24 september, 2012

EFT novice 24.9.2012 in v sredo tapkamo v Kopru

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
najprej – to sredo (26. septembra) ob 18h bomo predstavili knjigo EFT za telebane v koprski knjigarni Libris. Da bo odločitev za obisk lažja, lahko ob tej priliki knjigo kupite po znižani ceni.
 
Potem – hvala vsem, ki ste prijazno komentirali članek v reviji Jana, ki je bil objavljen prejšnji torek (številka je naprodaj še danes). Kar milo se mi je storilo, ko so se usula pisma komentarjev. Vseh ne bom objavljala, jih je res preveč, samo par za okus. Vem, da ni mala stvar pisati osebnih vtisov, sploh kadar to ni res treba – in mi je jasno, da tako pisanje zahteva napor. In to res cenim in sem vsakemu res, ampak res hvaležna.
 
In še – ker sem zaradi nujnih obveznosti zamudila naval jurčkov predprejšnji teden, sem zamudo (nepričakovano) nadoknadila včeraj.
Zakaj nepričakovano?
Ker se je nabiranje jurčkov zgodilo med nedolžnim hribolazenjem, seveda.
Ob poti je rastel, tak lep, temno rjav, in vabil globlje v gozd.
Po dobri uri blodenja z bratom ugotoviva, da je bil tisti ob poti sicer dober znak, ampak od enega jurčka še nikoli ni bilo večerje – in se zapodiva v drug gozd preverjat stanje tam.
Moj brat je veselo lazil po goščavah in strmih robovih, kamor mene ni posebej vleklo, zato se je moja košara polnila bistveno počasneje kot njegova.
In sem opazovala svoje navdušenje, kako se dviga in spušča.
Ob vsakem najdenem lepotcu je zraslo.
In vsakič, ko je pol ure trajala ''suša'', je skoraj zamrlo.
In sem se spomnila, da verjamem, kako moje (in vsa naša) življenja postanejo veselejša in boljša, če gojimo občutek navdušenja nad čim.
Se pravi – od kje si prikličeš občutek navdušenja, če že pol ure ni nobenega jurčka pred tvojim nosom, brat jih pa trga kot po tekočem traku?
Od kje že?
In sem se lepo usedla na raven štor na žarek sonca in stapkala par zaporedij – ne znam stopit v pravo smer, ne čutim kje so, ne pogledam pravočasno, preveč mislim in premalo se prepuščam... Vse, kar je bilo tisti trenutek res.
Ponavljam – vse, kar je bilo tisti trenutek v mojih mislih zame res.
Brez kakšne analize.
Rezultat?
Občutek globoke hvaležnosti, da sem v tem prekrasnem gozdu, na sončen dan, s košaro v roki, zdrava in v dobri družbi, in da je res možno praktično gojiti občutek navdušenja nad življenjem.
In (za stranski učinek) – kar odneslo me je do naslednjega rjavega lepotcaJJJ.
Lahko ugibate, kaj bom imela danes za kosiloJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih naslednji teden:
-          v ponedeljek, 24. septembra od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnaziji Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v sredo, 26. septembra ob 18h v Kopru – knjigarna Libris, predstavitev knjige EFT za telebane in nakup po znižani ceni
-          v sredo, 26. septembra ob 19h v Vitacentru Naklo – Uvodna praktična predstavitev delovanje metode EFT.
-          v soboto, 29. septembra v Ljubljani – celodnevno EFT izobraževanje – EFT 1. stopnja.
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/joomla-license/skupinskeeftvadbe):
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak ponedeljek ob 19h v Škofji Loki v prvem nadstropju v gasilskem domu na Trati v Škofji Loki (naslov Kidričeva cesta 51a). Vodita skupaj Renata Čimžar in Alenka Orešnik, vstop: prostovoljni prispevki.
-          vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko.
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18.00 je enourno skupinsko tapkanje v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink.
-          vsak torek ob 19h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-          vsak torek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl.
-          vsak torek od 17h do 18h v CDA v Kopru. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsako sredo ob 18h v Trstu, Viola, ul Carducci 39, prostovoljni prispevki. Vodi Barbara Žetko v italijanščini!
-          vsak torek ob 19h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-          v italijanščini vsako sredo ob 18h -Trst- Studio Viola, ul Carducci, 39 (prost vstop). Vodi Barbara Žetko.
-          vsak četrtek od 19h do 20h v Ajdovščini. Vodi Zdenka Zupančič.
 
-          v torek, 25. septembra od 18h do 20h Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Vodi Katja Lapkovski Kvas. Prostori Hortus Vitae, Dunajska 205, Ljubljana. 15 EUR.
-          v sredo, 26. septembra od 18h do 20h brezplačna predstavitev programa "S tapkanjem do sreče". Vodi Katja Lapkovski Kvas. Prostori Hortus Vitae, Dunajska 205, Ljubljana.
-          v soboto, 29. septembra od 9h do 13h začetna praktična 4-urna EFT delavnica na OŠ Dekani, vodi Berta Rebol.
-          soboto, 6. oktobra od 15h do 19h v Trstu – začetna praktična 4-urna EFT delavnica. Vodi Barbara Žetko.
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
….. Po tako intenzivnem delu pa mi je užgalo še nekaj in je in ni v zvezi s tapkanjem. Pravzaprav brez tapkanja tudi tega spoznanja ne bi bilo. Eno takšno spet veliko spoznanje zame, in sicer kako vsi poskušamo nadzorovati druge in njihova življenja. Starši poskušajo nadzorovati otrokova življenja, mož ženo, žena moža, otroci starše, šef svoje zaposlene, profesorji učence itd. Vse je en sam velik nadzor. Jaz ustvarjam svoj mali svet in v mojem svetu se moj sin mora počutiti dobro, mora imeti službo, ker če je nima, mene boli, bo propadel, bo čez nekaj let, ko sicer mene več ne bo, prodal hišo in mene že zdaj, ko sem živa, boli, da bo prodal mojo hišo, ki sva jo z možem tako težko zgradila in mene že zdaj to boli, čeprav me takrat ne bo več na svetu. Moj otrok se mora družiti samo s prijaznimi ljudmi, ker ni prav, da se kdo norčuje iz njega in jaz bom naredil, da se bo družil s takimi ... itd. Nadzor. In spoznanje, kako dobro je, če mi je lahko vseeno, ali se ti dobro počutiš ali ne, če nečesa ne moreš nadzorovati. Samo dve možnosti sta: ali tapkaš ali pa te boli. Odločitev je tvoja. Tapkaj! In ko tapkaš, imaš veliko več možnosti, da nadzor spustiš. Se mi zdi, da to mora biti za vsakega olajšanje. Spustiti nadzor. Olajšanje za tistega, ki nadzoruje, in tistega, ki je nadzorovan. Upam, da je tole smiselno.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika živjo!
Med včerajšnjim tapkanjem sem kar naenkrat doživela "razodetje" - ne vem sicer, kako že prej nisem pomislila na to - malo več kot leto nazaj sem ti pisala, da smo pritapkali našega malega fantka. In ta naš mali že od čisto malega zelo veliko "poje" - res prav vsi se čudijo, da že tako majhen dojenček mrmra razpoznavno melodijo - od kar je star kakšne pol leta, prav hecno je - in vedno poje "na planincah". Bilo mi je sicer malo čudno, ker te nikoli na pojemo doma, ampak večkrat vse druge, pa sem mislila, da jo je morda pri kakšni babici pobral... In ko je prvič videl na TV reklamo za jogurte Na planincah, je kar ostrmel in zdaj se mu še vedno, ko jo vidi, vsakič kar zmeša od sreče... Samo pri tej in nobeni drugi. Najprej ostrmi, potem pa cepeta in pleše in mi kaže TV..... No in potem jaz spet enkrat tapkam in se mi pri tistem delu, kjer mrmraš "na planincah" kar na enkrat zasvita! Pa a je to možno?! Jaz sem ogromno pretapkala zanj še preden sem zanosila in med nosečnostjo in ko je bil še res čisto majhen (kasneje me je ob tapkanju motil in sem to raje počela drugje)...
A misliš, da je možno, da ima to melodijo prek tapkanja nekako "zapisano" v sebi?!!
Lep dan!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
…. Aja pa še to. Če en mesec moram na letalo, že zdaj pridno tapkam. Ni mi več slabo ob misli, da bo treba tja gor, kako pa bo, bomo pa videli, ko pride do tega.
Hvala za pomoč in lep pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
….. in popoldne ko sem se jezila na sina, ker ne zna poštevanke, ker počasi piše nalogo, ker vsako sekundo odtava drugam, ker cele popoldneve piše nalogo ki jo je za pol ure... mi pravi: mama počutim se poteptan od vas in najbolje da me izločite iz naše družine. ja zakaj? ga vprašam. ker se jezite name me teptate in se počutim kot bi slon poteptal gnilo jabolko. halo??? kar zazvonilo mi je v glavi in sva tapkala na to poteptano gnilo jabolko in se smejala.... za koga je to bolj veljalo? tudi zame vendar tega nisem nikoli ozavestila…
hvala za današnjo pošto. prav v vsakem pismu sem se našla... še veliko dela imam
hvala ti za vse in lep pozdrav
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo,
"Res je trapasto a deluje" haha- sem že prebrala prec ko sem prišla na šihtJJJ. Super zgledaš, Papa
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika!
Včeraj sem končno uspela priti na tapkanje in mi je bilo kar všeč in upam, da mi pomaga. Tapkali smo pa ravno na tisto, kar sem jaz želela, tako da ne vem ali sem pošiljala kakšne takšne vibracije al kaj. Večkrat se mi to zgodi, ko grem na kakšno stvar prvič.
Ko kjerkoli sama tapkam, se nikoli tako ne poglobim, ker pač ne znam.
LP!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
živjo Pika,
sem rekla da ti moram javiti rezultat predno grem spat. sem prebrala ta tvoj mail na šihtu na mobiju ker na mojem zdejšnjem novem delovnem mestu nimam interneta na računalniku, žal. pa sem imela 5 min časa, ker se šele uvajam in nism zasuta z delom in sem izkoristila in rekla kaj pa če probam, pol sm šla pa kar na računalnik in na slikarja in sem narisala najprej eno slikico. jo pomanjšala in potem še drugo slikico in seveda pri vsaki stapkala eno zaporedje in ju pol zbrisala in to je bilo to. in to sem storila kar v pisarni sicer pač nisem tapkala naglas, ampak vseeno...
v glavnem sem kasneje čutila dogajanje tam kjer me boli, pa tudi na nekih drugim mestih na katere nisem pomislila kosem risala slikici. in celo popoldne sem se počutila polno energije, tako sveže in ni me vrgla vsaka stvar iz tira sem opazila. aja pa občutek sem imela kot da me bolečina počasi zapušča in je res spremenila intenziteto in način kako boli.
sedaj doma sem pa vzela temperce in si privoščila dobre pol ure in narisala 3 zanimive slikice in pri vsaki zopet odtapkala eno zaporedje in tem sem celo dala naslov.
počutim se v redu in sedaj grem samo še spat, bomo videli kako bo jutri, jutri imam rojstni dan, in sem trenutno take volje da bi ti najraje postavila spomenik, zaradi tega tapkanja z risbico.... sem se rešila bolečine ki se je nisem mogla že skoraj pol leta in me je morilo in sem imela črne misli...
tako da sem sedaj in glede tega res globoko hvaležna.
hvala za lepo dariloJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo, Pika,
čestitam za izpoved v Jani. Kako iskreno in prisrčno govoriš o svoji preteklosti in o pogumu 18 letne deklice, ki se je odločila za svojo pot. Tapkanje ti je bilo očitno določeno in poslanstvo, ki ga daješ naprej. Hvala ti zanj.
Odlašala in odlašala sem in si vsak dan govorila, pa jutri bom zopet začela, pa tisti jutri se je odmikal. Samo en trenutek odločitve je bil potreben, pa sem zopet ujela ritemJJ. Ja, jutri tapkam odlašanje.
Veš, kolegica, ki me je malo čudno gledala, ko sem ji povedala da tapkam, mi je danes pisala o članku v Jani. Zanima jo…
Z željo, da se srečamo, te prisrčno pozdravljam,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
tvoj intervju v Jani je tako zelo zanimiv, živahen. Ravno tako kot ti. Zelo mi je všeč, kako je podano. Imej se lepo. Pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
….Če se spomnim za nazaj in z vedenjem oz. znanjem, ki ga imam danes, lahko z gotovostjo povem, da je bila osnovna šola zame stresna, v njej sem se počutila utesnjeno. Želim si, da se moja otroka ne bi tako počutila.
V človekovi naravi je, da si najprej pomaga sam in v kolikor le- to ni dovolj, si nato poišče pomoč. Tapkanje sprejemam kot eno izmed oblik samopomoči. Zakaj pa ne? Ne stane nič, ni agresivno, zatorej ne škodi nič. Stranskih učinkov - negativnih - sploh ne vidim. Kaj lepšega pa je od tega, da si otrok lahko in zna sam pomagati. Gre v bistvu predvsem za poslanstvo starševstva in po mojem prepričanju, tudi učiteljevanja, ki naj bi bilo vzgojiti in naučiti otroka do te mere, da se bo v življenju znašel.
Mogoče ima kdo pomisleke, da to ne spada za šolske klopi. Čemu? Ker o navedenem ni zapisano v šolskih učbenikih ali pa zgolj za to, ker to ni ena od običajnih metod pomoči? V kolikor gre pri vsem tem zgolj za tehniko, ki se jo lahko uporablja pri pouku in ki nenazadnje lahko le pomaga mojemu otroku, sploh ne vidim razloga, zakaj se je ne bi uporabljalo.
Menim, da mora biti vsak učitelj suveren pri izvajanju pouka, seveda, dokler je le-to v okvirih dovoljenega in dopustnega. Pri tem pa se vsakemu slehernemu učitelju dopušča možnost posluževanja širokega nabora pristopov in izvajanja takšnih ali drugačnih pedagoških metod, ki pri poučevanju služijo le kot podporno sredstvo in navsezadnje dodatna pomoč učencem. Iz lastnih izkušenj pa tudi sama vem, da žal obstajajo tudi učitelji, ki nimajo nikakršnega posluha za težave naših otrok, in kar je veliko huje, nekateri veljajo za »strah in trepet«. Zatorej se sprašujem: 'Kaj je bolj pedagoško: nudenje pomoči (v danem primeru tapkanje) ali ustvarjanje premoči in strahovlade v razredu ter morebiti celo vpitje nad otroki?
Gospa učiteljica, naj za konec le še dodam, da dovolim in obenem želim, da mojemu otroku, kadar je le-to potrebno, s tapkanjem pomagate.
Z vsem spoštovanjem do drugače mislečih.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ojla,
sm fulll uredu JJ. Tapkanje je blo zakon. Komi čakam, da spet kmal ponoviva. Hvala!! JJJJ. Uglavnem, kok je fino, ker ni več strahu ... Tko pred očmi se mi večkrat prikrade kovček na morju kako plava in ga odnaša nekje v oceanu ... Je tko spokojno ... Uglavnem lahko sem sproščena, uživam v trenutkih ... Naravnost super JJ.
Hvala še enkratJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
…. Plonk cegelc sem si zapisala predvsem zaradi treme. Ampak: na tremo sem tapkala zadnji čas pač malo več, tudi za vikend, tudi še včeraj. Tapkala sem na suho grlo, popoln mrk v moji glavi, ljudje me bodo ocenjevali, ne bom našla besed, ciničnega intelektualca s kravato, ki mi bo na vsak način hotel dokazati, da nič ne vem,.... Že za vikend nisem več čutila treme, pa tudi včeraj ne. A sem vseeno tapkala "Kljub temu, da bi zdaj že morala imeti tremo, jaz pa je nimam, no saj je nočem nazaj, ampak vseeno, kje pa je????..."
Pravo testiranje na tremo bom seveda imela naslednji ponedeljek.
Toliko zaenkrat. Nadaljevanje sledi,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ne boš verjela pa še neki - pridem domov in mi moj mož vzame dete in pripravi mizo in pomaga skuhat?!?!? Tko prow WTF – čigav mož je to? Včeri sta šla popoldne skupi spat in zaspala?!?!?! Ne morš verjamet. Z mano namreč ni hotu mulc spat. Sem rekla možu, da bi blo kulsko, če se mal pomeniva, ko gre otrok zvečer spat, pa se nama nekak ni blo treba, ker ni blo nič narobe. Sem presenečena, če ne drugega, ker očitno me vsaj mal čuti, brez da pizdim do onemoglosti!
Nekam se premikamo, zgleda da na boljše, tko da ne morem drugega rečt kot iskreno hvala! Za vse skupi - ideje in možne rešitve, vlivanje poguma, pa če nič drugega pogovor, k sem ga očitno res krvavo rabila!
Se vidimo kmalu, hvala in enga velzga lubčka od moje malenkosti!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sem ravno hotela napisati, da je neka razlika. Namreč jaz sem včeraj tapkala za desno polovico glave(ker me je včeraj tam tudi bolelo), zvečer pa danes pa je bolečina prisotna na levi strani, desna stran je popolnoma OK, tako da verjetno nekaj sem stapkalaJJJ. jutri zjutraj tapkam za levo stran pa hrbtenico in poročam kako bo JJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 29. septembra 2012, 17. novembra 2012, 26. januarja 2013, 20. aprila 2013, 15. junija 2013, od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 27. in 28. oktober 2012, 15. in 16. december 2012, 23. in 24. marec 2013, 25. in 26. maj 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 24. in 25. november 2012, 16. in 17. februar 2013 ter 29. in 30.junij 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
podrobnosti o vsebini tečaja: www.eft-slovenija.si/joomla-license/eft3stopnjaaamet
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabemetode EFT v Ljubljani  20. oktobra, 10. novembra, 1. decembra, v Vitacentru 6. oktobra, 8. decembra - eft-slovenija.si/index.php
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabemetode EFT v Ljubljani 20. oktobra, 10. novembra, 1. decembra - eft-slovenija.si/joomla-license/nadaljevalna4urna
 
Uvodne enourne predstavitvedelovanja metode EFTv sredo 26. septembra v knjigarni Libris v Kopru, v ponedeljek 1. oktobra v Cankarjevem domu v okviru Festivala za 3. življenjsko obdobje, v četrtek 4. oktobra ob 9h v Šentjurju, – eft-slovenija.si/index.php
 
Skupinske EFT ''vadbe''so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Moji učenki Darja in Vera sta poskrbeli za lep slovenski prevod EFT knjige za otroke, ki jo je v angleščini napisal Brad Yates. Knjiga je na voljo v elektronski verziji na tej povezavi: http://www.bradyates.net/ww/translations.html med mnogimi ostalimi prevodi, stane 7 USD, naslov pa je Čarovnikova želja ali kako je pregnal zoprneže - zgodba o čarobnosti v tebi. Ne bo škodila niti odraslim po mojeJJJ.
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki Dneva za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/eft-posnetki-10-marec-2012. Prezentacije predavateljev še pridejo zraven.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic