13 april, 2015

EFT novice 13.4.2015 in o guzvi v mozganih

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
ne vem, če si me predstavljate s tako polno glavo, da mi v njej kar brni.
Od novih informacij, ki od gostote kar prasketajo in iščejo, kam v možganih bi se ''pripele'', kam bi se ''usedle'', kje bi dodatno razjasnile tisto, kar je že ''spravljeno''.
Nekako tako, kot da bi zlagali ogromno, res ogromno sestavljanko, s to razliko, da bi na škatli od sestavljanke manjkala običajna cela slika za pomoč pri sestavljanju.
Tako sem se počutila v soboto zvečer po končanem seminarju.
Po daljšem sprehodu sem pred spanjem tapkala tisto prasketanje in nered in gužvo v možganih in si na koncu izbrala, kot vedno, naj se zgodi najboljše za vse.
(mimogrede – tapkanje pred spanjem je super stvar!)
In se zbudim v nedeljo zjutraj s čisto jasno in pospravljeno glavo in z eno tako popolnoma enostavno resnico - čisto vse predmete, ki so namenjeni gibanju/vrtenju/premikanju, moramo za gladko delovanje občasno naoljiti.
In kaj smo ljudje?
Tudi mi smo namenjeni premikanju, jasno.
Naše misli se vrtijo, naše misli se spreminjajo, ideje prihajajo, se širijo, rastejo, naše razumevanje raste z njimi.
No, vsaj v teoriji je tako – v praksi pa se ta rast včasih lepo ustavi, naše notranje kolesje se zatakne, zastane - kot kakšna ura na cerkvenem zvoniku, ki so jo pustili zarjaveti.
Urno kolesje na zvoniku potrebuje – vemo kaj.
Mi pa potrebujemo isto – samo tega v trgovinah ne prodajajo, žal.
V soboto smo jaz in moji kolegi tega dobili velikoJJJJ.
V kombinaciji s tapkanjem se je razlezlo v mnoge možganske špranje in tam naredilo svojeJJJJ.
In imamo takoj še eno definicijo – tapkanje je čustven kolomazJJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
-         v ponedeljek, 13.aprila od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-         v sredo, 15.aprila ob 18.30h v Vitacentru Naklo – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Obvezne predhodne prijave na recepciji Vitacentra (031 367 896). 15 EUR.
-         v soboto, 18.aprila v Ljubljani – celodnevna AAMET 1.stopnja.
 
-         v ponedeljek, 20.aprila od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-         v sredo, 22.aprila ob 18h v Velenju – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Ob 30. obletnici delovanja Društva prijateljev mladine Levi breg - Velenje. Brezplačno.
-         v soboto, 25.aprila od 16h do 20h v Vitacentru Naklozačetna praktična EFT delavnica. Obvezne predhodne prijave na recepcijo Vitacentra (04 25 19 558).
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Še ene EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Maja Fink: http://eftobcutim.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, tole je pa tako lepa zgodba iz življenja. Hvala.
V letih, ko te 'spremljam' tako od daleč s seminarjev in tapkanj, prav izrazito se opazi, kako si se spremenila. Poglobila. Še bolj 'namestila v sebi'. Že zato se splača iti naprej s tapkanjem.
Lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga moja Pika,
vsaka tvoja ponedeljkova zgodba se me dotakne, tale se me je pa tako zelo, da sem se ob branju še sama zjokala na polno. Zakaj?
Ker sem se tako zelo našla v tem, kar si povedala svoji sošolki.
Sami si namreč tako radi očitamo, da smo takšni in takšni in takšni - pač takšni, kar smo slišali pogosto tudi od drugih; svojih staršev, sošolcev, učiteljev in kdo ve koga še vse ... in se potem krivimo in norimo ob občutkih krivde, ob tem pa ne vemo, kaj je v resnici sploh "naše", in kaj vse so nalepke drugih.
Uf, močna - tale tvoja tokratna zgodba, res!!!!
Za stapkat pri sebi, da gredo še kakšni koščki ven!!!
Velik objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
brez besed, čudovito...si me spravila v blažene solze...
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika, vsak ponedeljek se veselim tvoje pošte, a že nekaj časa ti se nisem javila, ker nisem pridna in ne tapkam, čeprav je vsak dan več potrebe za EFT. Pa ne samo zaradi spomladanske utrujenosti... Včeraj sem dobila dober štos za razmislek o komunikaciji in ti ga posredujem. Sigurno boš tudi ti prišla do zaključka , da je EFT dejansko komunikacija s samim seboj in če je ni, je polom, torej jo je treba ustvariti.
Tapkanje je ZAKON!!!
Topel spomladanski objem iz Bele krajine!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika,
že dolgo se ti nisem oglasila, kar pa nikakor ne pomeni, da ves čas ne prebiram tvojih mejlov. Pa jih prebiram in to z velikim veseljem!
Tvoj današnji mejl me je šokiral in pretresel. In me potrdil v upanju, da so še ljudje, ki primerno ravnajo v primeru brezmejne človeške stiske. Tudi jaz bi na podoben način pristopila k stari znanki in se ji potihoma pridružila v nemem žalovanju in če ne ravno z enakimi besedami, kot ti, pa s podobnimi.
Zdi se mi, da ljudje v žalosti potrebujemo nekoga, ki bi nam stal ob strani in nam ponudil ramo, naklonjenost, prisotnost in da bi ob njem čutili, da nas je pripravljen poslušati in predvsem, da v tistem trenutku NE bi pametoval!
Kako lepo si napisala: "da s svojim mirom njej nekako "dovolim" njeno žalost".
Poklon tebi. Hvala ti, ker si tako ravnala v mojem imenu in imenu vseh, ki čutijo tako kot jaz.
Bodi dobro,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga moja,
čudovito, ganljivo, preprosto in prav otipljivo. Lepo si napisala in jaz si dovolim to začutiti.
Hvala, da si nam posvetila, Lučka,
in nam pojasnila, kaj naredi PRISOTNOST.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Te dni čistim bolečino v hrbtnem delu. V enem trenutku sem se med tapkanjem zavedla, da bolečina in občutki sploh niso moji - da sovraštvo in ene res grozne misli niso moje, ampak pripadajo babici (njena mama jo je hudo pretepala) - torej čutim trpljenje svojih prednikov....skušam opustit vse tisto kar ni moje, čistim celice.
Se pa bolečina vrača, najmočnejša je, ko sem v bližini staršev….
ObjemJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hvala. Tapkanje je zakon. ČISTO ZARES! V teh dneh smo se lahko vprašali ali je imel tudi Jezus v žepu kakšnega skritega aduta - tapkanje. Meni se je obrestovalo vse kar sem poizkusila. O vsem še ne bi pisala. Je pa vsekakor čudežno razodetje v moji glavi, kadar sem pred težko goljufijo, prevaro ali samo jezo, pa tudi hvaležnost za spoznanje. Še naprej bom z vsem spoštovanjem tapkala, po svoje. Bo prišel čas, ko se bom lahko udeležila celodnevnih delavnic.
Želim čudovite delavnice tapkanja in veliko dobrega, LP,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-         vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru vprostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-         vsak ponedeljek ob 17.30h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-         vsak ponedeljek ob 19h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Dobrodošli vsi, ki čutijo potrebo po sprostitvi.
-         vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 19h v Žalcu v prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 7 eur. info. 031 440 868 ali tanja.vovk.petrovski@gmail.com
-         vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
-         vsak ponedeljek ob 19h v Litiji - OŠ Litija, stranski vhod, učilnica b. Vodi Saša Oshish (sasa.oshish@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-         vsak torek ob 9h na Ptuju – (O)SREČEVALNICA (Dravska 8, vhod z Vošnjakove ob Maratonu). Vodi Mojca Zorman. Obvezne prijave na mail: mojca.zorman1@gmail.com ali tel. 041 283 522. Prispevek 7 EUR, posebna cena za upokojence.
-         vsak torek ob 10h v Mariboru vprostorih M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave na 041 299 270 ali na marjana.fras@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-         vsak torek ob 19.30h v Semiču, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-          vsak torek ob 18h v Velenju v prostorih OŠ Šalek, EFT krožek v okviru Univerze za tretje življenjsko obdobje Velenje. Vodi Adil Huselja. Obvezne predhodne prijave na 041 445 052.
-         vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
-         vsak torek ob 18h v Bašlju pri Preddvoru. Vodi Renata Čimžar (041 665 297).
-         vsak torek ob 18h skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) na naslovu Bašelj 32 c. Možen dogovor za tapkanje določenih tem za zaprte skupine tudi na vašem naslovu.
-         Vsak torek ob 19h na Ptuju – (O)SREČEVALNICA (Dravska 8, vhod z Vošnjakove ob Maratonu). Vodi Mojca Zorman. Obvezne prijave na mail: mojca.zorman1@gmail.com ali tel. 041 283 522.
-         vsak drugi torek ob 19h v Cerknici (6.januar, …) v prostorih Centra Znanja, Podskrajnik 1a. Vodi Jelka Peček. Zaželeni in pričakovani so prostovoljni prispevki 5 EUR
-         vsak drugi torek od 17h do 18.30h v Novi Gorici, Kidričeva 9. Tapkanje in skupinska psihoterapija (do šest oseb - zaprta skupina). Vodi dr. Nevenka Podgornik. Več info na nevenka.podgornik@gmail.com ali 040 849 049.
-         vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-         vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-         vsako tretjo sredo v mesecu (15.aprila, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-         vsak četrtek ob 18h v Mariboru – ZPM. Vodi Mojca Zorman. Obvezne prijave na mail: mojca.zorman1@gmail.com ali tel. 041 283 522. Odpade od 26.3. do 6.4.
-         vsak tretji četrtek ob 19h v Tolminu. Vodi Snežana Kragelj. V prostorih Studia Samadhi. Prostovoljni prispevki. Več na www.samadhi.si ali 041 360 069.
-         vsak četrtek ob 19h v Novi Gorici, Kidričeva 9. Vodi Nevenka Podgornik. Vnaprejšnje prijave na nevenka.podgornik@gmail.com ali 040 849 049. 5 eur.
-         vsak četrtek od 20h do 21.30h po skypu – vodi Maja Fink – potrebne so predhodne prijave na maja.fink2eft@gmail.com Posamezno srečanje 5 EUR, plačilo po desetih prisotnostih.
 
 
-         sklop šestih srečanj ob nedeljah, od 05.10.2014 do 17.05.2015, od 15.00 do 19.00v Volčjem gradu pri Komnu - delavnica "KAKO DO USPEHA''. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Cena: 290 EUR (6 srečanj po 4ure). Več na www.eft-trieste.it
-         v torek, 14.aprila in v četrtek,16. aprila od 18.00 do 20.00 v Trstu  – "Začetna štiriurna delavnica". Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Cena delavnice je 60 evrov. Če plačate do četrtka, 9. aprila, je cena samo 50 evrov. Več na www.eft-trieste.it
-         v torek, 14.aprila ob 19h v Novi Gorici – mesečno tapkanje za člane Unitri v prostorih VIRS (EDA center, učilnica P3). Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
-         v torek,14.aprila od 10.15 do 11.45 ure v LjubljaniEFT in povezovalna komunikacija. Lokacija: Dnevni center aktivnosti za starejše, Gosposvetska 4. Za člane DC brezplačno, ostali prispevajo prostovoljno. Vodi Darja Cerkvenik. Prijave na darja@taisa.si
-         v sredo,15.aprila od od 17.30 do 19.30 ure v LjubljaniEFT delavnica: Odtapkajmo jezo. Lokacija: Ljubljana, točen naslov ob prijavi. Prispevek: 12 €. Vodi: Darja Cerkvenik. Prijave: darja@taisa.si.
-         V četrtek, 16.aprila ob 17h v Murski Soboti – Predstavitev EFT metode. Vodi Cvetka Horvat –v prostorih Hiše Sadeži družbe, ul. Štefana Kovača 20 (vstop je prost).
-         Od petka, 17.aprila do nedelje 19. aprilav Gornji Radgoni na sejmu NATURO – EFT - Tapkanje s Cvetko Horvat - v hali B.
-         v soboto, 18.aprila od 9h do 14h v Radovljici –EFT za učne težave. Na OŠ Antona Janše Radovljica. Vodi dr. Apolonija Klančar. 50 EUR (skripta, prigrizki, …). Podrobnosti in vabilo.
-         v nedeljo, 19.aprila od 10.00 do 14.00 v Ljubljani – "Uravnovešanje prostora" - Kako uredimo svoj dom, da se v njem dobro počutimo. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Cena delavnice je 70 evrov. Če plačate do nedelje, 12. aprila, je cena samo 60 evrov. Več na www.eft-trieste.it
-         v sredo, 22.aprila ob 20h v Moravčah – skupinsko tapkanje. Lokacija: gasilni dom Moravče. Vodi Marija Gotar. Prijave na marija.gotar@gmail.com oz. 031 353 735. Prispevek 5 EUR, za gasilke domačega društva brezplačno.
-         v četrtek, 23. aprila od 17h do 20h v Murski Soboti – S TAPKANJEM DO BOLJŠIH ODNOSOV. Točna lokacija je odvisna od števila prijav in jo bom prijavljenim sporočila pravočasno. Vodi Cvetka Horvat. Prispevek 30 EUR. Prijavite se lahko do torka, 21.4.2015 na cvetka@custvena-svoboda.si (041-822-850).
-         v četrtek, 7.maja, od 17h do 21h v Ljubljani – Metoda EFT: začetna 4-urna delavnica za življenjske spremembe. Lokacija: Ljubljana, točen naslov ob prijavi. Prispevek 50 €. Vodi Darja Cerkvenik. Prijave: darja@taisa.si.
-         v torek, 12.maja, od 10.15h do 11.45h v Ljubljani – EFT delavnica: Žalost in dragocenosti znotraj naših izgub. Lokacija: Dnevni center aktivnosti za starejše, Gosposvetska 4. Za člane DC brezplačno, ostali prispevajo prostovoljno. Vodi Darja Cerkvenik. Prijave: darja@taisa.si.
-         v torek, 12.maja, od 17.30h do 19.30h v Ljubljani – EFT delavnica: Spremenimo svoja omejujoča prepričanja. Lokacija: Ljubljana, točen naslov ob prijavi. Prispevek 15 €. Vodi Darja Cerkvenik. Prijave: darja@taisa.si.
-         v torek, 9.junija v Kobaridu – Uvodna EFT predstavitev delovanja metode EFT v sklopu TVŽU. Vodi Snežana Kragelj.
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 27.septembra, 22.novembra 2014 ter 24.januarja, 18.aprila in 20.junija 2015, vsakič od 10h do 19h.
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 18. in 19.oktobra ter 13. in 14.decembra 2014 ter 21.in 22 marca in 23 in 24.maja 2015, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 29. in 30.novembra 2014 ter 21 in 22.februarja in 27. in 28.junija 2015, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 14. marca, 9.maja, v Vitacentru Naklo 25.aprila, http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani 14. marca, 9.maja,  http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
 
aprila 2014 smo posneli dve oddaji za TV postajo Studio 12:
 
v četrtek, 27.marca 2014 je bil na sporedu prispevek o EFT-ju na valu 202 - tole je povezava na posnetek: http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
v ponedeljek, 20.januarja 2014 popoldan sem bila gostja v oddaji Dobra ura z Bernardo na TV SLO1. Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej: http://ava.rtvslo.si/#ava2.174257209
 
V petek, 17.januarja 2014 dopoldan sem bila gostja Zvezdane Mlakar na TV SLO1.
http://ava.rtvslo.si/#174256730, od minute 14.20 naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
November 2013 – članek v reviji Šolski razgledi:
 
Avgust 2013 - pogovor z novinarko Jano Debeljak.
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic