08 julij, 2013

EFT novice 8.7.2013 in za pokusino par odlomkov iz nove EFT knjige

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
danes je novica dneva to, da je naša nova knjiga Kako je EFT spremenil moje življenje …in lahko tudi vaše že v tiskarni.
Sem ta teden še enkrat brala vse zgodbe v vrstnem redu, kot smo ga postavili, in vam lahko povem svojo lastno izkušnjo – med branjem te knjige postanete dobre volje!
Ne bi vam znala točno povedati zakaj, ampak branje teh zgodb ima natančno tak učinek – povzroča dobro voljo.
Ne zato, ker bi bile zgodbe smešne (kakšen smešen odstavek se seveda najde, jasno), bolj zato, ker so tako zelo globoko resnične in podobne našim lastnim.
Vam napišem par odstavkov za pokušino:
 
In ko sem se tisto pomlad ponovno vračala iz lekarne s polno vrečko tablet in pumpic, me je sredi poti nekaj prešinilo. Rekla sem si: »A takole se boš sedaj vsako pomlad basala s kemijo, da boš zdržala par uric na prostem? Ali zmoreš samo to?«
Saša Oshish: Ko spoznaš, da je vse odvisno samo od tebe
 
 
Med študijem te pošasti sem odkrila, da je povprečna teža Coleoptrate scutigere 140 mg. Mislim, halo, miligramov! To je, če za svojo težo laskavo vzamem 70 kg, polmilijonkrat lažje od mene!
Nina Frua: Kako je Goljat končno premagal Davida
 
 
Sin je ležal, tapkala sem izmenično po sebi in po njem. Pokazal mi je dva prsta, zato sem ga vprašala: »Ali je bolečina samo še za 2?« »Ne, to pomeni VICTORY (zmaga)!«
Berta Rebol: Tapkanje v družini in šoli
 
 
Naslednjič, ko smo zavili v hribe, je bilo tapkanje poplačano. Nevenka se je ponoči sicer še tu in tam oglasila, smrčanja pa je bilo veliko manj in ni več motila spanca ostalih na skupnih ležiščih kot prej. Včasih še potapkam zanjo in za njeno nadlogo, v dobro nas in nje.
Irena Šetrajčič Dragoš: Tapkanje in telo
 
 
Naj povem, da sem sama zelo mlada čebelarka, brez prave kilometrine, mož pa tudi nima več kot dve leti izkušenj. »Ujeti bo treba roj,« sva ugotovila. Ampak roji se najraje usedejo nekam visoko, ravno toliko, da ne moreš do njih …
Maja Fink: Tapkanje je hitra in učinkovita rešitev za mnoge težave 
 
 
Našla sem super enostaven recept in se lotila peke torte. Sredi tehtanja sestavin pa se nekje zadaj v moji glavi oglasi glas: Pa kaj se ti greš, malo potapkaš, pa misliš, da boš kar spekla odlično torto. To bo blamaža, ne pa torta …
Jelka Peček: Čarobnost vsakdanjega tapkanja
 
Knjiga ima 225 strani, na koncu smo dodali kratka osnovna navodila za tapkanje (za vsak slučaj).
Cena knjige je 14,95 EUR, tisti, ki jo naročite v dnevih pred izidom, jo dobite po pošti brez plačila poštnine (poštnina je še dodatnih 3,70 EUR).
 
Komaj čakam komentarje tistih, ki jo boste prebrali – katera zgodba vam je bila najbolj nepozabna? Vas je kakšna še posebej ganila? Ste knjigo prebrali na dušek ali ste jo brali počasi? Ste pri kakšni od zgodb knjigo nenadoma odložili in odtapkali kakšno zaporedje?
In ne nazadnje – ste jo mogoče komu podarili in ga s tem razveselili?
Napišite, da bomo lahko brali vsiJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih ta teden:
-         v ponedeljek, 8.julija od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje. V mesecu juliju gostujemo v prostorih centra Premik na Neubergerjevi ulici 9, po stopnicah navzdol, dvorana C. Prostovoljni prispevki.
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-         vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882, andreja.valcl@gmail.com)
-         vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-         vsak torek ob 18h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850.
-         vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-         vsak torek ob 19h v Semiču, v prostorih Kulturnega centra Semič (http://www.kc-semic.si/si/; pod okriljem kulturnega društva Orel (http://orelsemic.blogspot.com/). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Oj Pika, Pikica,
jaz jo naročam - motivacijsko knjigico namrečJJJ. Zelo jo bom vesela, če bo slučajno do 12.7. - takrat grem namreč na dopust in bi jo z veseljem vzela sabo. Če ne, bo pa tudi po dopustu prišla prav - sem namreč ravno v fazi: "joj, kolk sem boga"! Še dobro da imam EFT in da na lastnih izkušnjah vem, kako pomaga - komaj čakam da me nekaj zbrca v rit, da bom lahko spet začelaJJJ.
Lepo bodi, veliko sončka in dopustniških užitkov!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena draga Pika,
kljub temu, da se ne oglašam pogosto, vestno sledim in komaj čakam vsakega ponedeljka. Tapkam pa tako - tako, včasih vsak dan in drugič, ko začutim potrebo. Želim vam lepo poletje! Ob tej priliki bi rada naročila knjigo izpričanih zgodb za motivacijo!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
jaz sem že prav nestrpna! Močno me zanima, kaj ste napisaliJJJ,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
jaz kar naročam to novo knjigo, sem namreč ena tistih, ki bi tapkala, pa najdem najbolj običajen izgovor - nimam časa. Zato mi bo motivacija prav prišla, super da je knjiga!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Lepo pozdravljena Pika,
hvala za ponedeljkove "LUČKE", ki mi dajejo luč do naslednjega ponedeljka. Hvala!!! In seveda takoj naročam knjigo, upam da pride čimprej,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
definitivno in takoj naročam novo knjigo, ki bo vsak čas natisnjena. Zelo se veselim prebiranja, saj se bom verjetno v marsikateri zgodbi prepoznala.
Torej, v pričakovanju nove knjige te prav lepo pozdravljam.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Točno tako je kot si napisala.
včasih smo kakor da bi bili zamrznjeni, in se smilimo sami sebi, in ne najdemo neke motivacije kvečjemu imaš občutek kakor da te nekaj drži nazaj in da je roka s katero bi se potapkal težka sto kil. Ja, sto kil in še kaj! Vendar to je teža podzavestnega odpora ali strahu - in najbolj zanimivo je pa to, da mora biti včasih na žalost problem že težji, še večji od teže roke .... pa da vidiš kako se takrat roka dvigne in tapkaJJJJJ!
Vendar, če bi to človek delal sproti, pucal sproti, bi seveda prej splaval. Mi se pa v večini začnemo učit plavat šele, ko se že utapljamo, in če imamo srečo, nam za začetek uspe iz vode držati vsaj glavoJJJ.
Zato je lepo, da se o tem kaj napiše in z resničnimi zgodbami poskusi motivirati ljudi, saj nam včasih uspešno rešen problem neke osebe da energije in moči. Včasih ti da misliti – ne, nočem do tu, prej moram reagirat!
A veš kaj pa meni da največji elan? No, saj veš - TI. In odkar jaz poznam EFT skoraj ni tedna, ki  ne bi bil na koncu podpisan z uspehom EFT-ja. Včasih se grem celo "igrice" - zrcalce, zrcalce na not me poglej, pa povej če je zdej drugače, kot bilo je malo prej.
Skratka, draga moja deklica, lepo se imej...
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ranjen, prizadet, v zameri in jezi
 
Pa dobr, a bo enkrat že konc tega drekočiščenja, al kaj? Men švoh kaže, se zmeri kej pokaže.
 
Oni dan popoldne sem dobil en tak pogled in čez nekaj časa nekaj takih besed, izgovorjenih na tak način, s takim tonom. Sem zdajle prepričan, da na točno tak pogled in besede skoraj nihče drug ne bi reagiral. O, jaz pa sem in še kako! Nos do tal, mule za tavelk vojaški kotel. Ajde, tapki, ka se boš držu! Pa tapkam po poti, med vožnjo. Nič! Pa še mal tapkam zvečer. Nič! Pa se zbudim tja proti tretji uri zjutraj in spet v tapkanje.
(KT) Čeprav me vse tisto, kar kdo reče in vse tisto kar ne reče, pa bi moral, in vse tisto, kar kdo naredi ali pa ne naredi, pa bi moral – zaboli in rani v dno duše, se popolnoma, globoko in v celoti sprejemam in se imam rad in se spoštujem in cenim. Čeprav me način, kako me kdo pogleda, kako mi kaj reče, s kakšnim tonom in podtonom zaboli, rani, prizadane, se popolnoma, globoko in v celoti sprejemam in se imam rad in se spoštujem in cenim. Čeprav vse to rani, prizadane, zaboli, čeprav vse to zamerim in me jezi, se popolnoma, globoko in v celoti sprejemam in se imam rad in se spoštujem in cenim. In naokoli po točkah: tist pogled me je en tolk prizadel; tiste besede so me grozn ranle; kok lahk to men nardi?; mene tkole u živo rano; ej, to pa en tolk zamerm, prou jezn sm; ja, jezn pa še zamerm in to valda čist upravičen, itak.
Tole je kar nekaj časa trajalo, več kot eno uro zagotovo. Malo je odleglo, ampak čisto malo. Pa sem se pobral ven, malo v hribe, urico gor, urico dol. In sem ves čas tapkal. Eno takole peripatetično tapkanje je to bilo. In sem spet tapkal na prizadetost, ranjenost, zamero, pomenljive poglede, besede, jezo, užaljenost. Nič. Klinc pa EFT! In nato se mi je pojavila slika na kateri sem bil jaz in to povsem prekrit z ranami. Odprtimi, čistimi ranami po celem telesu. Takoj za tem se je pojavila misel: Kaj pa, če ti že celo življenje zbiraš rane? Zvenelo je resnično. In sem tapkal:
(KT) Čeprav že vse življenje zbiram rane, se popolnoma in v celoti sprejemam. Čeprav sem zbiralec ran, sem vseeno čisto OK. Čeprav iz nekega neznanega razloga rane zbiram, se imam rad, ne glede na to, kako mi to, da se imam rad in se sprejemam lažno zveni. Naokoli po točka pa: zbiralec ran; zbiram rane, pa ne vem zakaj.
Hitro je prišla dodatna misel. Rane, zakaj rane, čiste in odprte rane, zakaj ne brazgotine? A jaz skrbim za to, da se rane ne zacelijo? In jasno, če se nezaceljenih ran dotikaš, čeprav čisto malo, s pogledom in besedo, zabolijo. Pa je šlo naprej:
(KT) Čeprav jaz že celo življenje zbiram rane, male in velike, rane, ki nastanejo od onih pogledov in onih besed in onih kretenj, rane od krivic, rane od neizpolnjenih pričakovanj po sprejetosti, objemu, pohvali, se popolnoma in globoko sprejemam. Čeprav jaz zelo skrbno skrbim, da se te rane ne zacelijo, da so ves čas odprte, se popolnoma, globoko in v celoti sprejemam. Čeprav skrbno hranim moje rane in jim ne pustim, da se zacelijo, se popolnoma, globoko in v celoti sprejemam. Naokoli po točkah pa: zbiram rane; ne pustim, da se zacelijo, jaz sem prekrit z nezaceljenimi ranami.
Pa zakaj to počnem? To vendar ni ne logično, ne pametno, ne razumno? Tudi na to je prišel odgovor. ON je bil ranjen, ranjen fizično, ranjen drugače. Ranjen v vojni, ranjeno zdravje, ranjen v duši … In če bom jaz dovolj ranjen bom sorodna duša, takega me bo ON gotovo opazil in ker ve, kako je to biti ranjen, me bo razumel, me bo potolažil, me bo sprejel. In če bom skrbno zbiral in ohranjal rane, ki jih je ON povzročil, bo to prej ali slej videl. In tudi drugi, ki so jih povzročili, jih bodo videli. In se bodo prišli opravičiti. In bodo prinašali spravna darila, in bodo obžalovali in me občudovali, kako sem preživel pri vseh teh ranah. Ja, prav častili me bodo in objokovali moje rane. Takrat bom faca. Takrat bom opažen. Takrat bom imel vso pozornost in ljubezen in prijaznost in skrb in vse kar je še pomembnega. In tako je en del mene začel skrbno zbirati in ohranjati vse rane in skrbeti, da ni zmanjkalo dobave vedno novih ran.
(KT) Čeprav je en del mene skrbno zbiral vse mogoče rane in jih ohranjal lepo odprte, jaz ta moj del popolnoma in v celoti sprejemam. Zahvaljujem se mu, da mi je na ta način hotel zagotoviti ljubezen, sprejetost, srečo. Res je delal trdo in dobro in dolgo in skrbno. Dajva sedaj pogledati, kaj je bil cilj tega projekta zbiranja in ohranjanja ran. Da bi bil sprejet, ljubljen, pocrtljan, srečen, priznan. Dajva še pogledat ali je ta skrbno načrtovan, voden in izveden projekt dosegel načrtovane cilje. Hm? Da ni? Res škoda. Ampak ta projekt seveda ima tudi pozitivne učinke. Izkušnje, ki si si jih pridobil, ti omogočajo, da katerikoli drug projekt pripelješ do konca še bolje kot tega. Omogočajo ti tudi, da ta projekt zaključiš. Kdo pa zapira rudnik – rudarji; kdo zaustavlja nuklearko – nuklearci. Torej bi prav ti lahko najbolje zaključil ta projekt zbiranja in ohranjanja ran. In to bi mi veliko pomenilo. In zelo bi mi koristilo. Ne vem še, kaj bi bil nov projekt za zagotavljanje ljubljenosti, sprejetosti, prijaznosti. Ampak sem prepričan, da je treba ta projekt zbiranja in ohranjanja ran zaključiti. Lahko bi našla ime za to. Kaj praviš na tole: Projekt celjenja in desenzibilizacije. A!? Dajva poskusit. Tole do sedaj ni pripeljalo do zastavljenih ciljev. Cilje je treba doseči, samo tole, kar ne deluje je treba zaključiti, pa se bo že pokazal način, kako doseči cilje. Cilji ostanejo, samo način bova našla drug. Sedaj pa najprej ta stari projekt zbiranja in ohranjanja ran zaključiva s projektom Celjenje in desenzibilizacija. Se kunštno sliš, ne? Ja, prav taka imena za projekte so mi všeč. Celjenje in desenzibilizacija. Prosim, loti se tega projekta kar takoj, na lahkoten način, na zabaven način,brez mojega zavestnega napora, na zame zdrav, neboleč način in zaključi do takrat, ko pridem s hriba do avta. Vem, da zmoreš, si dokazal s starim projektom. In naokoli po točkah, dokler nisem prišel do vrha hriba in nazaj v dolino, kakšno uro in četrt, sem tapkal: celjenje in desenzibilizacija, lahkotno, prijetno, nezavedno, zabavno in hitro.
 
Sedaj je pa odleglo. Spet je prišla na površje dobrovoljnost. Utrujen sem pa bil, to pa to. Popoldne sem zaspal kot posekan in se zbudil - še vedno dobrovoljen.
 
Naslednji dan zjutraj spet tako.
Ciao,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: spet jeseni
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: spet jeseni
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: spet jeseni
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Mariboru 5.julija, v Ljubljani 6.julija, – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani  6.julija – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
V Brežicah smo januarja letos posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic