10 januar, 2011

EFT novice 10.1.2011 in urniki skupinskih tapkanj za leto 2011

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 
 
najprej - v vrvežu prejšnjega tedna - res se je ogromno dogajalo - ne samo v EFT svetu, tudi v mojem osebnem, sem pozabila na to, da bi se vam rada zahvalila.
Za vse vaše prekrasne želje ob prehodu v novo koledarsko leto.
Meni je bil ta čas vedno še posebej ljub.
Kot da se odpira nov list v razburljivi knjigi - kaj se bo zgodilo sedaj?
In letos je od vas prišlo ogromno prekrasnih voščil, ki so mi še polepšala te dni.
Sem poskušala odgovoriti večini - pa ni šlo, preveč jih je bilo.
Vem, da mi niste zamerili.
Vsem vam sem hvaležna, da ste mi lepšali praznične dni.
In mi pošiljali dobre vibracije.
Ker - skupaj smo močnejši!
In zato se bomo še dobivali, še tapkali, še spreminjali svet na bolje.
Datumi so sedaj določeni, tapkamo še naprej na vseh istih mestih kot dosedaj.
Novost pa so 2-urne mini EFT delavnice v Laškem - enkrat na mesec, ob petkih ob 19h.
Kot je dejala dr. Gabi Čačinovič Vogrinčič na zagovoru EFT diplome prejšnjo sredo - velika stvar je, da je metoda EFT vsem dostopna - tako finančno kot lokacijsko.
V današnjih časih prav to potrebujemo.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT: 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Zelo toplo mi je postalo pri srcu, ko si mi napisala, da ti je ob mojem pismu bilo, kot da ti je skozi okno posijalo sonce :) Sem mislila, da si že pozabila name, ko si v tem času srečala že toooooliko ljudi, jaz pa se ti že dolgo nisem javila. Koliko pa je bilo od tvojih tečajnikov matematikov?
Bodi dobro in pogumno naprej na pionirski poti, ki jo odločno utiraš! Mislim, da je malo ljudi, ki so za človeka naredili toliko dobrega in koristnega, kot ti. In to na način, ki pravi: nauči lačnega loviti ribe, pa si bo znal vedno pomagati SAM!
Pozdravček iz Maribora!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zdravo Pika,
če bi morala izbrati dogodek, ki mi je v letu 2010 dodobra spremenil življenje na boljše in dodal kamenček k mojemu prebujanju in cenjenju same sebe bi to zagotovo bil EFT.
Lahko si ponosna sama nase, da si s svojo odprtostjo, ki je kot čarobna palčka, prebudila veliko "spečih" ljudi, ki so se našli.
V letu 2011 Ti želim veliko nasmejanih dni
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika! 
Ko vsak teden prebiram tvoje misli in pošto hvaležnih in pozitivnih ljudi, ki ti pišejo, sem neskončno srečna, saj vidim, da je svet na pravi poti! Res se spreminjamo, in to na bolje. Hodimo po različnih poteh, vsak po tisti, ki je narejena zanj, dobivamo točno take izkušnje, ki jih rabimo in vsi imamo možnost ( in kot praviš danes - svobodo ), da stvari prerasemo. Zelo sem vesela, da te poznam, saj ob vsaki tvoji misli vidim tvoj nasmejani obraz, ki daje ljudem upanje, da se da kaj narediti prav iz vsakega življenja. 
Želim ti to, kar ti najbrž tudi mnogi tvoji učenci na tem svetu, da bi še naprej imela energijo in voljo za vse, kar delaš. Pa seveda srečo in ljubezen ob tvojih dragih! 
Toplo te pozdravljam
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
KO BOŠ SAMA, TAPKAJ, IN PRIŠLA BO LJUBEZEN
KO BOŠ POTRTA, TAPKAJ, IN PRIŠLA BO RADOST
KO BOŠ ZASKRBLJENA, TAPKAJ, IN PRIŠEL BO MIR
KO BO NAVIDEZ VSE BREZ SMISLA, TAPKAJ, IN PRIŠLO BO UPANJE.
Se mi pa zdi, da že kar precej od tega na desni imaš, pa pridno še tapkaj naprej v pomoč vsem drugim, ki tega še nimajo.
Želim ti eno dobro tap tap leto!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Tapkanje : ) Nekaj, kar me navdaja z občutkom, da v to ne verjamem in istočasno z zabavno radovednostjo. Bom še poizkušal  : )
Če bi v napovedniku našel besedo tapkanje, me nocoj ne bi bilo na vaši prireditvi. Pritegnil me je vaš uvod z navedbo, da ste matematičarka in da za uspeh ni potrebna neka meditativna predpriprava ali poznanje katerega od novodobnih modnih >verovanj<, kjer praviloma le občutljivim, čistim, toplo človeškim ženskim dušam uspe navezati stik z najsvetejšim v stilu >ja, jaaa, tudi jaz sem nekaj začutila !<
Sam imam že od otroštva hude težave s pojavljanjem v javnosti, če bi moral nastopiti pred publiko, kot ste nocoj vi, bi >zmrznil<.
Prav zato vam pišem - vaša sproščena, a povsem obvladana neposrednost me je navdušila, lepo je bilo gledati in poslušati vašo predstavitev. Verjamem, da sem nocoj odhajal iz knjižnice samozavestnejši - vsaj za nekaj ur  : ), zaradi gledanja vašega nastopa, ne toliko zaradi mojega prizadevnega tapkanja.
V bistvu vam želim le rečt - vesel sem, da sem obiskal vašo predstavitev. Ne toliko zaradi treme, kot zaradi vas.
Ti bom z veseljem napisala naslednji napredek. 
Še enkrat lep pozdrav
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Z velikim veseljem ti sporočam, da je moj mož po seansi tapkanja s teboj prvič po letu dni občutil, da v sklepih nima več bolečin. Manjša bolečina je še v hrbtenici toda po enoletnem jemanju protibolečinskih tablet, je to res čudež. S cigareti se še bojuje, toda očitno bo potreba tapkanja po odpravljanju jeze še velika. Je pa to z bolečino res neverjeten uspeh.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pikica, Pokica!!
.......smrkanje odpravila z EFTjem, moj dragi pa je obležal z vročino. Takle mamo. Pika, vesela sem, da poznam tebe in dobre ljudi, ki mi pomagajo sestavljati mene, ki sem strašno lušna. Gremo naprej!! Bodi zdrava in vesela še naprej! Hvala,hvala! Radateima...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, dolgujem ti  še povratno informacijo .... 
Najprej hvala, da si ubesedila kar sama nisem upala, znala ... kaj pa vem .....  Ne pričakujem "razsvetljenja",  verjamem pa, da grem pravo pot. Vem, da ko se z bolečino dovolj intenzivno ukvarjam, počasi pojenja, izgubi svojo moč.
Rekla si mi, naj skušam ujeti misel..... Sredi tapkanja se mi je posvetilo, da direktna kumunikacija obstaja in da sem jo v preteklosti pravzaprav že uporabljala... Pišem pisma. Zadeva je resnično malce hecna, toda meni pomaga. Sem človek, ki  funkcionira na racionalni ravni.... torej rabim konkretna pojasnila, oz. jih tudi sama želim povedati...  Tapkanje mi običajno odpira širino problema, včasih to ni dovolj in takrat napišem pismo. Vsebino pilim, dopolnjujem in ko oblikujem zadovoljivo besedilo, ko dejansko povem .... počasi neham premlevati in tudi tapkati. In ko me ob prebiranu več ne zgrabijo čustva, ko se mi vsebina ne zdi več pomembna, pisanje izbrišem, saj izgubi moč, je "preživeto". Torej, spet je nastala potreba po pisanju pisma, prvič sem se zavedela, da je to pravzaprav moja kombinacija...
Ljuba Pika, vseh ljudi na svetu ne moreš rešiti, toda če pomagaš le enemu, je svet miceno boljši. Ti si pomagala mnogim, torej je tvoj prispevek velik. Želim ti trdnega zdravja in moči, da boš uspešno krmarila med svojo osebno srečo in poslanstvom, ki si mu tako zelo predana. Naj se ti v letu, ki prihaja, izpolnijo velike in male želje!
Objem
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
p.s.; Hkrati pa se ti iz dna srca zahvaljujem za vse (EFT), hvala za poslano pošto, hvala za nasvete, želje, ideje, vse znanje, ki ga tako nesebično posreduješ množicam, meni je močno spremenilo, polepšalo življenje, iskrena hvala - morda se še kdaj vidiva, no skoraj zagotovo si to želim ... HVALA in prisrčen pozdrav in topel objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika, ne morem ,da se Ti ne bi zahvalila za tako lepo, samo Tvoje sporočilo in voščilo.
Letošnje leto spoznavam Tebe, spoznavam nov, drugačen  pristop do manj znanega. Zelo se dobro počutim, ko prebiram Tvoje vzpodbude in razmišljanja. Sama verjamem v energijo,ki jo dobivam nazaj od ljudi, ki mi namenjajo dobre misli. Jaz to čutim in sprejemam. Ker v to tudi verjamem, Ti pošiljam veliko, veliko dobrih misli in lepih želja, da boš še naprej pomagala in navdušila mnogo ljudi, ki Ti zaupajo. Naj steče v tem prazničnem času v Tvoje srce prava, dobra, plemenita in čista ENERGIJA, da jo boš lahko delila naprej! Pozdrav,
In še moje sporočilo za EFT-novice. Že nekaj časa čutim, da moram zapisati. 
Pa še novica od mene ... Pri javnem nastopanju me večkrat zagrabi kakšen cmok, tisti neprijeten občutek, da ti ne bo šlo. EFT mi pri tem resnično pomaga. Uspelo mi je stapkati tudi nekaj neprijetnih spominov iz preteklosti in čutim, kot da čistim v sebi smeti, ki mi jih ni treba nositi. Pred časom sem tehniko predstavila ostareli in osamljeni gospe, ki jo muči depresija. Ko sva se ponovno srečali, mi je priznala, da odkar tapka, ne čuti več takšne tesnobe, strahu, kot je prej. Pa še en primer vam moram zapisati. Poznam žensko srednjih let, ki jo je življenje vedno zelo preizkušalo. Sedaj pa je še zbolela za rakom. Razpasel se ji je že na več organov. Po zadnji kemoterapiji je bila tako šibka, da še vstati skoraj ni mogla. Ker ni imela moči, da bi se tapkala sama, sem jo tapkala jaz. In ker je bila prešibka, da bi sama govorila, sem zanjo govorila (v mislih) jaz. To sem delala kar nekaj časa. Naslednji dan sem bila prav presenečena, ko mi je povedala, da se naenkrat veliko bolje počuti. In čez en dan je lahko že vstala in sama kuhala. Ja, EFT je resnično zakon. In hvala tebi, Pika, ker to znanje širiš med nas.
Vsem bralcem EFT-novic vse lepo in vse dobro v novem letu, tudi s pomočjo EFT.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
Oglašam se ti, ker te moram zopet pohvalit, na tapkanje, ki smo ga imeli v četrtek pred praznikom v Nm. Zares je delovalo tapkanje na *prihajajoče praznike*. Božični večer je bil zares sanjski, kot sem si ga želela in doživljala pred 30 leti in isto zopet letos in dnevi do danes so zares prijetni. Hvala in želim tebi in vsem, ki tapkajo naj se jim dnevi v letu, ki prihaja odvijajo v radosti in sreči, ki si jo vsi želimo.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Naj bo tvoj cilj in uspeh v tem novem letu ta, da k temu procesu zapelješ/ vpelješ čimveč moških - teh navidezno močnih bitji...naj si enkrat malo več upajo! in v pričakovanju leta 2012 tapkaj povsod s svojimi učenci na boljši, bolj ljubeč, bolj umirjen, bolj svoboden, bolj sijoč in zdrav svet!! 
no s temi voščili/priporočili te trenutno pozdravljam in se slišiva v letu 2011.
velik objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:   
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/
 in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi. Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
 
AAMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!   
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):  
datumi: sobota, 29.januarja 2011 ali pa sobota, 16.aprila 2011 ali sobota, 18.junija 2011, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT 
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.   
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
podrobnosti o vsebini tečaja: 
http://eft-slovenija.si/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=64
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):   
datumi: sobota in nedelja 18. in 19.decembra 2010 ali pa 12. in 13.marca 2011 ali pa 21. in 22. maja 2011, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)  
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli). 
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
podrobnosti o vsebini tečaja: 
http://eft-slovenija.si/index.php?option=com_content&view=article&id=70&Itemid=65
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3):   
datumi: sobota in nedelja 12. in 13.februarja 2011 ali pa 11. in 12.junij 2011, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)  
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli). 
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
podrobnosti o vsebini tečaja: www.eft-slovenija.si/joomla-license/eft3stopnjaaamet

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT v Ljubljani 22.januarja, v Vitacentru 19.februarja, v Mariboru 11.februarja 2011, ...eft-slovenija.si/index.php
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe metode EFT v Ljubljani 22.januarja: eft-slovenija.si/joomla-license/nadaljevalna4urna
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT - sreda, 5.januarja 2011 v Ljubljani, ..:  eft-slovenija.si/index.php
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. 
Individualne tapkalne seanse metode EFTvsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben. 
 
 
Mini EFT delavnice v Vitacentru Naklo, Mariboru in Žalcu: www.eft-slovenija.si/index.php  Prispevek: 15 EUR. Naslovi in natančni opisi posamezne delavnice:
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s  katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini:
www.eft-slovenija.si/ Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.eftuniverse.com/ , ki pa je v angleščini.
 
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK! 
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika 
 
 
 
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE: 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133  
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 - povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...  http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Powered by PHPlist2.10.10, &copy tincan ltd

Arhiv EFT Novic