09 februar, 2010

EFT novice 9.2.2010

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
v soboto smo imeli dve začetni delavnici - dve skupini - eno v Izoli in eno v Tolminu.
Ne vem, kje je bilo lepše - obakrat pa je bilo zelo lepo.
In vsakič je nekaterim kar težko končati - ko se začnejo oklepi lomiti in vezi odpadati, bi ljudje (in seveda tudi jaz) še - in še.... In energija v skupini je res drugačna, kakor kadar delaš sam - ne bom rekla, da boljša, vsekakor pa drugačna.
Nekatere stvari moraš res stapkati sam, čisto sam - si dati duška - izjokati - izkričati med tapkanjem vse kar je ležalo na duši - pri kakšnih drugih pa skupina prav neverjetno pomaga.
Zato so skupinska tapkanja tako dragocena - ena od udeleženk v Tolminu je prišla na delavnico samo zato, ker je toliko slišala o naših ponedeljkovih tapkanjih v Ljubljani...
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika najlepša hvala.
Teh starih prepričanj pa je se mi zdi toliko, da bo dela kar za celo leto. Pa nič hudega.
Popolnoma pa me je zadel tvoj stavek pod 6.točko - to je da sem živa. Že na tvoji delavnici. Res živa sem in zdrava - to pomeni da lahko še veliko in dolgo delam ter dosežem tisto kar želim. Res super. Pa tako enostavno. Kako da tega nisem vedela - da sem živa namreč. Kako drži ugotovitev da so velike stvari in resnice v bistvu čisto enostavne, preproste. Samo vidimo jih ne. 
Pika še enkrat najlepša hvala za to preprosto resnico in objem tudi tebi
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, zdravo!
Ja, meni je bilo super, obe s sestro sva navdušeni, prav tako tudi moja teta (ki mi je v nedeljo rekla, da je ponoči prvič po nevemkoliko časa spala zdržema 5 ur!) in prijateljica.
Pika, hvala, v soboto se mi je res "dogajalo", hvala bogu.
Lep in topel pozdrav v tej mrzli zimi
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
.....In te misli sem se spomnila ob tvojem ljubeče -zabavnem vodenju. Tvoje duhovite besede v meni kar sekajo blokade:):): In kako sem danes spet uživala, ker sem se lahko jezila - saj sem ti že napisala, da je bilo v moji mladosti najbolj prepovedano biti jezen in ker sem živela s starši v isti hiši, se tega vzorca nisem uspela osvoboditi do nekaj let nazaj. Od zadnje delavnice mi je ostal tisti stavek z macolo in ne morem ti povedati, kako mi pomaga, če se samo spomnim nanj, kaj šele če odtapkam. Tako, da je macola sedaj moje zelo ljubo orodje:):):)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Pozdravljena Pika! 

Po včerajšnjem srečanju sem bila res utrujena in sem počivala. Ko sem prišla domov me je strašno zeblo v noge in močno me je bolelo grlo, čeprav prej nisem imela nobenih znakov. Spila sem toplo belo kavo, pomila posodo in šla splat. Zjutraj ni bilo ne duha ne sluha o bolečem grlu in mrzlih nogah. Tudi desna noga mi ni klecnila. Počutila sem se sproščeno, mirno, toda v službi okoli 11. ure me je začela boleti glava. Ničesar nisem vzela proti bolečini, spila pa sem kavo z mlekom. Toda bolečina je bila še vedno prisotna. Ko pa sem prišla domov me glava ni več bolela in imela in še imam veliko energije, sploh nisem zaspana. 

Ali so bili to lahko učinki včerajšnjega tapkanja?

Lep pozdrav in lahko noč.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
hvala za nocojšnje tapkanje. Zlata si. Hodiš v Žalec in do neba sem Ti hvaležna za Tvoj čas in znanje, ki ga na tapkanju razdajaš. Tapkanje mi odpira razum in oči, da bom res morala narediti radikalno spremembo. Ne, ne, saj ni tako hudo za umret. Ampak vidim, da sem še vedno bedak, ki se preveč razdaja in na sebe pozablja. Seveda sem za to kriva čisto sama. Sama se moram spremenit. Neminovno.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena, Pika! 
..... Na skupini je bila tako prijetna energija, da se že dolgo nisem tako dobro počutila. Samo metodo sicer še ne obvladam dobro, prebrala sem priročnik, vendar bom še morala vaditi v  skupini. Namen imam tudi obiskati vaš uvodni tečaj, vendar v tem polletju časovno ne zmorem.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Uau! Kakšna pustolovščina to potovanje v samo sebe, to opazovanje sebe:):):) ta teden me čaka nekaj napornih nalog in odločila sem se, da se bom vsega lotila v dvoje - tapkanje in jaz:):):) Ne dvomim o uspešnosti, vprašanje je le, ali bo za 7 ali 10:):):) poročam in te objemam!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika!
naj ti povem, da sem takoj, ko si nam povedala pred mesecem, za njegovo upokojitev tudi sama šla na to spletno stran in poslala svoj
komentar. Omenila sem tudi, da sem srečna, ker se njegovo delo odvija v Sloveniji in da imam odlično voditeljico Piko, ki jo on sigurno pozna!
Toliko v tvojo vednost in moje cenjenje tvojega dela.
Se vidimo in tapkamo!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
AAMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!   
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):   
datumi: sobota, 20.marec 2010 od 10h do 18h 
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT 
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.   
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):   
datumi: sobota in nedelja, 20. in 21.februar 2010 - ali pa 22. in 23.maj 2010 / vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)  
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli). 
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT:   

vsako drugo sredo - 3.3. ob 17.30h  v Mariboru - v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Predhodne prijave so zelo zaželjene. Po Uvodni predstavitvi je vsakič ob 19h enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR - če kdo ne more, lahko pride vseeno.
- vsako drugo sredo - 10.2., 24.2. ob 19h v Naklem - Vita center. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji (04 25 19 558). Predhodne prijave so res zelo zaželjene.
- vsak drugi četrtek - 11.2., 25.2., 11.3., 25.3. ob 17.30h v Žalcu - v prijazni hiši na Hmeljarski 3. Po uvodni predsatvitvi imamo ob 19h enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
 

Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT: 

- v petek, 19.2. od 19.00 do 20.30 v Ribnici. Tretji od petih sklopov. Delavnica poteka v okviru Univerze za III. življenjsko obdobje in je za člane Univerze brezplačna. 

v soboto, 27.2.2010 od 16.00 do 20.00  v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno  Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 6.3.2010 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate. Prijavite se tako, da mi napišete e-pošto. Prispevek: 40 EUR.

- v petek, 12.3.2010 od 9.00 do 14.00 v Šentjerneju. Delavnico organizira RIC in je namenjena prebivalcem dolenjske regije ter je brezplačna (prosili bomo za kakšen prostovoljen prispevek). Prijavite se na RIC Novo mesto.

 

Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe metode EFT:  

- v soboto, 6.3.2010 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

Za vse tiste, ki ste se udeležili kakšne od mojih začetnih štiriurnih delavnic. Mislim, da je že čas, da vas naučim kakšnih ''naprednejših'' postopkov, spretnejših pristopov, skratka - čaranja v najboljšem pomenu besede :))) Intenzivno bomo delali predvsem tri pomembne stvari:
 - natančno in v globino sestavljanje pozitivnega dela pri uporabi Možnosti izbire
 - iskanje naših globoko vsajenih prepričanj (ki se jih za povrh včasih niti ne zavedamo) in njihovo brisanje
 
- prekrasno, čarobno in delujoče EFT zdravilo za naše (najrazličnejše) odnose, v katerih smo in v njih poleg uživanja tudi trpimo.
Prijavite se lahko samo tisti, ki ste že bili na kateri od mojih štiriurnih delavnic. Prispevek: 60 EUR.
  

Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.

Na vadbi ne razlagamo metode EFT, temu so namenjeni EFT Priročnik in delavnice, ampak samo tapkamo - in vsi stojimo pod istim slapom dobrih vibracij, čeprav pride vsak s svojo specifično težavo. Dobimo se in delamo:
V Ljubljanivsak ponedeljek od 19h do 20h v prostorih društva Altra, Zaloška 40, Ljubljana. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.
V Naklem: v sredo 10.2., 24.2., 10.3., 24.3., 7.4., 21.4. od 18h do 19h v prostorih Vita centra, Naklo pri Kranju. Udeleženci plačajo prispevek 10EUR (pogoji Vita centra).
V Mariboru: v sredo 3.3., 17.3., 31.3., 14.4., 5.5., 19.5. od 19h do 20h v Mariboru, OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
V Novem mestu: v četrtek 18.2., 4.3., 18.3. od 19h do 20h v prostorih RIC-a Novo mesto. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.  
V Žalcu: v četrtek 11.2., 25.2., 11.3., 25.3., 8.4., 22.4. od 19h do 20h v prijazni hiši na Hmeljarski 3Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.  
V Črnomlju: v petek, 12.2., 26.2., 5.3., 19.3. od 18h do 19h v prostorih Kulturnega doma. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno. 
V Kopru: vsako sredo od 18h do 19h v prostorih podjetja Slikoplast, Ul.15 maja 2, 1.nadstropje. Vodi Zdenka, ki se je pri meni udeležila EFT tečaja tako prve kot druge stopnje. Njen mobi: 041 574 148. Prostovoljni prispevki. 
Torkova ''EFT raziskovanja telesa v gibanju'' (zaenkrat samo v Ljubljani) je relativna novost, s katero sva začela lani novembra v paru s Samotom Koprivcem. Je odpravljanje energijskih zamaškov na TURBO način, saj jih namensko iščemo in sprožamo z vodenim telesnim gibom - in kar je najlepše - jih nemudoma tudi odpravimo s tapkanjem. Pristop je zbudil veliko zanimanje v Angliji, kamor sva bila s Samotom povabljena, da ga v živo predstaviva ljudem iz vsega sveta, ki so se udeležili vsakoletnega kongresa, imenovanega EFT Masterclass. Spletna stran za EFT Masterclass, ki  je bil oktobra v Angliji: http://www.eftmasterclass2009.com/ . Udeležbo na takem druženju vsem resnim ''tapkalcem'' priporočam vsaj enkrat v življenju, naslednji bo 2.10.2010 v Londonu. Dobimo se in delamo vsak torek od 17.15 do 19.45  v Damara centru, Hubadova1. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno. Ker Samo občasno ne more biti z nami v torek, bomo takrat imeli ''mini'' individualce v skupini - datumi pa so sledeči: 16.februar, 23.marec, 4.maj, 1.junij.  
Za tiste, ki ste že bili na kakšni od mojih delavnic - in se vam zdi, da bi potrebovali ''ponavljalni'' tečaj - lahko pridete ponovno za samo polovičen prispevek (če je seveda na delavnici še prostor - in običajno je vedno vsaj kakšno mesto prosto). Verjemite, da boste doživeli veliko novega - ljudje bodo drugačni kot takrat, ko ste bili prvič, jaz bom drugačna, vi boste drugačni..... 

Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben. 

Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.emofree.com , ki pa je v angleščini.   

DVD-ji, ki so dobrodošlo dopolnilo EFT priročnika

Mnogi me po e-mailih sprašujete, kje bi se jih dalo dobiti. (Omenjeni DVD-ji so v angleškem jeziku!)

Vsak si jih mora naročiti neposredno na originalni www strani (https://www.emofree.com/EFTStore/), saj sem sedaj dosegla mejo 100 kopij, za kolikor Gary dovoli kopiranje.

Ogled kateregakoli kompleta DVD-jev, ki so trenutno na voljo, vsakemu od vas močno priporočam v ogled. Na njih so posnetki resničnih živih ljudi z resničnimi živimi problemi in na lastne oči se vsak lahko prepriča, kako deluje metoda EFT.      

Praktične predstavitve delovanja metode EFT za skupine 
Za vsakega od vas, ki je član kakšnega formalnega ali neformalnega združenja - če se vam zdi, da bi bili ostali člani veseli mojega enournega uvodnega predavanja - napišite mi. Kot vidite iz urnika, je takih predstavitev čedalje več in so vedno zelo toplo sprejete. Z moje strani je tako predavanje brezplačno, je pa super, če je možnost pobiranja prostovoljnih prispevkov. 
Tako da - hvala vsem že vnaprej za napor organizacije - verjemite mi, ljudje vam bodo zelo hvaležni! Vi pa boste uživali (kot uživam tudi jaz). 
Po moje bi metodo EFT moral poznati vsak živ Zemljan, saj je najlažja, najnežnejša, najhitrejša in najučinkovitejša od vseh metod za samo-pomoč. 
Če imate kakšno svojo zgodbo, vprašanje, mnenje - napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK! 
Vas vse ljubeče pozdravljam! 
Pika 
P.S.: Pa še za zamudnike: 
- v okviru Dolenjskega obzornika na Vašem kanalu - 24.11. - prispevek o RIC-u je od 20.minute naprej, EFT in jaz pa od 23.minute naprej (je pa parkrat metoda EFT omenjena že prej). Povezava: 
http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=3341&Itemid=133
- povezava na posnetek oddaje na RTV SLO2, ki je bila na sporedu v torek, 28.julija ob 20.30.
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV (20.6.2009): http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'': http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133  
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 - povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...  http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
- RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 24.11.2008 zjutraj: 
Kot sem rekla pred kamero - strastno sanjam o dnevu, ko bo metodo EFT poznal in uporabljal vsak otrok - šolar - mladostnik - odrasel - prav vsak živ zemljan..... 
- Posnetek oddaje na RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 7.4.2008 - lahko si lahko ogledate ne tejle povezavi:  
http://www.rtvslo.si/play/posnetek-brez-naslova/ava2.13471856
Če posnetek ne dela, je potrebno naložiti Realplayer, ki si ga lahko brezplačno naložite na tejle povezavi:
 
 
 
 
 
 


Hotmail: Powerful Free email with security by Microsoft. Get it now.

Hotmail: Trusted email with powerful SPAM protection. Sign up now.

Arhiv EFT Novic