot "vodnik" na poti tapkanja "Odpor do spremembe". Ne vem zakaj mi je tako težko spraviti svoje občutke v besede, kot da bi se bala soočenja z njimi, kot da se bo nekaj premaknilo in spremenilo, a to dejansko želim, ali pa ne !?!? Pa smo spet pri odporu do spremembe! Iz tega začaranega kroga nas očitno reši le tapkanje!!!:)JJJJ
Pošiljam ti iskrene in tople pozdrave,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Junijski EFT delavnici z JAQUI CROOKS (ena od 29-ih EFT mojstrov, kolikor jih je na svetu) v Ljubljani in na Bledu:
 
Tisti, ki ste bili na lanskem vsesloveskem tapkanju 8.marca v Ljubljani, ste jo že doživeli v živo. Za ostale pa – Jaqui je ena velika prijazna mama, ki te ima zelo rada, tudi ko te s kakšno dobro merjeno besedo med tapkanjem spravi v debele solze. Zato je z njo tako lepo in enostavno delati.
 
Oba dogodka bosta v angleščini brez prevoda v slovenščino, deloma zato, da je cena lahko taka kot je, še bolj pa zato, ker je proces tapkanja tako zelo subtilen in hiter, da je vsak zamik (ali sicer nemoteč kiks pri prevodu) strašno in čisto preveč neprijeten.
 
V takih skupinah je zelo zanimivo delati, med skupnim delom se spletejo tudi močne vezi, s prvo skupino (Bled pred šestimi leti) se še vedno vsak teden dobimo na skypu. Tisti, ki ste kdaj začutili, kaj naredi skupina, usmerjena natančno v isto smer in dobro vodena, veste, kaj govorim.
 
Program letos je takole – nedelja, 7.junij cel dan v Ljubljani in potem 4 dnevi Bleda – od četrtka 11.junija zjutraj do nedelje, 14.junija popoldan.
 
Nedelja, 7.junij - Discover the Enneagram (Odkrijmo Eneagram)
V nedeljo bomo uporabljali posebna ''očala'' (po imenu Eneagram), da se z njimi pogledamo in najprej razumemo, kaj vse nas vodi, da se odzovemo kot se, in se potem lotimo ''pospravljanja'' na – mogoče – malo bolj razumevajoč in ljubeč način.
Prijavljeni bodo vnaprej dobili ustrezen material, da se pripravijo in potem v nedeljo tapkamo vse, kar bo treba.
Za prijave, podrobnosti in plačilo za 7.junij kliknete na:
 
In potem štirje dnevi Bleda – Making Next Year Different (Naredimo drugo leto drugačno)
Za prijave, podrobnosti in plačilo za 4 dni Bleda kliknete na
 
Seveda se lahko prijavite tudi meni, če vam je to lažje.
 
Obe druženji sta nepovezani – se pravi, da eno ni pogoj za udeležbo na drugem.
Za tapkanje na Bledu toplo priporočamo (iz izkušenj), da si res vzamete čas in tudi spite tam – če rabi kdo pomoč pri tem, naj mi napiše - imamo organizirane strašno poceni apartmaje.
Že sama seminarska dvorana na Bledu – v četrtem nadstropju hotela Park – s pogledom neposredno na gladino jezera – sede s stola imamo občutek, da lebdimo nad vodo – neverjetno doda k hitrosti in globini samega procesa.
 
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru vprostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-          vsak ponedeljek ob 17.30h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-          vsak ponedeljek ob 19h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Dobrodošli vsi, ki čutijo potrebo po sprostitvi.
-          vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 19h v Žalcu v prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 7 eur. info. 031 440 868 ali tanja.vovk.petrovski@gmail.com
-          vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
-          vsak ponedeljek ob 19h v Litiji - OŠ Litija, stranski vhod, učilnica b. Vodi Saša Oshish (sasa.oshish@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-          vsak torek ob 10h v Mariboru vprostorih M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave na 041 299 270 ali na marjana.fras@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-          vsak torek ob 19.30h v Semiču, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-          vsak torek ob 18h v Velenju v prostorih OŠ Šalek, EFT krožek v okviru Univerze za tretje življenjsko obdobje Velenje. Vodi Adil Huselja. Obvezne predhodne prijave na 041 445 052.
-          vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
-          vsak drugi torek ob 19h v Cerknici (6.januar, …) v prostorih Centra Znanja, Podskrajnik 1a. Vodi Jelka Peček. Zaželeni in pričakovani so prostovoljni prispevki 5 EUR
-          vsak drugi torek od 17h do 18.30h v Novi Gorici, Kidričeva 9. Tapkanje in skupinska psihoterapija (do šest oseb - zaprta skupina). Vodi dr. Nevenka Podgornik. Več info na nevenka.podgornik@gmail.com ali 040 849 049.
-          vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev. POČITNICE DO OKTOBRA.
-          vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-          vsako tretjo sredo (19.junija, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-          vsak tretji četrtek ob 19h v Tolminu. Vodi Snežana Kragelj. V prostorih Studia Samadhi. Prostovoljni prispevki. Več na www.samadhi.si ali 041 360 069.
-          vsak četrtek ob 19h v Novi Gorici, Kidričeva 9. Vodi Nevenka Podgornik. Vnaprejšnje prijave na nevenka.podgornik@gmail.com ali 040 849 049. 5 eur.
-          vsak četrtek od 20h do 21.30h po skypu – vodi Maja Fink – potrebne so predhodne prijave na maja.fink2eft@gmail.com Posamezno srečanje 5 EUR, plačilo po desetih prisotnostih.
-          skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu
 
-          v torek, 2.junija ob 10h v Mariboru – Opravimo z odlašanjem! V sklopuTVU. Lokacija: Andragoški center, Maristrova 5. Vodi Marjana Fras (041 299 270  marjana.fras@gmail.com). Brezplačno.
-          v sredo, 3.junija ob 20h v Moravčah – skupinsko tapkanje. Lokacija: gasilni dom Moravče. Vodi Marija Gotar. Prijave na marija.gotar@gmail.com oz. 031 353 735. Prispevek 5 EUR, za gasilke domačega društva brezplačno.
-          v sredo, 3.junija ob 19h v Grosuplju –Praktični prikaz kako znanja o krožnih povezavah med organi iz TKM s pridom uporabimo pri kratkem vsakodnevnem tapkanju. Vodi Helena Cesar. Prostovoljni prispevki. Več na http://www.zarek-hc.si/Predavanja-delavnice/Kako-znanja-o-kroznih-povezavah-med-organi-iz-Tradicionalne-kitajske-medicine-TKM-s-pridom-uporabimo-pri-kratkem-vsakodnevnem-tapkanju-EFT/
-          v četrtek, 4.junija ob 19h v Grosuplju –Predstavitev delovanja metode EFT (sproščanje in energetske vaje za boljše počutje) v sklopuTVU. Lokacija: OŠ Louis Adamič v Grosupljem. Vodi Helena Cesar. Več na http://www.zarek-hc.si/Predavanja-delavnice/Teden-vsezivljenjskega-ucenja/
-          v torek, 9.junija ob 18h v Kobaridu – Uvodna predstavitev delovanja metode EFT v sklopuTVU. Vodi Snežana Kragelj. Lokacija: dom Andreja Manfreda (knjižnica Kobarid)
-          v sredo, 10.junija od 16.00 do 20.00 v Volčjem gradu pri Komnu - Začetna 4-urna delavnica. Vodi Barbara Žetko. Cena: 60 EUR (samo 50 EUR, če plačate do petka, 29. maja). Prijave na info@eft-trieste.it. Več na www.eft-trieste.it
-          v sredo, 10.junija od 16h do 20h v Gimnaziji Tolminzačetna praktična EFT delavnica. Cena: 50 EUR. Vodi Snežana Kragelj. Obvezne predhodne prijave na tel: 041 360 069 ali snezana.kragelj@gmail.com.
-          v četrtek, 11.junija od 17.30h do 19.30h v Ljubljani – EFT delavnica: Občutenje in izražanje hvaležnosti – poglabljanje stika s seboj. Točen naslov ob prijavi. Prispevek 15 €. Vodi Darja Cerkvenik. Prijave: darja@taisa.si.
-          sklop 3 delavnic ob petkih (12., 19. in 26. junija) od 16h do 19h v Volčjem gradu pri Komnu - delavnica "HUJŠANJE BREZ STRESA''. Vodi Barbara Žetko. Cena: 155 EUR (samo 130 EUR, če plačate do petka, 29. maja). Prijave na info@eft-trieste.it. Več na www.eft-trieste.it
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 27.septembra, 22.novembra 2014 ter 24.januarja, 18.aprila in 20.junija 2015, vsakič od 10h do 19h.
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 18. in 19.oktobra ter 13. in 14.decembra 2014 ter 21.in 22 marca in 23 in 24.maja 2015, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 29. in 30.novembra 2014 ter 21 in 22.februarja in 27. in 28.junija 2015, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 14. marca, 9.maja, v Vitacentru Naklo 31.januarja, http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani 14. marca, 9.maja,  http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
 
aprila 2014 smo posneli dve oddaji za TV postajo Studio 12:
 
v četrtek, 27.marca 2014 je bil na sporedu prispevek o EFT-ju na valu 202 - tole je povezava na posnetek: http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
v ponedeljek, 20.januarja 2014 popoldan sem bila gostja v oddaji Dobra ura z Bernardo na TV SLO1. Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej: http://ava.rtvslo.si/#ava2.174257209
 
V petek, 17.januarja 2014 dopoldan sem bila gostja Zvezdane Mlakar na TV SLO1.
http://ava.rtvslo.si/#174256730, od minute 14.20 naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
November 2013 – članek v reviji Šolski razgledi:
 
Avgust 2013 - pogovor z novinarko Jano Debeljak.
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 

 --
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic