06 januar, 2014

EFT novice 6.1.2014 in kaj je bilo prej?

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
kaj je torej bilo prej – jajce ali kura?
Ali z drugimi besedami – je genski material v naših telesih res tisto, kar mi nezavedno ubogamo, ali je kje tudi kakšen ščepec svobodne volje?
Lani oktobra smo se s parimi tapkalkami peljale v Salzburg poslušat predavanje dr. Bruce-a Liptona, biologa iz ZDA, avtorja mnogih knjig in zelo cenjenega predavatelja (v slovenščino je prevedena njegova knjiga The biology of belief – Biologija prepričanj).
On (med drugim) predava o tem, da mehanizmi niso tako zelo enostavni – da se človeški geni lahko aktivirajo ali pa ne – in da impulzi za aktivacijo prihajajo od zunaj, iz okolja, od nas pa je potem odvisno, kako se odzovemo, kaj izberemo, kaj naredimo.
Koraki pa se dogajajo na mikronivoju, na nivoju celičnih membran, pomalem, ne naenkrat v enem dnevu.
Se pravi – kot vam lahko pove vsak, ki je kdaj z lastnimi rokami obdeloval kos zemlje – jablana ne zraste v enem dnevu.
Težava je v tem, da svojega okolja ne moremo ''prisiliti'', da nas na naši poti podpira.
Kar lahko naredimo je le, da opazimo svoja vsakodnevna dejanja, svoje navade, svoje dejanske akcije in se jih zavemo – in se sprašujemo za nas neprijetna vprašanja – so ta moja dejanja na dolgi rok meni podporna ali meni v škodo, uničenje?
Kaj si izbiram?
V kakšnem krogu ljudi se gibljem?
Je to res nespremenljivo ali se to meni samo zdi?
Koga hočem poslušati – okolico, ki bi najraje ohranila vse natančno tako kot je vedno bilo - ali sebe in svoj notranji glas?
Je pa tudi res, da je okolica glasnejša – zato rabi naš notranji glas vsaj na začetku podporo.
Ena taka podpora bodo resnične EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk Berta Rebol in jih od letos lahko berete tudi vi – mi je ravnokar poslala tole povezavo:
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v naslednjem tednu:
-         v ponedeljek, 6.januarja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-         v petek, 10.januarja od 17h do 21h v Postojni – 4-urna praktična EFT delavnica. 40 EUR.
-         V četrtek, 16.januarja ob 18h v Ljubljani– predstavitev knjige Kako je EFT spremenil moje življenje v MK Konzorcij.
-         v soboto, 18.januarja v Ljubljani – nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-         vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko. (http://www.eft-trieste.it)
-         vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-         vsak ponedeljek ob 9h v Mariboru v prostorih Šenta, cesta Proletarskih brigad 61. Vodi Marjana Fras, 041 299 270.
-         vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici – v posebni sobi okrepčevalnice Mica, Prvomajska 26. Vodi Maja Fink. Prispevek 5 eur.
-         vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622.
-         vsak ponedeljek ob 19h v Žalcu v prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 7 eur.
-         vsak torek ob 14.30h v Ljubljani v prostorih Dnevnega centra za starejše na Puhovi 6 za Bežigradom. Vodi Breda Torkar Kampuš.
-         vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-         vsak torek ob 18h v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink (040 860 140). Prispevek 5 eur.
-         vsak torek ob 19h v Semiču, v prostorih Kulturnega centra Semič (http://www.kc-semic.si/si/; pod okriljem kulturnega društva Orel (http://orelsemic.blogspot.com/). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-         vsak torek ob 17h v Kopru, v prostorih CDA, Zore Perello Godina 3. Vodi Zdenka Zupančič.
-         vsak torek ob 18h v Bašlju pri Preddvoru, v (naslov Bašelj 32 c). Vodi Renata Čimžar (041 665 297). Prostovoljni prispevki.
-         vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman (041 283 522, mojca.zorman1@gmail.com).
-         vsak torek ob 18h v Ljubljani, za Bežigradom v Centru za zdrav način življenja Hortus Vitae, Dunajska 205. Vodi Katja Lapkovski Kvas. Cena: 5 eur. Potrebna je vnaprejšnja prijava na naslov: info@hortusvitae.si ali pritapkajsisreco@gmail.com.
-         vsak torek ob 17.30h v Celju v prostorih Srečališča, Vodnikova ulica 13, 1. nadstropje – to je nasproti ekonomske šole na Vodnikovi. Vodi Alja Inkret Muhek. Prostovoljni prispevki.
-         vsak prvi torek v mesecu ob 18h v Cerknici v prostorih Centra Znanja, Podskrajnik 1a. Vodi Jelka Peček. Prostovoljni prispevki.
-         vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8. talcev.
-         vsako sredo ob 18h v Ribnici. Lokacija – Miklova hiša (na vrhu), Škrabčev trg 21. Vodi Maja Fink (040 860 140). Prispevek 5 eur.
-         vsako sredo od 19h do 20h v Litiji. Vodi Saša Oshish. OŠ Litija. Prostovoljni prispevki.
-         vsak četrtek od 19h do 20h v Ajdovščini v prostorih Doma krajanov. Vodi Zdenka Zupančič.
 
 
-         v sredo, 8.januarja ob 17h v Murski Soboti– Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. V prostorih Hiša Sadeži družbe, ul. Štefana Kovača 20. Vodi Cvetka Horvat. Brezplačno.
-         v petek, 10.januarja od 16h do 20h v Murski Soboti – začetna štiriurna delavnica metode EFT v prostorih Ljudske univerze v M. Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Prispevek 38 EUR. Prijave obvezne do srede, 8.januarja 2014 na cvetka@custvena-svoboda.si (041-822-850).
-         v soboto, 11.januarja od 9h do 13h v Žalcu – EFT in denar. V prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 29 oz.35 EUR. Prijave na tanja.vovk.petrovski@gmail.com (041 789 300).
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Objem, lubčka, pomahljaj, Pika draga, ostani prav taka, kot si. Ker si naša super EFT zvezda vodnica!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena!
Sem prav vesela, da se bo delavnica odvila tudi v Postojni. Jaz sem tista, ki sem bila na vašem predavanju s hčerko. Me je kar presenetila, da vas je poslušala in da mi reče....mama, veš sem tapkala danes.
Želim vam lep dan.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Oj, Pika, želim ti, da bi te izbrali za Slovenko leta. Jaz sem poslala šest kupončkov. Veliko veselja in uspeha še naprej s tapkanjem. Osebno pa ti želim veliko lepih in prisrčnih dogodkov, ter zdravja. Lepo se imej!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
pika
iz vsega srca sem ti na moč hvaležna za vse, kar si z nami delila na delavnici na temo praznikov. moji so letos kar zaj*, ampak tale eft s tabo mi razsvetljuje pot skoznje, in mi da, da jasno čutim zaupanje in varnost v vse tisto neznano, kar prihaja. in mi da, da skozi bolečino doživim tudi neskončno lepoto. da sem točno tukaj in zdaj (kar je zame redkost, ki si jo letos vztrajno privzgajam). jaz zmorem. jaz sem. jaz si upam. jaz čutim. jaz mislim.
pravi blagoslov si, veš to, ne?
hvala ti, srčen (       )
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Spoštovana gospa Pika, odkar tapkam in to po Vaši zaslugi in nasvetih, vsak dan sproti praznujem življenje – tako kot snežak in otrok iz priponke. Hvala vam za vsakotedenske spodbude. Leto 2014 naj vam bo naklonjeno in ujemite prgišče sanj tudi za sebe! Srečno!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, zdravo,
Izkoriščam to priliko, da se ti zahvalim za tvoj prispevek k mojemu boljšemu počutju. Srečali sva se na delavnici konec oktobra v Cerknici. Sem vesela da me je moj notranji občutek pripeljal tja, čeprav po pravici povedano tisti dan nisem imela prave volje. Tapkam skoraj vsako jutro pred službo in res mi pomaga. Ne čutim takega stresa, sama sebi se čudim, da sem tako mirna. Tudi notri v sebi, ne da bi igrala. Širim moje vedenje o EFT vsakemu, ki me ima voljo poslušati.
Sigurno se še vidimo (na nadaljevalnih tečajih). Trenutno berem EFT za telebane.
Sama ti želim da bi bila zdrava in bi še naprej imela voljo in moč širiti to pozitivno moč med nas.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
najprej naj zaželim vse najlepše v novem letu in da bosta sreča ter zdravje vedno na vaši strani! Za (zapoznelo) novoletno darilo bi si naročila komplet DVD-jev. Rabim namreč malo pomoči in vzpodbude pri tapkanju, čeprav že uspešno odpravim neznosen glavobol in kakšen vsakdanji stresJJJ. Je bilo pa v preteklem letu toliko enih dogodkov pri nas doma, ki so nas dodobra "zrukali" (in nas še "rukajo" LLL), da bo malo daljše tapkanje ob DVD-jih prišlo prav…
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika!
V vaših očeh in pojavnosti je toliko optimizma, da se ga mora, hočeš nočeš, človek nalesti od vas. Kar je dobro, kar je zelo dobro, kar je odlično! Že ta občutek pripomore, da prileze nasmeh na ustnice.
Še naprej vam želim, da s tako "polno paro" energijo trosite naprej nam vsem, ki si tega želimo in potrebujemo.
Srečno 2014,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika hoj,
ti imaš veliko mailing listo. Ali je mogoče, da lahko razpošlješ prošnjo za sodelovanje v kratki anonimni anketi (samo par vprašanj). Saj če jo tudi ti rešiš ne bo nič narobeJJJ.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena!
Bila za praznike v Maroku. Kako duhovno in tradicionalna bogata država in kako zaprta - vse za mogočnimi zidovi. In kako močna prispodoba! Mar nismo tudi mi obdani z mogočnimi zidovi navlake? A z ozaveščanjem, delom na sebi in tapkanjem rahljamo to okostenelo zidovje in se odpiramo enosti....... poti srca.
Naj v letu 2014 postane to okostenelo zidovje prosojno!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika!
Hvala ti za vse novice, ki so prihajale do mene preko mailov. Spodbujale so me, da sem EFT več uporabljala in ga širila tudi med prijateljicami. Življenje je nenehno učenje in EFT je eno tako super orodje za lažje obvladovanje nalog Življenja…
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Joj, joj Pika, saj ne morem verjeti, da je že več kot mesec od tegale maila... Oprosti, ker se nisem tako dolgo javila. No, saj si bila zagotovo bizi, pa vendar... OK, takole se je zasukalo pri meni: Trebušnega kamna sploh nisem tapkala. Takoj, ko bi ga morala začeti, se mi je pojavilo toliko akutnih situacij za tapkanje, da je za to povsem zmanjkalo časa. Po enih dveh tednih sem rekla no, zdaj pa štartam. Grem pred hotelsko sobo, iščem kamen in ga ne čutim. Pa tud nič drugega pametnega ni bilo zaznati. Bolj kot vse drugo je bilo: "ne da se mi" ali pa "ne bi, pač". Nič drugega. Pa sem še malo pustila. Potem me je pa čez nekaj dni, tako med prepirom, prešinilo, da si mi enkrat napisala, da je pa to mogoče samo nakopičena jeza. Pa je najbrž res. V glavnem, takrat sem se temeljito pogovorila z možem, jasno je bil prepir zato, ker ga je zanimalo kako to da ni napredka. Pa sem mu lepo razložila in hkrati sebi tudi, ker mi do tistega trenutka to sploh ni bilo jasno, da SE NAPREDEK RAVNOKAR DOGAJA S TEMLE PREPIROM. (prej ga ne bi moglo biti, ker sem jaz zamrznila dokler se ni "nasprotna stran" pomirila!!!!!!) Ha, ha, končno mi je postalo jasno, kar sem itak že nekajkrat prebrala ampak nisem nikoli uspela ozavestiti: če ne moreš delit "slabih" čustev, potem tudi ne moreš dobrih!! (iz knjige "Kar čutiš lahko zdraviš" avtorja žal ne vem, ker sem knjigo podarila naprej). Kot Pandorina skrinjica - najprej mora ven vse slabo, da lahko prideš do lepega. No, in od takrat naprej se pogovarjava, jaz in mož, pa tapkava; sicer še vsak po svoje, ampak napredek v najinem odnosu je ogromen. In jaz se čutim bolj povezano z njim. Saj še ni tako kot si želiva, ampak sva na poti. Na srečo sva oba doma, ker sem jaz na porodniški on pa brez službe, zato imava ogromno časa in priložnosti, da si greva na živce in se pogovarjava o temJJJ. No, kako je vse za nekaj dobroJJJJ. Res sem zelo zelo vesela, da sem prišla do tega. Sodelavke me sprašujejo, če mi gre "stari" kaj na živce, ker ga imam skoz doma. Jaz si pa mislim: Ja mi gre, hvala boguJJJJ. Itak ne bi razumele najbržJJ Še jaz ne bi do nedavnega.
V glavnem Pika, hvala, res hvala za vso pomoč in vzpodbudo in tvojo intuicijo, ki me je na koncu pripeljala na pravo pot. Aja, sem glasovala zate. Res, tale Jana - 100 let za časom - "kupon nalepite na dopisnico"... Ampak, nič zatoJJJ.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
Knjiga Kako je EFT spremenil moje življenje …in lahko tudi vaše.
13 resničnih zgodb resničnih ljudi iz Slovenije.
 
Izdala založba Pasadena v zbirki Ventilator. 218 strani. Cena knjige je 14,95 EUR, poštnina je še dodatnih 2,90 EUR. V Ljubljani naprodaj v knjigarni ZDAJ v koseški tržnici, na voljo tudi na vseh skupinskih tapkanjih. Kmalu na voljo v vseh večjih knjigarnah.
Vsebina knjige:
Barbara Baša: Nogavice
Nina Frua: Kako je Goljat končno premagal Davida
Saša Oshish: Ko spoznaš, da je vse odvisno samo od tebe
Jelka Peček: Čarobnost vsakdanjega tapkanja
Barbara Žetko: Poti brez prepadov
naš slavni tapkalec: Jezen za znort k me otrok ne uboga, pa še glava me za se ubit boli
Adil Huselja: Tudi policisti smo samo ljudje
Renata Čimžar: EFT kot pomoč v partnerstvu
Cvetka Horvat: Ko se življenje razdeli na dva dela
Irena Šetrajčič Dragoš: Tapkanje in telo
Maja Fink: Tapkanje je hitra in učinkovita rešitev za mnoge težave
Berta Rebol: Tapkanje v družini in šoli
Anja Weber: Skupaj s telesom na poti k sebi
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Že dolgo nisem kakšne knjige prebrala s takšnim navdušenjem in dobesedno požirala tekst, se zraven smejala in tudi jokala, saj mi je bil skoraj vsak tekst po svoje znan, saj sem doživljala zelo podobne občutke ob tapkanjih tudi sama. Jaz sem sicer že četrto leto dokaj redna tapkalka, tako da nisem rabila kakšne spodbude, da začnem redno tapkati, pa sem vseeno našla v tej knjigi veliko novih informacij, spodbud in ogromno pozitivne energije, ki nam je danes še kako potrebna. Prepričana sem, da bo knjiga zmigala marsikaterega tapkalca, ki je samo enkrat na teden hodil na skupinska tapkanja, zdaj pa bo začel tudi sam doma redno čistiti svoje energijske vozle. Dokler človek ne poskusi, kar ne more verjeti, kako si s prsti lahko zelo hitro pričaraš neverjetno olajšanje kakršnihkoli neprijetnih občutkov.
Tudi jaz komaj čakam na tedenske novice, ki nam jih pridno pošiljaš in čeprav ti ne pišem pogosto, bi ti rada povedala, da tudi jaz delim občutke vseh drugih tapkalcev, ki ti redno pišejo, kako hvaležni so ti in da te imajo radi.
Hvala. Hvala. Hvala.
S hvaležnostjo,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Navdušena sem nad to novo! Reeees navdušena!! Včeraj sem bila v kopališču, ej - naglas sem se smejala, ko sem brala prispevek anonimnega avtorja o tapkanju neubogljive hčerke!JJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Mislm, a mi je treba iz krohota padati v jok?! Kot da nimam druzga dela kot brat to knjigo! Čist si mi zjebala dan!!!!! Ljuba Pika, veš, ti si človek z velikim Č, jaz to vem in ful te maram in pred prjatli se bom hvalila da te poznam, tko da veš!!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zlata moja, že ves dan berem knjigo in se ne morem ustaviti. Sem skoraj na koncu, a ne morem več čakati, zdaj ti moram izraziti svoje navdušenje!!!! Knjiga je krasna in če bo navdušila druge kot je mene, bo imela res velik uspeh!!! Hvala ti za vse! Močen objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika!
Prebrala knjigo - res lepa.
Odkritosrčna, iskrena, vesela, zabavna ... predvsem pa navdihujoča!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
- za tebe ne najdem ustreznejšega nagovora- moram povedati, da sem knjigo EFT zgodb prebrala na "EKS", zdaj se počasi umirjam in jo ponovno prebiram bolj počasi, ponavljam stvari, ki so mi všeč... Ves čas branja sem bila prav evforična, lahka, presrečna, saj so pisci zgodb tako blizu meni, tako isto čutimo, tako isto trpimo - smo trpeli. Zdi se mi, da vse poznam in prav vesela sem, da obstajajo tudi taki ljudje, ki so na moji frekvenci in ti dajo moč, da se ojunačišJJJJJ. Do sedaj sem tapkala, ko sem pač čutila potrebo, sedaj sem se odločila, da je skrajni čas, da začnem intenzivnejše in bolj redno.
Vse pozitivno misleče, vse, ki pomagate in drugim želite dobro, široko objemam in Vam pošiljam pozdrav, ki je poln upanja!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Prvič sem se udeležila predstavitve knjige KAKO JE EFT spremenil moje življenje v knjigarni ZDAJ v Kosezah v Ljubljani in sicer koncem meseca julija. Predstavitev metode EFT in tapkanje so name naredili svojevrstni vtis tako, da sem si sposodila zgoraj omenjeno knjigo od mojega moža, ki že nekaj let pozna metodo EFT in občasno tudi tapka in obiskuje ponedeljkova skupinska srečanja v Mostah. Knjigo sem začela brati na dopustu začetkom meseca avgusta. Ena izmed zgodb v knjigi KAKO JE EFT spremenil moje življenje je naredila poseben globok vtis name. Ker sem v opisani zgodbi v knjigi prepoznala tudi svoj osebni problem, sem ob prebiranju tega prispevka veliko jokaal, pa čeprav nikoli nisem tapkala pred predstavitvijo zgoraj omenjene knjige in se ne počutim izurjena in poučena v tej metodi.
In NASLEDNJI DAN sem po prebiranju enega izmed prispevkov – Jezen za znort k me otrok ne uboga in …»SPREGLEDALA«!!! Ko sem nadaljevala z branjem knjige sem ugotovila, da »SEM SPREGLEDALA« in da OČAL ZA BRANJE VEČ NE POTREBUJEM!!!
Zadnjih nekaj let sem tudi pri branju ob dnevni svetlobi potrebovala očala z dioptrijo + 1,5 in sem se velikokrat počutila frustrirano ter zelo nesvobodno če sem jih kdaj pomotoma pozabila in pustila doma.
Veliko sem premišljevala o tem čudežu, ki se je zgodil nepričakovano in v moje veliko veselje. Nisem si mogla kaj kot, da si ta »ČUDEŽ« pripišem spremembi, ki se je zgodila ob prebiranju prispevka v knjigi in je tudi ta čustveni naboj pripovedovalca našel POT DO MOJEGA SRCA ter mi pomagal, da se POČUTIM NEKAKO PREROJENO in obenem SVOBODNO ker NE POTREBUJEM OČAL za vsako malenkost.
Veselim se prve delavnice v septembru in vseh sprememb, ki me ŠE ČAKAJO !
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 21.septembra, 16.novembra 2013 ter 25.januarja, 12.aprila in 21.junija 2014, vsakič od 10h do 19h in dodatno – nedelja, 11.maja v Trstu
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19. in 20.oktobra ter 14. in 15.decembra 2013 ter 22.in 23 marca in 24 in 25.maja 2014, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 23. in 24. novembra 2013 ter 15 in 16.februarja in 28. in 29.junija 2014, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Postojni v petek, 10.januarja, v Ljubljani 18.januarja, 1.februarja, v Vitacentru 30.novembra - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani 18.januarja, 1.februarja,dopoldan – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v torek 12.novembra v Mariboru, v četrtek 14.novembra v Novem mestu, v četrtek 21.novembra v Vitacentru Naklo, http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Avgusta 2013 - pogovor z novinarko Jano Debeljak.
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic