26 oktober, 2009

EFT novice 26.10.2009

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 
 
najlepša hvala Igorju, ki je v ponedeljek na skupinskem tapkanju povedal kratko in zgoščeno modrost - tudi jaz je ne bi znala bolje.
Kaj pa je takega rekel?
Takoj vam povem.
Tapkali smo strah - vsak svojega - vsak je gledal svoj konkreten strašljiv dogodek.
In so se dogajale vse običajne stvari, kot se dogajajo med tapkanjem. Z nimi vas ne bi dolgočasila.
Ampak potem - potem pa reče Igor - napol zamišljeno, napol z vprašanjem v glasu, napol z ugotovitvijo -
 
A ne, s tapkanjem si končno upamo biti čedalje bolj tam?
 
In vse kar sem lahko rekla je bilo - TOČNO!!! SEDI PET!!!!
 
Tapkanje je zakon! 

:))))))))))))))))))))))))))))))))) 


malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Nasa hčerka pa srečna in spet srečna in mi pošilja sms, kjer pravi, da je kar v šoku, ker ni navajena biti toliko in kar naprej srečna:):):) To je za eno mamo nekaj najlepšega.
Veliko si k tej sreči pripomogla ti. Našla se je v sebi, odprla, znebila strahu, saj včasih še kaj pride na dan, pa takoj sama ugotovi, da mora tole pa malo odtapkati.
Zato Pika te za tole hčerkino srečo na tem mestu na daljavo močno in res močno objemam.
Naj se ti ta dobra energija vrača takrat in tam, ko jo najbolj potrebuješ.
Velikokrat si z menoj v mislih, kakšna sreča je to, da sem te srečala in da se lahko s teboj učim.
Zelo te imam rada in naj ti bo čim lepše v tvojih dnevih!
Z objemom,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga moja Pikica!!!
Povedat ti moram to, da se pridno in vztrajno tapkam in upam da bom kmalu spregledala..
Ker veš kakšna sem in da ne moram preko tega da pomagam še prej kdaj komu drugemu me zamima nekaj, kar sem poskusila in mislim da deluje vendar ne vem v kakšnem obsegu.
Nekje ne vem kje sem prebrala, kar tudi poskušam, tapkat sebe za nekoga drugega (nadomestno tapkanje). - in to na daljavo.
Povej mi iz izkušenj, koliko to deluje!! in če sploh lahko to deluje meni ali se mi smo zdi ???
Topel pozdravček!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika in naj se ti še enkrat zahvalim za to, da si naredila tudi to stopnjo, vabljivo, strokovno in si dala še nove spodbude in zagon za naše nadaljne tapkanje!
Kdo bi si mislil, da se ti koraki tako elegantno odvijajo in, da si res samo želiš iti še naprej!
Bila je fina skupina in vsi smo kar iskali nek vzrok, da ostanemo še malo skupaj po končanem seminarju!
Super občutek! Res ti hvala!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, dobro jutro! 
Ta dva dni sta bila perfektna! Res sem se dobro počutil s tabo in ostalimi v družbi, pa precej novih stvari sem spoznal (ne bom še rekel naučil, za to bo še treba kar nekaj...)! 
Navkljub temu, da meni in mojim vrstnikom že zapaše malo dremanja po kosilu, vsaj ob nedeljah, ko je malo več časa, sem bil včeraj popolnoma "frišen", priznam enkrat sem odtapkal eno rundo za zaspanost.... 
Lepo je bilo, mislim, da se bom zdaj še večkrat spomnil, da imam v "arzenalu" tudi to orodje, EFT mi mora postati ena od prvih misli, ko pridejo ljudje k meni. 
Bodi lepo in še naprej širi svojo energijo, vsi take energije rabimo!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena draga Pika!
Posijalo je sonce in priletela je tvoja pošta.. in človek takoj začuti toplino in pozitivno energijo... katero ti skozi misli pošiljam nazaj .... čutiš???? 
Topel objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika
Najprej čestitke za uspeh v Angliji.
Sedaj bi ti pa želela povedati o moji pozitivni izkušnji z EFT.
Odkar sem bila pri tebi na tečaju sem metodo uporabljala le občasno za kakšen glavobol. Sem vedela da deluje.
Letos sem v mesecu maju zelo zbolela, le, da nisem vedela kaj mi je. Bolečine v predelu ledvic, križa, trebušne votline so bile neznosne. Bolečina je trajala nekaj dni in sem se odločila za zdravnika, čeprav ne hodim rada k zdravniku. Opravila sem preiskave in ugotovili so močno povečanje sedimentacije in so predvideli, da me je verjetno zapustil kakšen ledvični kamen. Po sedmih dneh je bolečina končno popustila. Sedaj pa so se iznenada spet pojavile bolečine v isti obliki, zelo močne tako, da se nisem mogla premakniti. Takoj sem pomislila na ledvični kamen, le da tokrat nisem dovolila bolečini, da se razbohoti. Takoj sem uporabila EFT in to počela še nekajkrat v enem dnevu in bolečina je popustila in naslednji dan tudi izginila.
Tapkanje je res zakon!!! Kakšna osvoboditev, če preneha bolečina potem, ko te je bolečina praktično ohromila in onesposobila!!
Komaj čakam novemberskega srečanja. 
Lep pozdrav,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
še enkrat NAJLEPŠA HVALA za včerajšnjo predstavitev EFT. Če ti povem, da je bilo tapkanje rdeča nit naših pogovorov do konca našega druženja, in prepričana sem, da pri kom še dlje, potem to res največ pove o tem, kakšen vtis si pustila (ti in tapkanje).
Moram reči, da sem se včeraj res težko spravila na sestanek, po moji gripi, a ni mi bilo žal - po dolgem času sem se zvečer spet dobro počutila, precej bolje kot zadnje dni, zahvala gre tudi tebi, energiji, ki si jo prinesla, in seveda tapkanju.
Želim ti en prečudovit dan, veliko EFT "privržencev" in sonca,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
AAMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!   
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):   
datumi: sobota, 21.november 2009 od 10h do 18h
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT 
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.  Za posebne želje v zvezi s prehrano (razne vrste vegetarijanstva, presnojedci, ...) bo poskrbljeno, če mi jih boste izrazili ob prijavi.   
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):   
datumi: sobota in nedelja, 5. in 6. december 2009 / vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)  
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Za posebne želje v zvezi s prehrano (razne vrste vegetarijanstva, presnojedci, ...) bo poskrbljeno, če mi jih boste izrazili ob prijavi.  
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT:   

vsako drugo sredo - 28.10., 11.11., 25.11., 9.12. 2009 ob 17.30h  v Mariboru - v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Predhodne prijave so zelo zaželjene. Po Uvodni predstavitvi je vsakič ob 19h enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR - če kdo ne more, lahko pride vseeno.

- vsako drugo sredo - 21.10., 4.11., 18.11., 2.12. ob 19h v Naklem - Vita center. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so zelo zaželjene. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno    

- v torek, 20.10.2009 ob 20h v Ljubljani. Povabili so me iz Rotary kluba. Delali bomo v hotelu Mons v Ljubljani. 

- v četrtek, 22.10.2009 ob 15.30h v Celju. Delali bomo v Sofijinem hramu na Muzejskem trgu 8 (nasproti študijske knjižnice ob Savinji), prvo nadstropje. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.

  

- vsak drugi četrtek - 22.10., 5.11., 19.11., 3.12., 17.12. 2009 ob 17.30h v Žalcu - v prijazni hiši na Hmeljarski 3. Lokacija: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=%C5%BEalec+hmeljarska+3&tab=maps Predhodne prijave niso potrebne. Po Uvodni predstavitvi bomo ob 19h imeli enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR, če kdo ne zmore, lahko pride vseeno.


- v torek, 3.11.2009 ob 14.30
Novem mestu. Povabili so me iz Kluba Krka. Udeležba samo za člane. 

- v petek, 13.11.2009 ob 17h v Črnomlju. Povabili so me iz Zavoda za izobraževanje in kulturo Črnomelj. Delali bomo v Kulturnem domu. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni. Po tem predstavitvenem predavanju začnemo z redno EFT vadbo na 14 dni.

- v sredo, 16.12.2009 ob 18h v Tolminu. Delali bomo v Knjižnici, v njihovi avli. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.

 

Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT: 

- v petek, 6.11.2009 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Delali bomo v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v soboto, 7.11.2009 od 16.00 do 20.00  v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno  

- v soboto, 14.11.2009 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 20.11.2009 od 17.00 do 21.00  v Idriji. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v petek, 27.11.2009 od 17.00 do 21.00  v Žalcu. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v soboto, 28.11.2009 od 10.00 do 14.00  v Krški vasi pri Brežicah. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v soboto, 12.12.2009 od 16.00 do 20.00  v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno  Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 18.12.2009 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Delali bomo v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 19.12.2009 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

 

Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe metode EFT:  

- v soboto, 14.11.2009 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

- v soboto, 19.12.2009 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

Za vse tiste, ki ste se udeležili kakšne od mojih začetnih štiriurnih delavnic. Mislim, da je že čas, da vas naučim kakšnih ''naprednejših'' postopkov, spretnejših pristopov, skratka - čaranja v najboljšem pomenu besede :))) Intenzivno bomo delali predvsem tri pomembne stvari:
 - natančno in v globino sestavljanje pozitivnega dela pri uporabi Možnosti izbire
 - iskanje naših globoko vsajenih prepričanj (ki se jih za povrh včasih niti ne zavedamo) in njihovo brisanje
 
- prekrasno, čarobno in delujoče EFT zdravilo za naše (najrazličnejše) odnose, v katerih smo in v njih poleg uživanja tudi trpimo.
Prijavite se lahko samo tisti, ki ste že bili na kateri od mojih štiriurnih delavnic. Prispevek: 60 EUR.

 
 

Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.

Na vadbi ne razlagamo metode EFT, temu so namenjeni EFT Priročnik in delavnice, ampak samo tapkamo - in vsi stojimo pod istim slapom dobrih vibracij, čeprav pride vsak s svojo specifično težavo. Dobimo se in delamo:
V Ljubljanivsak ponedeljek od 19h do 20h v prostorih društva Altra, Zaloška 40, Ljubljana. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.
V Naklem: v sredo 21.10., 4.11., 18.11., 2.12. od 18h do 19h v prostorih Vita centra, Naklo pri Kranju. Udeleženci plačajo prispevek 10EUR (pogoji Vita centra).
V Mariboru: v sredo 28.10., 11.11., 25.11., 9.12., od 19h do 20h v Mariboru, OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
V Novem mestu: v četrtek 29.10., 12.11., 26.11., 10.12. od 19h do 20h v prostorih RIC-a Novo mesto. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.  
V Žalcu: v četrtek 22.10., 5.11., 19.11., 3.12., 17.12. od 19h do 20h v prijazni hiši na Hmeljarski 3Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
 

Torkova ''EFT raziskovanja telesa v gibanju'' je relativna novost, s katero sva začela lani novembra v paru s Samotom Koprivcem. Je odpravljanje energijskih zamaškov na TURBO način, saj jih namensko iščemo in sprožamo z vodenim telesnim gibom - in kar je najlepše - jih nemudoma tudi odpravimo s tapkanjem.

Pristop je zbudil veliko zanimanje v Angliji, kamor sva s Samotom povabljena, da ga v živo predstaviva ljudem iz vsega sveta, ki se bodo udeležili vsakoletnega kongresa, imenovanega Masterclass. Spletna stran za EFT Masterclass, ki bo oktobra v Angliji, je že aktivna, ogledate si jo lahko na tejle povezavi: http://www.eftmasterclass2009.com/ . Udeležbo vsem resnim ''tapkalcem'' priporočam vsaj enkrat v življenju - in zakaj ne ravno letos, ko bova med samimi svetovnimi zvezdami predstavljala novosti tudi dva ponosna Slovenca - midva s Samotom? Sedaj je ravno pravi čas za prijavo:):):):) 

V Ljubljani se dobimo in delamo vsak torek od 17.15 do 19.45  v Damara centru, Hubadova1. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.  

Za tiste, ki ste že bili na kakšni od mojih 4-urnih delavnic - in se vam zdi, da bi potrebovali ''ponavljalni'' tečaj - lahko pridete ponovno za samo polovičen prispevek (če je seveda na delavnici še prostor - in običajno je vedno vsaj kakšno mesto prosto). Verjemite, da boste doživeli veliko novega - ljudje bodo drugačni kot takrat, ko ste bili prvič, jaz bom drugačna, vi boste drugačni..... 

Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben. 

Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.emofree.com , ki pa je v angleščini.   

DVD-ji, ki so dobrodošlo dopolnilo EFT priročnika

Mnogi me po e-mailih sprašujete, kje bi se jih dalo dobiti. (Omenjeni DVD-ji so v angleškem jeziku!)

Vsak si jih mora naročiti neposredno na originalni www strani (https://www.emofree.com/EFTStore/), saj sem sedaj dosegla mejo 100 kopij, za kolikor Gary dovoli kopiranje.

Ogled kateregakoli kompleta DVD-jev, ki so trenutno na voljo, vsakemu od vas močno priporočam v ogled. Na njih so posnetki resničnih živih ljudi z resničnimi živimi problemi in na lastne oči se vsak lahko prepriča, kako deluje metoda EFT.      

Praktične predstavitve delovanja metode EFT za skupine 
Za vsakega od vas, ki je član kakšnega formalnega ali neformalnega združenja - če se vam zdi, da bi bili ostali člani veseli mojega enournega uvodnega predavanja - napišite mi. Kot vidite iz urnika, je takih predstavitev čedalje več in so vedno zelo toplo sprejete. Z moje strani je tako predavanje brezplačno. 
Tako da - hvala vsem že vnaprej za napor organizacije - verjemite mi, ljudje vam bodo zelo hvaležni! Vi pa boste uživali (kot uživam tudi jaz). 
Po moje bi metodo EFT moral poznati vsak živ Zemljan, saj je najlažja, najnežnejša, najhitrejša in najučinkovitejša od vseh metod za samo-pomoč. 
Če imate kakšno svojo zgodbo, vprašanje, mnenje - napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK! 
Vas vse ljubeče pozdravljam! 
Pika 
P.S.: Pa še za zamudnike: 
povezava na posnetek oddaje na RTV SLO2, ki je bila na sporedu v torek, 28.julija ob 20.30.
povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV (20.6.2009): http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html 
povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'': http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133  
oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 - povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...  http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 24.11.2008 zjutraj: 
Kot sem rekla pred kamero - strastno sanjam o dnevu, ko bo metodo EFT poznal in uporabljal vsak otrok - šolar - mladostnik - odrasel - prav vsak živ zemljan..... 
Posnetek oddaje na RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 7.4.2008 - lahko si lahko ogledate ne tejle povezavi:  
http://www.rtvslo.si/play/posnetek-brez-naslova/ava2.13471856
Če posnetek ne dela, je potrebno naložiti Realplayer, ki si ga lahko brezplačno naložite na tejle povezavi:


Windows Live Hotmail: Your friends can get your Facebook updates, right from HotmailR.

Windows Live: Keep your friends up to date with what you do online.

Arhiv EFT Novic